-
Μην πιστεύεις αυτά που διαβάζεις. Το Mirafiori θα γίνει πάρκο. Και η alfa θα γίνeι seat .....ωχ συγνώμη ...θα γίνει premium και θα αναγεννηθεί κάτω από το VAG είπαμε!!
Οι στρατηγικές επιλογές κάθε group παραμένουν κρυφές.
Όλα τα άλλα είναι απλά speculations ή 'ειδήσεις' που βγαίνουν επίτηδες να μετρήσουν αντιδράσεις ή να φτιάξουν κλίμα. -
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Όλα τα άλλα είναι απλά speculations ή 'ειδήσεις' που βγαίνουν επίτηδες να μετρήσουν αντιδράσεις ή να φτιάξουν κλίμα.+1
....όπως για παράδειγμα το ότι η Magneti Marelli (ένα asset μεγαλύτερης σημασίας για το gruppo από την Alfa Romeo) πουλήθηκε ήδη.Το σε ποιόν και πόσο θα το μάθεις εν ευθέτω χρόνω
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Όλα τα άλλα είναι απλά speculations ή 'ειδήσεις' που βγαίνουν επίτηδες να μετρήσουν αντιδράσεις ή να φτιάξουν κλίμα.+1
....όπως για παράδειγμα το ότι η Magneti Marelli (ένα asset μεγαλύτερης σημασίας για το gruppo από την Alfa Romeo) πουλήθηκε ήδη.Το σε ποιόν και πόσο θα το μάθεις εν ευθέτω χρόνω
Εγώ δεν έχω μάθει ακόμα σε ποιόν πουλήθηκε, αλλά αν ξέρεις να το αναφέρεις.
Να κάνω μια υπόθεση και να πω ότι η VAG την αγόρασε? Ήδη από τα προηγούμενα χρόνια προμηθευόταν διάφορα εξαρτήματα για τους κινητήρες TSi & TFSi όπως για παράδειγμα injectors οπότε θα μπορούσε να την αγοράσει εφόσον υπήρχε ήδη συνεργασία.Η πώληση αυτή δείχνει ένα πλάνο(?) για το μέλλον κατ'εμέ. Ας μην ξεχνάμε ότι και η ιταλική Selenia ανήκει ήδη στα μαλαισιανά χέρια της Petronas....
-
και τα xenon και led του vag απο θυγατρικη της MM προερχονται
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και τα xenon και led του vag απο θυγατρικη της MM προερχονταιΌλα τα ξέρεις βλέπω
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Να κάνω μια υπόθεση και να πω ότι η VAG την αγόρασε?
Πορνόμυαλε
Δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα πριν ανακοινωθεί από την ίδια τη Fiat (και καταλαβαίνεις τι εννοώ).
Από δω και μπρος όμως όλα τα ηλεκτρονικά του gruppo θα είναι powernet (Chrysler - USA)με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία τους και για τις αλλαγές που απαιτεί η υιοθέτηση των ηλεκτρονικών ας πούμε στο ταμπλώ του αυτοκινήτου (βλέπε new maserati biturbo με ταμπλώ από 300C). -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Όλα τα ξέρεις βλέπω
αναρωτηθηκα μια μερα γιατι μου τρεμοπαιζαν
(αν και ηταν τελικα απο τη μπαταρια που ηταν στα τελειωματα της)
-
@alba
Ωχ ωχ οπλίσου με υπομονή, θα σε περιλάβει τώρα το δίδυμο παλιο-insider...
Μα δεν διαβάζεις το newbeast? -
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όλα τα ξέρεις βλέπω
αναρωτηθηκα μια μερα γιατι μου τρεμοπαιζαν
(αν και ηταν τελικα απο τη μπαταρια που ηταν στα τελειωματα της)
Που τελείωσε γρήγορα γιατί αυτά τα λαμπιόνια την ρουφάνε την μπαταρία
Έτσι θα ήταν πιο σωστό αν το έγραφες.... -
Δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα πριν ανακοινωθεί από την ίδια τη Fiat (και καταλαβαίνεις τι εννοώ).
Από δω και μπρος όμως όλα τα ηλεκτρονικά του gruppo θα είναι powernet (Chrysler - USA)με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία τους και για τις αλλαγές που απαιτεί η υιοθέτηση των ηλεκτρονικών ας πούμε στο ταμπλώ του αυτοκινήτου (βλέπε new maserati biturbo με ταμπλώ από 300C).Ο αγοραστής, είχε εξαγοράσει τίποτα άλλο στο παρελθόν από το ίδιο μαγαζί;
-
Να κάνω μια υπόθεση και να πω ότι η VAG την αγόρασε?
Πορνόμυαλε
Από δω και μπρος όμως όλα τα ηλεκτρονικά του gruppo θα είναι powernet (Chrysler - USA)με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία τους και για τις αλλαγές που απαιτεί η υιοθέτηση των ηλεκτρονικών ας πούμε στο ταμπλώ του αυτοκινήτου (βλέπε new maserati biturbo με ταμπλώ από 300C).Μ@μ@ει το 300C!!
Aμαξάρα χωρίς πλάκα!! -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Από δω και μπρος όμως όλα τα ηλεκτρονικά του gruppo θα είναι powernet (Chrysler - USA)με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία τους και για τις αλλαγές που απαιτεί η υιοθέτηση των ηλεκτρονικών ας πούμε στο ταμπλώ του αυτοκινήτου (βλέπε new maserati biturbo με ταμπλώ από 300C).Ο αγοραστής, είχε εξαγοράσει τίποτα άλλο στο παρελθόν από το ίδιο μαγαζί;
να το κανουμε quiz?
αυτο που αναρωτιεμαι παντως ειναι για ποιο λογο να πουληθει μια τετοια εταιρεια?
-
Η ιστορια με το μιραφιορι κ τις λεπτομερεις για την νεα giulia....βλεπω γαργαρα!
Οπως ειπα κ επιβεβαιωθηκα, το επομενο ποσταρισμα θα γινονταν, μονο και μονο για να αναπαραγεις 'ειδησεις'
που εχουν καποια σχετικοτητα με πιθανη (κατα φαντασια) πωληση απο γερμανια πλευρα..
Θα προτιμουσα και θα εκτιμουσα αφανταστα για χαρην της αντικειμενικοτητας, οι πληροφοριες που εχουν ανακοινωθει για το μιραφιορι, οπου εσυ πασχιζες να μας 'ενημερωσεις' για το αντιθετο, να τις ειχες κανει πρωτος!Κατανοουμε το γεγονος οτι δεν μπορεις να γραψεις περισσοτερες λεπτομερειες για την πωληση της magneti, διοτι δεν μπορεις να εκθεσεις προσωπα κ καταστασεις......
Οσο για το ποιος δινει αξιοπιστες ειδησεις και ποσο αξιοπιστες πηγες εχει, αυτο φανηκε!!!
-
Εγώ πιστεύω ότι τη ΜΜ την πήρε η Bosch ή η Siemens πάντως. Κάνας ενδιαφερόμενος για την Αεκ ρε παιδιά?? Τώρα που γυρνάει! Δεχόμεθα και μεταχρονολογημένες επιταγές!
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ο αγοραστής, είχε εξαγοράσει τίποτα άλλο στο παρελθόν από το ίδιο μαγαζί;
εσύ είσαι πιο πονηρός από τον Busso Η απάντηση είναι όχι.
...άκου ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ήδη.Ο Μarchionne προκειμένου να αναδιοργανώσει την Alfa θα πουλήσει την Iveco (ποιά από τις δύο θα είναι η Νο2 στο νυφοπάζαρο δεν το ξέρω).Μ@μ@ει το 300C!!
Aμαξάρα χωρίς πλάκα!!Inglewood gangsta ?:hmmm:
-
μπορει τελικα το newbeast να αποδεικνυεται πιο αξιοπιστο, απο τα κουτσομπολια στα καφε της ιταλιας.......
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Η ιστορια με το μιραφιορι κ τις λεπτομερεις για την νεα giulia....βλεπω γαργαρα!Μη μου πεις ότι έκλεισε η συμφωνία με τους εργαζομένους και δεν το είδα στην κρυστάλινη σφαίρα μου
-
Ο ορισμός της γαργάρας πάντως είναι αυτός
http://www.slang.gr/lemma/show/ta_kano_gargara_11249 -
Ο αγοραστής, είχε εξαγοράσει τίποτα άλλο στο παρελθόν από το ίδιο μαγαζί;
εσύ είσαι πιο πονηρός από τον Busso Η απάντηση είναι όχι.
Πάσο λοιπόν.
Αν εννοούμε την ίδια εταιρεία έχω τη γνώμη πως θα ήταν πολύ καλή εξαγορά γενικώς και αν δεν βαριέσαι, μου λες τη γνώμη σου
ΑLFA ROMEO FORUM