-
Ζωάρα σήμερα η κοπέλα με το mini cooper που μας πήγαινε σημειωτόν επί 20 λεπτά το πρωί στον Κηφισό επειδή μιλούσε στο κινητό της.
Ζώα επίσης όσοι μπαίνουν αντίθετα στο μονόδρομο κοντά στο σκλαβενίτη στο σπίτι μου αντί να πάνε ένα τετράγωνο πιο κάτω και να στρίψουν. Κοπρίτες.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μια αλλη φορα ηταν ο ΙΚΕ, κ νομιζε οτι ηταν αστειος.Ειναι αποριας αξιο πως γινεται απο ολα τα παραπανω να καταλαβαινουν μερικοι οτι το ζητουμενο ειναι να νιωσει ή να δειξει οτι ειναι αντρας αυτος που αντιδρα κ να το παιξει 'γαμαω', κ οχι το να μπουνε στην θεση τους μερικοι μπαμπουινοι η συμπεριφορα των οποιων μονο τετοια αντιμετωπιση σηκωνει.
Επισης ειναι περιεργο οτι γινεται δεκτης ειρωνικων σχολιων οπως τα παραπανω αυτος που αποφασιζει να κανει κατι για κατι τετοια τσογλανια κ δεν δεχεται απλα να κατσει αμετοχος κ να υποστει τετοιες συμπεριφορες. Ισως γιατι εσεις που κοροιδευετε εχετε μαθει να κανετε ακριβως αυτο κ δεν μπορειτε να καταλαβαιτε οτι αυτος που αντιδρα δεν το κανει για να το παιξει αντρας αλλα γιατι πρεπει καποιος καποτε να αντιδρασει.
+1 στον kacey κι ας είμαι κατά της βίας.
Έχοντας γίνει ο αποδέκτης πολλής τέτοιας ψυχολογικής και ενίοτε σωματικής, βίας μπορώ να βεβαιώσω ότι τέτοιοι μπαμπουΐνοι υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ίσως σε πιο φτωχικές συνοικίες απ΄ αυτών που λοιδωρούν τον kacey αλλά υπάρχουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μια αλλη φορα ηταν ο ΙΚΕ, κ νομιζε οτι ηταν αστειος.Έλα τώρα, ήταν λίγο αστείο
Κατά τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου, +1 κ.λπ.
-
1)>Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ένα άλλο περιστατικό ένας μπλα μπλα μπλα του σκάω φάπα μπλα μπλα μπλα του ρίχνω μερικά μπουνίδια μπλα μπλα μπλα γενικά του έριξα πολύ ξύλο επειδή ειμαι ο ΤΟΝΥ ΣΑΠΙΖΟ
- Μέγιστα ζώα οι οδηγοί που το Σάββατο στην εθνική Θεσ/νικης μέχρι διόδια Λεπτοκαρυάς κινούνταν στην λωρίδα που έχει μέλι ενώ η τρίτη λωρίδα δεξιά ήταν στο μεγαλύτερο μέρος ελεύθερη!
-
Αυτό το πράγμα με τη δεξιά λωρίδα είναι μάστιγα .
Με ταχύτητα 80-90 και τους βλέπεις εκεί , κολλημένους στη μεσαία λωρίδα , λες και δεξιά έχει σκατά. Τι φοβούνται , μη φύγουν απτο δρόμο και πέσουν σε γκρεμό;Φοβούνται μη κολήσουν πίσω από νταλίκα; Τι να πω.. Αλλά κι αυτό πιστεύω είναι θέμα εκπαίδευσης . Αν στα μαθήματα οδήγησης υπήρχαν και 2-3 σε αυτοκινητόδρομο και ο δάσκαλος εξηγούσε με απλά λόγια γιατί πρέπει να πηγαίνεις δεξιά , σιγά σιγά θα υπήρχε κάποια βελτίωση . Τώρα οι νέοι οδηγοί αντιγράφουν τις συμπεριφορές των παλιών και το φαινόμενο διαιωνίζεται . -
δηλαδη επειδη μερικοι δεν θελουν η φοβουνται να πανε πανω απο 100 και καθονται εκει ειναι ζωα?
-
Κάθονται στην μεσαία γιατί είναι η λωρίδα με την λιγότερη ταλαιπωρία. Που να κάνει ο έλληνας προσπέραση, καλά είναι εκεί, σταθερά 100 και χαλλλαρά.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη επειδη μερικοι δεν θελουν η φοβουνται να πανε πανω απο 100 και καθονται εκει ειναι ζωα?Ας πάνε και με 70 , αρκεί να είναι στη λωρίδα που φτιάχτηκε γι αυτούς και όχι στη μεσαία . Παρεμποδίζεται η κυκλοφορία έτσι . Σου φαίνεται λογικό να κάθονται εκεί;
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
δηλαδη επειδη μερικοι δεν θελουν η φοβουνται να πανε πανω απο 100 και καθονται εκει ειναι ζωα?
Ας πάνε και με 70 , αρκεί να είναι στη λωρίδα που φτιάχτηκε γι αυτούς και όχι στη μεσαία . Παρεμποδίζεται η κυκλοφορία έτσι . Σου φαίνεται λογικό να κάθονται εκεί;
οταν η μεσαια ειναι μεχρι 100 pollitically correct ναι δεν βλεπω τον λογο να ξεκουμπιστουν απο εκει..
-
Συμφωνω και επαυξάνω.....
-
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να κυκλοφορεί κάποιος σε δρόμο με 3+1 λωρίδες, άριστα συντηρημένος σε όλο το πλάτος του και με ίδια άσφαλτο παντού, στην μέση του δρόμου! Επίσης το πλέον εξωφρενικό σε αυτό το δρόμο είναι όταν περνάω βράδυ και με ελάχιστη κίνηση, βρίσκω πολή συχνά στη μεσαία λωρίδα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, φυσικά εγώ παραμένω στη δεξιά και με CC. To επίσης περίεργο είναι ότι τα λεωφορεία δεν αντιδρούν ποτέ σε απανωτά σινιάλα, συνεχίζουν στη μέση
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ας πάνε και με 70 , αρκεί να είναι στη λωρίδα που φτιάχτηκε γι αυτούς και όχι στη μεσαία . Παρεμποδίζεται η κυκλοφορία έτσι . Σου φαίνεται λογικό να κάθονται εκεί;
οταν η μεσαια ειναι μεχρι 100 pollitically correct ναι δεν βλεπω τον λογο να ξεκουμπιστουν απο εκει..
Ο λογος ειναι οτι με την δικη σου λογικη, ακυρωνεται μια απο τις τρεις λωριδες που υπαρχουν. Αν κανεις δεν παταει στην δεξια επειδη 'παμε αρκετα γρηγορα οποτε ας κατσουμε στην μεσαια', τοτε χανεις το 33% του δρομου.
-
Ακόμα και με αυτή τη λογική πρέπει να πηγαίνεις δεξιά .
Το όριο σε τέτοιους δρόμους είναι συνήθως 120-130 , οπότε ακόμα και με 120 να πηγαίνεις πρέπει να είσαι δεξιά για να σε περάσει ένας στη μεσαία με 125 και ένας στην αριστερή με 130 . Οπότε με τα 100 που λες , μη σου πω οτι στη ΛΕΑ πρέπει να κινείσαι :P:P
Στη Γερμανία πάντως το τηρούν υπερβολικά αυτό το πράγμα . Είσαι πχ στη μεσαία με 130 και προσπερνάς νταλίκα . Έρχεται ένας από πίσω με 180, σε περνάει ,χώνεται κατευθείαν μπροστά σου και στα καπάκια κατευθείαν μπροστά από την νταλίκα στη δεξιά ! Γενικά παντού το τηρούν βέβαια,αλλά εκεί ήταν το κάτι άλλο .. -
Ένα φορτηγό που ήταν στη μεσαία, πάντως, με τη δεξιά άδεια για μεγάλο μήκος, ανταποκρίθηκε σε ένα δικό μου νόημα να πάει δεξιά. (Αφού τον προσπέρασα).
(Επίσης η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα σε μία κλήση μου, όταν μία νταλίκα τσιμέντα Ηρακλής με προσπερνούσε από τη ΛΕΑ. Ασχετο. Ίσως και να είμαι εγώ ο λόγος που βλέπετε σε αυτές τις νταλίκες τηλέφωνο επικοινωνίας ).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ένα φορτηγό που ήταν στη μεσαία, πάντως, με τη δεξιά άδεια για μεγάλο μήκος, ανταποκρίθηκε σε ένα δικό μου νόημα να πάει δεξιά. (Αφού τον προσπέρασα).(Επίσης η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα σε μία κλήση μου, όταν μία νταλίκα τσιμέντα Ηρακλής με προσπερνούσε από τη ΛΕΑ. Ασχετο. Ίσως και να είμαι εγώ ο λόγος που βλέπετε σε αυτές τις νταλίκες τηλέφωνο επικοινωνίας ).
Επειδή έχω κάποια επαφή με την ΑΓΕΤ Ηρακλής, την επόμενη φορά που θα δεις νταλίκα τους να κάνει κάτι αντίστοιχο, σημείωσε πινακίδα και ώρα/μέρος και στείλε τους ένα email ή πάρε τηλέφωνο ( http://www.lafarge.gr/wps/portal/gr/el/ ... _locations )
-
δηλαδη αμα εγω θελω να κανω την καβλα μου και να παω μια βολτα στην χαλκιδα με το σκεπτικο σας θα πρεπει να το πατησω και αντι να απολαμβανω και λιγο να ειμαι συνεχεια στην τσιτα επειδη ολοι θα χασουν 10-20 λεπτα απο την ζωη τους που δεν θα τρεχουν στην μεσαια....
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να κυκλοφορεί κάποιος σε δρόμο με 3+1 λωρίδες, άριστα συντηρημένος σε όλο το πλάτος του και με ίδια άσφαλτο παντού, στην μέση του δρόμου! Επίσης το πλέον εξωφρενικό σε αυτό το δρόμο είναι όταν περνάω βράδυ και με ελάχιστη κίνηση, βρίσκω πολή συχνά στη μεσαία λωρίδα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, φυσικά εγώ παραμένω στη δεξιά και με CC. To επίσης περίεργο είναι ότι τα λεωφορεία δεν αντιδρούν ποτέ σε απανωτά σινιάλα, συνεχίζουν στη μέσηΤο κομμάτι που έχει τονιστεί είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος των οδηγών απλά ΔΕΝ το καταλαβαίνουν και πάνε όπου θέλουν αλλά ένα εξίσου μεγάλο μέρος τους έχει θέμα με την ποιότητα του δρόμου.Μέσα σε αυτούς και εγώ.
Θέλω να πηγαίνω πάντα στα δεξιά ΑΛΛΑ για δοκιμάστε να πάτε στη δεξιά λωρίδα από την Αθήνα μέχρι την Θήβα και κατευθείαν σταματάτε στο τέρμα για να αλλάξετε αναρτήσεις και λάστιχα.Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να τηρείς το νόμο και σίγουρα έχει μελλοντικό κόστος σε φθορές.
-
Ζώο η οδηγός του μαύρου qashqai η οποία το πρωί στα φανάρια της Πηγάδας στον Πειραιά ήταν από πίσω μου και έψαχνε το κραγιόν της με αποτέλεσμα να αφήσει το φρένο και να της φύγει το αυτοκίνητο μπροστά. Ευτυχώς την είχα παρακολουθήσει από τον καθρέφτη και είχα πάει δευτερόλεπτα πριν λίγο πιο μπροστά αφού ήμουν πρώτος στο φανάρι. Γλύτωσα καθαρά από τύχη. Δεν πρόλαβα να της πω κάτι γιατί άναψε το φανάρι και έφυγα, οπότε το ζώο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο. Ρε πατσαβούρες, στο σπίτι να φτιάχνεστε και όχι όταν οδηγείτε.
Ζώο επίσης και ο οδηγός του σχολικού στην Καστέλλα που μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο και μετά από λίγο έκανε όπισθεν για να βγει ξανά στον κεντρικό δρόμο.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
....... αλλά ένα εξίσου μεγάλο μέρος τους έχει θέμα με την ποιότητα του δρόμου.
Μέσα σε αυτούς και εγώ.
Θέλω να πηγαίνω πάντα στα δεξιά ΑΛΛΑ για δοκιμάστε να πάτε στη δεξιά λωρίδα από την Αθήνα μέχρι την Θήβα και κατευθείαν σταματάτε στο τέρμα για να αλλάξετε αναρτήσεις και λάστιχα.
Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να τηρείς το νόμο και σίγουρα έχει μελλοντικό κόστος σε φθορές.Δεν νομίζω ότι είσαι μόνος σου μέσα σε αυτούς, μάλλον είμαστε όλοι μέσα Αυτά που έγραψα αφορούν το κομμάτι απο την έξοδο της Εγνατίας μέχρι τα διόδια της Λεπτοκαρύας όπου λόγω αυτοκινητόδρομου Αιγαίου ο δρόμος είναι άριστος σε όλο το μήκος και πλάτος του. Σε κομμάτια που ο μισός δρόμος είναι βομβαρδισμένος, μάλλον δεν είναι σωστό κάποιος να ασχολείται με τις λωρίδες αλλά με το πώς θα τη βγάλει καθαρή απο τις λακούβες. Πάντως, αυτή τη περίοδο, σε όλο το τμήμα απο Θεσσαλονίκη μέχρι διόδια ΛΚ ο δρόμος είναι καλός παντού.
Ένα φορτηγό που ήταν στη μεσαία, πάντως, με τη δεξιά άδεια για μεγάλο μήκος, ανταποκρίθηκε σε ένα δικό μου νόημα να πάει δεξιά. (Αφού τον προσπέρασα)
Τα φορτηγά αντιδρούν σε σινιάλο σχεδόν άμεσα, μου έχει τύχει πολλές φορές, σε λεωφορείο όμως, ποτέ
-
Χθες το βραδυ στην ΑΟ ενα πανι εν κινησει σημαδευε με λειζερ σωλήνα τις ταμπελες. Αυτο μας μενει πλεον να δουμε στουκα λογω λειζερ
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]