-
Και εγω βλεπω Θαναση την κινηση εκτος πολης να ειναι μειωμενη. Ομως, ειμαστε α-πα-ρα-δε-κτοι. Δεν γινεται να ειμαστε στο 2016 και να μην υπαρχουν ρανταρ μεσα και εξω απο την πολη. Τα βραδια ειδικα Παρασκευη - Σαββατο πολλοι οδηγοι δεν σεβονται τπτ. Ουτε φαναρια, ουτε οριο ταχυτητας. Μεθυσμενοι, φτιαγμενοι, γκβλωμενοι αλωνιζουν ελευθερα. Χωρια απο το οτι μεσα στα αμαξι κυκλοφορει πολυ οπλο. Εχουν γινει περιστατικα που για ψυλου πηδημα σκατο του το κολαει στην μαπα και το παιζει μαγκας. Ειμαστε ενα μπρδελο. Δλδ ποσο κοστιζει που μου λενε πως δεν εχουν βενζινη στα περιπολικα για περιπολειες, να την στησουν ξερουν αυτοι που και να ξεσκονησουν αμαξια και οδηγους; Σταματημενα θα ειναι τα περιπολικα. Δεν θα καινε τπτ. Αλλα να σου πω τι παιζει.
Πρωτον την ειδαν οτι δεν θα βαλουν το κεφαλι τους στον τορβα για 800 ευρω και δευτερον, δεν θελει ο αλλος με οικογενεια να τον κλαψουν. Και τριτον δεν θελει η πολιτεια να γινει αυστηρη για να μην βγουν 2 - 3 κομπλεξικοι και την πουνε αστυνομοκρατια και μλκιες. Πανε και πουλανε μαγκια στα σιγουρακια, σε κατι πατους της παρανομιας που ξερουν οτι δεν παιζει τπτ για την ασφαλεια τους και μου γινονται γατακια και δεν την στηνουν σε περιοχες που αν κανουν μπλοκα θα προσφερουν στον στρατο πολυτιμο υλικο; Και για τους ιδιους θα εχουν τα παντα ολα. Οτι θες θα βρουνε. Ειδικα στην επαρχια που ολοι ξερουμε ολους; Καρναβαλια με μπλε στολη ειναι. Την πεφτουν σε κατι παιδακια και κατι ψαρακια για να εχουν να λενε πως κανουν κατι. -
Ο Αθηνων Κορινθου ειναι ενας αυτοκινητοδρομος που τα 120χλμ ειναι μονο για τα λεωφορεια φορτηγα. Οσες φορες (παρα πολλες) εχω κινηθει εκει λιγοι ειναι αυτοι που θα τα τηρησουν . Η περισσοτεροι οδηγοι κινουνται απο εκει και πανω.
Επισης στην ΑΟ βλεπω οδηγους με νεα μικρου κυβισμου και καταναλωσης ιχ να πηγαινουν τεζα . Τελικες δηλ. Smart κτλ με 140 150+ . Το ιδιο και οι κατοχοι ακριβων μοντελων μαζι με τα επαγγελματικα οχηματα ημιφορτηγα και κλουβες. Τεζα ολα.
Και δεν ειναι λιγα στον Νομο Αττικης φυσικα. Γνωμη μου ειναι πως η κριση μειωσε τον στολο των οχηματων η αν θελετε εφερε οικονομικοτερα και οχι το γκαζι. -
-
Ελα ρε Νονε. Αυτος ειναι ευγενικος. Υπαρχουν χειροτεροι. Στα ασθενοφορα εχουν αραγε ζουρλομανδυα;
-
Αντάρα τα λάστιχα!!!
-
Δύο χρόνια φυλακή για ένα βίντεο
Δείτε τι έπαθε ένας μοτοσικλετιστής στην Βρετανία μετά από κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Το παραπάνω βίντεο έπεσε στην αντίληψη της τροχαίας του Sussex, οι άνθρωποι της οποίας διαπίστωσαν πως ο τυπάκος αψηφούσε οποιοδήποτε όριο ταχύτητας φτάνοντας μέχρι και τα 250 km/h. Με λίγα λόγια είχε παραβιάσει σχεδόν κάθε άρθρο του ΚΟΚ και το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και να καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση με εξαγοράσιμη ποινή!
http://www.caroto.gr/2016/01/25/δύο-χρόνια-φυλακή-για-ένα-βίντεο-vid/
Οι μλκιες πληρωνονται. -
-
πολυ παλιο
-
Πηγε να με χτυπησει πεζο, λεμονι Panda απο stop σ ενα κωλοστενο το πρωι.. οταν της κατεβασα το εορτολογιο με μουτζωσε και η 10χρονη το πολυ κορη της που καθοταν μπροστα... Σε 6 χρονακια ,να ναι και νομιμο, ευχομαι να βρεθει καποιος σας το πονεσει πολυ παρτουζα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηγε να με χτυπησει πεζο, λεμονι Panda απο stop σ ενα κωλοστενο το πρωι.. οταν της κατεβασα το εορτολογιο με μουτζωσε και η 10χρονη το πολυ κορη της που καθοταν μπροστα... Σε 6 χρονακια ,να ναι και νομιμο, ευχομαι να βρεθει καποιος σας το πονεσει πολυ παρτουζα...Το παιδί αντιγράφει τους γονείς και δεν φταίει σε τίποτα..
Και εγώ το πρωί έβρισα κ@λογρια που έβαλε το σκύλο για χέσιμο και φυσικά δεν μάζεψε τα σκατα.. Την επόμενη φορά αν δεν την κάνω να πάθει από το βρισίδι έμφραγμα δεν θα φύγω..
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Πηγε να με χτυπησει πεζο, λεμονι Panda απο stop σ ενα κωλοστενο το πρωι.. οταν της κατεβασα το εορτολογιο με μουτζωσε και η 10χρονη το πολυ κορη της που καθοταν μπροστα... Σε 6 χρονακια ,να ναι και νομιμο, ευχομαι να βρεθει καποιος σας το πονεσει πολυ παρτουζα...
Το παιδί αντιγράφει τους γονείς και δεν φταίει σε τίποτα..
Και εγώ το πρωί έβρισα κ@λογρια που έβαλε το σκύλο για χέσιμο και φυσικά δεν μάζεψε τα σκατα.. Την επόμενη φορά αν δεν την κάνω να πάθει από το βρισίδι έμφραγμα δεν θα φύγω..
μεγάλο θέμα αυτό,σκέφτομαι να τα αλοίφω στην πόρτα τους,αν όχι στα μούτρα τους!
-
-
Σημερα βλεπω οδηγω μπροστα μου να εχει και τα δυο χερια πανω στο κινητο ενω το ειχε στερεωμενο στο πανω μερος του τιμονιου, πρακτικα δεν ειχε κανενα χερι στο τιμονι μιας και τα χρησιμοποιουσε σαν 'οδηγους' σερνοντας το δεξια/αριστερα.Και τι εκανε στο κινητο;Επαιζε παιχνιδια, ουτε τηλεφωνημα, ουτε μυνημα να πω οτι ειναι μ@λ@κας και δεν περιμενει 2 λεπτα να το στειλει μετα, αλλα να παιζει παιχνιδακια στις 3 το μεσημερι.
-
Γυρισα σημερα το απογευμα απο Θεσσαλονικη.
Ανθρωπομορφο ον με vw touran(με κοκκινες πινακιδες ΕΕΕ....) με προσπερασε μετα τα διοδια Λεπτοκαρυας
προς Λαρισα απο την ΛΕΑ και ενω πηγαινα με 100χαω σε σημειο που γινονται εργα.Συνεχισε να προσπερναει στις στροφες του Πλαταμωνα χωρις αυριο νταλικες
και αυτοκινητα.Καλα βρε ζωο δεν σεβεσαι τον απενεντι,τα 2 παιδια που εχεις στο αυτοκινητο τι σου φταινε;
Εισαι τυχερος που προλαβες και ξεφυγες στα διοδια Πυργετου βρε κοτα γιατι
θα εβλεπες τι θα γινοταν που εκανες και χειρονομιες κιολας.. -
Εχει σαλταρει ο κοσμος...
Κορναρω σε κοιμισμενο ο οποιος χαζευει και ενω οι δυο μπροστινοι του εχουν ηδη περασει το φαναρι δε ξεκιναει.. οποτε σηκωνει το βλεμμα και μαρκαρει απο μεσαιο καθρεπτη να δει ποιος τολμησε να κορναρει και ξεκιναει αφηνωντας μονο συμπλεκτη.... του μιλαω κι εγω αργα και καθαρα εφοσον με κοιταει απο το μεσαιο λεγοντας του οτι το δουλευει χειρωνακτικα... και συνεχιζει σε ιδιο τεμπο και δεξιοτερα βαζωντας αλαρμ και μισοκλεινωντας το ρευμα ωστε να με πιασει το κοκκινο... οποτε καθως προσπερναω με πορτοκαλι πλεον εφοσον ειχε και χωρο απο απεναντι τον βλεπω να κατεβαζει παραθυρο και να γυρναει προς το μερος μου οποτε τον προλαβαινω και στο 'τι θες ρε μαλ' του εχω ηδη πει οτι πρεπει ν αναπαραχθει να ξεθολωσει
Ε τελος ρε, καπου εκει παιδες ο τυπος πεταξε check engine με antipollution fault μαζι ,πιεση λαδιου και οτι αλλο υπαρχει... Τον ακουω να ουρλιαζει χωρις καν να μπορω να καταλαβω τι λεει ,περναει με κοκκινο και αρχιζει να με κυνηγαει Κατεβηκαμε την επομενη μεγαλη ευθεια εχωντας βαλει το αμαξι πανω στη γραμμη μεταξυ των λωριδων και ο τυπος απο πισω να κανει οχταρια για να χωθει να περασει απο πανω Με τα πολλα παω δεξια στη διασταυρωση για να ξεμπλεξω γιατι μετα μποτιλιαριζεται ο δρομος και τον ειχα ικανο για τα χειροτερα και τον βλεπω να σταματαει, να σκεφτεται αν θα παει αριστερα ή δεξια, να σιχτιριζει και να πηγαινει απο την αλλη.Πριν μερικες μερες με παει καροτσακι παπι χωρις δυνατοτητα προσπερασης. Ο τυπος μετα απο λιγο καταλαβα οτι εψαχνε δεξια και αριστερα κατι που του ειχε πεσει γι αυτο και δεν απαιτησα ν ανεβασει ρυθμο. Στο τελειωμα της διαδρομης που δε σηκωνει προσπερασμα ,2 km πηγαμε ετσι !, του πεταω φωτα σε φαση 'αντε τωρα δεξια να περασουμε κι εμεις να ψαξεις κι εσυ'.. μηδενικη αντιδραση και ψευτοριχνει βλεμμα, εννοειται ξεκρανωτος..., οποτε μετα απο λιγο που αν εκανε μισο μετρο δεξια προσπερναγα και εφοσον θα χασω και το φαναρι του κορναρω ,οχι επιμονα ,και γυρναει σε γκαρισμα λες και του χα κλεισει το σπιτι και με στελνει να κανω παιδια... Μου περασε απο το μυαλο να παω να του κολλησω στα εκατοστα πανω στο παπι αφου μας επιασε και το κοκκινο αλλα αρκεστηκα μιας και κοιταγε να τον μπινελικωνω γελωντας/μ αυτο το υφακι το ειρωνικο χωρις ν ακουγομαι... γενικα τους τρελαινει αυτο, τον εβλεπες προσπαθουσε να καταλαβει τι του εσερνα..
-
Σε διαδρομή Κόρινθος-Λυγουριό απαράδεκτος τύπος με Xantia με προσπερνούσε όποτε φθάναμε σε στροφή. Στην ευθεία μετά με 50χλμ οπότε τον προσπερνούσα και στην επόμενη στροφή με ξαναπροσπερνούσε. Σε κάποια προσπέραση βλέπω το καταπληκτικό...το παιδάκι του όρθιο στο κάθισμα του συνοδηγού να στηρίζεται με τα χέρια του στο ταμπλό!! Από τα Λουτρά της Ελένης μέχρι το Δίδυμο έτσι πήγαμε....ο πα-τέρας αυτός δεν είναι για εκτέλεση?
-
Απαραδεκτο το οτι ειχε το παιδι χυμα
Κατα τ αλλα δε μου κανει εντυπωση... -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Σε διαδρομή Κόρινθος-Λυγουριό απαράδεκτος τύπος με Xantia με προσπερνούσε όποτε φθάναμε σε στροφή. Στην ευθεία μετά με 50χλμ οπότε τον προσπερνούσα και στην επόμενη στροφή με ξαναπροσπερνούσε. Σε κάποια προσπέραση βλέπω το καταπληκτικό...το παιδάκι του όρθιο στο κάθισμα του συνοδηγού να στηρίζεται με τα χέρια του στο ταμπλό!! Από τα Λουτρά της Ελένης μέχρι το Δίδυμο έτσι πήγαμε....ο πα-τέρας αυτός δεν είναι για εκτέλεση?Ηθελε να σου δειξει οτι μπορει και στριβει με την ταχυτητα που παει και στην ευθεια.....,δηλ 50χλμ,ενω εσυ εστριβες με λιγοτερα!!!!!!
Προσωπικα κατι τετοιους τους αφηνω μονιμα στο αντιθετο ρευμα.........οταν καταλαβω οτι η προσπεραση δεν ειναι γιατι θελει να παει πιο γρηγορα απο εμενα βεβαια. -
Εγώ στην ευθεία πήγαινα πολύ πιό γρήγορα από αυτόν αλλά μόλις πλησιάζαμε σε στροφή το πατούσε για να με φτάσει και να με προσπεράσει ΠΑΝΩ στην στροφή και χωρίς καμία ορατότητα....μπαίναμε με 80-90 χλμ στις στροφές, απλά μετά έκοβε...και το παιδάκι έπαιζε αμέριμνο.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Προσωπικα κατι τετοιους τους αφηνω μονιμα στο αντιθετο ρευμα.........οταν καταλαβω οτι η προσπεραση δεν ειναι γιατι θελει να παει πιο γρηγορα απο εμενα βεβαια.
Νομιζω οτι η αντιδραση σου στη μαλακια του ειναι λαθος μιας και με τετοιο μυαλο που κουβαλαει ειναι πολυ πιθανον να του συμβει κατι σοβαρο με αυτον που ερχεται απο απεναντι και να παρει και αλλους στο λαιμο του......Και σε αυτο ενα κομματι ανηκει και σε σενα.....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]