-
^^
Μα δεν είναι πανέμορφη??Όταν είχα πρωτοδεί αυτό το αμάξι στα περιοδικά για test κλπα,πριν απο αρκετά χρόνια όταν πρωτοπαρουσιάστηκε,ήταν σε λευκό(!) με πανέμορφους τροχούς (σαν αυτούς στο video) και με κατακόκκινες δαγκάνες απο την brembo.Ακόμα και τώρα,που βλέπω πως πράγματι,δεν είναι πολύ καλό όταν έρθει η ώρα του 'στρίβειν',ακόμα δεν με πτοεί καθόλου το γεγονός.
Να σημειωθεί οτι ουδέποτε είχα ιταλικό αμάξι και, λόγω συγκεκριμένων εμπειριών,δεν είχα την καλύτερη άποψη για αυτά.Αλλά,έχουν τα ρημάδια,αυτό το 'κάτι' που σε κάνει να τα γουστάρεις και να συγχωρείς το κάθε ελάττωμα που μπορεί να παρουσιάσουν...
-
και τα 300τόσα άλογα..
-
Kid
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Kid
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!Ρε συ Νίκο, αφού αυτή είναι η γνώμη μου, τι να κάνω?
-
Με τα 300 τόσα άλογα ρίχνει και στην Μ3.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!Ρε συ Νίκο, αφού αυτή είναι η γνώμη μου, τι να κάνω?
Την έχουμε εμπεδώσει ρε συ! Δεν χρειάζεται να ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια!!!
-
Για το Focus RS & την GTA?
@ EDDIE:
Θεωρώ ιδιαίτερα κακό τον χρόνο της Μ3, εκτός αν θεωρείς ότι και το 2λιτρο ΤΤ είναι γρηγορότερο από την Μ3. Πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα θεωρώ τον χρόνο της CSL που έγινε σε βρεγμένο, παρά της απλής Μ3.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
^^Μα δεν είναι πανέμορφη??Όταν είχα πρωτοδεί αυτό το αμάξι στα περιοδικά για test κλπα,πριν απο αρκετά χρόνια όταν πρωτοπαρουσιάστηκε,ήταν σε λευκό(!) με πανέμορφους τροχούς (σαν αυτούς στο video) και με κατακόκκινες δαγκάνες απο την brembo.Ακόμα και τώρα,που βλέπω πως πράγματι,δεν είναι πολύ καλό όταν έρθει η ώρα του 'στρίβειν',ακόμα δεν με πτοεί καθόλου το γεγονός.
Οντως ειναι Μουν@ρ@,αλλα η τρέλα ερχότανε σε κόκκινο ή μπλέ χρωμα.Εκεινη την εποχη την ειχε αγορασει σε μπλέ ενας πρωην φορουμας
Να σημειωθεί οτι ουδέποτε είχα ιταλικό αμάξι και, λόγω συγκεκριμένων εμπειριών,δεν είχα την καλύτερη άποψη για αυτά.Αλλά,έχουν τα ρημάδια,αυτό το 'κάτι' που σε κάνει να τα γουστάρεις και να συγχωρείς το κάθε ελάττωμα που μπορεί να παρουσιάσουν...
Δε χρειαζεται να δικαιολογούμε τα γούστα μας,ή να αποφευγουμε μη μας 'κακοχαρακτηρίσει' ο οποιοσδηποτε.Μην δινουμε τοσο πολύ σημασια στα γούστα των άλλων και στις δικες τους προτιμήσεις
Το καθε ελλάτωμα,δεν θα το συγχωρούσα σε κανενα αυτοκίνητο.Ελλατωματακια,ναι.
-
Γενικά οι χρόνοι σε πίστα αρχίζουν να καταντούν ελαφρώς βαρετοί και αποπροσανατολιστικοί.
Γενικά τώρα περί RS και GTA αν και έχουν διαφορετική κατεύθυνση μπορούν να συγκριθούν άμεσα. Εγώ σε κάθε περίπτωση θα διάλεγα τη GTA και φυσικά θα της έβαζα Q2.
Ο συγκεκριμένος V6 δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα turbo. Τόσο σε αποτελεσματικότητα, ήχο αλλά και αξιοπιστία. -
Γούστα είναι αυτά.. Εγώ θα προτιμούσα το Focus, όχι μόνο από την GTA, αλλά από τα περισσότερα -αν όχι όλα- τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας.. Μόνο και μόνο γι αυτό το εκπληκτικό στήσιμο που έχει..
-
Φρέσκο πράγμα από autodelta... H εναλλακτική για τα 300 τόσα...
http://www.autodeltashop.com/product_in ... 4ec2791ce2Εγώ αν έριχνα φράγκα στη δικιά μου κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου για αρχή
http://www.autodeltashop.com/product_in ... ucts_id=76
αν και ένας κομπρέσορας με +60 άτια θα είχε πλάκα....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά, γενικά το focus ήταν μερικούς αιώνες καλύτερο σε όλα τα επίπεδα από την GTA.. Ούτε το υπέρβαρο μοτέρ είχε κρεμασμένο μπροστά, είχε καλύτερο πλαίσιο, γενικά, ήταν η μέρα με την νύχτα τα 2 αυτοκίνητα ειδικά σε καλή άσφαλτο.. Τώρα, σε κακή άσφαλτο το πολύ περίεργο μπλοκέ του φόκους αντί να βοηθάει το αυτοκίνητο, τα έκανε ακόμα χειρότερα.'Εχεις οδηγήσει και τα 2 και μάλιστα σε καλή και κακή άσφαλτο?
-
Όχι αλλά έχω συζητήσει με κατόχους κι άτομα που τα έχουν οδηγήσει και τα 2.
-
Βγάζει η AR την 147 GTA, την εκθειάζουν. Βγάζει η Opel το Astra OPC, τρώει βρίσιμο και θάψιμο.
Παράξενα πράγματα...
-
όχι ρε συ,δεν το έγραψα το 2ο σκέλος για να δικαιολογηθώ,απλά για να υποστηρίξω οτι παρόλο που είχα διαφορετική αντιμετώπιση στα ιταλικά μοντέλα(σε σχέση με γιαπωνέζικα και γερμανικά που οδηγώ), πόσο εύκολα μπορεί να σε 'αποπλανήσει' ένα τέτοιο μοντέλο (και όχι μόνο αυτό βέβαια...)
-
Μιλαμε για ενα τελοιοποιημενο αμαξι με ενα κοινο θνητο?Φανταζεστε να εβγαζε η αλφα αριθμημενα κομματια με μπλοκε,μπακετ,αμορτισερ και δεμενο ολο τα σασι της? Εγω δεν θελω..Πουλησε η πιπιλα συλλεκτικο για το φοκους αλλα πλεον πολλα ειναι προς πωλησιν με αρκετες δεκαδες χιλιομετρα στην πλατη τους και χλιαρες τιμες..Σιγουρα ποιο ευκολα βρισκεις ενα συλλεκτικο Focus απο ενα ταπεινο GTA για αγορα
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Μιλαμε για ενα τελοιοποιημενο αμαξι με ενα κοινο θνητο?Φανταζεστε να εβγαζε η αλφα αριθμημενα κομματια με μπλοκε,μπακετ,αμορτισερ και δεμενο ολο τα σασι της? Εγω δεν θελω..Πουλησε η πιπιλα συλλεκτικο για το φοκους αλλα πλεον πολλα ειναι προς πωλησιν με αρκετες δεκαδες χιλιομετρα στην πλατη τους και χλιαρες τιμες..Σιγουρα ποιο ευκολα βρισκεις ενα συλλεκτικο Focus απο ενα ταπεινο GTA για αγοραΛογικό αφού το Focus πούλησε περισσότερο από τη GTA...
O λόγος που πούλησε το Focus (όπως είπες) δεν ήταν επειδή είναι συλλεκτικό...αλλά για το στήσιμο το μπλοκέ και το μοτέρ του.
-
Μην ξεχνάμε όμως το απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα 3.2 μοτέρ της 147. Όχι ότι αυτό φταίει που η alfa δεν πούλησε όσο το rs, δεν έχω ιδέα άλλωστε ούτε απο το ένα ούτε απο το άλλο οδηγικά, αλλά δε με νοιάζει, 147 θα παιρνα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μιλαμε για ενα τελοιοποιημενο αμαξι με ενα κοινο θνητο?Φανταζεστε να εβγαζε η αλφα αριθμημενα κομματια με μπλοκε,μπακετ,αμορτισερ και δεμενο ολο τα σασι της? Εγω δεν θελω..Πουλησε η πιπιλα συλλεκτικο για το φοκους αλλα πλεον πολλα ειναι προς πωλησιν με αρκετες δεκαδες χιλιομετρα στην πλατη τους και χλιαρες τιμες..Σιγουρα ποιο ευκολα βρισκεις ενα συλλεκτικο Focus απο ενα ταπεινο GTA για αγορα
Λογικό αφού το Focus πούλησε περισσότερο από τη GTA...
O λόγος που πούλησε το Focus (όπως είπες) δεν ήταν επειδή είναι συλλεκτικό...αλλά για το στήσιμο το μπλοκέ και το μοτέρ του.
Μιλαμε για το ιδιο μοτερ?Αυτα που εκαιγαν φλατζες την μια μετα την αλλη?Δεν νομιζω οτι πουλησε παραπανω απο την GTA..35 ηρ8αν στην Ελλαδα επισημα αν θυμαμαι καλα.
-
GTA ποσες πουληθηκαν?
ΑLFA ROMEO FORUM