-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό Αλέξανδρε ισχύει για αυτούς που η αισθητική εχει σημασία...Για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται δεν έχει καμία σημασία.
Παράδειγμα ο lkar. Πήγε και πήρε αυτοκίνητο που διαφημίζεται οτι δεν είναι αυτοκίνητο και μάλιστα παγωτατζιδικο!και το κοίταξε στα watt και στις πόσες στροφές 'χτυπάει' το παγωτό, φαντάζομαι..
τι να πει κανείς, για αυτούς τους μηχανικούς...χωρίς παρεξήγηση, lkar...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό Αλέξανδρε ισχύει για αυτούς που η αισθητική εχει σημασία...Για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται δεν έχει καμία σημασία.
Παράδειγμα ο lkar. Πήγε και πήρε αυτοκίνητο που διαφημίζεται οτι δεν είναι αυτοκίνητο και μάλιστα παγωτατζιδικο! -
Ορίστε! Φανερώθηκε και ο έτερος παγωτατζής-to-be!!!
-
I'm as pure as white!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
I'm as pure as white!They are out there!
-
-
... και ειμαστε παντου! που ελεγε και μια διαφημιση.. μη χαλαμε ομως το θεμα.. ξερετε που (θα) με βρισκετε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ορίστε! Φανερώθηκε και ο έτερος παγωτατζής-to-be!!!Ρε παιδιά, δώστε μου μια κόκκινη brera και περάστε με υποτιμητικά αφήνοντάς με στη μιζέρια μου να μην 'στρίβω'...
H πλάκα είναι ότι και εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό είχα παγωτατζίδικο VW...μόνο που το έκανα επίτηδες και όχι από αδιαφορία!
(ενώ τα άλλα αυτοκίνητα συνήθως τα βαπτίζω με ονόματα, τα 'μουλάρια' βαπτίζονται 'αμάξι #1', #2 κ.ο.κ.) -
δεν ξερω το θεμα, οποτε δε μπορω να απαντησω...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... και ειμαστε παντου! που ελεγε και μια διαφημιση.. μη χαλαμε ομως το θεμα.. ξερετε που (θα) με βρισκετε...καλα, συγνωμη αν κανω λαθος, αλλα καποτε που πιναμε καφε ελεγες οτι δε σου αρεσει!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σαφώς! Ξέρεις, όμως, τι ήταν αυτό που με ενόχλησε περισσότερο; Όχι τόσο η άποψη, που αν και ακραία είναι σίγουρα σεβαστή (δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση, ωραία!), όσο ο τρόπος με τον οποίο δικαιολογήθηκε, ο κατά τα άλλα αγαπητός Ikar:
Η πολυτεχνική παιδεία...Στο εξήγησα. Κοιτάζω την ουσία και τί βρίσκεται κάτω από το όποιο κέλυφος.
Όπωσδήποτε και εγώ, ως συνάδελφος του Ikar, αγοράζοντας τοστιέρα θα έχω απόλυτα κριτήρια και θα επιλέξω το 'προϊόν' που είναι καταλληλότερο για τη δουλειά μου. Αντικειμενικά. Γνωρίζοντάς το αυτό οι κατασκευαστές, φροντίζουν να παράγουν συσκευές με προδιαγραφές, που ανάλογα με την ισχύ τους ή τα χαρακτηριστικά τους καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή σαν και εμένα.
Ωραία και που είναι το πρόβλημα θα μου πεις;
Η όλη διαδικασία δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και λογικά, όλα τα 'προϊόντα' μοιάζουν (εκτός από τα κινέζικα INOX-έκπληξη ). Πάλι καλά, βέβαια, διότι αφενός μεν την τοστιέρα τη βλέπεις (αν είσαι τυχερός) 5 λεπτά την ημέρα, αφετέρου διότι καλή μια τοστιερα με προσωπικότητα αλλά το αποτέλεσμα (φρυγανιά) είναι σαφέστατα πιο ενδιαφέρον.
Αντίθετα τα αυτοκίνητα αναγκάζεσαι να τα χρησιμοποιείς αρκετό χρόνο την ημέρα και, θέλω να ελπίζω για τα άτομα που βρίσκονται τόσο καιρό σε αυτό το φόρουμ, πέρα από το αποτέλεσμα (να πας στη δουλειά σου) έχει σημασία και η διαδικασία.Το αυτοκίνητό ΣΟΥ πόσα λεπτά το βλέπεις τη μέρα; για το κέλυφος συζητάμε πάντα. Θα πας πιο άνετα/γρήγορα/ασφαλέστερα με ένα 'ωραίο' αμάξωμα στη δουλειά σου;
Αν, όπως λέει ο Ikar, ο κάθε κατασκευαστής δεν έδινε σημασία στην αισθητική των αυτοκινήτων του και δεδομένου ότι σε μερικά πράγματα υπάρχουν optimum λύσεις (με την κατάργηση της πολυτυπίας την πιο σημαντική για τη μείωση του κόστους παραγωγής και προσφορά καλύτερων προδιαγραφών και επιδόσεων αυτοκινήτων σε χαμηλότερη τιμή) τότε όλα τα αυτοκίνητα θα ήταν 'καλά' αλλά και ίδια μεταξύ τους (χμμ...). Και ενώ μπορώ να δεχθώ την άποψη αυτή από έναν ξενέρωτο οικονομολόγο (δεν είναι όλοι έτσι, ευτυχώς), δε μπορώ να τη δεχθώ από έναν λάτρη της αυτοκίνησης και μηχανικό.
Τόσο απλά.Οι κατασκευαστές δίνουν σημασία στην εμφάνιση γιατί προσπαθούν να προσελκύσουν αγοραστές που κοιτάζουν την εμφάνιση ΚΑΙ το όνομα. Είναι ΕΝΑΣ από τους τρόπους που χρησιμοποιούν για να πουλήσουν. Η Subaru αντίθετα προσπαθεί να τους αποθαρρύνει Η ουσία όμως...
Χαίρομαι, λοιπόν, που υπάρχουν και λιγότερο 'optimum' αυτοκίνητα όπως τα AR, που ναι μεν δεν την έχουν γλιτώσει από τη λογική 'πάτωμα από εδώ μηχανή από εκεί κλπ κλπ' αλλά τουλάχιστον έχουν δαπανήσει οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες και αρκετό χρόνο για να τα κάνουν να δείχνουν ξεχωριστά. Μπορεί, λοιπόν, ένα vectra να είναι καλύτερο και φτηνότερο από μια 159, αλλά το πρώτο το βλέπω και μου είναι αδιάφορο ενώ η δεύτερη μου φτιάχνει τη διάθεση.
Για να μην πω ότι η λογική αξιολόγησης 'στρίβει-δε στρίβει' (καλά, τι κάνετε, ρε παιδιά, στο δρόμο πια και τις γονατίζετε τις alfa; ) και '10.3245 δευτερόλεπτα-όχι 10.3263' μου φαίνεται αστεία, ειδικά σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας.εσύ προτιμάς ίδια μηχανικά μέρη και διαφορετικά αμαξώματα ή ίδια αμαξώματα και διαφορετικά μηχανικά μέρη;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στο εξήγησα. Κοιτάζω την ουσία και τί βρίσκεται κάτω από το όποιο κέλυφος.Το αμάξωμα δεν είναι απλά ένα κέλυφος.
Και η 'ουσία' δεν είναι μονοσήμαντη έννοια.Το αυτοκίνητό ΣΟΥ πόσα λεπτά το βλέπεις τη μέρα; για το κέλυφος συζητάμε πάντα. Θα πας πιο άνετα/γρήγορα/ασφαλέστερα με ένα 'ωραίο' αμάξωμα στη δουλειά σου;
Ελάχιστα αλλά μου αρκεί!
Με την ίδια λογική, όμως, στόχος είναι να πας πιο γρήγορα στη δουλειά σου; Νομίζω ότι υπάρχει άνω όριο σε αυτό, κατα συνέπεια οτιδήποτε γρηγορότερο-δυνατότερο είναι καθαρά για την πλάκα σου πράγμα που δεν εμπίπτει στα οικονομοτεχνικά κριτήρια αγοράς ενός μηχανήματος, όπως θα έπρεπε να το βλέπεις ως ψυχρός μηχανικός με 'πολυτεχνική παιδεία'. Άρα, σε καίει και λιγάκι η καρδούλα σου για το κάτι παραπάνω και ας δαπανάς περισσότερα. Η ουσιά για εσένα (που είσαι καλός οδηγός) είναι οι απόλυτες επιδόσεις, για εμάς (τους γέροντες) και ένα ωραίο σχήμα. Και ας το βλέπουμε λίγο.Οι κατασκευαστές δίνουν σημασία στην εμφάνιση γιατί προσπαθούν να προσελκύσουν αγοραστές που κοιτάζουν την εμφάνιση ΚΑΙ το όνομα. Είναι ΕΝΑΣ από τους τρόπους που χρησιμοποιούν για να πουλήσουν. Η Subaru αντίθετα προσπαθεί να τους αποθαρρύνει Η ουσία όμως...
Πάλι η άτιμη η ουσία...
H subaru δλδ δεν 'πατάει' στο όνομα για να πουλήσει; Όταν το '91 πουλούσε 3 ιμπρέζα το χρόνο ενώ τώρα (που έχει επενδύσει $$$ στους αγώνες-όχι φαντάζομαι για την πλάκα τους) αρκετά παραπάνω (που δεν είναι όλα wrx); Δλδ όταν σου πουλανε το 1.6 και σου δείχνουν το 555 είναι 'ουσιαστικοί'; Και άλλες εταιρίες αγνόησαν το design πουλώντας 'αγωνιστική' μηχανολογική αγριάδα και τεχνολογία (πχ Porsche) και την πάτησαν (ή κόντεψαν να την πατήσουν εν προκειμένω).
Οι εταιρίες πάντοτε χρησιμοποιούν το design για να προσελκύσουν αγοραστές. Όλες οι εταιρίες, άλλες με επιτυχία και άλλες χωρίς. Δε βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό. Χαίρομαι αντίθετα να βλέπω όμορφα αυτοκίνητα που 'προσπαθουν' (όπως οι AR) αντί για όμοια κουτιά υπερεπιδόσεων (λέγεμε r32) αισθητικά αδιάφορα...Η μαγκιά ανέκαθεν ήταν να τα συνδυάσεις (επιδόσεις-design) και όχι να διαπρέψεις στο ένα αγνοώντας παντελώς το άλλο!εσύ προτιμάς ίδια μηχανικά μέρη και διαφορετικά αμαξώματα ή ίδια αμαξώματα και διαφορετικά μηχανικά μέρη;
Μου θυμίζεις την κλασσική ερώτηση: Πως θέλεις να σε σκοτώσουμε, με όπλο ή με κρεμάλα;
Δε τις πολυγουστάρω τις 'πλατφόρμες' αλλά τις βλέπω ως αναγκαίο κακό για να πάρει ο κοσμάκης φτηνό και καλό αυτοκίνητο. Στο παρελθόν γινόταν πολύ συχνά, στα ακριβά αυτοκίνητα, να χρησιμοποιείται ένα καλό πάτωμα (συχνά και από αγωνιστικό αυτοκίνητο της εποχής) και να 'ντύνεται' από διάφορους σχεδιαστικούς οίκους. Από αυτό το πάντρεμα έχουν προκύψει τα ομορφότερα και τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, πίστεψέ με. Καλό και το 'understatement' ορισμένων μοντέλων (πχ η 500Ε W124 που γνώρισα πριν λίγο καιρό) αλλά μόνον στα 'καθημερινά' αυτοκίνητα και μόνο για λογικά κόστη απόκτησης. Τα 50 χιλιάρικα για το πουσαρισμένο γκολφ, όπως και να το κάνουμε βαραίνουν πολύ.'Η λες, λοιπόν, οτι κρίνεις το αυτοκίνητο για αυτό που είναι ως μηχάνημα που λειτουργεί σε συγκεκριμένο περιβάλλον, οπότε για το δρόμο τα αυτοκίνητα επιδόσεων είναι καμένα απο χέρι ή αποφασίζεις ότι δεν είναι όλα τόσο απόλυτα, δέχεσαι να βάλεις λίγο νεράκι στο κρασί σου και να παραδεχθείς οτι μπορεί σε κάποιους ανθρώπους το 'αισθητικό' μέρος ενός αυτοκινήτου να μετρά εξίσου με τις επιδόσεις χωρίς απαραίτητα αυτοί να είναι κουτορνίθια...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το αυτοκίνητό ΣΟΥ πόσα λεπτά το βλέπεις τη μέρα; για το κέλυφος συζητάμε πάντα. Θα πας πιο άνετα/γρήγορα/ασφαλέστερα με ένα 'ωραίο' αμάξωμα στη δουλειά σου;
Πριν βάλω μπρος κάνω ένα κύκλο γυρω γύρω, όταν σβήσω τη μηχανη τουλάχιστον 2 κύκλους. Όταν είμαι σπίτι και έχω παρκάρει απέναντι ακριβώς βγαίνω καθε 2-3 ώρες και το κοιτάω(όταν κοιμάμαι δεν μετράει).
Δεν θα πάω ούτε πιο άνετα - ούτε πιο γρήγορα - ούτε ασφαλέστερα.
Αν συγκρίνω το αυτοκίνητο με μια κοπέλα θα είμαι εντελώς φάουλ;;(αν ναι, το δέχομαι και δεν χρειάζεται να απαντήσεις περαιτέρω) Η κοπέλα σου φαντάζομαι θα είναι όμορφη με τα δικά σου κριτήρια, έτσι; ή θα μετράει μόνο ο 'εσωτερικός κόσμος'; -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πριν βάλω μπρος κάνω ένα κύκλο γυρω γύρω, όταν σβήσω τη μηχανη τουλάχιστον 2 κύκλους. Όταν είμαι σπίτι και έχω παρκάρει απέναντι ακριβώς βγαίνω καθε 2-3 ώρες και το κοιτάω(όταν κοιμάμαι δεν μετράει).δε λεω, γουστα ειναι αυτα και δε τα κατακρινω, αλλα με τα δικα μου κριτηρια αυτο ακουγεται απιστευτο...
που μενεις?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το αμάξωμα δεν είναι απλά ένα κέλυφος.
Και η 'ουσία' δεν είναι μονοσήμαντη έννοια.όπου να ναι θα γίνει διάσπαση
Το αμάξωμα το βλέπω αναγκαίο 'κακό' Είναι απλώς για να καλύπτει τα μηχανικά μέρη και να προσφέρει -πλέον- αξιοπρεπή αεροδυναμική.
Ελάχιστα αλλά μου αρκεί!
Με την ίδια λογική, όμως, στόχος είναι να πας πιο γρήγορα στη δουλειά σου; Νομίζω ότι υπάρχει άνω όριο σε αυτό, κατα συνέπεια οτιδήποτε γρηγορότερο-δυνατότερο είναι καθαρά για την πλάκα σου πράγμα που δεν εμπίπτει στα οικονομοτεχνικά κριτήρια αγοράς ενός μηχανήματος, όπως θα έπρεπε να το βλέπεις ως ψυχρός μηχανικός με 'πολυτεχνική παιδεία'. Άρα, σε καίει και λιγάκι η καρδούλα σου για το κάτι παραπάνω και ας δαπανάς περισσότερα. Η ουσιά για εσένα (που είσαι καλός οδηγός) είναι οι απόλυτες επιδόσεις, για εμάς (τους γέροντες) και ένα ωραίο σχήμα. Και ας το βλέπουμε λίγο.Την ερώτηση για τη δουλειά την ανέφερα επειδή το έθιξες. Όπου δουλειά, μπορεί να μπει βόλτα, διακοπές, επαγγελματικό ταξίδι, πίστα. Στη δουλειά λόγω κίνησης ελάχισα γρηγορότερα μπορείς να πας με διαφορετικό αυτοκίνητο. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις...
Αυτό που με 'καίει' όπως λες είναι η ενεργητική ασφάλεια και τα δυναμικά χαρακηριστικά σε -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- λογικό κόστος. Κι η περσινή επιλογή αυτοκινήτου έγινε με αυτά τα κριτήρια και φυσικά με τι ήταν διαθέσιμο την αντίστοιχη περίοδο. Με 30Κ ή και παραπάνω, προφανώς και υπάρχουν άπειρες επιλογές -όμορφα, ΑΣΚΗΜΑ, 'premium', 'σπορ' κλπ
Πάλι η άτιμη η ουσία...
H subaru δλδ δεν 'πατάει' στο όνομα για να πουλήσει; Όταν το '91 πουλούσε 3 ιμπρέζα το χρόνο ενώ τώρα (που έχει επενδύσει $$$ στους αγώνες-όχι φαντάζομαι για την πλάκα τους) αρκετά παραπάνω (που δεν είναι όλα wrx); Δλδ όταν σου πουλανε το 1.6 και σου δείχνουν το 555 είναι 'ουσιαστικοί'; Και άλλες εταιρίες αγνόησαν το design πουλώντας 'αγωνιστική' μηχανολογική αγριάδα και τεχνολογία (πχ Porsche) και την πάτησαν (ή κόντεψαν να την πατήσουν εν προκειμένω).
Οι εταιρίες πάντοτε χρησιμοποιούν το design για να προσελκύσουν αγοραστές. Όλες οι εταιρίες, άλλες με επιτυχία και άλλες χωρίς. Δε βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό. Χαίρομαι αντίθετα να βλέπω όμορφα αυτοκίνητα που 'προσπαθουν' (όπως οι AR) αντί για όμοια κουτιά υπερεπιδόσεων (λέγεμε r32) αισθητικά αδιάφορα...Η μαγκιά ανέκαθεν ήταν να τα συνδυάσεις (επιδόσεις-design) και όχι να διαπρέψεις στο ένα αγνοώντας παντελώς το άλλο!H Subaru μήπως πουλάει λόγω εμφάνισης; άλλο το όνομα που έγινε μέσω των αγώνων κι άλλο η εξωτερική εμφάνιση. Ακόμα κι εγώ άθλια τη θεωρώ, αλλά δεν θα χα κανένα απολύτως πρόβλημα να το αγοράσω -ή το EVO- αν έφτανα στα 50Κ. Wannabee's υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες και θα δεις άπειρους στο .au τόπικ
Μου θυμίζεις την κλασσική ερώτηση: Πως θέλεις να σε σκοτώσουμε, με όπλο ή με κρεμάλα;
Δε τις πολυγουστάρω τις 'πλατφόρμες' αλλά τις βλέπω ως αναγκαίο κακό για να πάρει ο κοσμάκης φτηνό και καλό αυτοκίνητο. Στο παρελθόν γινόταν πολύ συχνά, στα ακριβά αυτοκίνητα, να χρησιμοποιείται ένα καλό πάτωμα (συχνά και από αγωνιστικό αυτοκίνητο της εποχής) και να 'ντύνεται' από διάφορους σχεδιαστικούς οίκους. Από αυτό το πάντρεμα έχουν προκύψει τα ομορφότερα και τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, πίστεψέ με. Καλό και το 'understatement' ορισμένων μοντέλων (πχ η 500Ε W124 που γνώρισα πριν λίγο καιρό) αλλά μόνον στα 'καθημερινά' αυτοκίνητα και μόνο για λογικά κόστη απόκτησης. Τα 50 χιλιάρικα για το πουσαρισμένο γκολφ, όπως και να το κάνουμε βαραίνουν πολύ.Τα 50Κ που αναφέρεις αφορούν την υπερπλήρη έκδοση. Τα 42Κ είναι καλά για πουσαρισμένο κουτί υπερεπιδόσεων; -κι αυτά στην Ελλάδα λόγω κυβικών, αλλά συμβαίνει και σε άλλους. Αντίστοιχα τα 42Κ για το 'ίδιο' πουσαρισμένο κουτί με τούρμπο S3 είναι πολλά ή λίγα; Τα 45Κ για την 'παντόφλα' -όπως τη λένε- πουσαρισμένη 130i; όσοι την οδήγησαν πάντως δεν είπαν τίποτα για εμφάνιση
Κι ένα ακραίο, η Enzo σ'αρέσει εμφανισιακά;
'Η λες, λοιπόν, οτι κρίνεις το αυτοκίνητο για αυτό που είναι ως μηχάνημα που λειτουργεί σε συγκεκριμένο περιβάλλον, οπότε για το δρόμο τα αυτοκίνητα επιδόσεων είναι καμένα απο χέρι ή αποφασίζεις ότι δεν είναι όλα τόσο απόλυτα, δέχεσαι να βάλεις λίγο νεράκι στο κρασί σου και να παραδεχθείς οτι μπορεί σε κάποιους ανθρώπους το 'αισθητικό' μέρος ενός αυτοκινήτου να μετρά εξίσου με τις επιδόσεις χωρίς απαραίτητα αυτοί να είναι κουτορνίθια...
Φυσικά και δέχομαι την αντίθετη άποψη -αντίθετα από άλλους- Αυτό όμως που ΔΕΝ δέχομαι είναι ότι το 'ωραίο' αυτοκίνητο είναι 'καλύτερο' στο δρόμο. Φυσικά και δέχομαι να μου πει ο άλλος 'το είδα μ'άρεσε και το πήρα', αλλά όχι ότι επειδή ΜΟΥ άρεσε είναι το καλύτερο στον κόσμο κι όλα τα υπόλοιπα στην πυρά.
ή ανάποδα, δεν γουστάρω να βλέπω το τάδε, είναι ΑΙΣΧΟΣ, δεν βλέπεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στρίβει ή δεν επιταχύνει ή επειδή είναι ΑΣΚΗΜΟ για κάποιον είναι και χάλια αυτοκίνητο.
Το 1007 πχ εκτός από αίσχος εμφανισιακά -για μένα- είναι και ΑΘΛΙΟ αυτοκίνητο και σε τελείως άκυρη τιμή, γι' αυτό και το κράξιμο. Αν ήταν στοιχειωδώς Peugeot, -σύμφωνα με τα ΠΡΟ τελευταία μοντέλα- δεν θα χα κανένα απολύτως πρόβλημα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πριν βάλω μπρος κάνω ένα κύκλο γυρω γύρω, όταν σβήσω τη μηχανη τουλάχιστον 2 κύκλους. Όταν είμαι σπίτι και έχω παρκάρει απέναντι ακριβώς βγαίνω καθε 2-3 ώρες και το κοιτάω(όταν κοιμάμαι δεν μετράει).
Δεν θα πάω ούτε πιο άνετα - ούτε πιο γρήγορα - ούτε ασφαλέστερα.εγώ το κρύβω στο γκαράζ για να μην το βλέπω(ουν)
Αν συγκρίνω το αυτοκίνητο με μια κοπέλα θα είμαι εντελώς φάουλ;;(αν ναι, το δέχομαι και δεν χρειάζεται να απαντήσεις περαιτέρω) Η κοπέλα σου φαντάζομαι θα είναι όμορφη με τα δικά σου κριτήρια, έτσι; ή θα μετράει μόνο ο 'εσωτερικός κόσμος';
ότι θες μπορείς να συγκρίνεις. Εγώ δεν συγκρίνω άψυχα αντικείμενα με ανθρώπους. Τα κριτήρια επιλογής γυναίκας είναι τελείως διαφορετικά, αλλά και εκεί σημαντικό ρόλο παίζουν οι 'επιδόσεις'
κι όπου να ναι το κλειδώνει ο koyk
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν συγκρίνω το αυτοκίνητο με μια κοπέλα θα είμαι εντελώς φάουλ;;(αν ναι, το δέχομαι και δεν χρειάζεται να απαντήσεις περαιτέρω) Η κοπέλα σου φαντάζομαι θα είναι όμορφη με τα δικά σου κριτήρια, έτσι; ή θα μετράει μόνο ο 'εσωτερικός κόσμος';
ότι θες μπορείς να συγκρίνεις. Εγώ δεν συγκρίνω άψυχα αντικείμενα με ανθρώπους. Τα κριτήρια επιλογής γυναίκας είναι τελείως διαφορετικά, αλλά και εκεί σημαντικό ρόλο παίζουν οι 'επιδόσεις'
κι όπου να ναι το κλειδώνει ο koyk
Δεκτόν!!
Όσο για τις γυναίκες, μαζί σου είμαι!! -
Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο club για alfa romeo στην Ελλάδα;
Έχω βρει 2-3 αλλά δε μου πολυγεμίζουν το μάτι... -
Μαλλον το αλφιστι. http://www.alfisti.gr. Έχει κάποια μέλη που είναι σοβαρά κ ενημερωμένα. Ο sakiss μαλιστα γράφει κ εδω.
-
Ήταν ένα από αυτά που δε μου γέμιζαν το μάτι
Αστειεύομαι φυσικά... έχω κάνει ήδη αίτηση εγγραφής. Τhnx
ΑLFA ROMEO FORUM