-
Μονον μην πατε αναποδα σε μονοδρομους ρε παιδια.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πηγαίνω σε δρόμο με το ποδήλατο και βλεπω μπροστά μου στα 10 μέτρα να κατεβαίνει τύπος το πεζοδρόμιο χωρίς να κοιτάξει από τη μεριά που ερχόμουν. Πήγαινα σιγά οπότε έκοψα με άνεση. Στην απορία που του εξέφρασα ('δεν κοιτάς το δρόμο ρε φίλε όταν περνάς;') η απάντηση του ήταν 'Αντε και γ@μησου μ@λ@κα'. Κάποιος αγίος με φώτισε και δεν του έφερα κολάρο το ποδήλατο. Έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον, ο κοσμος είναι απρόβλεπτος...
Μην τους ξυπνατε. Αφηστε τους
δεν είμαι της ίδιας άποψης.
αν θέλουν να κοιμούνται ας κάτσουν σπίτι τους και όχι να είναι εν δυνάμει λόγοι να την βγάλεις το βράδυ σε κανα κρατητήριο, προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. -
πως θα σε βρει με το ποδηλατο?
ειδικα τωρα που ειναι και πολλοι... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Πηγαίνω σε δρόμο με το ποδήλατο και βλεπω μπροστά μου στα 10 μέτρα να κατεβαίνει τύπος το πεζοδρόμιο χωρίς να κοιτάξει από τη μεριά που ερχόμουν. Πήγαινα σιγά οπότε έκοψα με άνεση. Στην απορία που του εξέφρασα ('δεν κοιτάς το δρόμο ρε φίλε όταν περνάς;') η απάντηση του ήταν 'Αντε και γ@μησου μ@λ@κα'. Κάποιος αγίος με φώτισε και δεν του έφερα κολάρο το ποδήλατο. Έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον, ο κοσμος είναι απρόβλεπτος...
Μην τους ξυπνατε. Αφηστε τους
δεν είμαι της ίδιας άποψης.
αν θέλουν να κοιμούνται ας κάτσουν σπίτι τους και όχι να είναι εν δυνάμει λόγοι να την βγάλεις το βράδυ σε κανα κρατητήριο, προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Το εχω ξαναγραψει. Επεσε καμπανα σε πεζο που δεν περασε απο διαβασεις; Τι να κανεις; Να σταματησεις να τους εξηγησεις; Καηκες. Δεν θα φτασεις ποτε εκει που θες. Ή θα μαλωσεις και θα καταληξεις παλι στο κρατιτηριο ή θα φας τα νιατα σου στο να δινεις μαθηματα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ναι λέω οτι θα του ζητουσες τα ρέστα.
Δεν θα εισουν ο πρώτος.
Δηλαδή αυτο που λες οτι έγινε ειναι οτι ο πεζός πήγε να περάσει δρομο διπλής κατεύθυνσης κοιτώντας μόνο απο την μια πλευρά;Ναι. Πήγε να περάσει από δρόμο διπλής κατεύθυνσης κοιτώντας μόνο από την μία πλευρά.
-
Οκ, τότε ζώο μειωμένου iq που εχει αυξημένη πιθανότητα να εξαλειφθεί απο διερχόμενο όχημα δικήν δαρβινιας επιλογής.
Απλώς ρώτησα γιατι στατιστικά ειναι πιθανότερο να βρεις κάποιον να πηγαίνει ανάποδα σε μονόδρομο παρά πεζό που περνάει δρομο χωρις να κοιτάξει αδιαφορώντας για την σωματική του ακαιραιοτητα. -
Απο στενο βγαλσιμο σε κεντρικο μου χωθηκε φιλερ Piaggio απο τη εσωτερικη.. Hamilton-Rosberg η φαση..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απο στενο βγαλσιμο σε κεντρικο μου χωθηκε φιλερ Piaggio απο τη εσωτερικη.. Hamilton-Rosberg η φαση..Αυτα ειναι πλαστικα γεματα. Ετσι και επεφτε (ενταξει εννοειται ο ανθρωπος να μην παθαινε τπτ) τριψηφιο λογαριασμο για τα πλαστικα θα πληρωνε.
-
Κατεχάκη, όλα τα ζώα αριστερά, αραιότερη κίνηση στη μεσαία και η δεξιά άδεια ... και εσείς καθόσαστε και γράφετε για όρια κλπ . Λες και ο ΚΟΚ γράφει μόνο για όρια και όχι ότι πρέπει να κινούμαστε όσο το δυνατόν δεξιότερα.
Εγώ πάντως (τώρα που μπορώ πλέον) και ας πέσετε όλοι να με φάτε, μετά το φανάρι για Γουδί/Παπάγου, πιάνω τέρμα δεξιά, προσπερνάω τους πάντες και ασχολούμαι ξανά με τα ζώα μόνο όταν έχω φτάσει στην κορυφή της ανηφόρας και στο τέλος της παρατεταμένης δεξιάς ... Όχι θα κάθομαι να σκάω για τον κάθε τρόμπα ....
-
Χθες το βραδυ,ανεγκεφαλος ντυμενος ολος στα μαυρα,εκανε τζογκινγκ στην παραλιακη μεταξυ σεφ και δελτα στο ρευμα προς γλυφαδα.μιλαμε για τον μεγαλο δρομο με τις 4 λωριδες...ΒΛΑΚΑΣ
-
Μόνο εμένα με ενοχλούν αυτοί που πηγαίνουν από τη ΛΕΑ? Από Δαφνί και μέχρι να βγεις διϋλιστήρια όσοι θέλουν να πάνε γρήγορα εις βάρος των κορόιδων που πάνε από τις 2 κανονικές λωρίδες πηγαίνουν τέρμα δεξιά. Έως να φτάσουν στο ύψος που έρχονται από το Σχιστό που και πιο κάτω λίγο που θα κολλήσουν και θα πρέπει να έρθουν αριστερά. Και καμιά φορά θα κορνάρει το ασθενοφόρο ή το περιπολικό και θα πεθάνει κανείς γιατί ήταν κλειστή η ΛΕΑ από τους ελληναράδες βιαστικούς.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Μόνο εμένα με ενοχλούν αυτοί που πηγαίνουν από τη ΛΕΑ? Από Δαφνί και μέχρι να βγεις διϋλιστήρια όσοι θέλουν να πάνε γρήγορα εις βάρος των κορόιδων που πάνε από τις 2 κανονικές λωρίδες πηγαίνουν τέρμα δεξιά. Έως να φτάσουν στο ύψος που έρχονται από το Σχιστό που και πιο κάτω λίγο που θα κολλήσουν και θα πρέπει να έρθουν αριστερά. Και καμιά φορά θα κορνάρει το ασθενοφόρο ή το περιπολικό και θα πεθάνει κανείς γιατί ήταν κλειστή η ΛΕΑ από τους ελληναράδες βιαστικούς.Αυτοί που οδηγάνε στη ΛΕΑ είναι ΖΩΑ. Με ενοχλούν και εμένα πολύ. Δεν το κάνω ΠΟΤΕ. ( Ψέματα το έκανα όταν γένναγε η αδερφή μου αλλά τότε ήταν Έκτακτη Ανάγκη
Οι παραπάνω νομίζω μιλάνε για δεξιά λωρύδα και όχι ΛΕα -
εγω τους κλεινω για να πεσουν πανω στη μπαρα.
-
Ρίχνε τους και σουρικεν.
-
Καμερες. Κανουν καλο για να βαλουν μυαλο οσοι δεν εχουν και να μπουνε και λεφτα στα ταμεια.
-
Θα βγουν και θα αντιδράσουν όλοι αυτοί οι 'δημοκράτες¨ γιατί οι κάμερες καταπατούν την ελευθερία και τα δικαιώματα του κόσμου.
-
να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.Δημοσιος δρομος ειναι το σπιτι μου;
-
τι? θα βαλουμε μονο εκει που βολευουν εσενα?
-
Σε αυτη την εξυπναδα:
Ο χρήστης nintza έγραψε:
να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.απαντηθηκε αυτο (και θα μπορουσαν να απαντηθουν και πολλα αλλα):
Ο χρήστης nintza έγραψε:
να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.Δημοσιος δρομος ειναι το σπιτι μου;
αλλα δεν πτοηθηκε ο ποιητης και συνεχισε με το παρακατω:
τι? θα βαλουμε μονο εκει που βολευουν εσενα?
οταν μιλαμε για παραβασεις σε δημοσιο δρομο, που επηρεαζουν ολους μας.
ninja. εγγυηση για τα κρυα βραδια του χειμωνα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]