-
Γιατι μετα θα γινοταν ζωο αυτος πανεξυπνοι.
-
στα παπαρια μας
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
στα παπαρια μαςΜην ανεβαζετε αλλο το επιπεδο...αρχιζει και αραιωνει ο αερας .......
-
Έτσι είναι...άλλωστε όπως έχω πει τα πολλά άλογα ειδικά με την οικογένεια είναι κάπως άχρηστα, απλά σε βγάζουν γρήγορα και εύκολα από περίεργες καταστάσεις.
Με το κλιο στην Αττική οδό πήγαινα με 130 αριστερά. Πλησιάζω ένα swift το οποίο δεν κάνει δεξιά. Μετά από φώτα αποφασίζει να παει, αλλά με το που αρχίζω να επιταχυνω ο τύπος ξανά μπαίνει αριστερά για σπάσιμο και φρενάρει..λιώνω το κλιο πάω από τα δεξιά και με κλείνει...μετά από νεύρα, γαλλικά κτλ πέρασα. Με το volvo με το που κάνει κάποιος δεξιά, δεν προλαβαίνει να σκεφτεί να ξαναμπεί, και είμαι στη πόρτα του...ούτε γάτα ούτε ζημιά.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Απο τους μαλακες πρεπει να ξεμπλεκεις αμεσα. Ειτε ειναι μηχανακια, ειτε ποδηλατες ειτε αμαξια . Εχω παρατηρησει οτι φιλος μου που οδηγει πολυ επιφυλακτικα και φοβησμενα παει και μπλεκει ολο σε μαλακοκαταστασεις. Πισω απο αργοπορημενους, πισω απο ποδηλατες, πισω απο ταξιτζηδες πισω απο λεωφορεια. Εχει βρεθει πολλες φορες σε κινδυνο να εμπλακη σε ατυχημα ενω δεν φταιει.+billions & billions
Ο μαλακας πρεπει να ειναι ή πολυ μπροστά σου για να τον προλαβεις οταν θα την κανει, ή πολυ πισω για να μη κανει τη μαλακια πανω σου.
-
Χθεσινό σκηνικό....
Το στενάκι όπου είναι το σπίτι μου βλέπει σε διασταύρωση με πολύ αραιή κυκλοφορία. Ο 'δικός μου' δρόμος είναι μίας κατεύθυνσης, ο άλλος διπλός με νησίδα στη μέση. Ήμουν έξω κι ακούω φρενάρισμα, μπαμ, μετά ψιλο-σπινιάρισμα/στροφάρισμα και κάποιον να φεύγει άρων-άρων. Καμιά φορά παρκάρω κάπου εκεί γιατί βαριέμαι να κάνω το γύρω του τετραγώνου, οπότε κατέβηκα να δω τι τρέχει. Ένας νεαρός με ένα φίλο του έχουν πάρει παραμάζωμα την πινακίδα που είχε η νησίδα στο ύψος της διασταύρωσης, έχουν μπει στο αντίθετο, κι έχουν σταματήσει (με σπασμένο παρμπρίζ και βουλιαγμένη οροφή) λίγα μέτρα παρακάτω. Μου λένε ότι ενώ κατέβαιναν το δρόμο με τη νησίδα βγήκε ξαφνικά μπροστά τους χωρίς να σταματήσει από το στενάκι 'μου' ένας τύπος με Ζ4 σαμπανιζέ, καβάλησαν το φρένο, είδαν ότι δεν ερχόταν κανείς απ' το απέναντι κι ο οδηγός έκανε τιμονιά να τον αποφύγει και να μπει εκεί, όντως τον απέφυγε (μπήκαν ABS, ESP, κλπ, κλπ) αλλά καβάλησε τη νησίδα, πέτυχε την πινακίδα και την πήρε μαζί του... Ο άλλος (που προφανώς κατάλαβε τη μ@λακία του) εξαφανίστηκε... Δεν πρόλαβαν να πάρουν πινακίδα.... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Έτσι είναι...άλλωστε όπως έχω πει τα πολλά άλογα ειδικά με την οικογένεια είναι κάπως άχρηστα, απλά σε βγάζουν γρήγορα και εύκολα από περίεργες καταστάσεις.Με το κλιο στην Αττική οδό πήγαινα με 130 αριστερά. Πλησιάζω ένα swift το οποίο δεν κάνει δεξιά. Μετά από φώτα αποφασίζει να παει, αλλά με το που αρχίζω να επιταχυνω ο τύπος ξανά μπαίνει αριστερά για σπάσιμο και φρενάρει..λιώνω το κλιο πάω από τα δεξιά και με κλείνει...μετά από νεύρα, γαλλικά κτλ πέρασα. Με το volvo με το που κάνει κάποιος δεξιά, δεν προλαβαίνει να σκεφτεί να ξαναμπεί, και είμαι στη πόρτα του...ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Ωρες ωρες σκεφτομαι να ειχα στα μπροστα φτερα κανα σιδερενιο προστατευτικο, να τους ακουμπουσα στο πισω φτερο και να χαζευα μετα ποσα τετακε θα κανουν...
Ενταξει το παιρνω πισω δεν ειμαι δολοφονος, κανα αεροβολο να τους γαζωσω καμια πορτα μονο καλα θα ηταν.
Σκηνικο που συνεβη πριν 20 λεπτα, 4.30 το βραδυ στο στενο κατω απο το σπιτι μου. Ειμαι στην αρχη ενος κατηφορικου στενου, κι ενα αυτοκινητο στη βαση της κατηφορας μου παιζει φωτα. Κοντοστεκομαι διπλα, (νομιζα οτι ειναι κανενας γνωστος της περιοχης κι ηθελε να με χαιρετισει) κι εμφανιζεται ενα παρτσακλο με πλατινε μαλλι και μου φωναζει 'γιατι με στραβωνεις ρε μαλακα?'. Δεν ειχα μεγαλη σκαλα, απλα βρισκομουν πιο ψηλα απ αυτην κι οπως ειναι λογικο την στραβωνα, ηθελα να ηξερα πρωτη φορα οδηγει? Επρεπε να της πεταξω τη μεγαλη σκαλα να δει τι θα πει στραβωμα.
-
Ή μπορούσες να της πεις (αν δεν ήταν το έτερον ήμισυ μαζί σου ) '...συγνώμη, σε είδα από μακριά κι έπαθα πλάκα, κι ήταν ο μόνος τρόπος που μπόρεσα να σκεφτώ στην κατάστασή μου για να σε κάνω να έρθεις κοντά να γνωριστούμε!...'
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ή μπορούσες να της πεις (αν δεν ήταν το έτερον ήμισυ μαζί σου ) '...συγνώμη, σε είδα από μακριά κι έπαθα πλάκα, κι ήταν ο μόνος τρόπος που μπόρεσα να σκεφτώ στην κατάστασή μου για να σε κάνω να έρθεις κοντά να γνωριστούμε!...'Δυστυχως ηταν μαζι και το ετερον ημισυ κι ειχε αρχισει να βριζει πριν απο μενα...
-
Καργιολα 45αρα ,Α-class απο τα παλια..τι αλλο....,παρκαρει παραλληλα του δρομου η μιση πανω στις 3 και μοναδικες καθετες θεσεις παρκινγκ συνοικιακου SM.. κορναρω ελαφρα μια τιποτα..κορναρω δυο ελαφρα κοιταει λιγο αριστερα και βλεπω μιλαει τηλεφωνο και συνεχιζει να μη δινει σημασια.. παω διπλα ευγενικα της λεω να παει λιγο μπροστα να μπω απο πισω.. απαντηση 'περιμενω το πατερα μου ,μη το κουναω τωρα' της εξηγω τι εχει κανει και μου ανταπανταει 'ε πηγαινε πισω καπου εχει ή βαλτο εκει' και μου δειχνει ουσιαστικα διπλοπαρκαρισμα διπλα σε ξεχειλισμενους καδους που δε στεκεσαι απο τη μποχα..Της λεω οτι πισω σου εχει αμαξι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οτι εχει κλεισει ολο το παρκινγκ και οποτε καταλαβαινω απο την αντιδραση οτι δε βγαζω ακρη με την ελλεεινιδα και το βαζω οπως να ναι στους καδους τουλαχιστον να μην εμποδιζω.. Τ ακουσε ,επι της ουσιας, τα γαλλικα της μετα..
-
@ Λαππας
Οταν σε αυτοκινητοδρομο παλαιας κοπης, στην λωριδα εισοδου σε αυτον (=λωριδα επιταχυνσης), εχει πινακιδα ΣΤΟΠ αντι για το αναποδο τριγωνο, να υποθεσω οτι ακινητοποιεις τελειως το αυτοκινητο σου στο ΣΤΟΠ, σπας τον αυχενα σου να ελεγξεις αν ερχονται αυτοκιητα στο seven o'clock σου, και μετα ξαναξεκινας. Σωστα? Δεν πιστευω να παραβιαζεις το νομο με το να κανεις το αυτονοητο, δηλαδη να επιταχυνεις στη λωριδα επιταχυνσης ωστε να μπεις σωστα στη ροη της κυκλοφοριας, ε?
-
Όταν το δω αυτό το σήμα σε αυτοκινητόδρομο, θα σε ενημερώσω για το τι έκανα.
-
νομιζω σε αυτοκινητοδρομο δε χρειαζεται καν σημα,ειναι ο μονος δρομος που ο κοκ οριζει οτι εχει παντα προτεραιοτητα.
-
Μιλάει για λωρίδα επιτάχυνσης, και νομίζω ότι όντως έχω δει κάπου αυτή την χαζομάρα πάντως.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όταν το δω αυτό το σήμα σε αυτοκινητόδρομο, θα σε ενημερώσω για το τι έκανα.Προφανώς πρέπει να κάνεις αυτό που ορίζει ο νόμος, που τυφλά ακολουθείς.
Έτσι δεν είναι; -
Χθες στο μετρό Αγία Μαρίνα, ufo με πόδια, κοπέλα γύρω στα 20+, με corsa ασημί μοντέλο 2003 χιλιοδιαλυμμένο και με 'Ν' πίσω, προσπαθούσε να παρκάρει κάνοντας τις αντίθετες κινήσεις με το τιμόνι, απ' ότι κάνουν οι υπόλοιποι οδηγοί. Δηλαδή ήθελε να πάει δεξιά τον κώλο, το τιμόνι το έστριβε αριστερά. Σε συνδυασμό και με την ανηφόρα δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια πήγε στην επόμενη ανηφόρα και στην προσπάθεια να παρκάρει 'μάζεψε' τις πόρτες και τα φτερά από ένα focus γείτονα που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από τη θέση που ήθελε να παρκάρει. Αφού μετά από κανά 5λεπτο κατάλαβε ότι τον είχε διαλύσει έφυγε σφαίρα, χωρίς να αφήσει σημείωμα.
Παρ' όλα αυτά δεν ήξερε ότι παρακολουθούσα από το μπαλκόνι Κατέβηκα και την ακολούθησα που πάρκαρε 2 στενά πιο κάτω και μετά ανέβηκε την ανηφόρα και καλά αδιάφορη κάνοντας τον κύκλο της πλατείας του μετρό και κοίταζε διακριτικά το focus.
Κράτησα τον αριθμό και θα τον δώσω στο γείτονα ώστε να κάνει την καταγγελία. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Προφανώς πρέπει να κάνεις αυτό που ορίζει ο νόμος, που τυφλά ακολουθείς.
Έτσι δεν είναι;Δεν θα σου πέσει ο κ@λος αν σταματήσεις στο STOP. Αυτό που θα έκανα εγώ σε μια τέτοια εξώφθαλμη περίπτωση κακής σήμανσης θα ήταν μια ενυπόγραφη καταγγελία στο ΥΠΕΧΩΔΕ, ή όποιο φορέα βρω ότι είναι υπεύθυνος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προφανώς πρέπει να κάνεις αυτό που ορίζει ο νόμος, που τυφλά ακολουθείς.
Έτσι δεν είναι;Δεν θα σου πέσει ο κ@λος αν σταματήσεις στο STOP. Αυτό που θα έκανα εγώ σε μια τέτοια εξώφθαλμη περίπτωση κακής σήμανσης θα ήταν μια ενυπόγραφη καταγγελία στο ΥΠΕΧΩΔΕ, ή όποιο φορέα βρω ότι είναι υπεύθυνος.
τωρα επειδη θες να το παιζεις οτι πας και καλα με το γραμμα του νομου,βρηκες να δωσεις αυτην την πονηρη απαντηση.
ρε ,μασαει η κατσικα ταραμα; -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Κράτησα τον αριθμό και θα τον δώσω στο γείτονα ώστε να κάνει την καταγγελία.εφοσον ομως την ενημερωνες οτι καποιος -εν προκειμενω εσυ- την εχει τσεκαρει τι εχει κανει, και εχανε -ας πουμε- για λιγακι τον υπνο της.
τωρα παιζει και να υποστηριξει οτι δεν περασε ποτέ απο εκει και οτι ολα αυτα τα ακουει για πρωτη φορα! -
Υπάρχουν μάρτυρες κι αλλοι στη γειτονιά, δεν τίθεται θέμα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]