-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ερευνα δεν εχω να σου παραθεσω γιατι..δεν ασχολουμαι με ερευνες... Προσωπικες εμπειριες εχω αναφερει παμπολλες φορες αλλα και πριν.Τεσπα,νομιζω οτι η συζητηση που κανουμε σε τοσες σελιδες οχι μονο δεν καταληγει πουθενα αλλα ειναι και ανουσια. Ας θεωρησουμε οτι αμα παρουμε αλφα θα μαστε συνεχεια συνεργειο να τελειωνουμε.
Έρευνα δε μπορείς να παραθέσεις γιατί δε θα βρεις
Μα πριν μιλάγαμε για προσωπικές εμπειρίες (δικές σου και άλλων) και είπες μόνος σου ότι δε καταλήγουμε πουθενά. Σου λέω, ΟΚ, το δέχομαι...και σου παραθέτω έρευνες...αλλά πάλι δε σου φτάνουν γιατί δεν ασχολείσαι με αυτές!
Ναι,μιλουσαμε για προσωπικες εμπειριες και ειπα οτι δεν θα καταληξουμε πουθενα,εννοωντας οτι ουτε θα συμφωνησουμε πως οι αλφα μαμανε ουτε στο οτι τα γερμανικα μαμανε ουτε στο αντιστροφο.Και ναι,δεν μπορω να σου παραθεσω ερευνα γιατι δεν ασχολουμαι,που ειναι το περιεργο ή κακο; Και δεν ασχολουμαι και δεν θα κατσω να ψαξω να βρω μια γιατι σου ειπα και πριν οτι δεν τις λαμβανω υποψην μου.Θα τις λαβει υποψην της καμια 'φιλη μου' που θελει να διαλεξει αναμεσα σε γκολφ,σειρα1,μινι,υψιλον,μιτο,πουντο ή πικαντο.Εγω οχι.
-
ειστε λοιπον εδω συζηταμε για alfa romeo και οχι για αξιοπιστιες .αυτα στο vw forum.
-
Θεός
Λες δηλαδή ότι αξιοπιστία και alfa romeo δεν πάνε μαζί; Πώς το έβαλες το μαχαίρι εκεί πίσω;
-
μονο WV και αξιοπιστια πανε πακετο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical: ΘεόςΛες δηλαδή ότι αξιοπιστία και alfa romeo δεν πάνε μαζί; Πώς το έβαλες το μαχαίρι εκεί πίσω;
flame? Μην το τραβας ρε κι εσυ αλλο...
-
Εγώ flame ρε συ; Ο άλλος το ψόφησε.
-
Αν το δεις απο μια γωνια ναι το ψοφησε.Αλλα αν το δεις απ αυτη τη γωνια,πας για flame αυτο λεω.. Γιατι ξερεις οτι δεν εννοουσε αυτο..
-
μα εγω δεν ειπα ποτε οτι τα alfa romeo ειναι αξιοπιστα,και δεν απασχολει κανεναν πραγματικο alfisti η αξιοπιστια καταλαβες κυριε drdino.
-
Αν εννοούσε άλλο ας έγραφε αναξιοπιστία. Όπως και να χει, υποδείξεις για το που θα γράφουμε δεν δεχόμαστε. Αλλιώς και εγώ να βγω και να πω πως εδώ θα μιλάμε μόνο για μεταβλητούς, αν θέλετε να μιλήσετε για οδηγική συμπεριφορά πάτε στο υποφόρουμ των caterham.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την πρεμούρα να βγει ότι οι ΑR είναι απόλυτα αξιόπιστες. Στα @@ σας θα έπρεπε.
-
Aντε παλι κι εσυ..
ΡΕ δεν υποστηριζει κανεις οτι οι Α ειναι αξιοπιστες,απλα δεν μπορει καποιος σοβαρος να δεχτει οτι οι Α αντιμετωπιζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ προβληματα κι οτι ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ σπανε μοτερ,καιγονται,βρωμανε τα δερματα,κι εχει σκ@τα κατω απο τα πατακια οταν την παιρνεις καινουρια.. Απλα.
-
Χαίρω πολύ ρε συ, δεν νομίζω κανείς να έχει πει ότι μόνο οι άλφα βγάζουν προβλήματα. Ούτε όλες, ούτε συνέχεια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χαίρω πολύ ρε συ, δεν νομίζω κανείς να έχει πει ότι μόνο οι άλφα βγάζουν προβλήματα. Ούτε όλες, ούτε συνέχεια.τωρα παραδεχτηκες οτι ειναι απτα καλυτερα αμαξια .
-
Επαγωγικός συλλογισμός;
-
τελικα σημερα μου φτιαξατε την μερα!!!
-
ευτυχως που υπαρχουν και τα ιταλικα αλλιως ο κοσμος του αυτοκινητου θα ηταν πολυ φτωχος.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τα 260 αλογα εγιναν λιιιιγα.Ένα φορτηγό έχει 700 άλογα (άρα πολλά)... και μια entry level Elise μόλις 136 (άρα λίγα)...
Και...?
Έγινε γρήγορο το τριαξονικό, ή μήπως αργή η elise...?
Μήπως σου διαφεύγει το που αποσκοπεί η ιπποδύναμη...?
Μήπως το ζητούμενο των ίππων είναι οι επιδόσεις και το νούμερο απο μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα...?
Μήπως αυτά που γράφω τα γνωρίζεις ήδη?Το αμαξι δε στριβει λεει γιατι γερνει.
Τελικά στρίβει ή δεν στρίβει...? Αποφασίστε.
Εκτός αν με το 'στρίβει' εννοούμε οτι ακολουθεί την κατεύθυνση του τιμονιού...Εγω θεωρω οτι μια Brera 3.2 JTS Q4 αξιζει οσο πρεπει να αξιζει. Αν σκεφτει οτι ενα TT-S με διλιτρο κινητηρα εχει αρχικη τιμη πολυ πιο πανω απο την 6κυλινρη Brera τοτε ειναι μαλλον φθηνη.
Η διαφορά της 3.2 Q4 με το S είναι 3.500... και εαν θέλουμε οπωσδήποτε 6κύλινδρο, η διαφορά με το ΤΤ3.2 είναι 4.300... καθόλου μεγάλη για αυτοκίνητα των 50Κ.
Στα δε entry level η 2.2 JTS είναι ακριβότερη απο το ΤΤ 1.8ΤFSI
Αν θεωρείς το ΤΤ μικρότερη κατηγορία, ας πάμε και στην μεγαλύτερη (αν και η διαφορά σε μέγεθος είναι άλλη τόση προς τα πάνω!)... η 2.2 JTS είναι ακριβότερη ακόμη και απο το Α5 1.8ΤFSI... ενώ το Α5 2.0TFSI των 36kgm είναι κατα 5.000 φθηνότερο απο την μπροστοκίνητη 3.2 Βrera χωρίς να υστερεί σε επιδόσεις (τουναντίον)...
Ναι ξέρω... η φορολογία στην Ελλάδα sucks... εδώ όμως ζούμε, εαν ζούσαμε Αμερική θα πέρναμε 350Z στην τιμή Cooper S και θα συζητούσαμε σε άλλη βάση...Η τυπολογια των αναρτησεων της ειναι η κορυφαια και πλεον η ΜΥ08 εχει αλουμινενια μερη οπως ψαλιδα κλπ αλλα και κουφιες αντιστρεπτικες μειωνοντας το βαρος, αρα και την αναρτωμενη μαζα.
Επαφίεσαι πάλι σε τεχνικά χαρακτηριστικά και χάνεις την ουσία...
Ποιός είναι ο σκοπός της τοποθέτησης κορυφαίας τυπολογίας μηχανικών μερών...?
Μήπως η επίτευξη κορυφαίας συμπεριφοράς...?
Και αφού τα βάλαμε λοιπόν, πετύχαμε τον σκοπό μας...?
Αν βάλουμε κορυφαία πέταλα σε κουτσό άλογο, θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα ή χειρότερα όταν αυτό τερματίσει τελευταίο...?Πραγματικη 4κινηση 3 διαφορικων με το κεντρικο να ειναι Torsen C generation με συνεχης κινηση και στους 4 τροχους και κατανομη σαφως πισωκινητη με 42/58%.
Το αυτό...
Ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης που δεν θα δυσαρεστησει κανεναν.
Μάλλον θα είμαι ο πρώτος...
Αν τα παραπανω δεν κανουν ενα Grand Tourer οπως η Brera ξεχωριστο, τοτε εχει τελειως διαφορετικη αντιληψη για την πραγματικη αυτοκινηση.
Αν τα παραπάνω είναι απαραίτητα για το εν λόγω (Gran Tourer) αποτέλεσμα...
Μάλλον για καθαρόαιμη κατασκευή μου κάνουν...! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ευτυχως που υπαρχουν και τα ιταλικα αλλιως ο κοσμος του αυτοκινητου θα ηταν πολυ φτωχος.E βέβαια...ειδικά οι ιδιοκτήτες συνεργείων
-
Ναι κι ο sv2 που κανει σερβις στην 430 καθε 10 χλμ πληρωνει 7000 ευρω..πανακριβα τα ανταλακτικα και η εργασια των Ιταλικων...μπα που να καουν στην κολαση...
Εχω κι εγω περιπτωση σε συνεργειο VW :-Καλημερα,για το σερβις των 60000 χλμ ηρθαμ,εχω κλεισει ραντεβου
-Καλημερα,300 ευρω.
-Μονο τοσο για το μεγαλο σερβις;
-Οχι,μονο τοσο για το 'Καλημερα' που σας ειπαμε. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εγω θεωρω οτι μια Brera 3.2 JTS Q4 αξιζει οσο πρεπει να αξιζει. Αν σκεφτει οτι ενα TT-S με διλιτρο κινητηρα εχει αρχικη τιμη πολυ πιο πανω απο την 6κυλινρη Brera** τοτε ειναι μαλλον φθηνη**....τα νούμερα το αντίθετο δείχνουν
-
Μωρέ ας είχα τη 430 του και τα χρήματα να την υποστηρίξω και δε θα με ένοιαζε.
Γενικότερα δε θα με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι βασικά για την επιλογή μου (και νομίζω το έχω αποδείξει)
ΑLFA ROMEO FORUM