-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Youtube VideoΧαζος εισαι παιδάκι μου;!
Πτυχίο έχω πάρει σε αυτήν! -
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Mε την οβαλ ειναι σαν ντιζελακι
Ενα αλλο μελος της οικογενειας
Πώς και δεν είναι VW taro???
Καινε λαδια αυτα
ισχυει!
εχω ακουσει και σε hilux οταν ενας εβαλε μασκα με σημα vw αρχισε να του καιει λαδι... φταιει το σημα μαλλον! -
Καπου στην Ροδοπη καποιος δεν ειχε ορεξη για υπνο και ειπε να παει μια γρηγορη βολτα μεχρι τη Μαρωνεια.
-
Για bj-spot μου κάνει ...
-
-
Στη φτωχο γειτονιά του Sinanai
-
το λευκό καταζητείται για φόνο σμήνους μυγακίων
-
Στη 'φτωχογειτονιά' εννοείς.
Χάρηκα ρε φίλε, που τα 'παμε έστω και για λίγο μετά από καιρό.
Καλά, το λευκό είχε πάνω του ό,τι βιότοπο υπάρχει σε Αττικοβοιωτία.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καπου στην Ροδοπη καποιος δεν ειχε ορεξη για υπνο και ειπε να παει μια γρηγορη βολτα μεχρι τη Μαρωνεια.ωραιο! ποσα χλμ εχεις στο κοντερ μεχρι τωρα?
θελει πλυσιμο ομως! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στη φτωχο γειτονιά του Sinanai -
ΨΨΤ, ο λατρείας το πήρε; Πάσχα θα είμαι Γιάννενα. Βόλτα + φωτό γκαραντί.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
ΨΨΤ, ο λατρείας το πήρε; Πάσχα θα είμαι Γιάννενα. Βόλτα + φωτό γκαραντί.Δεν παρέλαβε ακόμη, μόλις παραλάβει εννοείται Πιστεύω εκείνες τις μέρες θα έρθει
-
-
Να και ο ''χαμάλης' ...στην Επίδαυρο...είναι λίγο βρώμικος...ας είναι καλά ο Δήμος Αργους που για ένα χιλιόμετρο ασφαλτόστρωσης μας παιδεύει κανα τρίμηνο...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Να και ο ''χαμάλης' ...στην Επίδαυρο...είναι λίγο βρώμικος...ας είναι καλά ο Δήμος Αργους που για ένα χιλιόμετρο ασφαλτόστρωσης μας παιδεύει κανα τρίμηνο...
το πλαστικο στο καπο επανω εχει ξεβαψει ή απο το χωμα ειναι ετσι?
ομορφουλι ειναι παντως το puntακι!
-
Ωραίος ο Πουντέας, και προσωπικά δε με χαλάει η βρώμα/το χώμα. (Και 1000 φορές όχι με 17άρες, απ' το λίγο που το έζησα με τέτοιες, ένα GP Sport)
Ωραία και η φωτό του Κόρσα, αν και θα την ήθελα από πιο χαμηλά.
-
... (Και 1000 φορές όχι με 17άρες, απ' το λίγο που το έζησα με τέτοιες, ένα GP Sport)γιατι το λες αυτο? κοπαναγε δηλαδη τοσο πολυ?
-
To Grande Punto ναι, πάρα πολύ, τουλάχιστον το συγκεκριμένο που ξέρω. Punto Evo, απ' την άλλη, επίσης με 17άρες ήταν μακράν καλύτερο.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
το πλαστικο στο καπο επανω εχει ξεβαψει ή απο το χωμα ειναι ετσι?
ομορφουλι ειναι παντως το puntακι!
Επαιξε το ρόλο της και το χώμα και η λασποβροχή αλλα και από τον ήλιο έχει πάρει λίγο...
-
Ωραίος ο Πουντέας, και προσωπικά δε με χαλάει η βρώμα/το χώμα. (Και 1000 φορές όχι με 17άρες, απ' το λίγο που το έζησα με τέτοιες, ένα GP Sport)Thanks...σε αυτοκίνητο της κατηγορίας του G.P μου & diesel που γράφει καθημερινά 100+χλμ δεν έχουν λόγο ύπαρξης οι 17αρες άντε το πολύ να έβαζα καμμία 16αρα μαμά της Fiat...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!