-
Κλασσικα εικονογραφημενα στα κομματια της παρακαμψης απο Κιατο μεχρι Πατρα για πολλοστη φορα.
Μπασταρδακος νουμερο 1. Golf Iv ζοριστηκε ιδιαιτερα να κατσει δεξιοτερα και συμμορφωθηκε καθυστερημενα με φλας και φωτα. Αλλα οχι ρε μαλακακο να παταμε και γκαζι τερμα οταν σε προσπερναμε... Νταξ η γρια καλοσυντηρημενη αρπαζει ακομα εστω και με 3η μεχρι να κοφταρει,δε σε χαλασε μετα καροτσακι...
Gp με ανικανο οδηγο πριν το Ξυλοκαστρο να μη ξεκουναει με τιποτα απο αριστερα οποτε αναγκαστηκα απο δεξια Ανταπεδωσε με χειρονακτικη χειρονομια οπως και μονο ετσι γνωριζει μεχρι τωρα μαλλον οποτε και τσιμπησαμε λιγο το φρενο, οχι κατι τρομερο.
Bonus στο ανοιχτο κομματι,
Λοβοτομημενος με qq με 105 αριστερα πριν την Κορινθο με τη νταλικα στη μεσαια να πηγαινει 102 Δε παιζει καν να καταλαβε τι γινοταν πισω του ποτε.+ολοι οι βλαμμενοι νεοελληνες με το συνδρομο της αριστερης-μεσαιας και η δεξια αδεια.
Και να τα λεμε κι ολα. Τοσα χρονια οδηγος ειναι πραγματικα ελαχιστες οι φορες που εχω κανει χοντραδα και γι αυτο τις θυμαμαι. Δε μιλαω καν για κοκκινο. Αλλα παντα μπορεις να το ξανακανεις. Λαυριου στο κυκλικο κομβο στο αστυνομικο τμημα Γλυκων νερων κανα χιλιομετρο πριν τον Σταυρο. Μ εσωσε το οτι κοκκαλωσε ο διπλανος και εντρομος ειδα δεξια να ρχεται ,πλακωμενο παντως, το passat οποτε και τα δωσα ολα, υποθετω βοηθησαν και τα ολοκαινουργια σιαγωνες-κυλινδρακια στη μικρη και σωσαμε τη φαση. Να σαι καλα που δε μ εβρισες οπως μου αξιζε ρε φιλε κα αρκεστηκες σε οτι ειπες.
-
Ολοι γινομαστε ζωακια καποια στιγμη Νονε!!
Ειχα δεν ειχα δουλεια .....τι σημασια εχει....βγηκα σε ευθεια με διπλη γραμμη και προσπερασα οτι υπηρχε χωρις να προκαλεσω κανεναν οδηγο. Απλα επιταχυνα. Πολυ ομως...
Οταν εφτασα στο τελος σταματησα να μιλησω στο κινητο. Μετα απο λιγο σταματα διαγωνια μπροστα μου στυλ. Αστυνομος Καλαχαν συμβατικο της αστυνομιας.
......Και αν εχεις γρηγορο αυτοκινητο τι σημαινει δηλ?.... Το ξεφτιλισατε κυριε!!!!! Ξερετε ποση ωρα σας κυνηγαμε?..
Τι πως πιου?.....
Καλεσε την τροχαια και πηρα μια 400ρα κληση!!!!
Τι εγινε ρε π...... Μου ευχηθηκε με τις υγειες σας (που λεει ο λογος) και εφυγε.. :Δε καταλαβα τι εγινε......
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κλασσικα εικονογραφημενα στα κομματια της παρακαμψης απο Κιατο μεχρι Πατρα για πολλοστη φορα.Μπασταρδακος νουμερο 1. Golf Iv ζοριστηκε ιδιαιτερα να κατσει δεξιοτερα και συμμορφωθηκε καθυστερημενα με φλας και φωτα. Αλλα οχι ρε μαλακακο να παταμε και γκαζι τερμα οταν σε προσπερναμε... Νταξ η γρια καλοσυντηρημενη αρπαζει ακομα εστω και με 3η μεχρι να κοφταρει,δε σε χαλασε μετα καροτσακι...
Gp με ανικανο οδηγο πριν το Ξυλοκαστρο να μη ξεκουναει με τιποτα απο αριστερα οποτε αναγκαστηκα απο δεξια Ανταπεδωσε με χειρονακτικη χειρονομια οπως και μονο ετσι γνωριζει μεχρι τωρα μαλλον οποτε και τσιμπησαμε λιγο το φρενο, οχι κατι τρομερο.
Bonus στο ανοιχτο κομματι,
Λοβοτομημενος με qq με 105 αριστερα πριν την Κορινθο με τη νταλικα στη μεσαια να πηγαινει 102 Δε παιζει καν να καταλαβε τι γινοταν πισω του ποτε.+ολοι οι βλαμμενοι νεοελληνες με το συνδρομο της αριστερης-μεσαιας και η δεξια αδεια.
Και να τα λεμε κι ολα. Τοσα χρονια οδηγος ειναι πραγματικα ελαχιστες οι φορες που εχω κανει χοντραδα και γι αυτο τις θυμαμαι. Δε μιλαω καν για κοκκινο. Αλλα παντα μπορεις να το ξανακανεις. Λαυριου στο κυκλικο κομβο στο αστυνομικο τμημα Γλυκων νερων κανα χιλιομετρο πριν τον Σταυρο. Μ εσωσε το οτι κοκκαλωσε ο διπλανος και εντρομος ειδα δεξια να ρχεται ,πλακωμενο παντως, το passat οποτε και τα δωσα ολα, υποθετω βοηθησαν και τα ολοκαινουργια σιαγωνες-κυλινδρακια στη μικρη και σωσαμε τη φαση. Να σαι καλα που δε μ εβρισες οπως μου αξιζε ρε φιλε κα αρκεστηκες σε οτι ειπες.
Εχω μια ερωτηση.
Σε ολα αυτα που αναφερεις, εσυ προσωπικα εισαι καθολα νομιμος συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. ? -
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
Εχω μια ερωτηση.
Σε ολα αυτα που αναφερεις, εσυ προσωπικα εισαι καθολα νομιμος συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. ?Θα την αναστρέψω την ερώτηση. Τα ζωάκια που κάθονται αριστερά με άδεια την δεξιά λωρίδα είναι νόμιμα συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ ?
Την έχουμε ξανακάνει τη κουβέντα νομίζω. -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Εχω μια ερωτηση.
Σε ολα αυτα που αναφερεις, εσυ προσωπικα εισαι καθολα νομιμος συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. ?Θα την αναστρέψω την ερώτηση. Τα ζωάκια που κάθονται αριστερά με άδεια την δεξιά λωρίδα είναι νόμιμα συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ ?
Την έχουμε ξανακάνει τη κουβέντα νομίζω.Προφανως και οχι! Αλλα δεν καταλαβαινω την αναστροφη της ερωτησης. Δηλαδη επειδη αυτος παρανομει , θα πρεπει να παρανομησουμε κι εμεις ?
Το παλικαρι παραπανω εγραψε οτι προσπερασε καποιον λιγο πριν το Ξυλοκαστρο.....!
Για οποιον ξερει..... :- Απαγορευεται η προσπεραση σε αυτο το σημειο
- Μια ειναι η λωριδα κινησης και προσπερνα απο δεξια παρακαλω που ειναι και ερεισμα
- Αφου προσπερνα, παραδεχεται οτι πατα φρενο για να τον φοβισει!
Και αναρωτιεμαι. Ποιος ειναι ο επικινδυνος σε αυτη την περιπτωση....?
-
Εχω μια ερωτηση.
Την έχουμε ξανακάνει τη κουβέντα νομίζω.Προφανως και οχι! Αλλα δεν καταλαβαινω την αναστροφη της ερωτησης. Δηλαδη επειδη αυτος παρανομει , θα πρεπει να παρανομησουμε κι εμεις ?
Το παλικαρι παραπανω εγραψε οτι προσπερασε καποιον λιγο πριν το Ξυλοκαστρο.....!
Για οποιον ξερει..... :- Απαγορευεται η προσπεραση σε αυτο το σημειο
- Μια ειναι η λωριδα κινησης και προσπερνα απο δεξια παρακαλω που ειναι και ερεισμα
- Αφου προσπερνα, παραδεχεται οτι πατα φρενο για να τον φοβισει!
Και αναρωτιεμαι. Ποιος ειναι ο επικινδυνος σε αυτη την περιπτωση....?
Αν το κάθε ζωάκι κοίταγε λίγο τον μεσαίο καθρέφτη του και έκανε όπου μπορούσε άκρη να περάσουν αυτοί που μπορούν-θέλουν να πάνε πιο γρήγορα, ούτε από δεξιά, ούτε τσαντισμένος ο καθένας από αυτούς που θέλουν να περάσουν θα έκανε μαλακία ανταπόδοσης (όπως ο νονός):rtfm:
ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ, ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ (πατόντας στο έρεισμα, που προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ.) ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ.
ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΝΑΕΙ. -
Σε πιο ήρεμο ύφος.
Αν κάποιος θέλει να σε περάσει, καλύτερα άσ'τον και διευκόλυνέ τον (ακόμα και αν απαγορεύεται).
Δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και αυτή η αντίδραση μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες. -
Αν το κάθε ζωάκι κοίταγε λίγο τον μεσαίο καθρέφτη του και έκανε όπου μπορούσε άκρη να περάσουν αυτοί που μπορούν-θέλουν να πάνε πιο γρήγορα, ούτε από δεξιά, ούτε τσαντισμένος ο καθένας από αυτούς που θέλουν να περάσουν θα έκανε μαλακία ανταπόδοσης (όπως ο νονός):rtfm:
ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ, ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ (πατόντας στο έρεισμα, που προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ.) ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ.
ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΝΑΕΙ.[/quote]Κατανοω οτι υπαρχει δραση, αντιδραση.
Δεν αντιλαμβανομαι ομως τον λογο που θα πρεπει να γινω κι εγω επικινδυνος, πραγμα που εσυ το δικαιολογεις.
Κατα την δικη μου αποψη, η πιο σωστη αντιδραση ειναι αυτη που δεν θα αυξησει τον κινδυνο ατυχηματος και τραυματισμου του εαυτου μου, τον συνεπιβατων μου και ολων των εμπλεκομενων αυτοκινητων.
Σε αυτη την περιπτωση ο φιλος νονος θεωρεις οτι σωστως επραξε?Προφανως και ειναι νομιμη η προσπεραση συμφωνα με τον ΚΟΚ οταν υπαρχει ερεισμα.
Σε οτι αφορα αυτο το σημειο, η προσπεραση απαγορευεται με συνεχεις ταμπελες.
Γι αυτο το λογω αναφερθηκα στο συγκεκριμενο σημειο.
Σε αλλο post στο ιδιο ακριβως σημειο, σε τρακαρισμα, αυτος που ηταν πανω στο ερεισμα εφαγε συνυπαιτειοτητα 50% γιατι απαγορευοταν η προσπεραση κι εκεινος εκανε δεξια για να τον προσπερασουν. -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Σε πιο ήρεμο ύφος.
Αν κάποιος θέλει να σε περάσει, καλύτερα άσ'τον και διευκόλυνέ τον (ακόμα και αν απαγορεύεται).
Δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και αυτή η αντίδραση μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.Συμφωνω απολυτα με αυτο, οταν ομως το να τον κρατας πισω σου ειναι περισσοτερο επικινδυνο απο
το να σε προσπερασει.
Καθε οδηγος εκτιμα την καθε κατασταση αναλογα -
tsaltinho σε γενικες γραμμες με καλυψε ο nicktherib.
Θεωρω αστειο να θεωρουμε οτι γινεσαι επικινδυνος αμα κατσεις δεξια για να περασει ο αλλος.. Η προσπεραση εντος του ιδιου ρευματος σε τμηματα παρακαμψης οπου χωρανε 2,5 αυτοκινητα ανετα στο πλατος στο τμημα Κιατο-Πατρα μονο επικινδυνη δεν ειναι θεωρω. Και σιγουρα δε θα παω διχως αυριο πανω σε στροφη ή σε πιο στενα σημεια, φυλαω κι εγω τα ρουχα μου με τους ανικανους που βρισκονται σ αυτο το δρομο και μαζι φυλαω και τους ιδιους.Προσωπικα ακομα και νταλικιεριδες βοηθανε τη κατασταση σ αυτα τα σημεια. Οταν ο αλλος απο 'αποψη' μας σπαει τ @@ προκαλει μεγαλυτερο κινδυνο και εκνευρισμο. Η κουβεντα αυτη εχει ξαναγινει πολλακις. Το ολο θεμα προσωπικα πιστευω οτι ξεκιναει απο το φοβο τους και την ανικανοτητα τους μαζι με καποιους που απλα γουσταρουν στ ονομα του νομου να μας τα σπανε. Και για μενα το Κιατο-Πατρα δεν ειναι για ολους.. Υπαρχει και το ΚΤΕΛ...
Το οτι το παρακανα στη φαση με το GP ειναι πασιφανες, αλλα τουλαχιστον το μαλακιστηρι εκατσε δεξια συνεχεια μετα.
-
Χαλκίδα: «Γαϊδούρια» έφαγαν το πεζοδρόμιο
http://www.egnomi.gr/article/72965/xalkida_gaidoyria_efagan_to_pezodromio.html?category_id=59
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Χαλκίδα: «Γαϊδούρια» έφαγαν το πεζοδρόμιοhttp://www.egnomi.gr/article/72965/xalkida_gaidoyria_efagan_to_pezodromio.html?category_id=59
Μόνο το πεζοδρόμιο έφαγαν; εδώ έχει βάλει ΟΛΟ τον προφυλακτήρα στα φυτά.
-
Σε πιο ήρεμο ύφος.
Δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και αυτή η αντίδραση μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.Συμφωνω απολυτα με αυτο, οταν ομως το να τον κρατας πισω σου ειναι περισσοτερο επικινδυνο απο
το να σε προσπερασει.
Καθε οδηγος εκτιμα την καθε κατασταση αναλογαΑν κάποιος θέλει να περάσει, θα περάσει.
Κάποιοι θα περάσουν με όποιο κόστος σε οποιοδήποτε σημείο. Θέλεις να τους εμποδίζεις, καν'το. -
Ναι τον εμπιδιζεις.
Σμαρτ ερχονταν σε αυτον τον δρομο με οσα απο πισω μου. Δεν ηθελε να πατησει φρενο και εκανε να περασει απο δεξια επειδη το εναμιση μετρο του εφτανε λογο ογκου και μονο. Οχι οτι περνουσαν 2μιση αυτοκινητα.
Οποτε για να μην κολλησει στον τοιχο και για να τον προστατεψω κανω στιγμιαια κινηση δεξια και φρεναρει. Μολις φρεναρει αμεσως πιανω δεξια και με οδηγηση καθαρα επαγγελματικη του αφηνω το 1μιση μετρο που ηθελε να περασει και περναει .
Μονο expert οδηγος θα του εδινε χωρο να περασει εκει.
Στην παρουσα τον γλυτωσα για την μαλ....α που πηγε να κανει. Γιατι λιγο στα ψιλοχαλικια να παταγε το πουπουλο σμαρτ θα γινομασταν αλλοιφες....
Εναλλακτικα θα πατουσα γκαζι και αντε γεια. Σουμαχερ δηλ μετα. 150 160 + στις κορινες. Δεν το προτιμω αυτο....Τεσπα.... Ολα θελουν ψυχραιμια.... Μη φτασουμε να επικαλουμαστε τον κοκ μετα... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ναι τον εμπιδιζεις.
Σμαρτ ερχονταν σε αυτον τον δρομο με οσα απο πισω μου. Δεν ηθελε να πατησει φρενο και εκανε να περασει απο δεξια επειδη το εναμιση μετρο του εφτανε λογο ογκου και μονο. Οχι οτι περνουσαν 2μιση αυτοκινητα.
Οποτε για να μην κολλησει στον τοιχο και για να τον προστατεψω κανω στιγμιαια κινηση δεξια και φρεναρει. Μολις φρεναρει αμεσως πιανω δεξια και με οδηγηση καθαρα επαγγελματικη του αφηνω το 1μιση μετρο που ηθελε να περασει και περναει .
Μονο expert οδηγος θα του εδινε χωρο να περασει εκει.
Στην παρουσα τον γλυτωσα για την μαλ....α που πηγε να κανει. Γιατι λιγο στα ψιλοχαλικια να παταγε το πουπουλο σμαρτ θα γινομασταν αλλοιφες....
Εναλλακτικα θα πατουσα γκαζι και αντε γεια. Σουμαχερ δηλ μετα. 150 160 + στις κορινες. Δεν το προτιμω αυτο....Τεσπα.... Ολα θελουν ψυχραιμια.... Μη φτασουμε να επικαλουμαστε τον κοκ μετα...Μιλάς για μια πολύ συγκεκριμένη και ειδική περίπτωση όπου έπραξες πολύ σωστά κατά την γνώμη μου.
Όμως εσύ δεν τον εμπόδισες να περάσει γενικά, τον εμπόδισες να περάσει όπως ήθελε αυτός. Αμέσως μετά έκανες στην άκρη να περάσει κανονικά.
Παραπάνω δεν μιλάγαμε για κάτι τέτοιο, όμως. -
Ηταν πολυ επικινδυνο αυτο που πηγε να κανει . Αν ειχε αναλογο του ΜΟ ογκο αυτ/των που κυκλοφορουν θα πατουσε φρενο απο πριν.
Κοιτα. Κανονικα επρεπε να τον αφησω να περιμενει ωσπου να βρω το σημειο οπου περνουν 2 αυτοκινητα καθαρα πλεον και να κανω δεξια να περασει. Αυτο επρεπε να κανω γιατι παλι εγω ρισκαρα απο την μερια μου να του δωσω χωρο. Οριακα με μικροδιορθωσεις στο τιμονι ακαριαιες .....γλυφωντας το κρασπεδο. Πολυ ρισκο για να του δωσω ΚΑΙ χρονο .....αφου ηταν τοσο βιαστικος.
Οποτε........Υπο κανονικες συνθηκες οδηγων και δεν περναει και περιμενει ασφαλες σημειο προσπερασης. Νταξει εχει λεχθει το θεμα . Πιστευω πως αν κρατας εσκεμενα καποιον πισω σου ενω μπορεις με εστω σχετικη ασφαλεια να τον αφησεις να περασει κανεις λαθος. Ακομα κι αν δεν εισαι υποχρεωμενος.
Τουλαχιστον εγω το βλεπω ως μπελα που απλα φευγει απο μενα και παει στον αλλο... ......και μετα οοοολοι μαζι καφε στο rest area.... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οποτε........Υπο κανονικες συνθηκες οδηγων και δεν περναει και περιμενει ασφαλες σημειο προσπερασης. Νταξει εχει λεχθει το θεμα . Πιστευω πως αν κρατας εσκεμενα καποιον πισω σου ενω μπορεις με εστω σχετικη ασφαλεια να τον αφησεις να περασει κανεις λαθος. Ακομα κι αν δεν εισαι υποχρεωμενος.
Αυτό είναι όλο το ζουμί.
το πρόβλημα δημιουργείται με το 'σχετική ασφάλεια' και το πως το ερμηνεύει ο καθένας μας.
Τουλάχιστον αρχίζουν και παραδίδονται κομμάτια, άντε να τελειώσει να κράζουμε μόνο για τα ζώα που κάθονται αριστερά ενώ δεξιά είναι άδειος . -
Ειναι οι ασχετοι που κουβεντιαζουν στην καμπινα ειτε απο κινητα ειτε με τους επιβατες χωρις να κοιτουν καθρεφτες και οι εγωιστες οδηγοι που δεν ανεχονται να περασει αλλος για διαφορους λογους εσωτερικης η εξωτερικης φυσεως...
Ααααααλο θεμα αυτο.....που καιει....και αφορα και ψυχολογους... -
Zώω πιτσιρικάς με peugeot rally ο οποίος προφανώς θέλησε να κάνει μαγκιά σε μένα και το 1000ρι μου και πέρασε χιλιοστά απο την αριστερη μου πατητηρα με 200 τουλάχιστον χλμ ενω εγω πήγαινα με 130.Ισως λιγότερο. Και σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια πήγε τερμα δεξιά αφού με περίμενε να τον πλησιάσω για να πετάξει χαλίκια . Και τα πετάει. Εσκασαν σε κρανος αρκετά και παλάμες και ποδια....Μιλάμε για πόνο.....και ευτυχώς δεν έπεσα ουτε εγινε ζημια σοβαρή στη μηχανη σοβαρή.
Ντάξει. Να πω ότι τον προκάλεσα και το 'κανε οκ.....Εγω ούτε που το είχα δει απο πρίν..... Ούτε τον γνώριζα... Σε πορεία ταξιδιού ήμουν έτσι κι αλλιώς. Είχε παρέα φιλαράκια μέσα και μια γκόμενα και τέρμα η μουσική.....Δε φαίνονταν πιωμένος......Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να πάω στο παραθυρό του εν κινήσει και να τον ρωτήσω με άλλη γλώσσα κι εγώ.......Γιατι κάνεις μαγκιές με τον κουβα στο 1000ρι? Έχω και Κ8 μου λέει(πρωτοτυπη απάντηση ε?).....Ξανά... Με τον κουβά γιατί κάνεις μαγκιές? ....Κουβάς?.....Μετά το μονο που θυμάμαι είναι να να αλλαξει σφαίρα ταχυτητες με το quik shift ...... καθώς απομακρυνόμουν...... Κάποια στιγμή σκέφτηκα τι να έγινε.....Κόβω περιμένω....τιποτα... Σκέφτηκα... να φυγε σε καποιο s ......έλπίζω όχι...... Με το μυαλό που είχε όμως δεν ημουν σίγουρος........Μετά έμαθα απο άλλον κάγκουρα απο που ηταν και οτι ειναι καλά. Δοξα το θεό .......
Γιατί ρε π......?
-
Τι πας και του μιλας...Κανεις κι εσυ σαν 20χρονος ωρες ωρες... Εδω σημερα μου χαλαστηκες γιατι σ εκανε add στο fb πατσαβουρα... Θαναση 40φευγα εισαι οχι 20φευγα
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]