-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
http://cf.alfaromeo.gr/gain/
Το αφεντικό τρελλάθηκε και άλλες ιστορίες, ειδικά οι gt και οι brera μου φαίνονται ευκαιρίες..!Μάλιστα... τα τελευταία 5-6 κομμάτια από κάθε μοντέλο σε όλη την Ελλάδα και μετά τέρμα οι Brera, GT, 147.
-
Όντως! Ρώτησα! Τα τελευταία κομμάτια, δεν πρόκειται να ξαναεισαχθουν. Σχεδόν συλλεκτικά! Επίσης οι τιμές τους είναι πολύ συζητήσιμες...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όντως! Ρώτησα! Τα τελευταία κομμάτια, δεν πρόκειται να ξαναεισαχθουν. Σχεδόν συλλεκτικά! Επίσης οι τιμές τους είναι πολύ συζητήσιμες...Και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν Στέφανε... σταμάτησε η παραγωγή...
Πάντως μου πέρασε για κανένα δίλεπτο μια παλαβή ιδέα για την GT αλλά μου έφυγε όταν συνειδητοποίησα ότι τα τέλη ειναι 505 Ευρώ.
-
Κατ' εμέ οι συγκεκριμένες GT και 147 απευθύνονται μόνο σε future collectors που μπορούν να σκάσουν τώρα 15-20 χιλιάρικα, να τις κλειδώσουν στο γκαράζ για 20 χρόνια ή έστω να κάνουν 500-1000χλμ το χρόνο σε βόλτες. Μετά θα τους παρακαλάνε όπως παρακαλάνε τώρα κάποιους με καλοσυντηρημένες Sud και Alfetta.
-
Οι τιμές για Brera μου φάνηκαν super, αλλά για GT, 147 νομίζω ότι θα φτάσουν αρκετά χαμηλότερα αν θέλουν να πουλήσουν τα αμάξια και όχι να τα κρατήσουν ως collector's items. Απευθύνονται μόνο σε όσους δεν συγκινούνται από την τουρμποθύελλα και θέλουν κάτι πιο ξεχωριστό ηχητικά/οδηγικά.
-
Όπως προείπα οι τιμές είναι πολύυυυυ συζητήσιμες...σε φάση που καταθέτεις την προσφορά σου και περιμένεις απάντηση. Μέχρι 2.000€ κάτω άνετα σε όλα, πλην 159...
-
Οι brera μου φαίνονται ευκαιρίες τρελές αν είχα τώρα τα 28κ που είχα για αμάξι πριν 2 χρόνια και ήμουν χωρίς οικογένεια δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις χτύπαγα, ένα απλό hot hatch περισσότερα έχει.
κατα τα άλλα συμφωνώ και με τον eddie -
θέλω μια brera!!!!
-
Εμενα παλι δεν με πειραζει οποιο και να ναι!Θα το παιξω αμπεμπαμπλομ...
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
θέλω μια brera!!!!Κι εγώ...αλλά ποιος σου εγγυάται πόσο καιρό κάθονταν αυτά τα αμάξια και κυρίως ΠΟΥ!!
-
ο πωλητής?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
θέλω μια brera!!!!οι τιμες παντως ειναι γ@μ@τες!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
θέλω μια brera!!!!
οι τιμες παντως ειναι γ@μ@τες!
oντως ειναι, αλλα δε μιλαμε ομως για αγορα, αλλα για γαμο
-
Όταν βρεις αυτοκίνητο και γυναικα διαμάντια, τα παντρευεσαι κύριε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν βρεις αυτοκίνητο και γυναικα διαμάντια, τα παντρευεσαι κύριε...ποιο ειναι το διαμαντι στη συγκεκριμενη περιπτωση;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
ποιο ειναι το διαμαντι στη συγκεκριμενη περιπτωση;
ποιο δεν είναι ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν βρεις αυτοκίνητο και γυναικα διαμάντια, τα παντρευεσαι κύριε...προσωπικα τα αυτοκινητα τα βαριεμαι, θελω να τα αλλαζω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προσωπικα τα αυτοκινητα τα βαριεμαι, θελω να τα αλλαζω.
Διαβαζει η γυναικα ε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
προσωπικα τα αυτοκινητα τα βαριεμαι, θελω να τα αλλαζω.
Διαβαζει η γυναικα ε;
οχι, αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
αν μπορουσα, πιστευω οτι θα τα αλλαζα καθε 6-12 μηνες -
η γυναικα δεν ειναι μαλλον γιατι δεν ξερεις τι θα σου βγαλει ενω πανω κατω η Αλφα ξερεις....
εννοω τον καλυτερο σου εαυτο....
ΑLFA ROMEO FORUM