Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑLFA ROMEO FORUM
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. ΑLFA ROMEO FORUM
    • 1
    • 2
    • 103
    • 104
    • 105
    • 106
    • 107
    • 749
    • 750
    • 105 / 750
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    38
    14985
    102714
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      d-jet last edited by

Με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά επειδή τυχαίνει να έχω εμπειρία τόσο από την alfa όσο και από την Porsche, τι ακριβώς προσπαθείτε να συγκρίνετε; Το ένα είναι καθαρόαιμο σπορ ανοιχτό αυτοκίνητο (το πόση ισχύ έχει είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορο) και το άλλο είναι ένα σούπερ-χατς που σκοτώνει αν βρεθεί σε κατάλληλα χέρια. Πέρα από τα νουμεράκια (θυμάστε στο δημοτικό που μαθαίναμε την προπαίδεια; Ε, κάπως έτσι) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.
      Ούτε σε αίσθηση, ούτε σε χρηστικότητα ούτε σε τίποτα!
      Κορυφαία, το καθένα στον τομέα του, αλλά είναι τουλάχιστον κουτό να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους, δεδομένου ότι την μάθαμε την προπαίδεια εδώ και καιρό...

Ποιο είναι καλύτερο; Με απόλυτα κριτήρια η Porsche (γιατί κάνει και ένα κάρο λεφτά). Είναι πιο γρήγορη (Felleas ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένας καλός οδηγός σαν και εσένα με ένα midengined αυτοκίνητο έστω και με τα μισά άλογα; ) είναι καλύτερα κατασκευασμένη, κρατάει καλύτερα την αξία της, είναι ανοιχτή κλπ κλπ ΑΛΛΑ επίσης είναι παντελώς άχρηστη αν έχεις, π.χ., οικογένεια...
      Αν έχεις δυο παιδάκια και πάλι θέλεις γρήγορο αυτοκίνητο, με πολύ ωραία σπορ αίσθηση, απίθανο ήχο και με , αν και ένα κλικ κάτω από την Porsche, καταιγιστικές επιδόσεις στα μισά λεφτά, τσιμπάς την GTA και είσαι και πολύ ευτυχισμένος που οι Ιταλοί σου έκαναν τη χάρη και έβγαλαν τέτοιο αμάξι μετά από τόσα χρόνια.

Λοιπόν; Καρπούζια ή λεμόνια;
      Ξέρω γω;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        eddie_147 last edited by

Όταν το πας τέζα στον Καρέα και στην ευθεία απλά κρατιέσαι μαζί του (ήτο και φτιαγμένος ο κύριος γιατί αν ήταν μαμά θα μας είχε αφήσει χρόνους στην ευθεία) και στην τελευταία αριστερή προς Κατεχάκη τον περνάς με 160 τότε νομίζω ότι καλύπτεται το claim 'ξεφτύλισα' που χρησιμοποίησα προηγουμένως.

Όπως είχε πει κάποιος, το ΜΧ5 αν το οδηγεί κάποιος με ΧΕΡΙΑ θα είναι λίγο γρηγορότερος απ' ότι με 147. Αλλά σε κανονικές περιπτώσεις οδηγών η 147 είναι πάντα ταχύτερη καθώς έχει πολύ μεγαλύτερα όρια πρόσφυσης.

• G
          gianniskid last edited by

Βασικα επειδη ειχα ΜΧ5 σπορτυ με το μπλοκε και επειδη εχω οδηγησει πολλες αλφα εχω μια αποψη περι του θεματος

η αλφα σαν μπροστοκινητη ειναι πολυ ευκολο να την πας κοντα στα ορια της. ακομη κι αν κανει πως γλιστραει, ειναι πολυ ευκολο να το διορθωσεις. το ΜΧ5 στα πολλα σου δημιουργει μια σχετικη ανασφαλεια (ειδικα αν δεν εισαι γνωστης της πισω κινησης και μαλιστα με μπλοκε) γιατι αν γληστρησει θα βρεθεις σε πιο δυσκολη θεση

το ΜΧ5 με πολλα χιλιομετρα και εγω δεν το πιεζα σε στροφες. γιατι δεν ειμαι γνωστης της πισω κινησης και φοβομουν την αντιδραση του αυτοκινητου. το μπροσθιοκινητα ομως που εχω οδηγησει μου ηταν πολυ ευκολα να τα παω γρηγορα με πολλα χιλιομετρα

αυτα απο μενα. παντως θεωρω το ΜΧ5 πολυ καλυτερο για απολαυση και γρηγορη οδηγηση απο οποιοδηποτε μπροσθιοκηνητο εχω οδηγησει (και 147 120πς).

• F
            felleas last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
            Είναι πιο γρήγορη (Felleas ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένας καλός οδηγός σαν και εσένα με ένα midengined αυτοκίνητο έστω και με τα μισά άλογα; )

Φυσικά και ξέρω, το θέμα είναι πόσοι καλοί οδηγοί οδηγούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εν Ελλάδι.

• H
              hunter last edited by

Ο χρήστης felleas έγραψε:

Αφήστε ρε τα σιρόπια, 3 χρόνια μας τα έχετε πρήξει με τον δικό σας οπαδισμό και εμπάθεια και τώρα βγαίνετε σαν μην πω τι κλαμένα και ζητάτε τα ρέστα?

Η εμπάθεια και οι εμμονές φαίνονται και στο post του Nίκου, όπου έκατσε και βρήκε να συγκρίνει GTA με Boxter για τις τιμές ... που σήμερα έτυχε το mobile ναχει 2-3 αυτοκίνητα σε κάθε μάρκα ενώ κανονικά γινόταν χαμός από 10-15 σελίδες.

Τόσα χρόνια μας φλομώσατε στην μπούρδα και την κακία και τώρα που σας δείχνουμε την ίδια μεριά του νομίσματος κάνετε σαν αυτό που δεν είπα και παραπάνω.

Σταματήστε λοιπόν να λερώνετε αυτό το τόπικ με τις μπούρδες σας και αφήστε το να κρατήσει τον χαρακτήρα του και την ουσία που έχει στο τίτλο του.

ΣΑΣ τα ΕΧΟΥΜΕ πρηξει.
              Εισαι ανίκανος να καταλάβεις οτι υπάρχουν ατομα που δεν ειναι οπαδοί,και με την ρηχη σου αντιληψη μας βλέπεις όλους σαν 'εχθρούς' μιας και νομίζεις οτι δεν μπορει να μην ειμαστε οπαδοι καποιας αλλης 'λατρείας' σιγουρα θα ειμαστε εχθροί της δικής σου.
              Κατα την γνωμη σου ειστε απο τη μια μεριά 'εσεις' και απο την άλλη 'εμεις'
              Ολος ο κόσμος ειναι γεματος με μισητούς και καταπτυστους αντιπάλους,που θελουνε να σπιλώσουνε την υπόληψη της αγαπημενης σας αλφα.

Φυσικα δεν υπάρχει καμμια μα καμμια περίπτωση να αληθευει και καποια αρνητική γνωμη για ενα οποιοδηποτε αυτοκίνητο εχει καποιο αρνητικο.Να για ισχύει αυτο,θα πρεπε ο ιδιοκτητης του να πάρει την άδεια των μοντερέιτερς (και γενικών δερβεναγαδων απ'ότι φαίνεται) ενός κλάμπ αυτοκίνησης
              Η γνωμη του ιδιοκτητη,οφείλει να μην ακούγεται.Το αποφασισαν οι χρηστες του διαδικτυου.

Για να μην προχωρησω και σε ξεκαθαρισμα των όσων μας προσαπτεις (ξανθιές και αδαής) τα οποία ευτυχως δεν χρειαζονται και πολύ αναλυση.

Ουτε και να σου υπενθυμίσω οτι σε αυτο το φόρουμ δεν θα σε ρωτησουμε περι του τι θα γραψουμε.Μπούρδες-ξεμπούρδες,αν δεν υπάρξει η επέμβαση των διαχειριστων,εσυ δε πά να σκούζεις.

• F
                felleas last edited by

Ο χρήστης Kid έγραψε:
                Για να καταλάβω, προτείνεις να μου δώσεις ένα αυτοκίνητο που δεν έχω οδηγήσει ποτέ, που δεν είναι δικό μου, και να με κηνυγήσεις με το αυτοκίνητο σου?

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό?

Ναι ρε μικρέ μπας και μάθεις 5 πράγματα για τις ανακρίβειες που διαβάζεις και κάθεσαι και γράφεις με εμπειρίες άλλων.

Μόνο έτσι θα καταλάβεις αυτά που προσπαθώ να σου πω και θα δεις ότι έχω δίκιο και δεν τα λέω απλά για να τα πω, όπως κάποιοι άλλοι εδώ μέσα που έχουν άποψη για τα πάντα έχοντας αφιερώσει κάποιες ώρες σε Playstation

• K
                  kouk last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
                  Με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά επειδή τυχαίνει να έχω εμπειρία τόσο από την alfa όσο και από την Porsche, τι ακριβώς προσπαθείτε να συγκρίνετε; Το ένα είναι καθαρόαιμο σπορ ανοιχτό αυτοκίνητο (το πόση ισχύ έχει είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορο) και το άλλο είναι ένα σούπερ-χατς που σκοτώνει αν βρεθεί σε κατάλληλα χέρια. Πέρα από τα νουμεράκια (θυμάστε στο δημοτικό που μαθαίναμε την προπαίδεια; Ε, κάπως έτσι) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.
                  Ούτε σε αίσθηση, ούτε σε χρηστικότητα ούτε σε τίποτα!
                  Κορυφαία, το καθένα στον τομέα του, αλλά είναι τουλάχιστον κουτό να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους, δεδομένου ότι την μάθαμε την προπαίδεια εδώ και καιρό...

Ποιο είναι καλύτερο; Με απόλυτα κριτήρια η Porsche (γιατί κάνει και ένα κάρο λεφτά). Είναι πιο γρήγορη (Felleas ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένας καλός οδηγός σαν και εσένα με ένα midengined αυτοκίνητο έστω και με τα μισά άλογα; ) είναι καλύτερα κατασκευασμένη, κρατάει καλύτερα την αξία της, είναι ανοιχτή κλπ κλπ ΑΛΛΑ επίσης είναι παντελώς άχρηστη αν έχεις, π.χ., οικογένεια...
                  Αν έχεις δυο παιδάκια και πάλι θέλεις γρήγορο αυτοκίνητο, με πολύ ωραία σπορ αίσθηση, απίθανο ήχο και με , αν και ένα κλικ κάτω από την Porsche, καταιγιστικές επιδόσεις στα μισά λεφτά, τσιμπάς την GTA και είσαι και πολύ ευτυχισμένος που οι Ιταλοί σου έκαναν τη χάρη και έβγαλαν τέτοιο αμάξι μετά από τόσα χρόνια.

Λοιπόν; Καρπούζια ή λεμόνια;
                  Ξέρω γω;

+brera!

Σοβαρά όμως....διαβάζει κανείς τέτοιες δημοσιεύσεις? Η απλώς είναι στο περιθώριο του απόλυτου πολέμου απέναντι στον 'εχθρό', όπως λέει ο Αντρέας!!!?!?!...

• F
                    felleas last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Αφήστε ρε τα σιρόπια, 3 χρόνια μας τα έχετε πρήξει με τον δικό σας οπαδισμό και εμπάθεια και τώρα βγαίνετε σαν μην πω τι κλαμένα και ζητάτε τα ρέστα?

Η εμπάθεια και οι εμμονές φαίνονται και στο post του Nίκου, όπου έκατσε και βρήκε να συγκρίνει GTA με Boxter για τις τιμές ... που σήμερα έτυχε το mobile ναχει 2-3 αυτοκίνητα σε κάθε μάρκα ενώ κανονικά γινόταν χαμός από 10-15 σελίδες.

Τόσα χρόνια μας φλομώσατε στην μπούρδα και την κακία και τώρα που σας δείχνουμε την ίδια μεριά του νομίσματος κάνετε σαν αυτό που δεν είπα και παραπάνω.

Σταματήστε λοιπόν να λερώνετε αυτό το τόπικ με τις μπούρδες σας και αφήστε το να κρατήσει τον χαρακτήρα του και την ουσία που έχει στο τίτλο του.

ΣΑΣ τα ΕΧΟΥΜΕ πρηξει.
                    Εισαι ανίκανος να καταλάβεις οτι υπάρχουν ατομα που δεν ειναι οπαδοί,και με την ρηχη σου αντιληψη μας βλέπεις όλους σαν 'εχθρούς' μιας και νομίζεις οτι δεν μπορει να μην ειμαστε οπαδοι καποιας αλλης 'λατρείας' σιγουρα θα ειμαστε εχθροί της δικής σου.
                    Κατα την γνωμη σου ειστε απο τη μια μεριά 'εσεις' και απο την άλλη 'εμεις'
                    Ολος ο κόσμος ειναι γεματος με μισητούς και καταπτυστους αντιπάλους,που θελουνε να σπιλώσουνε την υπόληψη της αγαπημενης σας αλφα.

Φυσικα δεν υπάρχει καμμια μα καμμια περίπτωση να αληθευει και καποια αρνητική γνωμη για ενα οποιοδηποτε αυτοκίνητο εχει καποιο αρνητικο.Να για ισχύει αυτο,θα πρεπε ο ιδιοκτητης του να πάρει την άδεια των μοντερέιτερς (και γενικών δερβεναγαδων απ'ότι φαίνεται) ενός κλάμπ αυτοκίνησης
                    Η γνωμη του ιδιοκτητη,οφείλει να μην ακούγεται.Το αποφασισαν οι χρηστες του διαδικτυου.

Για να μην προχωρησω και σε ξεκαθαρισμα των όσων μας προσαπτεις (ξανθιές και αδαής) τα οποία ευτυχως δεν χρειαζονται και πολύ αναλυση.

Ουτε και να σου υπενθυμίσω οτι σε αυτο το φόρουμ δεν θα σε ρωτησουμε περι του τι θα γραψουμε.Μπούρδες-ξεμπούρδες,αν δεν υπάρξει η επέμβαση των διαχειριστων,εσυ δε πά να σκούζεις.

Λέγε ότι θες, και δες το όπως θες, σε αυτό το τόπικ που διαβάζω όμως έχω γνώμη και άποψη και δεν μ'αρέσει καθόλου ο εκφυλισμός του από το αντίθετο όλων αυτών που μου προσύναψες.
                    Η ανοχή των διαχειριστών και λογικό σε τόσο μεγάλο φόρουμ είναι πασιφανής και επειδή το 'παρεάκι' των trollολόγων σας έχει διώξει όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει 5 πραγματάκια για την AR από εδώ μέσα και έχει γεμίσει τις σελίδες με ανοησίες εμπνευσμένες από εμπειρίες συνδιασμού καναπέ - Playstation και όχι πραγματικής οδήγησης θα σκούζω όσο θέλω.

Ps Μερικοί-μερικοί έχουν ήδη καταφέρει με την υποχθόνια και μεθοδευμένη προπαγάνδα τους να 'μας' κάνουν φανατικούς, κολλημένους, οπαδούς. Πίστεψε με φίλε μου τίποτα απόλλα αυτά δεν είμαι και όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν καλά αυτό.

'Οταν όμως κουνάνε κόκκινο πανί στον Ταύρο......
                    και ακόμα χειρότερο είναι όταν αυτό γίνεται μεθοδευμένα και εσκεμμένα από οδηγούς και αυτοκινιτιστές κατά φαντασίαν....

Καθήστε λοιπόν να διαβάζετε αυτούς

• H
                      hunter last edited by

Πόλεμος φυσικα και δεν υφίσταται ποτε Νικο σε τετοιες περιπτωσεις.
                      Ειναι μια ανακάλυψη όσων αισθανονται ανασφαλεια,για να συσπειρωσουνε γυρω τους κι'άλλους 'πιστούς' πείθοντάς τους για την αδικη επίθεση που δεχονται εν'αγνοία τους.
                      Πιθανότατα να το πιστευουν κι'όλας,και οχι απλά να το χρησιμοποιούν.

• K
                        kouk last edited by

Συμφωνώ Αντρέα. Αλλά δεν παύω να εκπλήσσομαι!

• H
                          hunter last edited by

Λέγε ότι θες, και δες το όπως θες, σε αυτό το τόπικ που διαβάζω όμως έχω γνώμη και άποψη και δεν μ'αρέσει καθόλου ο εκφυλισμός του από το αντίθετο όλων αυτών που μου προσύναψες.

Εχεις καθε δικαίωμα να μη σου αρεσουνε αυτα που διαβαζεις (και εγω δυσανασχετω σε πολλά θρεντς) αλλα δεν εχεις το δικαίωμα να επιβαλεις τη γνωμη σου.
                          Μπορει να καλόμαθες στο δικο σου φόρουμ να εισαι ο μοντερείτορ,εδω όμως εισαι απλός χρηστης όπως και εγω.

Η ανοχή των διαχειριστών και λογικό σε τόσο μεγάλο φόρουμ είναι πασιφανής και επειδή το 'παρεάκι' των trollολόγων σας έχει διώξει όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει 5 πραγματάκια για την AR από εδώ μέσα και έχει γεμίσει τις σελίδες με ανοησίες εμπνευσμένες από εμπειρίες συνδιασμού καναπέ - Playstation και όχι πραγματικής οδήγησης θα σκούζω όσο θέλω.

Ξαναεφευρίσκεις αντιπάλους που συσπειρόνωνται εναντίων 'σας' και αρχίζω πλέον να πιστευω ότι όντως ετσι τα βλέπεις τα πραγματα.Μανια καταδίωξης ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ κι'όλας
                          Για τον ελιτισμο πάλι που σε διακρινει (όλοι οι άλλοι οδηγανε πλέιστεισιον και ειναι μικροι-αρα εσυ που οδηγεις μια αλφα θα εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ,δεν μπορει) τα ξαναματαπαμε χιλιες φορες στο παρελθόν.
                          Δεν θα τα ξαναπώ,αφου ξανα θα πάν χαμενα

Ps Μερικοί-μερικοί έχουν ήδη καταφέρει με την υποχθόνια και μεθοδευμένη προπαγάνδα τους να 'μας' κάνουν φανατικούς, κολλημένους, οπαδούς. Πίστεψε με φίλε μου τίποτα απόλλα αυτά δεν είμαι και όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν καλά αυτό.

Η προσωπικη γνωμη του καθενός μας για τον εαυτο του,ελαχιστη αξία εχει για τους άλλους.Μπορει να ισχυρίζεσαι ότι θελεις,αλλα δυστυχως οι απόψεις που καταγραφεις μεσα στο φόρουμ δεν συμφωνούν με τα λεγόμενά σου.

'Οταν όμως κουνάνε κόκκινο πανί στον Ταύρο......

Τι ειναι αυτο τωρα;Απειλή;Νομίζεις οτι θα μας τρομάξεις;

Ρε δεν πάμε καλά ρε!💫

και ακόμα χειρότερο είναι όταν αυτό γίνεται μεθοδευμένα και εσκεμμένα από οδηγούς και αυτοκινιτιστές κατά φαντασίαν....

ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΣ ειναι ο αυτοκινητιστης ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.Εσυ!Ολοι οι αλλοι πέσαμε απο τα δεντρα.

Καθήστε λοιπόν να διαβάζετε αυτούς

Εγω θα το κανω με πολύ μεγαλη χαρα.

• K
                            kid last edited by

Για να καταλάβω, προτείνεις να μου δώσεις ένα αυτοκίνητο που δεν έχω οδηγήσει ποτέ, που δεν είναι δικό μου, και να με κηνυγήσεις με το αυτοκίνητο σου?

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό?

Ναι ρε μικρέ μπας και μάθεις 5 πράγματα για τις ανακρίβειες που διαβάζεις και κάθεσαι και γράφεις με εμπειρίες άλλων.

Μόνο έτσι θα καταλάβεις αυτά που προσπαθώ να σου πω και θα δεις ότι έχω δίκιο και δεν τα λέω απλά για να τα πω, όπως κάποιοι άλλοι εδώ μέσα που έχουν άποψη για τα πάντα έχοντας αφιερώσει κάποιες ώρες σε Playstation

Ξέρεις τι εμπειρίες έχω εγώ και σε τι αυτοκίνητα έχω μπει & έχω οδηγήσει?
                            Ξέρεις από που έχω βγάλει αυτά τα συμπεράσματα ή απλά επειδή θεωρείς ότι επειδή έχεις AR κατέχεις και την απόλυτη αλήθεια?
                            Επειδή η απάντηση και στις 2 παραπάνω ερωτήσεις είναι 'ΟΧΙ', άσε τους χαρακτηρισμούς, ασχολήσου με το αυτοκινητάκι σου και σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες & βλακείες. Καλή χρυσή και άγια η GTA, αλλά είναι μερικές κλάσεις πιο κάτω από την οποιαδήποτε boxster, αργή για τα λεφτά της, και χωρίς να μπορεί να σου προσφέρει τίποτα το εκπληκτικό, εκτός από την ψυχή της.

• F
                              felleas last edited by

Το ήξερα ότι θα συνεχίζατε έτσι...

Μα καλά δεν έχετε να κάνετε τίποτα πιο σοβαρό από το να σπαταλάτε τον χρόνο σας να 'κοντράρετε' έναν Alfisti μέσα στο τόπικ της AR ?

• K
                                kouk last edited by

Απάντησαν 4. Αναφέρεσαι σε όλους?

• N
                                  nass last edited by

Πάμε παρακάτω λέμεεεε....

(Moderator nass)

• F
                                    felleas last edited by

στους 2 τελευταίους μόνο αναφερόμουν...
                                    Πάλι γεμίσαμε μια σελίδα από εποικοδομητικό διάλογο...

Δείγμα της υψηλής ποιότητας τούτου εδώ του τόπικ και πως το θέλουν μερικοί-μερικοί.

• H
                                      hunter last edited by

Ξανα τα ίδια αυτος!

Την πέφτουνε τα απιστα σκυλια,σε εναν 'βερο' αλφιστι,μεσα στα ιερα χωματα του τόπικ της αλφα (που δεν ανηκει στο κλάμπ σας)
                                      Επιμενεις ξανα και ξανα σε κυρηξη 'τζιχαντ'

Απο μενα τελος μαζι σου.Δεν αξιζεις τιποτα περα απο περιφρόνηση

• F
                                        felleas last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                                        Ξανα τα ίδια αυτος!

Την πέφτουνε τα απιστα σκυλια,σε εναν 'βερο' αλφιστι,μεσα στα ιερα χωματα του τόπικ της αλφα (που δεν ανηκει στο κλάμπ σας)
                                        Επιμενεις ξανα και ξανα σε κυρηξη 'τζιχαντ'

Απο μενα τελος μαζι σου.Δεν αξιζεις τιποτα περα απο περιφρόνηση

Τότε γιατί συνεχίζεις το Trolling σε τούτα τα 'ιερά χώματα'?
                                        Θες και τον τελευταίο λόγο στο 'πεδίο της μάχης' ?

Επρέπε να προσπαθήσω αρκετά για να καταφέρω να πετύχω την νίκη και την περιφρονησή σου. Ελπίζω ως ανήρ να κρατήσεις το λόγο σου.

Φιλάκια

• N
                                          nass last edited by

(Moderator nass)

• F
                                            felleas last edited by

back on topic λοιπόν...

άρχησε η διάθεση της 159 ΤI και της GT Blackline enumerata στην Αγγλία.

Λέγεται ότι η Fiat προσπαθεί να διεισδύσει στην Αγγλική αγορά με πρώτο στόχο την βελτίωση του Aftersales που είναι στον πάτο...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 103
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 749
                                            • 750