-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
απο ποτε εχει καποιος δικαιωμα να κλεισει δρομο με καδο η με οτιδηποτε αλλο?
δε παμε καλα.Σε περίπτωση ατυχήματος με τρίγωνο ίσως
σε περιπτωση ατυχηματος κλεινεις προσωρινα τον δρομο μεχρι να σε μαζεψει γερανος
οχι οση ωρα γουσταρεις για να κανεις τις δουλειες σου. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
To Freeday ήταν μια αντίδραση στην απομόνωση του ποδηλάτου, ένας τρόπος να έρθει ο κόσμος σε επαφή με την πόλη του ποδηλατώντας, να δει ότι οι διαδρομές δεν είναι δύσκολες, ή αδύνατες, ότι 10-15 χιλιόμετρα απόσταση βγαίνουν χωρίς ιδιαίτερη κούραση από οποιονδήποτε σχεδόν.Το να έχεις 2 χιλιάδες κόσμου όμως που να κάνει βόλτα κλείνοντας την μισή πόλη (και, ναι, αυτοί όντως την κλείνουν) δεν είναι απλά ανούσιο. Είναι αντικοινωνικό.
Η θέση του ποδηλάτου δεν είναι ανάμεσα σε άλλα ποδήλατα που κάνουν χαβαλέ κλείνοντας την πόλη, αλλά στην καθημερινότητα μας, κυρίως στο πήγαινε/έλα από και προς την δουλειά, την σχολή κλπ, αλλά και στην βόλτα μας μέχρι την θάλασσα. Η θέση του ποδηλάτου είναι όχι να φρακάρει, αλλά να αντικαταστήσει τα αυτοκίνητα για μεγάλο κομμάτι των αστικών διαδρομών.
Έχει τύχει κι άλλες φορές πέρα από Παρασκευές (Freeday) να πετύχω μεγάλο μπούγιο ποδηλάτων σε κεντρικό δρόμο. Πχ τις προάλλες είχαν κλείσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Κωνσταντινουπόλεως καμιά 100ρια+ ποδήλατα κατά πλάτος! Είναι που είναι 1μιση λωρίδα με το ζόρι τη πήδηξαν. Με μισή δε μπορούν; Δηλαδή κάτι τέτοια κάνουν και μετά Κλείστε τη μισή λωρίδα τουλάχιστον και πηγαίντε 2 μαζί παράλληλα, όχι 5 και 10
-
little movie about a ticket i got for riding my bike not in the bike lane
Youtube Video -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
To Freeday ήταν μια αντίδραση στην απομόνωση του ποδηλάτου, ένας τρόπος να έρθει ο κόσμος σε επαφή με την πόλη του ποδηλατώντας, να δει ότι οι διαδρομές δεν είναι δύσκολες, ή αδύνατες, ότι 10-15 χιλιόμετρα απόσταση βγαίνουν χωρίς ιδιαίτερη κούραση από οποιονδήποτε σχεδόν.Επίσης ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία, να γκομενίζουν όλοι/όλες οι φορουμίστες του cyclist.gr!!!
-
ΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατι το λες αυτο ?????????
γκομενιζουν στο φορουμ γκομενιζουν και κανοντας ποδηλατο...
'ελα και εσυ μια φορα μαζι μας'
πες μου ενα καλο λογο
'εχει πολλα γκομενακια'
και?
'καποια απο αυτα ψαχνοντε ανοιχτα'
κατι αλλο?
'....' -
Ελα
τυχερουληδες , αυριο οι freeday πηγαινουν......Σαλαμινα!!!!!! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ελα
τυχερουληδες , αυριο οι freeday πηγαινουν......Σαλαμινα!!!!!!Mε θαλάσσια ποδήλατα;
-
Εχουν δωσει ραντεβου εξω απ το σπιτι του kacey, θα ψαλλουν τον Εθνικο υμνο κ μετα βουρρρρρ για Περαμα !!!:)
-
πες μου ποτε να περιμενω εξω απο το σκλαβενιτη να σας ριξω ρουκ... εεε λουλουδια
-
Οξω ρεεεεε.
-
Οξω ρεεεεε.απ' οξω θα ειμαι
-
Πορνογρ εεεεεε φωτογραφικο υλικο απο τη συγκεντρωση μην ξεχασετε!
-
-via -
σε ανάλογες περιπτώσεις καλύτερα να φαίνονται και οι αριθμοί κυκλοφορίας....
-
Ποδηλατες:
Λιμανακια, 2 κουρσατοι, τους πετυχαινω στο μικρο πεταλο. Ο ενας πανω στη διαχωριστικη των δυο λωριδων και ο αλλος στη μεση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ λωριδας. Anyway, τους περασα οπως ερχομουν, ελπιζω να καταλαβαν.
Εχουν δωσει ραντεβου εξω απ το σπιτι του kacey, θα ψαλλουν τον Εθνικο υμνο κ μετα βουρρρρρ για Περαμα !!!:)Εχω ΠΟΛΛΕΣ γλαστρες που δεν χρειαζομαι πια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποδηλατες:Λιμανακια, 2 κουρσατοι, τους πετυχαινω στο μικρο πεταλο. Ο ενας πανω στη διαχωριστικη των δυο λωριδων και ο αλλος στη μεση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ λωριδας. Anyway, τους περασα οπως ερχομουν, ελπιζω να καταλαβαν.
Kacey rage mode: ON
-
Πραγματικα καταντησε κουραστικο .
Κasey ασε τον κοσμο να κανει ποδηλατο σε κεντρικους δρομους,αυτοι παιζουν με την ζωη τους.
Οι υπολοιποι οσοι κανετε ποδηλατο ,τι να πω,μακαρι να μην χρειαστει να μετανιωσετε γιαυτον τον ανοητο εγωισμο που εχετε μεσα σας.
Και για να μην νομιζετε οτι λεω μαλακιες πηγαιντε μια βολτα στο ΚΑΤ ,εκει θα δειτε αναπηρους,κομενα ποδια,σακατεμενους επειδη καποιο οχημα επεσε απανω τους.
Το ποδηλατο μου αρεσει και εμενα αλλα δυστυχως στην ζουγκλα που ζουμε ,ειναι ακαταλληλο.
Ειναι ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ να καταστρεψουμε την ζωη μας επειδη μας την βαρεσε ντε και καλα να κανουμε ποδηλατο σε κεντρικους λεωφορους.
Πανω απολα η ΑΣΦΑΛΕΙΑ . -
Ζωο γκομενα με Audi TT περιμενε 3η στο φαναρι αριστερα στη Δουκισσης πλακεντιας για την Αττικη οδο με κατευθυνση προς Ελευσινα.
Εγω ερχομουν με ~70 στην αριστερη απο τις κανονικες λωριδες, κι ειχα πρασινο και αδειο δρομο μπροστα μου, ηταν σουρουπο κιολας ειχα φωτα αναμενα. Με εβλεπε στον καθρεφτη της στανταρ 2-3 δευτερολεπτα πριν.
Και βγαζει φλας δεξια, μπαινει στη λωριδα μου, με κοβει, και ξαναμπαινει σφηνα πρωτη στο φαναρι.
Εγω το ελεγχα αλλα για το γαμωτο την πεθανα στις κορνες και στα φωτα μπας και καταλαβει. Ουτε που με κοιταξε, ειμαι σιγουρος οτι δε καταλαβε πως εκανε κατι λαθος.Ολα αυτα για να γλιτωσει 2 αυτοκινητα στο φαναρι που ετσι κι αλλιως κραταει αρκετα, ολοι περνανε συνηθως.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Πραγματικα καταντησε κουραστικο .
Κasey ασε τον κοσμο να κανει ποδηλατο σε κεντρικους δρομους,αυτοι παιζουν με την ζωη τους.
Οι υπολοιποι οσοι κανετε ποδηλατο ,τι να πω,μακαρι να μην χρειαστει να μετανιωσετε γιαυτον τον ανοητο εγωισμο που εχετε μεσα σας.
Και για να μην νομιζετε οτι λεω μαλακιες πηγαιντε μια βολτα στο ΚΑΤ ,εκει θα δειτε αναπηρους,κομενα ποδια,σακατεμενους επειδη καποιο οχημα επεσε απανω τους.
Το ποδηλατο μου αρεσει και εμενα αλλα δυστυχως στην ζουγκλα που ζουμε ,ειναι ακαταλληλο.
Ειναι ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ να καταστρεψουμε την ζωη μας επειδη μας την βαρεσε ντε και καλα να κανουμε ποδηλατο σε κεντρικους λεωφορους.
Πανω απολα η ΑΣΦΑΛΕΙΑ . -
προχθες το βραδυ ειχαμε παει για να κανουμε δοκιμες στην Αιγαλεου μεταξυ ενος φτιαγμενου gtr και ενος εβο 9.
Εχει γινει η 1η δοκιμη,και περιμενουμε για να γυρισουν τα αυτοκινητα για να ξαναπατησουν.
Ξαφνικα ακουμε μια μηχανη με εξατμισεις να ουρλιαζει ,κοιταμε και βλεπουμε απο μακρια καποιο 1000αρι δικαβαλο με μια κοπελα πισω, να ερχετε με πανω απο 250 χλμ αναποδα την Αιγαλεου.Ο τυπος εχει κολλησει στην τσιμεντενια νησιδα και ανεβαινει ταπα Κοιταμε απο την κανονικη κατευθυνση που ερχονται τα αυτοκινητα και βλεπουμε 2 αυτοκινητα να κατεβαινουν κανονικα την Αιγαλεου .Ο μηχανοβιος στα παπαρια του δεν κοβει καθολου και συνεχιζει αναποδα.Το αυτοκινητο που κατεβαινε κανονικα στην αριστερη λωριδα,κοβει και μπαινει πισω απο το αυτοκινητο που ηταν στη δεξια λωριδα.
Μας κοπηκαν τα γονατα.Τα μαζεψαμε και φυγαμε,πηγαινωντας για σουβλακια.
Δεν καταλαβα γιατι το εκανε.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]