-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα πάντα είναι θέμα παιδείας όπως έχετε καταλάβει όλοι, από την 'καθηγήτρια' που πατά κόρνα 3.30 το μεσημέρι μέχρι τον μηχανόβιο που δεν φοράει κράνος και τον ποδηλάτη χωρίς αντανακλαστικό.
Και κάτι ακόμα Παρασκευή βράδυ γύρω στης 2.00 στην παραλιακή στο ύψος της Υ.Π.Α. με κατεύθυνση προς Πειραιά συνάντησα ομάδα ποδηλατών, νομίζω ότι η συγκεκριμένη ημέρα και ώρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις ποδήλατο στην παραλιακή αφού έχει αρκετή κίνηση και οι περισσότεροι οδηγοί έχουν καταναλωση αλκοόλ.Φωτα,αντακλαστικά ,φωσφορίζοντα γιλέκα είχαν;
Ειλικρινά δε θυμάμαι, λογικά σε μια μεγάλη ομάδα ποδηλατών κάποιοι θα έχουν και κάποιοι όχι, εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ημέρα και ώρα που επέλεξαν για να κάνουν τη βόλτα, εγώ αν είχα ποδήλατο δεν θα το έκανα.
Mέρα ή νύχτα ήταν ;
Παρασκευή βράδυ γύρω στης 2.00
-
Τωρα 2.00 το βραδυ ,τι νοημα εχει να κανεις ποδηλατο;
-
Αλανι μεγαλο μπροστα, στην πηχτρα του κεντρου μας πηγαινει τρενακι με 10χλμ/ω για 3 φαναρια και δεν ξερω ποσα τετραγωνα.
Σε καποια φαση, αναβει αλαρμ και κλεινει την εισοδο ενος γκαραζ και τη μιση αναπηρικη θεση παρκινγκ (η αλλη μιση ηταν απο μια varadero). Επειδη εκλεισε και το μισο δρομο διοτι βαριοταν να το βαλει τελειως μεσα το αμαξι στη ραμπα του παρκινγκ (υπογειο) αναβω φλας αριστερα και του κορναρω οτι ταχα και καλα θελω να μπω μεσα. Κορναρουν οι απο πισω, βγαινει ο βλακας γκαζωτος να φυγει να βρει αλλου εμφανως τσαντισμενος. Συνεχιζω και εγω απο πισω του μιας και πηγαινα προς το σπιτι.
Μεχρι να βρει θεση να παρκαρει αρκεταααααααααααα πιο κατω, που δε βρηκε, ειχε αναψει λαμπακια ωσπου σταματαμε σε φαναρι, βγαινει ο μισος απο το παραθυρο (πραγματικα) και μου λεει 'εσυ πρεπει να εισαι αστερι στο ποκερ πολυ εξυπνος μπραβο μπραβο'.
Του απανταω και 'γω ισα ισα βγαζοντας το κεφαλι εξω, δεν παιζω ποκερ αλλα αν το βρηκες τοσο ψαγμενο δοκιμασε να παιξεις τριλιζα. Απανταει: 'Στοιχημα ψηφισες ΚΚΕ βλαμμενε'.
Ανεβαζω παραθυρο και βαζω A/C σκεπτομενος WTF ?
(Τελικα αντι για κοντοσουβλι απο το Μαλλιωρα θα πηρε κανα πιτογυρο απο αλλου.... )Ο ταξιτζης που ειχε ερθει στη διπλα λωριδα και βρισκοταν πισω μας εκλαψε τοσο δυνατα απο τα γελια ....
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Τωρα 2.00 το βραδυ ,τι νοημα εχει να κανεις ποδηλατο;Γιατι, απαγορευεται;
-
Χρυσαυγιτης ο ταξιτζης;
-
Τι να σου πω, εχουν τιλταρει για τα καλα με τα 30αρια αυτες τις μερες ....
-
Αντιστοιχο περιστατικο με του Μορξ... Στριβω στο στενο μου για να βρω καπου να παρκαρω, αλλα καποιος εχει αφησει το αμαξι στη μεση για να ... αγορασει λουκουμαδες. Με βλεπει και βγαινει για να το κουνησει. Απο πισω κι εγω λοιπον για και να ψαχνω για παρκινγκ στο μεταξυ. Η ρουτινα μου ειναι να κανω ενα γυρο το τετραγωνο, και μετα να παω στο επομενο στενο κ.λπ.. Οποτε τον ακολουθω για ενα γυρο και ξαναερχομαστε εκει που ημασταν. Αυτος το αφηνει παλι στη μεση για να παρει τους λουκουμαδες του κι εγω του κορναρω απο πισω. Μου λεει, εμφανως ενοχλημενος και τσαντισμενος, 'ε, τωρα θα περιμενεις!'.
-
Και; Περίμενες στωικά; Κόλλησες το χέρι στην κόρνα κι άρχισες τα μπινελίκια;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Η δουλειά της τι σχέση έχει; Δικαιολογεί το 3:30;
Οχι αλλα αυτη η 'καθηγητρια' ειναι υποτιθεται μερος του εκπαιδευτικου συστηματος.
Ξερεις, μαθε μαθηματικα, μαθε ιστορια, ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο και αλλα τετοια γουστοζικα.Οσο για το 3:30 το να πατας κορνα σε ωρα κοινης ησυχιας σε ενα στενο με σπιτια που εχουν παραθυρα ανοικτα και ο κοσμος ΗΡΕΜΕΙ ... ειναι ωραιοτατη αφορμη να ξαποστειλεις ενα 5λιτρο κουβα νερο.
Ε ναι. Υποτίθεται πως ο καθηγητής μεταφέρει και μία παιδεία στους μαθητές. Αλλά σχετικά με τους αγράμματους που λέγανε παλιά εγώ δε συμφωνώ. Το θέμα είναι και το άλλο. Μόνον εγώ ενοχλήθηκα και της τα είπα. Οι άλλοι τόσο βαθιά κοιμούνται;
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Τωρα 2.00 το βραδυ ,τι νοημα εχει να κανεις ποδηλατο;Το νόημα που έχει και όλες τις υπόλοιπες ώρες.. .......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το νόημα που έχει και όλες τις υπόλοιπες ώρες.. .......
Επειδη καποιος αλλος μας ελεγε οτι το εχουν για να πηγαινουν στην δουλεια τους και διαφορα αλλα.
Μαλλον αργοσχολοι θα ειναι.
Εαν πεσει κανεις επανω τους και τους διαλυσει ,θα φταιει η τροχαια μετα που δεν κανει ελεγχους. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αντιστοιχο περιστατικο με του Μορξ... Στριβω στο στενο μου για να βρω καπου να παρκαρω, αλλα καποιος εχει αφησει το αμαξι στη μεση για να ... αγορασει λουκουμαδες. Με βλεπει και βγαινει για να το κουνησει. Απο πισω κι εγω λοιπον για και να ψαχνω για παρκινγκ στο μεταξυ. Η ρουτινα μου ειναι να κανω ενα γυρο το τετραγωνο, και μετα να παω στο επομενο στενο κ.λπ.. Οποτε τον ακολουθω για ενα γυρο και ξαναερχομαστε εκει που ημασταν. Αυτος το αφηνει παλι στη μεση για να παρει τους λουκουμαδες του κι εγω του κορναρω απο πισω. Μου λεει, εμφανως ενοχλημενος και τσαντισμενος, 'ε, τωρα θα περιμενεις!'.Διπλα στη Πειραως?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αντιστοιχο περιστατικο με του Μορξ... Στριβω στο στενο μου για να βρω καπου να παρκαρω, αλλα καποιος εχει αφησει το αμαξι στη μεση για να ... αγορασει λουκουμαδες. Με βλεπει και βγαινει για να το κουνησει. Απο πισω κι εγω λοιπον για και να ψαχνω για παρκινγκ στο μεταξυ. Η ρουτινα μου ειναι να κανω ενα γυρο το τετραγωνο, και μετα να παω στο επομενο στενο κ.λπ.. Οποτε τον ακολουθω για ενα γυρο και ξαναερχομαστε εκει που ημασταν. Αυτος το αφηνει παλι στη μεση για να παρει τους λουκουμαδες του κι εγω του κορναρω απο πισω. Μου λεει, εμφανως ενοχλημενος και τσαντισμενος, 'ε, τωρα θα περιμενεις!'.
Διπλα στη Πειραως?
Έχει καλούς λουκουμάδες,
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Επειδη καποιος αλλος μας ελεγε οτι το εχουν για να πηγαινουν στην δουλεια τους και διαφορα αλλα.
Εαν πεσει κανεις επανω τους και τους διαλυσει ,θα φταιει η τροχαια μετα που δεν κανει ελεγχους.Κάποιοι πάνε όντως με αυτό στη δουλειά, προσωπικά γνωρίζω καμποσους, άλλοι για να χάσουν κανα κιλό, άλλοι για φυσική κατάσταση κτλ. Προφανώς υπάρχουν και ελάχιστοι που το γουσταρουν μεταμεσονυκτιες ώρες.. ...
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Η δουλειά της τι σχέση έχει; Δικαιολογεί το 3:30;
Οχι αλλα αυτη η 'καθηγητρια' ειναι υποτιθεται μερος του εκπαιδευτικου συστηματος.
Ξερεις, μαθε μαθηματικα, μαθε ιστορια, ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο και αλλα τετοια γουστοζικα.Οσο για το 3:30 το να πατας κορνα σε ωρα κοινης ησυχιας σε ενα στενο με σπιτια που εχουν παραθυρα ανοικτα και ο κοσμος ΗΡΕΜΕΙ ... ειναι ωραιοτατη αφορμη να ξαποστειλεις ενα 5λιτρο κουβα νερο.
Αλλά σχετικά με τους αγράμματους που λέγανε παλιά εγώ δε συμφωνώ. Το θέμα είναι και το άλλο. Μόνον εγώ ενοχλήθηκα και της τα είπα. Οι άλλοι τόσο βαθιά κοιμούνται;
Eκει θελω να καταληξω και 'γω γι'αυτο το ανεφερα. Μας ποτισανε ενα καρο μαλακιες χωρις να μας περασουν στο μυαλο τα ΟΥΣΙΩΔΗ....
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Εαν πεσει κανεις επανω τους και τους διαλυσει ,θα φταιει η τροχαια μετα που δεν κανει ελεγχους.εσυ δε κυκλοφορεις με το αμαξι 2.00 το βραδυ?
-
Κυκλοφορω αλλα οταν υπαρχει καποιος λογος.
Δεν παιρνω ταμαξι στις 2.00 τα μεσανυχτα να κανω βολτες σαν χαμενος. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Κυκλοφορω αλλα οταν υπαρχει καποιος λογος.
Δεν παιρνω ταμαξι στις 2.00 τα μεσανυχτα να κανω βολτες σαν χαμενος.το αμαξι καιει βενζινη γι αυτο.
-
Ναι γιαυτο,το βρηκες,μπραβο φιλε .
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αντιστοιχο περιστατικο με του Μορξ... Στριβω στο στενο μου για να βρω καπου να παρκαρω, αλλα καποιος εχει αφησει το αμαξι στη μεση για να ... αγορασει λουκουμαδες. Με βλεπει και βγαινει για να το κουνησει. Απο πισω κι εγω λοιπον για και να ψαχνω για παρκινγκ στο μεταξυ. Η ρουτινα μου ειναι να κανω ενα γυρο το τετραγωνο, και μετα να παω στο επομενο στενο κ.λπ.. Οποτε τον ακολουθω για ενα γυρο και ξαναερχομαστε εκει που ημασταν. Αυτος το αφηνει παλι στη μεση για να παρει τους λουκουμαδες του κι εγω του κορναρω απο πισω. Μου λεει, εμφανως ενοχλημενος και τσαντισμενος, 'ε, τωρα θα περιμενεις!'.Αν σε κέρασε λουκουμάδες στο τέλος, τότε χαλάλι...
-
Ρε Elias T, έχεις κάτι προσωπικό με τους ποδηλάτες, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται; Σου φάγανε καμιά γκόμενα; Βλέπεις την κοιλιά σου να σου κρύβει τα παπούτσια σου και τους ζηλεύεις; Ζηλεύεις που έχει ακριβύνει η βενζίνη για τις μετακινήσεις σου και τα τσιγάρα για τη διασκέδασή σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]