-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Έλεος , καλές δε λέω , αλλα ζάντες από 156? Κάτι λιγο διαφορετικό δε μπροούσαν να βάλουν? Στην τελική έστω απο GTA...To σχεδιο αυτης της ζαντας ειναι κλασσικο και ταυτοσημο με την Alfa. Ειτε ειναι παρομοιο ειτε οχι με τα προηγουμενα μοντελα της φιρμας, λιγη σημασια εχει. Θεωρω καλη επιλογη το χρωμα αλλα και τη ζαντα που επιλεξανε. Το ζητημα ομως δεν ειναι αυτο. Το ζητημα ειναι στο εμπορικο κομματι του θεματος...
-
Το μανουαλ λέει μπουζι στα 30000 , το elearn -σύμφωνα με εξουσιοδ- στα 60000...
;;
Να ...; -
Για 55 γιούρια άλλαξέ τα. Αλλιώς βγάλε κάνα δυο, κάνε ένα οπτικό έλεγχο και κρίνε μόνος σου.
-
Αυτό σκέφτηκα και εγω...μόνος μου , έτσι και αλλιώς το σέρβις μπουκ είναι υπογεγραμμένο ...
Ένα που έβγαλα βεβαια ηταν σε άψογη κατάσταση βέβαια ...
Διαμαντακι ο 155Άρης t-jet -
-
Και τα μισά να γίνουν πραγματικότητα πιστεύω θα είναι ευχαριστημένος ο οποιοσδήποτε alfista.
-
Οπως και δηποτε.
Εφοσον δεν πουληθει (οπως πωληθηκε και η ΜΜ) θα ειμαστε ευτυχισμενοι.
-
Φιλάρετεεεε... γιουχουυυυυυυ
έφτασες παληκάρι μου ??
-
-
Εξαιρετικά μετριοπαθής και ειλικρινής παρουσίαση πάντως, ειδικά από τη στιγμή που απευθυνόταν σε επενδυτές. ΟΚ το εταιρικό πλάνο της Alfa είναι λίγο (έως αρκετά) αισιόδοξο, αλλά κατά τα άλλα αν ήμουν υποψήφιος επενδυτής θα με έπειθε.
-
Βλεποντας τα αποτελεσματα των Μιτο και Giulietta δε μπορεις να εισαι απαισιοδοξος. Εκτος κι αν ο υποψηφιος επενδυτης ενημερωνεται για τη μαρκα αποκλειστικα απο τον insider του 4tforum.
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Βλεποντας τα αποτελεσματα των Μιτο και Giulietta δε μπορεις να εισαι απαισιοδοξος. Εκτος κι αν ο υποψηφιος επενδυτης ενημερωνεται για τη μαρκα αποκλειστικα απο τον insider του 4tforum.ποια είναι αυτά τα 'αισιοδοξα' αποτελέσματα?
εκεί που πριν κάποια χρόνια έλεγαν πως θα χτηπήσουν τη bmw-audi έμειναν να χτυπάνε τη κατηγορία σουπερμίνι (χωρίς να καταφέρνουν ούτε αυτό)
κ οι πωλήσεις ανέβηκαν λίγο, παρόλο που η τζουλιέτα είναι φρέσκια στην κατηγορία-ραχοκοκαλιά των αγορών της ευρώπης
τουλάχιστον φτιάχνουν το reliability (σελ 17) κ σε λίγο θα πιάσουν τον μέσο όρο, κ δε το λέω ειρωνικά, αφού σε όσους φίλους έχω προτείνω αλφα μου λένε 'χαλάνε' -
Για κάτι τέτοιους άσχετους υποψήφιους επενδυτές (σαν αυτούς που τους προτείνεις Alfa), το γράψανε αυτό στη σελίδα 17. Για να φαίνεται δήθεν βελτίωση στα μάτια του ανίδεου και να τους τσιμπήσουν τα ωραία ευρουλάκια!
-
Μια χαρα κρατανε τη μαρκα 2 μοντελα.
Τωρα αν το κριτηριο ειναι 'οσους φιλους μου ρωτησα ειπαν οτι χαλανε', τι να σου πω. Ναι μεν υπαρχει προκαταληψη αλλα για ποσο ακομα θα υπαρχει? Ηδη ερευνες στην Αγγλια δειχνουν ψηλα ποσοστα ικανοποιησης των πελατων της μαρκας.
Μην ξεχνατε και την εισοδο της μαρκας σε νεες αγορες.
Απο κει και περα ο καθενας βλεπει, διαβαζει και βγαζει τα συμπερασματα του. Ως πριν λιγους μηνες ακουγαμε καθημερινα για αλφα-αουντι, μπραβιολες, πατατες και ιστοριες για αγριους
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για κάτι τέτοιους άσχετους υποψήφιους επενδυτές (σαν αυτούς που τους προτείνεις Alfa), το γράψανε αυτό στη σελίδα 17. Για να φαίνεται δήθεν βελτίωση στα μάτια του ανίδεου και να τους τσιμπήσουν τα ωραία ευρουλάκια!καμιά άλλη κοτσάνα θα πεις?
-
Θα σου απαντούσα αναλόγως αλλά έχω τα χάλια της Αεκ τώρα να ασχοληθώ και όχι τις βλακείες σου...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Για κάτι τέτοιους άσχετους υποψήφιους επενδυτές (σαν αυτούς που τους προτείνεις Alfa), το γράψανε αυτό στη σελίδα 17. Για να φαίνεται δήθεν βελτίωση στα μάτια του ανίδεου και να τους τσιμπήσουν τα ωραία ευρουλάκια!
καμιά άλλη κοτσάνα θα πεις?
μπαγλαμας...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καμιά άλλη κοτσάνα θα πεις?
μπαγλαμας...
χαίρω πολύ. Παναγιώτης
-
είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα ιταλικά αυτοκίνητα δεν είναι για πολλά πολλά
-
Ο χρήστης oh_piracy! έγραψε:
είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα ιταλικά αυτοκίνητα δεν είναι για πολλά πολλάTroll Mode: On...
ΑLFA ROMEO FORUM