-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
Renault Sport - Megane RSPorsche 911 S Targa
Ψιτ, χαθήκαμε.
-
μαματο το μεγκαν!
και η 911 ωραια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πολύ όμορφο.
Το Cosmo είναι αυτό, έτσι δεν είναι;θα ήθελα είναι το 1400 με 90 άλογα....μάλιστα έχω επιλέξει τις ζάντες που φοράει το 1600....και όλοι όσοι το βλέπουν νομίζουν ότι είναι το 1600!
Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος εκτός από ένα που θα το δω. Όταν το τιμόνι είναι σε ευθεία γραμμή αυτό τραβάει αριστερά. Αλλά μόνο τότε... δε τραβάει δηλ. γενικά.... απλά μάλλον έχει να κάνει με την ακτίνα του τιμονιού κάτι που δε περίμενα να συναντήσω σε καινούργιο αυτοκίνητο....ίσως παίζει ρόλο και ότι ζήτησα αλλαγή στα ζαντολάστιχα....ζυγοστάθμιση.... ευθυγράμμιση?....θα μάθω μέσα στη εβδομάδα που θα περάσω από την αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Πολύ όμορφο.
Το Cosmo είναι αυτό, έτσι δεν είναι;θα ήθελα είναι το 1400 με 90 άλογα....μάλιστα έχω επιλέξει τις ζάντες που φοράει το 1600....και όλοι όσοι το βλέπουν νομίζουν ότι είναι το 1600!
Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος εκτός από ένα που θα το δω. Όταν το τιμόνι είναι σε ευθεία γραμμή αυτό τραβάει αριστερά. Αλλά μόνο τότε... δε τραβάει δηλ. γενικά.... απλά μάλλον έχει να κάνει με την ακτίνα του τιμονιού κάτι που δε περίμενα να συναντήσω σε καινούργιο αυτοκίνητο....ίσως παίζει ρόλο και ότι ζήτησα αλλαγή στα ζαντολάστιχα....ζυγοστάθμιση.... ευθυγράμμιση?....θα μάθω μέσα στη εβδομάδα που θα περάσω από την αντιπροσωπεία.
Πολύ όμορφο είναι.. Αλλά 90 άλογα;; Πως παέι αλήθεια; Πόσα κιλά είναι;
-
Αν και δεν είναι τπτ σπουδαίοΜικρότερες φωτό παίδες!!! [Krusenstern]
Edit: Εκανα λάθος φωτο απλόαδ την έφτιαξα -
Τότε έχουν αλλάξει τον εξοπλισμό στο GTC. Στο 5θυρο το Enjoy έχει 5κτινες, το Elegance τις πολυάκτινες και το Cosmo τις δικές σου. Έτσι τουλάχιστον νομίζω.
Enjoy
Elegance
Cosmo
Το θέμα με το τιμόνι να το κοιτάξεις. Μήπως όμως συμβαίνει όταν το οδόστρωμα έχει κλίση; Σε ίσιο δρόμο δεν μου γυρνάει το τιμόνι, όταν έχει κλίση το παρατηρώ. Πάντως όποτε γίνεται αλλαγή ελαστικών πρέπει να ακολουθεί ευθυγράμμιση. Ίσως δεν έκαναν ή δεν την έκαναν σωστά.
Edit: NajaNaja, μείωσε τις διαστάσεις της εικόνας αν θες. Ξεχείλωσε η σελίδα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πολύ όμορφο είναι.. Αλλά 90 άλογα;; Πως παέι αλήθεια; Πόσα κιλά είναι;
Ακόμα το στρώνω....... 560km σε 1 week για αρχή....εντάξει δε μπορώ να πω πάει πολύ καλά και έχω βάλει ESP και αυτόματο κλιματισμό extra. Το καλό είναι ότι παρόλο που το ESP είναι μόνιμα ενεργοποιημένο, ανάβει παρά μόνο σε πραγματικές δύσκολες καταστάσεις.....οπότε δε 'κόβει' επιδόσεις όπως λένε μερικοί. Τουλάχιστον στο GTC. Τέλος αν δε κάνω λάθος το βάρος του πρέπει να είναι 1700Kg...... αρκετά βαρύ δηλαδή.... αλλά παρόλα αυτά δείχνει αρκετά γρήγορο έστω και αν είμαι στο στρώσιμο ακόμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τότε έχουν αλλάξει τον εξοπλισμό στο GTC. Στο 5θυρο το Enjoy έχει 5κτινες, το Elegance τις πολυάκτινες και το Cosmo τις δικές σου. Έτσι τουλάχιστον νομίζω.Το θέμα με το τιμόνι να το κοιτάξεις. Μήπως όμως συμβαίνει όταν το οδόστρωμα έχει κλίση; Σε ίσιο δρόμο δεν μου γυρνάει το τιμόνι, όταν έχει κλίση το παρατηρώ. Πάντως όποτε γίνεται αλλαγή ελαστικών πρέπει να ακολουθεί ευθυγράμμιση. Ίσως δεν έκαναν ή δεν την έκαναν σωστά.
Edit: NajaNaja, μείωσε τις διαστάσεις της εικόνας αν θες. Ξεχείλωσε η σελίδα.
Τώρα κατάλαβα γιατί νόμιζες ότι είναι το cosmo Στο GTC όντως είναι αλλιώς. Τέλος όσο αφορά το τιμόνι..... σίγουρα γυρνάει και σε ίσιο δρόμο (το έχω δοκιμάσει αρκετά το αυτοκίνητο αφού έχει γράψει 560km). Μάλλον κατά τη γνώμη μου δεν έκαναν καθόλου ευθυγράμμιση διότι τις ζάντες είχαν ξεχάσει να αλλάξουν κάτι το όποιο και έγινε την ημέρα της παραλαβής και μάλλον βιάστηκαν.....
-
Brera πήρες;
Όχι και 1700 κιλά! Κάπου 1250 ζυγίζει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Brera πήρες;
Όχι και 1700 κιλά! Κάπου 1250 ζυγίζει.σωστά το είδα τώρα λάθος δικό μου. 1230KG
-
Θέμη (Opterie), τι απέγινες καμάρι μου;
-
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Το θέμα με το τιμόνι να το κοιτάξεις. Μήπως όμως συμβαίνει όταν το οδόστρωμα έχει κλίση; Σε ίσιο δρόμο δεν μου γυρνάει το τιμόνι, όταν έχει κλίση το παρατηρώ. Πάντως όποτε γίνεται αλλαγή ελαστικών πρέπει να ακολουθεί ευθυγράμμιση. Ίσως δεν έκαναν ή δεν την έκαναν σωστά.
Τέλος όσο αφορά το τιμόνι..... σίγουρα γυρνάει και σε ίσιο δρόμο (το έχω δοκιμάσει αρκετά το αυτοκίνητο αφού έχει γράψει 560km). Μάλλον κατά τη γνώμη μου δεν έκαναν καθόλου ευθυγράμμιση διότι τις ζάντες είχαν ξεχάσει να αλλάξουν κάτι το όποιο και έγινε την ημέρα της παραλαβής και μάλλον βιάστηκαν.....
Πολύ πιθανόν να είναι θέμα ευθυγράμμισης, αλλά έχεις δοκιμάσει όμως αν στο κάνει σε φάση επιτάχυνσης σε ευθεία ή και σε ευθεία με σταθερή ταχύτητα? Παίζει ρόλο!
-
-
-
-
-
-
bravo!! ρε θεμη καλοταξιδο ρε τρελε πιλοτε!
αυτα που κανεις στο φρεχ θα τα κανεις με το μιατακι τωρα
-
Χειρότερα θα κάνει. Θα μας θάψει όλους, το έχω πει εγώ από καιρό, δεν τη γλιτώνουμε !
Εκεί μέσα θα κοιμηθεί απόψε. Δεν τον παρεξηγώ .
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!