-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
το οτι σε καθε λακουβα κουνιεται το τιμονι ειναι χαρακτηριστικο του αυτοκινητου?
Αυτό νομίζω είναι αποτέλεσμα της μικρής διαμέτρου στροφής (2,2 από lock σε lock). Που να δεις τι ωραία που είναι με 17ρια... Νιώθεις και το παραμικρό χαλικάκι στο δρόμο...
Όχι, είναι παρενέργεια του πολύ πληροφοριακού τιμονιού. Δεν γίνεται να σου μεταφέρει το τιμόνι ακόμα και την αλλαγή της κλίσης του δρόμου στον έναν τροχό και να είναι αναίσθητο όταν πέφτεις σε λακούβα.
-
Ο χρήστης bladerasas έγραψε:
υ.γ. δε το θεωρω αρνητικο που κουνιεται το τιμονι, απλα ρωτησα για να σιγουρευτω οτι δεν αποτελει προβλημα
Καλα,οι τηλεδιαγνωσεις που γινονται μεσω φόρουμ ποτε δεν μπορει να αποκλείσουν το να υπάρχει πρόβλημα ε;
Το πόσο κουναει ενα τιμόνι,δεν μπορει να μεταφερθει με λόγια και να κατανοηθει πλήρως απο αυτον που το διαβαζει.
Στο περίπου όλοι μας τα μεταφραζουμε.Την φωτο της πίσω αναρτησης δεν ειδα να σχολιάσει κανενας κατοχος 147
-
Βρώμικος θόλος, να πάει να του το καθαρίσουν με το 'φυσερό'...
-
το οτι σε καθε λακουβα κουνιεται το τιμονι ειναι χαρακτηριστικο του αυτοκινητου?Αυτο νομιζω ονομαζεται αισθηση του τιμονιου...
Χωρις να μιλαω για σενα προσωπικα, αυτος ο 'προβληματισμος' ειναι ενας λογος που τα τιμονια των αυτοκινητων πλεον ειναι σαν να παιζεις playstation...
-
οι γωνιες συγκλισης αποκλισης των ελαστικων μπορει να επηρεαζουν αρνητικα τη συμπεριφορα αν εχουν ρυθμιστει διαφορετικα απ οτι προτεινει ο κατασκευαστης?
-
Οι τιμες της ευθυγραμμισης πρέπει να κυμαίνονται μεσα στις τιμες που εχει δωσει το εργοστασιο.Μικρες διακυμανσεις ίσως να βολευουνε διαφορετικά τον καθε οδηγο,αλλα αυτες θα τις εντοπίσεις μαλλον με τον καιρο.
Βρώμικος θόλος, να πάει να του το καθαρίσουν με το 'φυσερό'...Κανενας αλλος που να μην εχει μαύρα μεσανυχτα και μει διαθεση να βοηθήσει υπάρχει;
-
Άσε ρε μάγκα
-
Μαλιστα...
-
αξιζει να ανεβασω και μια φωτογραφια της μπροστα αναρτησης?
-
Αν εχεις πλυνει το θολο, ναι!
-
Άσε ρε μάγκαΓιατι;Σου τα'παν κι'αλλοι ε;
-
αξιζει να ανεβασω και μια φωτογραφια της μπροστα αναρτησης?Ανεβασε,κι'ότι γίνει.Θα σε πούμε 'στο περίπου' πάλι
-
παντως ρε γαμω το η καταναλωση ειναι τεραστια.εχτες πηγα μενιδι κατεχακη μεσω αττικης οδου, μετα κατεχακη γερακα και μετα παλι μενιδι και μου καψε 10 λιτρα!!!!!!!!! αμα ειναι οντως αυτη η καταναλωση του και δεν φταιει κατι δεν παιζει να το κρατησω το αυτοκινητο.ειμαι και φοιτητης και δε με παιρνει
-
Αφού δεν σου κάνει, δεν σου αρέσει και καίει και πολύ ( το οποίο είναι σχετικό ) πούλα το, κρίμα δεν είναι να σου τσακίζει τα νεύρα συνέχεια?
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Άσε ρε μάγκα
Γιατι;Σου τα'παν κι'αλλοι ε;
Γενικά δώσαμε που λέει και ο ποιητής.
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το πας σε ένα συνεργείο να το δούνε πιο πολύ για να σου φύγει η ιδέα ότι υπάρχει πρόβλημα.
Αν και το tele-engineering έχει ενδιαφέρον. Να μάθουμε κάτι και εμείς τα άσχετα.
Σχετικά με την κατανάλωση, I'm proud to say that my καταλάλωση εδώ και 2 μήνες έχει κατσικωθεί στο 9-9,2 λ/100 χλμ...
Γενικά κάνε υπομονή μέχρι να μάθεις το αμάξι και μην τρελαίνεσαι. -
Στο περίπου,και με μοναδικο στοιχειο το χρωμα των ελατηριων,θα πώ ότι ειναι η εργοστασιακη.
Πάντως,επειδη δεν εχω ο ίδιος προσωπικη αποψη,καλου-κακου ρωτα και στο συνεργειο σου.από που εισαι;Αν εισαι Σαλονικα μπορούμε να το πάμε σε ενα φιλο να το τσεκαρει
-
Κι εμένα εργοστασιακή μου φαίνεται. Τα αφτερμάρκετ αμπρτισέρ συνήθως έχουν κάποιο χτυπητό χρώμα.
-
οκ, απο βδομαδα θα κανονισω και ενα ραντεβουδακι στο συνεργειο γιατι εχω προβλημα και με τα φρενα( τσιριζουν... αλλαγη τακακια το κοβω).
υ.γ. οσον αφορα την καταναλωση, εχω την εντυπωση οτι οταν το πηγαινω με ψηλες στροφες το αμαξι καιει λιγοτερα βεβαια, το trip computer αλλα λεει (μου χε δειξει και 30λ/100χλμ μια φορα που το ξεκινησα δυνατα, στιγμιαια βεβαια)
-
Το αμάξι το έλεγξες καθόλου πριν το αγοράσεις;
ΑLFA ROMEO FORUM