Zώω πιτσιρικάς με peugeot rally ο οποίος προφανώς θέλησε να κάνει μαγκιά σε μένα και το 1000ρι μου και πέρασε χιλιοστά απο την αριστερη μου πατητηρα με 200 τουλάχιστον χλμ ενω εγω πήγαινα με 130.Ισως λιγότερο. Και σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια πήγε τερμα δεξιά αφού με περίμενε να τον πλησιάσω για να πετάξει χαλίκια . Και τα πετάει. Εσκασαν σε κρανος αρκετά και παλάμες και ποδια....Μιλάμε για πόνο.....και ευτυχώς δεν έπεσα ουτε εγινε ζημια σοβαρή στη μηχανη σοβαρή.
Ντάξει. Να πω ότι τον προκάλεσα και το 'κανε οκ.....Εγω ούτε που το είχα δει απο πρίν..... Ούτε τον γνώριζα... Σε πορεία ταξιδιού ήμουν έτσι κι αλλιώς. Είχε παρέα φιλαράκια μέσα και μια γκόμενα και τέρμα η μουσική.....Δε φαίνονταν πιωμένος......
Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να πάω στο παραθυρό του εν κινήσει και να τον ρωτήσω με άλλη γλώσσα κι εγώ.......Γιατι κάνεις μαγκιές με τον κουβα στο 1000ρι? Έχω και Κ8 μου λέει(πρωτοτυπη απάντηση ε?).....Ξανά... Με τον κουβά γιατί κάνεις μαγκιές? ....Κουβάς?.....Μετά το μονο που θυμάμαι είναι να να αλλαξει σφαίρα ταχυτητες με το quik shift ...... καθώς απομακρυνόμουν...... Κάποια στιγμή σκέφτηκα τι να έγινε.....Κόβω περιμένω....τιποτα...
Σκέφτηκα... να φυγε σε καποιο s ......έλπίζω όχι...... Με το μυαλό που είχε όμως δεν ημουν σίγουρος........Μετά έμαθα απο άλλον κάγκουρα απο που ηταν και οτι ειναι καλά. Δοξα το θεό .......
Γιατί ρε π......?