-
http://www.protothema.gr/politics/artic ... is-voulis/
-
Κωλοζωο αφου το πλακωσα στις κορνες επειδη ερχοταν πανω μου αργα αλλα σταθερα θελωντας ν αποφυγει το ακινητοποιημενο λεωφορειο στη λωριδα του ηρθε στο κοκκινο διπλα μου και αρχισε να ρωταει γιατι κορναρω..
-
Συναντησα και εγω τετοιο κωλοζωο που προσπερασε λεοφωρειο μπαινοντας στη δικη μου λωριδα με το ζορι.
Κοιταχτηκαμε καμια 10αρια δευτερολεπτα αφου τον 'εκλεισα' αντι να τον αφησω να ολοκληρωσει την προσπεραση κανοντας λιγο πισω. Αρχισε να παιζει τα φωτα και βγηκε ο μισος απο το παραθυρο. Στο επομενο δευτερολεπτο ξεκινησε την οπισθεν στη δικη μου λωριδα αφου η δικη του ηταν φρακαρισμενη για καμια 300αρια μετρα.
Αν επεμενε ημουν αποφασισμενος να τον χτυπησω, μιας και ο προφυλακτηρας τελευταια φορα χτυπησε σκυλο (οχι ζωο σαν εκεινον!) και λειπει η γριλια απο το προβολακι και ενα μικρο κομματι του.
-
μου ετυχαν δυο ηλικιωμενες στην μεση του δρομου να εχουν στρωσει συζητηση αραχτες με το καροτσακι της λαϊκης...
σταματαω, με βλεπουν ..τις βλεπω...συνεχιζουν την παρλα!!
τις κοιταω..με κοιτανε...ακλονητες!!!παταω γκαζια ...ορμανε στην ακρη του δρομου και λενε..
ΑΜΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ;;και μετα γιατι δεν ειναι νομιμο αμαξι σε στυλ CARMAGGEDON!!
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
μου ετυχαν δυο ηλικιωμενες στην μεση του δρομου να εχουν στρωσει συζητηση αραχτες με το καροτσακι της λαϊκης...
σταματαω, με βλεπουν ..τις βλεπω...συνεχιζουν την παρλα!!
τις κοιταω..με κοιτανε...ακλονητες!!!παταω γκαζια ...ορμανε στην ακρη του δρομου και λενε..
ΑΜΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ;;και μετα γιατι δεν ειναι νομιμο αμαξι σε στυλ CARMAGGEDON!!
κόρνα δεν έχεις;
-
μα δεν ηταν θεμα οτι ηρθα απο πισω τους....
προχωρουσαν-ηταν με φατσα προς την κινηση του μονοδρομου...
οποτε με ειδαν και τις ειδα.... -
Μισό γιατί ίσως κάτι δεν κατάλαβα καλά. Είδες τους πεζούς να περπατούν (κακώς) στον δρόμο και πάτησες γκάζι για να τους πατήσεις;
-
Παιδια χαλαρωστε.... σιγα μην εβγαλε και οπλο!!!
Απλα... εφτασε κοντα τους και αντι να πατησει κορνα... αφου τον βλεπουνε... πατησε λιγο γκαζι για να τους τραβηξει την προσοχη!!!
Και εγω ποτε δεν παταω κορνα σε ηλικιωμενα ατομα που περπατανε στον δρομο... λιγο γκαζακι μονο και μονο για ακουσουν οτι κατι ερχεται!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μισό γιατί ίσως κάτι δεν κατάλαβα καλά. Είδες τους πεζούς να περπατούν (κακώς) στον δρόμο και πάτησες γκάζι για να τους πατήσεις;πως με καταλαβες!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Παιδια χαλαρωστε.... σιγα μην εβγαλε και οπλο!!!Απλα... εφτασε κοντα τους και αντι να πατησει κορνα... αφου τον βλεπουνε... πατησε λιγο γκαζι για να τους τραβηξει την προσοχη!!!
Και εγω ποτε δεν παταω κορνα σε ηλικιωμενα ατομα που περπατανε στον δρομο... λιγο γκαζακι μονο και μονο για ακουσουν οτι κατι ερχεται!
δικος μου εισαι!!
-
Δεν ξερω αν ειμαι 'δικος' σου.... αλλα ζω με την λογικη!
-
Εσύ έχεις Renault με ήχο 12κύλινδρου στα μεγάφωνα του από την ίδια τη Renault βαράνε και τα πετρέλαια, σε ακούνε, δεν έχεις πρόβλημα εσύ.
-
Τουμπαρισμενο φορτηγό στην έξοδο του σολωμου και ο κλασικός αμορφωτος κωλοελληνας απο τη ΛΕΑ...
Έβαλα τον οδηγό να πατήσει στην γραμμή της λεα και εγω σαν συνοδηγός τους έκανα ρεζίλι... Μετα απο λιγο ο μίσος δρόμος τα έχωνε στους ελληναραδες...
Ειδικά 2-3 που είχαν και παιδιά μέσα γίνανε αρκετά ρεζίλι ...
Και οι μπάτσοι κλασσικά ύπνο -
Προχθες μολις εχω γυρισει ξημερωμα πια και ακουω φασαρια και ηχο απο κατι να σπαει.. βγαινω και ειναι τεσσερις μπασταρδοι ψιλοτυφλα που εχουν σπασει το καθρεφτη του οδηγου στο αυτοκινητο του γειτονα δυο αμαξια μπροστα απο τη zx που ευτυχως παντα τους κλεινω, οπως κλειστοι ηταν και του μπροστινου αυτοκινητου.. μπαινω μεσα παιρνω αστυνομια επι τοπου γιατι ξεκινησαν να τρεχουν και παρακατω κατεβαζουν αλλον εναν οσο μιλαγα.. ξαναπαιρνω αστυνομια δινω και τις πινακιδες απο τα σπασμενα και μου παν οτι ειχαν ηδη δωσει σημα σε ασφαλιτικο της περιοχης να τους μπουζουριασει. Δε πηρα να δω τι εγινε για να μη κραταω το τηλεφωνικο κεντρο αν και εχω μια περιεργεια.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
νταξ σιγά μη κουβαλάμε και μπουκαλάκι οξύ για τον καθένα που παρκάρει 4 cm από το αμάξι σας. Ηρεμήστε λίγο
#eiha_gomena_sthn_perioxh_martiou
(Συνδίκα Κρήτης κ ετς...)
Έξω από την πόρτα μου παρκάρει. Καμία φορά αν το έχει ξεκλείδωτο θα κλείσω την εξώπορτα και θα ανοίξω την πόρτα του συνοδηγού του
Και τι έγινε που παρκάρει απ'έξω; Παρκάρει ή δε παρκάρει νόμιμα;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προχθες μολις εχω γυρισει ξημερωμα πια και ακουω φασαρια και ηχο απο κατι να σπαει.. βγαινω και ειναι τεσσερις μπασταρδοι ψιλοτυφλα που εχουν σπασει το καθρεφτη του οδηγου στο αυτοκινητο του γειτονα δυο αμαξια μπροστα απο τη zx που ευτυχως παντα τους κλεινω, οπως κλειστοι ηταν και του μπροστινου αυτοκινητου.. μπαινω μεσα παιρνω αστυνομια επι τοπου γιατι ξεκινησαν να τρεχουν και παρακατω κατεβαζουν αλλον εναν οσο μιλαγα.. ξαναπαιρνω αστυνομια δινω και τις πινακιδες απο τα σπασμενα και μου παν οτι ειχαν ηδη δωσει σημα σε ασφαλιτικο της περιοχης να τους μπουζουριασει. Δε πηρα να δω τι εγινε για να μη κραταω το τηλεφωνικο κεντρο αν και εχω μια περιεργεια.Καταλαβαινεις βεβαια οτι για να γινει το παραμικρο (νομιμως), θα πρεπει να πας μαρτυρας εσυ (εκτος αν καταφεραν δια μαγειας να τους τσιμπησουν ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμη που σπαγανε ενα αμαξι και οι αστυνομικοι ειναι μαρτυρες. Και το οτι δεν σε εχουν καλεσει ως τωρα (βρισκοντας τα στοιχεια σου απο το κεντρο) σημαινει οτι δεν ασχοληθηκαν/δεν τους βρηκαν.
-
Ευγενική αντιμετώπιση wannabe-zώου την περασμένη Πέμπτη έξω από το δημαρχείο του Μαραθώνα όπου έτυχε να βρίσκομαι για μια δουλειά...
Τύπισα με SUV έρχεται και παρκάρει ακριβώς επάνω στη ράμπα των αναπηρων, δίπλα στην οποία υπάρχει και προειδοποιητική ταμπέλα. Τη βλέπω (ήμουν 3-4 μέτρα πιο κει) κι επειδή την κατάλαβα τη 'δουλειά' πλησιάζω και της λέω εκεί που άνοιγε την πόρτα να βγει 'Καλημέρα! Είστε εντάξει? Μήπως θέλετε καμιά βοήθεια???'
'Όχι, όχι, εντάξει είμαι!' λέει ψιλοαπορημένη γιατί ρώτησα... Οπότε συνεχίζω με χαμόγελο 'α, οκ, γιατί παρκάρατε επάνω στη ράμπα και λέω μέσα μου κάποια ανάπηρη θα είναι, κάτσε να τη βοηθήσω!...' και της δείχνω με το βλέμμα μου και την ταμπέλα.
Κοντοστέκεται η τύπισα, κάνει ότι δεν την είχε δει (προφανώς ούτε και τη ράμπα... ) κι απαντάει 'Αααα...χμμ...ναι... Είναι λάθος αυτό που κάνω.... Εντάξει, θα πάω να το αφήσω πιο κάτω!...' και μπαίνει μέσα, φεύγει κι επιστρέφει σε 1 λεπτό.Πλέον το έχω κάνει συνήθεια και αν βλέπω κάτι τέτοια μιλάω (ευγενικά πάντα). Αλλιώς δυστυχώς δε χαμπαριάζουν μερικοί/ές και το 'στα @@ μου όλα, αρκεί εγώ να κάνω τη δουλειά μου' διαιωνίζεται.
-
εχω φωτο με αμαξι να εχει παρκαρει στης ραγες του τραμ κλεινοντας το μεχρι να το σηκωσει ο γερανος την κυριακη επι της αμαλιας στο συνταγμα....αναμενετε απλοαντ..
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
εχω φωτο με αμαξι να εχει παρκαρει στης ραγες του τραμ κλεινοντας το μεχρι να το σηκωσει ο γερανος την κυριακη επι της αμαλιας στο συνταγμα....αναμενετε απλοαντ..πιο γρηγορος και απο κρατικο μηχανισμο εισαι !!
-
Λοιπόν, εδώ και χρόνια περνάω από ένα δρόμο και πάντα συμβαίνει κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα. Αν είμαι εγώ το ζώο οκ απλά θα σταματήσω να εκνευρίζομαι.
Πρόκειται για δρόμο διπλής κατεύθυνσης με διάζωμα στη μέση. Κάτω στο οδόστρωμα δεν υπάρχουν λωρίδες αλλά είναι γεγονός ότι χωράνε άνετα 2 αυτοκίνητα, για να μην πω ότι χωράνε 2 νταλίκες. Η μία πλευρά/ κατεύθυνση του δρόμου λοιπόν καταλήγει σε ένα φανάρι. Το φανάρι αυτό όταν πάει πράσινο η μόνη κατεύθυνση που μπορείς να πας είναι αριστερά. Δεξιά απο το φανάρι όμως υπάρχει ένα τρίγωνο κράσπεδο όπου υπάρχει η επιλογή στον οδηγό να πάει και δεξιά με ξεχωριστό φανάρι το οποίο αν θυμάμαι καλά την περισσότερη ώρα είναι πορτοκαλί που αναβοσβήνει. Τι γίνεται λοιπόν?
7 στα 10 αυτοκίνητα θέλουν να πάνε αριστερά και επειδή ο όγκος των οχημάτων είναι δεδομένα μεγάλος τις περισσότερες φορές, καταλαμβάνουν όλο το δρόμο φτιάχνοντας 2 λωρίδες. Αποτέλεσμα είναι όσοι επιθυμούν να πάνε δεξιά να μένουν κολλημένοι και να εμποδίζονται από αυτοκίνητα να στρίψουν. Εγώ όταν περνάω από εκεί 99 στις 100 φορές θέλω να πάω δεξιά και περιμένω να φύγουν οι μπροστινοί αριστερά για να περάσω κι εγώ. Σε ώρες αιχμής δε, γίνεται πανζουρλισμός.
Είναι σωστό να έπρεπε να υπήρχε μια σειρά αυτοκινήτων που θέλει να πάει αριστερά και να υπάρχει το δεξί μέρος του δρόμου ελεύθερο?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]