-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
η μυστριΤο μυστρί το έχουν οι μοτοσυκλετιστές άνω των 60 ετών
-
up!
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Ολυμπία και Αττική Οδός (από Κόρινθο προς Αθήνα):και εδώ σε αντίθετη σειρά (Αττική και Ολυμπία) με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
-
Τι θες ρε Κωστή;
Είναι τόσο αριστερός ο άνθρωπος στις πολιτικές του πεποιθήσεις που ούτε ρόδα δεν θέλει να πατήσει στην μεσαία και τη δεξιά λωρίδα. -
-
Γείτονας ο kostas athan ?
-
Πώς τα κατάφερε να μπει, πώς τα κατάφερε να βγει, πώς τα κατάφερε να είναι τόσο υπερήφανος για να το αναρτήσει...
-
Γυρνάω από την δουλειά απόψε και περιμένω πρώτος στο φανάρι της Τριπόλεως με Ιασωνίδου στο Ελληνικό. Είμαι στην αριστερή λωρίδα και θέλω να συνεχίσω ευθεία στην Τριπόλεως. Δίπλα μου έρχεται μετά από λίγο τυπάκι (ο ίδιος δεύτερη συνεχόμενη βραδιά ) και πριν ανάψει το φανάρι μας, περνάει με κόκκινο για να προλάβει να μπει μπροστά μου καθώς μετά ο δρόμος στενεύει και δεν χωράει 2 αυτοκίνητα. Σήμερα κόντεψε να πατήσει και μηχανάκι που πέρασε κανονικά με το πράσινο.
Βρήκαμε καινούργιο τρόπο στην Ελλαδίτσα ώστε να περνάμε πρώτοι στο φανάρι. Το σφάζουμε.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Πώς τα κατάφερε να μπει, πώς τα κατάφερε να βγει, πώς τα κατάφερε να είναι τόσο υπερήφανος για να το αναρτήσει...
Το 'κατάφερε' είναι σχετικό, αφού μάλλον πάει για συμπλέκτη (σιγά μην τον νοιάζει, θα μου πεις...) ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γυρνάω από την δουλειά απόψε και περιμένω πρώτος στο φανάρι της Τριπόλεως με Ιασωνίδου στο Ελληνικό. Είμαι στην αριστερή λωρίδα και θέλω να συνεχίσω ευθεία στην Τριπόλεως. Δίπλα μου έρχεται μετά από λίγο τυπάκι (ο ίδιος δεύτερη συνεχόμενη βραδιά ) και πριν ανάψει το φανάρι μας, περνάει με κόκκινο για να προλάβει να μπει μπροστά μου καθώς μετά ο δρόμος στενεύει και δεν χωράει 2 αυτοκίνητα. Σήμερα κόντεψε να πατήσει και μηχανάκι που πέρασε κανονικά με το πράσινο.Βρήκαμε καινούργιο τρόπο στην Ελλαδίτσα ώστε να περνάμε πρώτοι στο φανάρι. Το σφάζουμε.
Παλιός είναι
Προσπάθησε να πηγαίνεις όσο πιο μπροστά γίνεται χωρίς να ενοχλείς για να αποτρέπεις κάτι τέτοιους, αλλά πάντα θα υπάρχει ένα ζώο που θα βρει τρόπο να χωθεί, τουλάχιστον μειώνεις τις πιθανότητες.
-
Σιγά μην κλείσω την διάβαση των πεζών για να μπω μπροστά στο ζώο. Απλά έτσι και τον ξαναπετύχω (και από τις ώρες που τελειώνουμε τις δουλειές μας, μάλλον θα τον ξαναπετύχω) και προκαλέσει ατύχημα από την μ@λακισμένη συνήθεια του, θα πάω μάρτυρας και θα του κάψω την γούνα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σιγά μην κλείσω την διάβαση των πεζών για να μπω μπροστά στο ζώο. Απλά έτσι και τον ξαναπετύχω (και από τις ώρες που τελειώνουμε τις δουλειές μας, μάλλον θα τον ξαναπετύχω) και προκαλέσει ατύχημα από την μ@λακισμένη συνήθεια του, θα πάω μάρτυρας και θα του κάψω την γούνα.Λαππας ο νομοταγής πολίτης..θα το εγραφα εις αγγλικά αλλά δεν ξέρω τη λέξη νομοταγής:mrgreen:
Sent from xperia z using smoke signals
-
Ούτε στα Ελληνικά την ξέρεις. Βουτηγμένος στις πίσσες της αμαρτίας είσαι.
(law-abiding citizen είναι η λέξη που ψάχνεις)
-
Έχει περάσει καιρός, αλλά είχε πλάκα, οπότε και θέλω να το μοιραστώ. Είμαι σε ένα στενό στη Ν. Ιωνία (σε μια κάθετο της Ηρακλείου), που τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια είναι μονόδρομος. Είμαι λοιπόν εκεί και ανεβαίνω την ανηφορίτσα. Και τσουπ ένας μ@**κ@ς έρχεται ανάποδα. Ο τύπος 50+. Κάπου εκεί έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι. Έχω να περάσω καιρό από εκεί, και σκέφτηκα μήπως κάνω λάθος. Ευτυχώς είναι ένα μηχανάκι από πίσω, που σταματάει δίπλα μου. Τον ρωτάω μήπως και άλλαξε η μονοδρόμησει, και με ενημερώνει ότι τίποτα δεν άλλαξε, και ότι ο άλλος απλά πάει ανάποδα.
Καθόλη την διάρκεια ο άλλος έκανε νοήματα να κάνω πίσω. Με το που συνεννοούμε με τον άνθρωπο δίπλα, του κάνω και εγώ νόημα να κάνει πίσω. Με αγνοεί, και το επόμενο σήμα μου δήλωνε να ξεκουμπηστεί από μπροστά μου και φυσικά ξεκίνησα να κινούμαι. Έκανε πίσω και πήγε να μπει ανάποδα σε ένα μικρό στενάκι (κάθετο της οδού που ήμασταν, και παράλληλο της Ηρακλείου). Εκεί λοιπόν τον σταματάνε ο μοτοσυκλετιστής και ένας μαγαζάτορας και τον ενημερώνουν ότι και εκεί απαγορεύεται. Πάει να τσαμπουκαλευτεί, αλλά αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι και πολύ έξυπνη ιδέα και απλά. Γιατί εκτός από εμάς, έχουν βγει έξω και άλλοι και τον κράζουν ομαδικός.
Είναι απίστευτα γελοίο το να κάνεις βλακεία και αντί να ζητήσεις συγνώμη να πας να βγεις και από πάνω.
-
Θέλω να στρίψω δεξιά σε ένα ανηφορικό μονόδρομο. Βγάζω φλας και ενώ στρίβω έρχομαι φάτσα κάρτα με ένα κίτρινο σχολικό με παιδάκια προσχολικής ηλικίας. Σταματάω εγώ, σταματάει και ο νεαρός οδηγός και κοιταζόμαστε για λίγο. Έχω την εντύπωση ότι διάβασα τα χείλη του που έλεγαν
'Εγώ δεν κάνω πίσω'Κρατήθηκα επειδή ήταν τα παιδάκια αλλιώς μα το Θεό δεν ξέρω τι θα γινόταν. Κι αν έμπαινα με φόρα και δεν προλαβαίναμε να φρενάρουμε τι θα γινόταν?
Έκανα πίσω εγώ με κίνδυνο να με τρακάρουν τα αυτοκίνητα που ερχόταν από πίσω μου και τον άφησα να φύγει. Είχε κλειστά τα παράθυρα του και δεν ξέρω αν με άκουσε όταν του φώναζα δυνατά
'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ'
-
Αρα περασε το δικο του...
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Είναι απίστευτα γελοίο το να κάνεις βλακεία και αντί να ζητήσεις συγνώμη να πας να βγεις και από πάνω.
Δεν ειναι καθολου γελοιο γιατι λειτουργει: οταν επι χρονια εχει μαθει να κανει αυτο κ να περναει το δικο του = να πετυχαινει αυτο που θελει = να επιβραβευεται οταν το κανει αυτο, απο διαφορους που ειτε δεν θελουν να ασχοληθουν, ειτε φοβουνται να διεκδικησουν το δικιο τους, ειτε θεωρουν οτι δεν πρεπει να το κανουν γιατι δεν ειναι δουλεια τους ή ακομα χειροτερα δεν εχουν το δικαιωμα να επιβαλλουν το δικιο τους γιατι 'ειναι δουλεια της αστυνομιας' ή γιατι 'οποιος το κανει αυτο ειναι ραμπο του πληκτρολογιου' κλπ κλπ, τοτε ειναι απολυτως φυσιολογικο να κανει ακριβως αυτο που περιεγραψες.
-
kacey ο μόνος τρόπος να μην μπει ανάποδα κάπου (που ήδη ήταν) ήταν να βγει με όπισθεν στην Ηρακλείου (ώρα με κίνηση). Οπότε το ότι τελικά τα άκουσε και έκανε και έναν γαμάτο κύκλο με ικανοποιεί. Δεν νομίζεις?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το 'κατάφερε' είναι σχετικό, αφού μάλλον πάει για συμπλέκτη (σιγά μην τον νοιάζει, θα μου πεις...) ...
το καπνισε ομως...δες 4-05 και περα!!
παντως φερραρι και χωριατες ειναι κιλλ συνδιασμος.
ειχαν και δευτερη στην παρεα!! -
-
Ζωα σε μηχανακι ακρανωτοι αποφασισαν να σταματησουν μεσα στη διασταυρωση σε κεντρικη διασταυρωση στο Καματερο για να ρωτησουν τον γυφτο που ειχε στησει τιςμαιμουδες παπουτσια ποσο ειχαν.Το c4 coupe μπροστα μου σταματησε στο ποντο απο το παπι,και εγω στο ποντο απο το c4.
Σημερα ανα 2 λεπτα εβλεπα στουκες να γλυτωνονται στο τσακ.Το φεγγαρι? οι ψεκασμοι? -
Δε φτάνει που δεν υπάρχει θέση ούτε για δείγμα στον Πειραιά,κάθε 2 στενά σχεδόν έχει και μηχανές παράλληλα με το πεζοδρόμιο
Bonus:Δεξιά λωρίδα για λεωφορεία δεν υπάρχει,παντού παρακρισμένα με αλλάρμ.Άλλος τρισμέγιστος μαλάκας,περνάει το λεωφορείο που μόλις σταματάει στη στάση και παρκάρει ακριβώς μπροστά του για...''1 λεπτάκι μωρέ'' να πάρει καφέ +γωνία σε διασταύρωση.Και η αστυνομία να περνάει από δίπλα το κέρατό μου και να μην κάνει τίποτα .Ε ρε Γερμανός που μας χρειάζεται......
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]