-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Περί υποστροφικότητας: Κινητήρας μπροστά, κίνηση μπροστά κατανομή 60-40 περίπου, έ το βιβλίο θεωρίας λέει υποστροφή. Εγώ θα σου πω ότι στην πορεία θα δεις ότι απλά θέλει τον τρόπο της για να είναι από ουδέτερη ως ακλόνητη ακόμα και υπερστροφική (άφημα γκάζι και στιγμιαίο δυνατό τσίμπημα φρένου - μην το δοκιμάσεις βέβαια πριν μάθεις καλύτερα το αμάξι σου).
Ειδικε θεραπωντα υποστροφολόγε μου,σου εχω νεα:Η συμπεριφορα που περιγραφεις παραπάνω ειναι κοινη σε όλα τα προσθιοκίνητα.
Ολα υποστρεφουνε στο γκάζι,και όλα κλεινουνε τροχεια στο 'ασε' και πολύ-πολύ περισσότερο στο φρενο.ΤΥΠΙΚΑ προσθιοκίνητη συμπεριφορα.
Ετσι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να λειτουργούνε ΟΛΑ τα προσθιοκίνητα.
-
Αν μου εξηγήσεις τι ζόρι τραβάς με την πάρτη μου θα είμαι σε θέση να συνεννοηθώ μαζί σου. Δεν είπα ότι η 147 δεν έχει υποστροφική συμπεριφορά, απλά εξηγούσα στο παιδί -ως κάτοχος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου- κάποια πράγματα για τη συμπεριφορά του.
Εξ αρχής δεν σου μίλησα και συνεχίζεις σε κάθε post σου να μου κολάς.
ΞΕΚΟΛΑ! -
Πίνεις κάτι Εντι;
Δεν ξεκίνησες να πουλάς ειρωνία με το πλύσιμο των θόλων;
Δεν με αποκάλεσες tele-engineering στην αρχη μήπως;
Δεν με αποκάλεσες αλφαρομεολόγο;
Δεν εδειξες αρνητική σταση που προσπαθησαμε να ασχοληθούμε με το πρόβλημα του bladerasas μηπως;Τι παραπάνω θα'πρεπε να κανεις για να αντιδρασω δηλαδη;
Αυτο το ζορι τραβαω με την φοβερη την 'πάρτη' σου.Μου την μπήκες και σου την είπα.
(και ζητας και τα ρεστα )
-
Πλάκα έκανα αγόρι μου για τους θόλους. Εκτός αν περιμένεις ότι και το πιο έμπειρο μάτι από μια μικρή φώτο σε υπολογιστή θα έκανε διάγνωση.
Φίλε μου δεν έχω όρεξη να το συνεχίσω το θεματάκι σου. Νεράκι πίνω.
Άντε γειά σου και περαστικά σου .- -
Θα πάει μακρυά αυτή η βαλίτσα?
-
Ελπίζω όχι.
-
Ειμαστε στην σελιδα 147 γι'αυτο τοση διαμαχη...
Που να παμε και στην 149
bladerasas
Πηγαινε στο συνεργειο αλλαξε και τα λασχτιχα σου(αν σου ειναι ευκολο πες τι φοραει τωρα ) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. Απο εδω μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ελπίζω όχι.Μην μείνεις στην ελπίδα και μην το παίζεις αθώα περιστερά, έτσι;
Δεν ζήτησε διάγνωση αλλά αν η ανάρτηση που βλέπετε να φοράει οι κάτοχοι 147 την αναγνωρίζετε σαν ορίτζιναλ ή άφτερμάρκετ.
-
Αστο ρε Ντινο.Οποιος διαβασε τις προηγούμενες σελίδες θα εβγαλε και συμπέρασμα.
Φιλε bladerasas,ότι και αν κανεις κρατα μας ενημερους.
-
Ξες και εγώ...
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/al ... /0109.html -
το αμαξι φοραει kleber dynaxer οπως εχω αναφερει πολλακις , ενω αυριο θα παω για αλλαγη τους καθως τα λαστιχα ειναι δυο χρονων και θελω να χω το κεφαλι μου ησυχο.(βεβαια, δεν ξερω τι λαστιχα θα βαλω τωρα, εχω ακουσει καλα λογια για τα michelin nrg).επισης συντομα θα παω και σ' ενα εξουσιοδοτημενο για να κοιταξουν καποια πραματακια (αναρτησεις, φρενα, και κατι αλλα ψιλοπραματα που θελουν αντικατασταση).ξερετε αν χρειαζεται να κλεισω ραντεβου η μπορω να παω και ετσι?( μη βαρατε, ειμαι απειρος )
-
Ο χρήστης bladerasas έγραψε:
το αμαξι φοραει kleber dynaxer οπως εχω αναφερει πολλακις , ενω αυριο θα παω για αλλαγη τους καθως τα λαστιχα ειναι δυο χρονων και θελω να χω το κεφαλι μου ησυχο.(βεβαια, δεν ξερω τι λαστιχα θα βαλω τωρα, εχω ακουσει καλα λογια για τα michelin nrg).επισης συντομα θα παω και σ' ενα εξουσιοδοτημενο για να κοιταξουν καποια πραματακια (αναρτησεις, φρενα, και κατι αλλα ψιλοπραματα που θελουν αντικατασταση).ξερετε αν χρειαζεται να κλεισω ραντεβου η μπορω να παω και ετσι?( μη βαρατε, ειμαι απειρος )Οχι και ενερτζυ !!!Αφου θα αλλαξεις βαλε κατι καλυτερο πχ εξαλτο2.
-
P-Zero?
-
Continental SportContact 2 ή 3
-
Δεκαπενταρια φοραει ο bladerasas
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεκαπενταρια φοραει ο bladerasasΤότε θα δυσκολευτεί λίγο να βρει λάστιχο της προκόπας... Eagle F1?
-
E,ενταξει,βασικα η συζητηση εχει γίνει αρκετες φορες στο 'βοήθεια για επιλογη ελαστικων' αλλα ίσως ο 'μπλεντεράς μας' να ψηνεται για κατι με ανετους προσανατολισμούς και όχι σπορτιφ
-
PremiumContact2.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
PremiumContact2.Σωστά.
-
Dunlop SP Sport Maxx. Είχα μείνει ΠΟΛΥ ικανοποιημένος...και σε στεγνό και σε βρεγμένο. Αν άλλαζα λάστιχα θα ήταν σίγουρα αυτή η επιλογή μου.
ΑLFA ROMEO FORUM