-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Που οδηγει αυτη η κουβεντα τωρα?Παρουσιασαν ενα concept για να δουν αντιδρασεις και να προιδεασουν για το τι ακολουθει. Καποιοι ειπαν πως δεν τους αρεσε ή οτι τους ειναι ψιλοαδιαφρο το σχεδιο(κακως βεβαια το ειπαν, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ). Καποιος εγραψε και αρνητικη γνωμη σε ενα μπλογκ, καταδικαστεος επισης. Πρεπει να μας αρεσει ολους, τελος
Αλοίμονο , κανείς δεν λέει κάτι τέτοιο!
Εγω για παράδειγμα βρίσκω αδιάφορη τη Giulietta και 'βαριά' αισθητικά την 8C , δεν υποχρεώνω κανέναν να συμφωνήσει. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Θα προτιμούσαμε να διαβάσουμε την άποψη των ανθρώπων που έλαβαν τις αποφάσεις για το σχεδιασμό της.Οι οποίοι σίγουρα θα είναι αμερόληπτοι στο θέμα αυτό.
Εμένα προσωπικά δεν με απογοήτευσε η 4C γιατί δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι οποίοι σίγουρα θα είναι αμερόληπτοι στο θέμα αυτό.Εμένα προσωπικά δεν με απογοήτευσε η 4C γιατί δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.
Δημιουργός και αμερόληπτος είναι δυο έννοιες αντίθετες.
Θα ήταν όμως μια **καλή βάση **για συζήτηση
Επί τη ευκαιρία πολύ θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις όσων δημιούργησαν αρνητική άποψη για το σχεδιασμό της , προς ποιες σχεδιαστικές επιλογές θα κατευθύνονταν οι ίδιοι....
-
Εγώ το βρίσκω αρκετά ωραίο σχέδιο αλλά έχω κάποιες ενστάσεις:
-
πολύ ογκώδες οπτικά εμπρός μέρος, δεν είναι σε αρμονία με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, θα μπορούσε να είχε και την μηχανή εμπρός.
-
φλύαρες χωρίς λόγο επιφάνειες, αυτό ειναι συνολικά μόδα σε πολλά μοντέλα, concept ή παραγωγής
-
κίτς φωτιστικά σώματα, αυτό επίσης τείνει να γίνει κανόνας παντού.
-
υπερβολικά φλύαρο εσωτερικό όπως σε όλα σχεδόν τα concept
-
καμία πρωτοτυπία, θυμίζει πολύ artega GT και Lotus
Γενικά πιστεύω το concept Diva του Sbarro με σχεδόν ίδια αρχιτεκτονική και σκεπτικό είναι σαφώς ανώτερο από κάθε άποψη. Πολύ πιο καθαρές γραμμές, περισσότερη φαντασία, ανώτερη αεροδυναμική.
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ το βρίσκω αρκετά ωραίο σχέδιο αλλά έχω κάποιες ενστάσεις:- πολύ ογκώδες οπτικά εμπρός μέρος, δεν είναι σε αρμονία με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, θα μπορούσε να είχε και την μηχανή εμπρός.
- αντιθέτως βρίσκω τον όγκο του εμπρόσθιου τμήματος απόλυτα αναλογικό με το υπόλοιπο σώμα και με πολύ καλή κατανομή των προβόλων.
- φλύαρες χωρίς λόγο επιφάνειες, αυτό ειναι συνολικά μόδα σε πολλά μοντέλα, concept ή παραγωγής
- όλες οι επιφάνειες και οι διαμορφώσεις στο αμάξωμα -ιδίως στην πλάγια όψη- ενδυναμώνουν την εικόνα της δυναμικής που ωθεί το αμάξωμα (όχημα) προς τα εμπρός.
- κίτς φωτιστικά σώματα, αυτό επίσης τείνει να γίνει κανόνας παντού.
- από την περίοδο που τα φωτιστικά σώματα άρχισαν να μοιάζουν με μάτια σε πρόσωπο (αγριεμένο , ήρεμο , σοβαρό , γελαστό κλπ) , οι πειραματισμοί πάνε σύννεφο . Δες τα νέα A3 της Audi.
- υπερβολικά φλύαρο εσωτερικό όπως σε όλα σχεδόν τα concept
- συμφωνούμε οτι είναι .... concept
- καμία πρωτοτυπία, θυμίζει πολύ artega GT και Lotus
- διαφωνώ , πιστεύω οτι η πιθανολογούμενη ομοιότητα πηγάζει από την έντονη παρουσία του αεραγωγού στο πλάι
Γενικά πιστεύω το concept Diva του Sbarro με σχεδόν ίδια αρχιτεκτονική και σκεπτικό είναι σαφώς ανώτερο από κάθε άποψη. Πολύ πιο καθαρές γραμμές, περισσότερη φαντασία, ανώτερη αεροδυναμική.
Πολύ πιο 'σκληροπυρηνικό' σχέδιο
Απόψεις είναι αυτές.
-
Alfa Romeo Duettottanta Pininfarina Wins Design Award 2010
http://www.autoedizione.nl/2011/03/03/a ... ward-2010/
-
**Alfa Romeo Duettottanta Pininfarina **
Πολύ ωραία δουλειά του Οικου Pininfarina.
-
αξιοσημείωτη και η καλλιτεχνική λεπτομέρεια , στο κάτω τμήμα της καμπύλης που διαγράφει το μαύρου χρώματος επικάλυμμα. -
Ναι αλλα στην αριστερη φαινεται η στριγκια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι αλλα στην αριστερη φαινεται η στριγκια...Δεν είναι κακό....!
-
Καθολου αλλα μας εχουν συνηθισει σε καλυτερα κωλαρακια οι ιταλοι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καθολου αλλα μας εχουν συνηθισει σε καλυτερα κωλαρακια οι ιταλοι..Γουστάρεις κωλαράκια Ιταλών?
-
Πφφφφ το χιουμορ σου ειναι σαν τη σχεδιαστικη δεινοτητα των γερμανων.Ανυπαρκτο..
-
Παραλειπόμενα...
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αυτές είναι πιο ωραιες από τις έγχρωμες
-
Ομορφα αμαξια αλλα τι να το κανεις,της Κυριακης χαρα και της Δευτερας λυπη ειναι.
-
Eτσι..
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Ομορφα αμαξια αλλα τι να το κανεις,της Κυριακης χαρα και της Δευτερας λυπη ειναι.Υπερβολές...όλα χαλάνε.
-
Με την διαφορα οτι για να βρεις συνεργειο για bmw πρεπει να ψαξεις στον χρυσο οδηγο ,ενω συνεργειο για alfa romeo βρισκεις
και 2 μετρα εξω απτο σπιτι σου.
Και πολυ λιγοτερα συνεργεια και πολυ περισσοτερα bmw κυκλοφορουν στην αγορα.
Αφηστε λοιπον τα γενικολογα σχολια και τις ειρωνιες και δειτε την πραγματικοτητα.Τις γενικότητες εσύ τις ξεκίνησες. Κατά τα άλλα, είσαι στα όρια του flame baiting, οπότε πρόσεχε. [mod]
ΑLFA ROMEO FORUM