-
Ο χρήστης tm έγραψε:
προφανως την εχει, αλλα δεν την εχει οδηγησει ποτε ή απλα δεν την αγορασε ο ιδιος, αλλα του τη δωσαν/χαρισαν..
αλλη εξηγηση δεν υπαρχει..είσαι κομπλεξικός και συ
-
...
για κομπλεξικος, υπαρχει περιθωριο για διαλογο (το συζηταμε, δηλαδη)..
μαζοχα παντως, σας το λεω, ειμαι! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κομπλεξικός είναι αυτός που μπαίνει σε ένα forum που αφορά συγκεκριμένη εταιρεία και γράφει εναντίων της, χωρίς να μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος γουστάρει τα αυτοκίνητα αυτά για τους χ, ψ λόγους.
και ποιος είναι αυτός;
για σκεψου λιγο...
μπαινουμε στο συγκεκριμενο topic (κι ας εχουν καποιοι απενεργοποιησει την ενημερωση δημοσιευσης απαντησεων) και ειναι ενα σκουπιδι με διαμαχες και κομπλεξ...
Κυριοι, οι alfisti ειναι φαν της οδηγησης...με γεια μας με χαρα μας....κι εγω γουσταρω πολλα αυτοκινητα του ανταγωνισμου και καλλιστα θα τα αγοραζα υπο ορισμενες προυποθεσεις.
ελεος πια....θαψτε στο αντιστοιχο τοπικ ....οχι εδω
-
Ο χρήστης Harris_alfistigr έγραψε:
για σκεψου λιγο...
μπαινουμε στο συγκεκριμενο topic (κι ας εχουν καποιοι απενεργοποιησει την ενημερωση δημοσιευσης απαντησεων) και ειναι ενα σκουπιδι με διαμαχες και κομπλεξ...
Κυριοι, οι alfisti ειναι φαν της οδηγησης...με γεια μας με χαρα μας....κι εγω γουσταρω πολλα αυτοκινητα του ανταγωνισμου και καλλιστα θα τα αγοραζα υπο ορισμενες προυποθεσεις.
φοβάσαι να το γράψεις;
ναι, μόνο οι αλφίστι είναι οπαδοί της οδήγησης, άλλοι δεν υπάρχουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για σκεψου λιγο...
φοβάσαι να το γράψεις;
ναι, μόνο οι αλφίστι είναι οπαδοί της οδήγησης, **άλλοι δεν υπάρχουν **:roll:
οχι απλα δεν μπαινω στην διαδικασια...και δεν συνεχιζω το offtopic που ηδη εχεις εντεινει σελιδες τωρα...
και βεβαια υπάρχουν αλλοι...και πολυ χαιρομαστε για αυτο...
-
Για την ιστορία η ενημέρωση μυνημάτων δουλεύει όποτε της καπνίσει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για την ιστορία η ενημέρωση μυνημάτων δουλεύει όποτε της καπνίσεισε ευχαριστω
απλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι ειχε απενεργοποιηθει, σε ολα τα τοπικ που ειχα δημοσιευσει
-
Ο χρήστης Harris_alfistigr έγραψε:
φοβάσαι να το γράψεις;
ναι, μόνο οι αλφίστι είναι οπαδοί της οδήγησης, **άλλοι δεν υπάρχουν **:roll:
οχι απλα δεν μπαινω στην διαδικασια...και δεν συνεχιζω το offtopic που ηδη εχεις εντεινει σελιδες τωρα...
και βεβαια υπάρχουν αλλοι...και πολυ χαιρομαστε για αυτο... [/quote]
ναι, ο μοναδικός off topic
-
κοφτε το ρε!!!
-
Καταντά λίγο αηδία...
Κάθε μέρα που μπαίνω ελπίζω να έχει ξεπεραστεί και όντως να υπάρχουν θέματα σχετικά με την Alfa Romeo αλλά το μόνο που βλέπω είναι σχόλια ενός συγκεκριμένου χρήστη (ποιός άραγε;) ο οποίος πιάνεται από μεμονωμένες λέξεις άλλων χρηστών, πετάει ψιλομπηχτές επιπέδου 'στο δικό μου κολυμπάει, στο δικό σου κάνει κούνια' που λέγαμε στο Δημοτικό, τσιμπάνε οι άλλοι που νομίζουν ότι τα λέει σοβαρά και πάει η μαλακία σκυταλοδρομία που λέει και ο Γεωργίου.
Ελπίζω να τελειώσει σύντομα η ιστορία... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
'στο δικό μου κολυμπάει, στο δικό σου κάνει κούνια' που λέγαμε στο ΔημοτικόΥγ. Όντως έλεος...
-
Το ποιήμα του Οδυσσέα Ελύτη για την Alfa Romeo στη Νεοελληνική Γλώσσα της γ' γυμνασίου.
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... icture.jpg
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Τα ρω του έρωτα
Η ALFA ROMEO
Θαύμασα τον Παρθενώνα
και στην κάθε του κολόνα
βρήκα τον χρυσό κανόναΌμως σήμερα το λεω
βρίσκω το καλό κι ωραίο
σε μια σπορ Alfa RomeoΚαλοκαίρια και χειμώνες
να 'ναι γύρω μου ελαιώνες
πίσω μου όλ' οι αιώνεςΚι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει
και σε πειρασμό με βάζει
δώσ' του να πατάω το γκάζιΜε τη δύναμη του λιόντα
και με του πουλιού τα φόντα
πιάνω τα εκατόν ογδόνταΓεια σας θάλασσες και όρη
γεια σας κι έχω βάλει πλώρη
για της Αστραπής την Κόρη. -
Το DRIVE είχε ως επιστολή του μήνα, ένα πολύ ωραίο κείμενο για την alfa romeo που τέλειωνε με την τελευταια στροφη απο το παραπάνω ποίημα. Δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω εδω αλλά πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε.
-
Κομπλεξικός είναι αυτός που μπαίνει σε ένα forum που αφορά συγκεκριμένη εταιρεία και γράφει εναντίων της, χωρίς να μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος γουστάρει τα αυτοκίνητα αυτά για τους χ, ψ λόγους.
Φίλε car_crazy νομίζω ότι το ύφος των απαντήσεών σου (στην πλειοψηφία τους) μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως ειρωνικό. Όχι πως είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα... Ειρωνικός μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε, το να κάτσεις όμως να γράψεις κάτι ουσιώδες σε μια δημόσια συζήτηση είναι προτιμότερο... Ελπίζω όποιος από εδώ και πέρα αποφασίσει να γράψει ξανά κάποιο post, να γράψει κάτι ουσιώδες που να βοηθάει την συζήτηση να πάει λίγο παρακάτω και όχι να επαναλαμβάνει τις ίδιες ασυναρτησίες, οι οποίες το μόνο που καταφέρνουν είναι η δημιουργία ενός θέματος 94 σελίδων, που ουσιαστικα δεν ''λέει''και δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ.
-
Όπου τελειώνουν τα επιχειρήματα, ξεκινά η οικολογία.
-
Alfa Diva concept
Youtube Video -
Giulia Spider in film 'The day of the Jackall''...εκπληκτική η λήψη στην γέφυρα του Διαβόλου.
http://video.google.nl/videoplay?docid= ... 7&q=giulia -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το ποιήμα του Οδυσσέα Ελύτη για την Alfa Romeo στη Νεοελληνική Γλώσσα της γ' γυμνασίου.http://briefcase.pathfinder.gr/download ... icture.jpg
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Τα ρω του έρωτα
Η ALFA ROMEO
Θαύμασα τον Παρθενώνα
και στην κάθε του κολόνα
βρήκα τον χρυσό κανόναΌμως σήμερα το λεω
βρίσκω το καλό κι ωραίο
σε μια σπορ Alfa RomeoΚαλοκαίρια και χειμώνες
να 'ναι γύρω μου ελαιώνες
πίσω μου όλ' οι αιώνεςΚι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει
και σε πειρασμό με βάζει
δώσ' του να πατάω το γκάζιΜε τη δύναμη του λιόντα