-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Οχι σαφως και δεν επιδιωκω κατι τετοιο.
Απλα ειναι εκνευριστικα ειρωνες 2-3 χρηστες που φιλοξενεις στο φορουμ σου.Ως αφεντικο,μαζεψε τους!Δεν επιδιώκεις κάτι τέτοιο;
-
Α και εσύ το είδες; Γιατί φοβόμουν μην έκαναν πουλάκια τα μάτια μου, και πήρα και ένα screenshot.
-
Οπως λέμε επανειλλημένα, ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει άποψη...και κρίνεται από αυτήν.
Είναι μάταιο να προσπαθείς να εξηγήσεις σε κάποιον την γνώμη σου, με σκοπό να αλλάξεις την δική του. Το έκανε η Ιερά Εξέταση και απέτυχε!
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί από ALFA ROMEO forum έγινε ΕΒΓΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ forum.
Και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένο λόγο.
Ρε συ Ikar, τι αμάξι έχεις; GTI; Με γειά σου με χαρά σου. Έδωσες 30 χήνες και πήρες Golf. Εγώ αν είχα 30 χήνες θα έπαιρνα το Type R (μη με καρφώσει κανένας στο alfisti...) γιατί άλλο να ακούς τη στριγγλιά στις 8.000 στροφές και άλλο την ηλεκτρική σκούπα της μαμάς...
Με γειά σου με χαρά σου...
Και αν βγάλει η VW κανένα κινητήρα-θαύμα που να καίει στουπέτσι και να βγάζει κλανιές αλλά να βγάζει 300 άλογα από 1500 κυβικά πήγαινε δώσε 50 χιλιάρικα που θα κάνει αλλά αν δεις ότι στο εσωτερικό οι ταπετσαρίες είναι πουά με ροζ ελεφαντάκια μην κολώσεις γιατί είπαμε εσύ τα μάτια στο δρόμο...
Και όλοι οι λοιποί της AR, πήρατε (και πήρα) 147 ή GT επειδή έτσι γουστάρατε και επειδή δεν σας έκανε κλικ άλλο αμάξι.
Προσπαθείτε να αποδείξετε με (αντικειμενικα!!!!!!) κριτήρια ότι είναι τα καλύτερα αμάξια. Δεν θα το αποδείξετε γιατί αν το καταφέρνατε αύριο ο Μοσχούς θα προσλάμβανε επειγόντως 100 πωλητές να αντιμετωπίσει τη ζήτηση.
Περαστικά μας... -
EDDIE_147 ακριβώς όπως τα λες είναι...αλλά πόσοι μπορούν να το καταλάβουν?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί από ALFA ROMEO forum έγινε ΕΒΓΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ forum.Δεν καταλαβαίνεις;
τα προσωπικά τ'αφήνω απ' έξω, αλλά φαίνεται ότι ΟΥΤΕ εσύ το κάνεις
-
Έλα μωρέ... Για αυτό που είπα για τον καινούριο TFI (Turbo Fart Injection) το λές;
Ήθελα να το γράψω στο θάψτε τον όμιλο VAG αλλά αυτά τα post τα παραπήρε η κάτω βόλτα... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και όλοι οι λοιποί της AR, πήρατε (και πήρα) 147 ή GT επειδή έτσι γουστάρατε και επειδή δεν σας έκανε κλικ άλλο αμάξι.
Προσπαθείτε να αποδείξετε με (αντικειμενικα!!!!!!) κριτήρια ότι είναι τα καλύτερα αμάξια. Δεν θα το αποδείξετε γιατί αν το καταφέρνατε αύριο ο Μοσχούς θα προσλάμβανε επειγόντως 100 πωλητές να αντιμετωπίσει τη ζήτηση.
Περαστικά μας...φίλε μου εγώ προσωπικά δεν θέλησα να αποδείξω ότι οι Alfa είναι τα καλύτερα.
Χρησιμποποίησα τον δικό μου 'αλγόριθμο' επιλογής για να δείξω ότι αν κάποιος για τον Χ,Υ,Ζ λόγο αρκείται στα 140, 150, 160 άλογα μπορεί να δώσει ένα μεγαλύτερο ποσό για να έχει και άλλα πράγματα όπως εμφάνιση, ποιότητα, εξοπλισμό, χώρους, μούρη άνεση κλπ κλπ.
**Το ότι υπάρχει το x αμάξι με 200 άλογα και 25 χιλιάρικα, ή το ψ αμάξι με 30 χιλιάρικα και 250 άλογα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ως 'κακή επιλογή' και τον αγοραστή 'κορόιδο' που θα επιλέξει ένα άλλο αμάξι που κάνει 30χιλιάρικα και έχει 150 άλογα!! **
Αυτοκίνητο δεν είναι μόνο τα
-
Αφού θέλετε τόσο γκάζι για τόσο χρήματα γιατί δεν πάτε να αγοράσετα καμιά μοτοσυκλέτα ;
θα άδειασει και το thread από τους κομπλεξικούς
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αφού θέλετε τόσο γκάζι για τόσο χρήματα γιατί δεν πάτε να αγοράσετα καμιά μοτοσυκλέτα ;θα άδειασει και το thread από τους κομπλεξικούς
αγαπητέ Montecarlo θα διαφωνήσω. Δεν είναι κομπλεξικός όποιος θέλει γκάζια. Δικαίωμα του καθενός άλλος να θέλει γκάζι, άλλος 'κράτηματα', άλλος ποιότητα, άλλος εμφάνιση, άλλος άνεση, άλλος λίγο από όλα.
Πρέπει να σεβόμαστε την διαφορετικότητα στα γούστα του καθενός και του κάθε αυτοκινήτου
Και το γκάζι δεν είναι μόνο για κοντρες ανώριμα παιδιάκια. Είναι για ανηφόρες, για προσπεράσεις 'αέρα-πατέρα', για φορτία (4-5 άτομα + αποσκευές + κλιματισμός +φουλ ρεζερβουάρ) και για να 'ξεκαυλώνεις' και λίγο σε καμια ευθεία
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αφού θέλετε τόσο γκάζι για τόσο χρήματα γιατί δεν πάτε να αγοράσετα καμιά μοτοσυκλέτα ;θα άδειασει και το thread από τους κομπλεξικούς
ποιοι είναι αυτοί;
οι κάτοχοι/φίλοι της Αlfa δεν ενδιαφέρονται για γκάζια κι ούτε ποτέ έχει βελτιώσει κανείς το αυτοκίνητό του αφού δεν ενδιαφέρεται για γκάζια ε;
είναι κι αυτοί κομπλεξικοί ή μόνο όσοι μη alfisti ενδιαφέρονται για γκάζια;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού θέλετε τόσο γκάζι για τόσο χρήματα γιατί δεν πάτε να αγοράσετα καμιά μοτοσυκλέτα ;
θα άδειασει και το thread από τους κομπλεξικούς
ποιοι είναι αυτοί;
οι κάτοχοι/φίλοι της Αlfa δεν ενδιαφέρονται για γκάζια κι ούτε ποτέ έχει βελτιώσει κανείς το αυτοκίνητό του αφού δεν ενδιαφέρεται για γκάζια ε;
είναι κι αυτοί κομπλεξικοί ή μόνο όσοι μη alfisti ενδιαφέρονται για γκάζια;
Νομίζω ότι όσοι κάτοχοι/φίλοι της ALFA μίλησαν δήλωσαν ότι τους απασχολόύν και πολλά άλλα εκτώς από τα γκάζια.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Νομίζω ότι όσοι κάτοχοι/φίλοι της ALFA μίλησαν δήλωσαν ότι τους απασχολόύν και πολλά άλλα εκτώς από τα γκάζια.και τι ποσοστό -κατά red_army- κομπλεξικούς τους κάνει αυτό; λιγότερο επειδή ενδιαφέρονται και γι' άλλα, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μόνο για τα γκάζια -ποιος το δήλωσε αυτό;- είναι 100% κομπλεξικοί;
φοβερή 'λογική' και τσουβάλιασμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Νομίζω ότι όσοι κάτοχοι/φίλοι της ALFA μίλησαν δήλωσαν ότι τους απασχολόύν και πολλά άλλα εκτώς από τα γκάζια.
και τι ποσοστό -κατά red_army- κομπλεξικούς τους κάνει αυτό; λιγότερο επειδή ενδιαφέρονται και γι' άλλα, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μόνο για τα γκάζια -ποιος το δήλωσε αυτό;- είναι 100% κομπλεξικοί;
φοβερή 'λογική' και τσουβάλιασμα
Κομπλεξικός είναι αυτός που μπαίνει σε ένα forum που αφορά συγκεκριμένη εταιρεία και γράφει εναντίων της, χωρίς να μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος γουστάρει τα αυτοκίνητα αυτά για τους χ, ψ λόγους.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Κομπλεξικός είναι αυτός που μπαίνει σε ένα forum που αφορά συγκεκριμένη εταιρεία και γράφει εναντίων της, χωρίς να μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος γουστάρει τα αυτοκίνητα αυτά για τους χ, ψ λόγους.
και ποιος είναι αυτός;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ειδικά για την 3.2 η ευχαρίστηση (προσωπικά) δε θα ερχόταν τόσο από τα έξτρα αλογάκια όσο από τον ήχο. Ο καθένας βλέπεις έχει τα δικά του κριτήρια. Εσύ μπορεί να βαριέσαι με το πόσο αθόρυβος και 'γλυκός' είναι ένας 6Σ ΜΒ αφού από 2.800κ.εκ βγάζει μόνο 165 άλογα, εμένα όμως με ενθουσιάζει ο τρόπος που λειτουργεί και δέχομαι να θυσιάσω το κόστος σε ιπποδύναμη... γούστα είναι αυτά.
To οικολογικό κόστος το θυσιάζεις; ή δεν μετράει αυτό όταν κάνουμε το κέφι μας; V6 και str8 six κινητήρες έχουν αρκετές εταιρείες, δεν είναι προνόμιο κάποιας
Τί εννοείς οικολογικό κόστος?
-
Δεν είμαι δικηγόρος του lkar αλλά παρ όλο που έχω alfa ποτέ δεν προσβλήθηκα απο αυτά που γράφει. Ούτε κατάλαβα σε κάποιο ποστ του ότι προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι μάπα αυτοκίνητα. Απλά λέει γιατί αυτός δεν θα αγοράσει άλφα. Καμμιά φορά μπορεί να λέει τα ίδια για αρκετά ποστς , αλλά δεν νομίζω να προσβάλει κανέναν. Τουλάχιστον εμένα ως φίλο της αλφα δεν με πειράζει καθόλου.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν είμαι δικηγόρος του lkar αλλά παρ όλο που έχω alfa ποτέ δεν προσβλήθηκα απο αυτά που γράφει. Ούτε κατάλαβα σε κάποιο ποστ του ότι προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι μάπα αυτοκίνητα. Απλά λέει γιατί αυτός δεν θα αγοράσει άλφα. Καμμιά φορά μπορεί να λέει τα ίδια για αρκετά ποστς , αλλά δεν νομίζω να προσβάλει κανέναν. Τουλάχιστον εμένα ως φίλο της αλφα δεν με πειράζει καθόλου.Γιαυτό ρε συ, γιατί δεν είσαι φανατισμένος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είμαι δικηγόρος του lkar αλλά παρ όλο που έχω alfa ποτέ δεν προσβλήθηκα απο αυτά που γράφει. Ούτε κατάλαβα σε κάποιο ποστ του ότι προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι μάπα αυτοκίνητα. Απλά λέει γιατί αυτός δεν θα αγοράσει άλφα. Καμμιά φορά μπορεί να λέει τα ίδια για αρκετά ποστς , αλλά δεν νομίζω να προσβάλει κανέναν. Τουλάχιστον εμένα ως φίλο της αλφα δεν με πειράζει καθόλου.
Γιαυτό ρε συ, γιατί δεν είσαι φανατισμένος.
Έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί μαζί τους φανατικά
-
προφανως την εχει, αλλα δεν την εχει οδηγησει ποτε ή απλα δεν την αγορασε ο ιδιος, αλλα του τη δωσαν/χαρισαν..
αλλη εξηγηση δεν υπαρχει..
ΑLFA ROMEO FORUM