-
http://www.autoedizione.nl/2010/10/27/m ... lfa-romeo/
Εδω λεει για 2 σουβλακια, μια Τζουλια, μια σπαιτερ, μια αντικαταστατρια για την 166. Τουλαχιστον 5 μοντελα λεει και υψος επενδυσης τα 2 δις
-
http://www.youtube.com/watch?v=pLYx8HcE ... re=related
Για πολύ bad ass πάτερ φαμίλιες. Να ακουγόταν και λίγο παραπάνω ρε γμτ...
-
5 χρόνια και ένα μήνα κράτησε η μπαταρία στην Alfa.
Και βέβαια την άλλαξα προληπτικά γιατί δυσκολευόταν η μίζα τώρα στο κρύο, δεν έμεινα δηλαδή.
Πρώτη φορά μου κρατάει τόσο πολύ σε κάποιο αμάξι.
Έβαλα αντί για 50άρα που είχε πάνω 60άρα. Η παλιά είχε σημείο εκκίνησης 360Α και η καινούρια 540.
Μάρκας Magneti Marelli και τιμή 115 ευρώ. -
http://www.youtube.com/watch?v=cGDfbxkp ... v-1r-46-HM
Μιλώντας για ΗΧΟ...
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Kartodromo είναι οι δύο τελευταίες φώτο?
-
-
-
Πολύ ωραία η 147 αλλά να κάνω μια παρατήρηση έχεις το Quadrifoglio Verde στην 1.6 και καλά κάνεις αφού σου αρέσει αλλά γιατί έναν ιδιοκτήτη bmw με σηματάκι Μ θα τον έκραζαν εδώ μέσα ;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Πολύ ωραία η 147 αλλά να κάνω μια παρατήρηση έχεις το Quadrifoglio Verde στην 1.6 και καλά κάνεις αφού σου αρέσει αλλά γιατί έναν ιδιοκτήτη bmw με σηματάκι Μ θα τον έκραζαν εδώ μέσα ;Γιατί το quadrifoglio verde δίνει καλή τύχη στην Alfa Romeo ενώ ποτέ δεν ήταν κάποια ειδική έκδοση από κάποιο ανεξάρτητο τμήμα όπως είναι η M GmbH ή όπως κάποτε η Autodelta.
Υπάρχει σε πάρα πολλά μοντέλα, από αρκετά παλιά εώς σημερινά που είδαν ότι 'πουλάνε' και έβγαλαν και ονομάτισαν τις εκδόσεις των Mito & Giulietta ως QV(marketing που λέει και ο ΙΚΕ)
Πέρα από αυτό δεν έβαλα αυτοκόλλητο GTA, ούτε Autodelta. Και βέβαια η 147 βγήκε σε έκδοση QV 1.9 JTDm 170ps μόνο που δεν ήρθε στην Μπανανία. Κυρίως η εμπορική ονομασία του ΤΙ pack διέφερε στις χώρες τις ευρώπης....Το λάθος και σωστό της BMW, της Audi και της Merc είναι ότι κάποια πακέτα εξοπλισμού με ψευτοσπόρ χαρακτηριστικά τα έχουν ονομάσει M, S & AMG pack αντίστοιχα....
Σαν να βγάλει η Alfa Romeo ένα αντίστοιχο ως GTA pack....
Πρακτικά πουλάει στους πελάτες αυτό, αλλά σε στόκους κυρίως που επιμένουν μετά ότι το αμάξι έγινε M, RS & AMG....Ευχαριστώ κιόλας
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Kartodromo είναι οι δύο τελευταίες φώτο?Για πες.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Kartodromo είναι οι δύο τελευταίες φώτο?
Για πες.
Α σε ξέχασα
Ναι από εκεί...
Μη ρωτήσεις χρόνους, δεν πρόκειται για καρτ -
Δεν είναι χαρακτιρηριστικό στην mito qv και παλιότερα στις 147 & 156 gta ;
-
Δεν είναι χαρακτιρηριστικό στην mito qv και παλιότερα στις 147 & 156 gta ;Αγαπητέ μου η linea accessori της Alfa Romeo ακόμα και για την 95άρα Mito έχει αυτοκόλλητα με το τετράφυλλο.
Το online κατάστημα της Alfa Romeo πουλάει τετράφυλλα τριγωνάκια της 3Μ.
H 147/156 GTA δεν είχαν ποτέ τετράφυλλα επάνω. Όλοι όσοι έβαλαν τα έβαλαν έπειτα όπως εγώ.Μην με τρελαίνεις τώρα, προσπαθώντας να με πεις και κάγκουρα....
Είπα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εννοείς.
Καγκουριά είναι να έβγαζα το 1.6 και να έβαζα το GTA. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν είναι χαρακτιρηριστικό στην mito qv και παλιότερα στις 147 & 156 gta ;
Αγαπητέ μου η linea accessori της Alfa Romeo ακόμα και για την 95άρα Mito έχει αυτοκόλλητα με το τετράφυλλο.
Το online κατάστημα της Alfa Romeo πουλάει τετράφυλλα τριγωνάκια της 3Μ.
H 147/156 GTA δεν είχαν ποτέ τετράφυλλα επάνω. Όλοι όσοι έβαλαν τα έβαλαν έπειτα όπως εγώ.Μην με τρελαίνεις τώρα, προσπαθώντας να με πεις και κάγκουρα....
Είπα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εννοείς.
Καγκουριά είναι να έβγαζα το 1.6 και να έβαζα το GTA.Δεν σε λέω κάγκουρα εννοείτε το είπα και στην αρχή αφού σου αρέσει και εμένα μου αρέσει και δεν είναι κάτι εξεζητιμένο πάνω στο αυτοκίνητο αλλά τον κάτοχο bmw με σήμα Μ θα τον θεωρούσαν κάγκουρα εδώ μέσα .
-
Δεν σε λέω κάγκουρα εννοείτε το είπα και στην αρχή αφού σου αρέσει και εμένα μου αρέσει και δεν είναι κάτι εξεζητιμένο πάνω στο αυτοκίνητο αλλά τον κάτοχο bmw με σήμα Μ θα τον θεωρούσαν κάγκουρα εδώ μέσα .Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο δικό του αμάξι, αλλά για μένα αυτό το παράδειγμα που αναφέρεις είναι εντελώς διαφορετικό.
Ξέχασα πριν να σου αναφέρω ότι η 8c Competizione έχει 450 ίππους. Ως έξτρα έχει το τριφυλλάκι στα φτερά.
Είτε το έχει είτε όχι, δεν αλλάζει κάτι. Δεν είναι κάποια έκδοση.
Αυτό θέλω να καταλάβεις....
Ενώ η Μ είναι....Η Μ είναι ένα τμήμα που παράγει βελτιώμενα αυτοκίνητα.
Κάγκουρα θα τον έλεγα μονάχα αν είχε βιάσει το αμάξι σε ζάντες 21 ιντσών με μεγάλο offset και ελαστικά πίσω 355/25, αν είχε σπόιλερς από τον AutoFisounas AeroDevelopment κλπ....
Αν απλά είχε ένα σηματάκι Μ, θα τον έλεγα κολλημένο με τα Μ.... Πουτάνα ζωή αντί για Μ3 πήρα 316 -
Για εμενα πιθανοτατα ο τελευταιος (φοβερος ηχος) των Μοικανων...
http://www.youtube.com/watch?v=7SaG0v6v ... re=related
Aυτη σε καφε σκουρο με μπεζ καθισματα την ειχε ενας γνωστος του πατερα μου...
-
Πολύ όμορφη η 47 σου Μπέπε! Να την χαίρεσαι!
ΥΓ: Αυτή έχει ωραίο τιμόνι, όχι το Σιροκο.
-
-
Είχε βγεί το σιροκο το 07 ;
ΑLFA ROMEO FORUM