-
Δεν κατάλαβα χριστό, γράψτο και στα Ελληνικά τώρα
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Δεν κατάλαβα χριστό, γράψτο και στα Ελληνικά τώραსოფელში, ერთი ნავთობის ტანკერი დასჭირდა, მეორეს ჰქონდა გაჩერებული voidi და ახლა ელის ნაგვის, ტაქსის და ალოის ვატარებ ორი ან სამი დაცემას ამ ტაქსის სთხოვს ვისია მანქანა მოდის ზემოთ კაფეები და აცხადებს, რომ ეს არის ისეთი და ასეთი? VLAHA და ხედავს მეორე rchetai rocking-bend ერთად PASO, პარტიის თქმით უკვე დაიხურა, საგზაო, მიიღოს იგი ამბობს სხვაგან (სატანკო)
საბოლოოდ აიღო kasortso და მარცხენა Vlachos ...
თითქოს ტანკები გავაკეთოთ მუშაობის აკრძალულია მანძილი სა ამისთვის voidi ნებადართულია პარკინგიτωρα καλα?
-
όχι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
λες και για το βυτιο που κανει τη δουλεια του απαγορευεται η σταση ενο για το βόιδι επιτρεπεται το παρκαρισμα
Φυσικα κ απαγορευεται η σταση αν
α) υπηρχε πινακιδα τετοια
β) αν το υπολειπομενο πλατος του δρομου δεν επαρκουσε για να περασουν τα οχηματακ το οτι εκεινος 'εκανε τη δουλεια του' δεν εχει καμμια απολυτως σημασια. Αυτο το 'κανει τη δουλεια του' ειναι που μας εχει γαμησει τη κινηση στους δρομους.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
όχιουτε τωρα
У вёсцы, ад аднаго танкера спатрэбілася, з другога прыпаркаваў voidi і цяпер чакае смецця, таксі, і Алоіс я праводжу дзве ці тры спусціцца з гэтым таксі пытаецца Чыя гэта машына ідзе вышэй у кафэ і кажа, што гэта такое і такое? Vlaha і бачыць іншы rchetai пампавалка з выгібам Паса, партыя кажа зачыніў дарогу, вазьміце гэта кажа ў іншым месцы (бак)
у рэшце рэшт узяў kasortso і левай Влахос ...
як быццам танкі зрабіць працу забароненыя адлегласць ен для voidi жывёл Аўтастаянка -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
λες και για το βυτιο που κανει τη δουλεια του απαγορευεται η σταση ενο για το βόιδι επιτρεπεται το παρκαρισμα
β) αν το υπολειπομενο πλατος του δρομου δεν επαρκουσε για να περασουν τα οχηματακ το οτι εκεινος 'εκανε τη δουλεια του' δεν εχει καμμια απολυτως σημασια. Αυτο το 'κανει τη δουλεια του' ειναι που μας εχει γαμησει τη κινηση στους δρομους.
κανενας δεν θα επρεπε να κλεινει το δρομο αυτο λεω
το σπιτι του αυτουνου ειναι στα 30 μετρα απο εκει που μιλαμε, και παρολα αυτα παει στο καφενειο με το αυτοκηνιτο...
το κανουν αυτο στα χωρια εδω -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
όχι
ουτε τωρα
У вёсцы, ад аднаго танкера спатрэбілася, з другога прыпаркаваў voidi і цяпер чакае смецця, таксі, і Алоіс я праводжу дзве ці тры спусціцца з гэтым таксі пытаецца Чыя гэта машына ідзе вышэй у кафэ і кажа, што гэта такое і такое? Vlaha і бачыць іншы rchetai пампавалка з выгібам Паса, партыя кажа зачыніў дарогу, вазьміце гэта кажа ў іншым месцы (бак)
у рэшце рэшт узяў kasortso і левай Влахос ...
як быццам танкі зрабіць працу забароненыя адлегласць ен для voidi жывёл АўтастаянкаΣε καλό δρόμο είσαι, αρχίζει να βγάζει νόημα τώρα, για προσπάθησε και μια με ιδεογράμματα
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
[Σε καλό δρόμο είσαι, αρχίζει να βγάζει νόημα τώρα, για προσπάθησε και μια με ιδεογράμματα
Sent from my Neo V using Tapatalk
एक गांव में एक तेल टैंकर यह दूसरे पर लिया है, से एक voidi खड़ी थी और अब कचरा, एक टैक्सी और Alois मैं खर्च दो या तीन इस टैक्सी के साथ नीचे जाने का इंतजार कर रहा है पूछता है जिसका कार में ऊपर आता हैकैफे और कहते हैं कि यह इस तरह के और इस तरह है? VLAHA और Paso साथ कमाल मोड़ rchetai अन्य देखता है, पार्टी का कहना है कि सड़क को बंद कर दिया है, यह कहीं कहते हैं (टैंक)
अंत में kasortso और छोड़ दिया Vlachos लिया ...
के रूप में अगर टैंक voidi के लिए निषिद्ध दूरी के काम करते हैं ene पार्किंग पालतू -
Αρκετα ,δεν νομιζετε;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πάντως τα βυτιοφόρα που μεταφέρουν πετρέλαιο στα σπίτια μπορούν να κλείσουν όλο το δρόμο, πχ βάζοντας κορίνες στην αρχή και το τέλος του τετραγώνου.
-
Που το γραφει αυτο ρε παιδια? Για πειτε μου που λεει οτι 'τα βυτιοφόρα που μεταφέρουν πετρέλαιο στα σπίτια μπορούν να κλείσουν όλο το δρόμο, πχ βάζοντας κορίνες στην αρχή και το τέλος του τετραγώνου', κ εγω θα το βουλωσω.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για να κλεισεις ενα δρομο (για να τον κλεισεις τελειως να κανεις μια δουλεια, αυτο που λες απο πανω. το σεναριο 'παρκαρω οπου βολευει για να κανω τη δουλεια μου κ ας γαμησω το συμπαν' δεν μπορεις να το κανεις καθολου), για οποιοδηποτε λογο, πρεπει να κινησεις διαδικασια κ να παρεις αδεια απο την αστυνομια. Τιποτα λιγοτερο.
Αυτα τα 'μα πως θα κανω τη δουλεια μου' μας εχουν γαμησει.
-
Όχημα που κλείνει τον δρόμο, πρέπει να μετακινείται, κι αν δεν το μετακινήσει ο ιδιοκτήτης του, έχει υποχρέωση να έρθει η τροχαία να το πάρει σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Τα υπόλοιπα του τύπου κάνω την δουλειά μου και δεν γίνεται αλλιώς τα ακούω βερεσέ. Νομίζω μόνο τα οχήματα έκτακτης ανάγκης έχουν δικαίωμα να το κάνουν (δλδ ασθενοφόρα, περιπολικά κλπ). Είδικά όταν κλείνουν φορτηγά τον δρόμο και βάζουν και κώνους για να μην περνάει κανείς, εκεί είναι που μου ανάβουν τα λαμπάκια
-
Όταν όμως θελήσεις να κάνεις μετακόμιση στο στενό σου, στο οποίο χωράει ένα φορτηγό και ένα milko, να δω πώς θα κάνεις τη δουλειά σου όταν θα θέλει να περάσει οποιοσδήποτε και θα πρέπει να το κλεισεις, να του κάνεις το γύρο του τετραγώνου και να ξαναρχίσεις. Και ξανά και ξανά και ξανά... Το ίδιο και όταν θα θέλεις να βάλεις πετρέλαιο. Τρεις ώρες θα κάνεις να γεμίσεις κάνοντας γύρω-γύρω το τετράγωνο. Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι κάποιες πρακτικές ειναι αναγκαίο κακό, αρκεί να σεβαστείς βεβαίως τους χρήστες του δρόμου, δηλαδή μην τον αναγκάσεις τον έρμο να κάνει 50 μέτρα όπισθεν επειδή βαρέθηκες να βάλεις μια προειδοποιητική κορίνα και δε σε ειδε μπαίνοντας στο στενό...
-
Λοιπόν δείτε μια φοβερή περίπτωση:
εχουμε κ λεμε:
-το οικόπεδο δεν μου ανήκει αλλα γιατί είναι δίπλα στο σπιτι μου το κανω κ μου ανήκει
-το δικο μου οικοπεδο το κλείνω με ναύλον κ το κανω ταβέρνα γιατι να 'φτιάχνεις' το Γκολφ κοστίζει
-το γκολφ το βαζω στη μεση να μην χωράει αλλος δίπλα
-οταν φευγω φροντίζω να μαρσάρω να ακούσει ολη η γειτονιά τη καλο μπουρι εχω και σκαστρα εννοείτε
-εννοείτε κρατάω τη θεση μου με κώνους
-τη περιφραξη για τους καδους κανω φασαρία με τα μαστορια κ μετα απο 1-2 μερες εξαφανίζονται μαγικά τα μισα κάγκελα
-τους 300 προφυλακτήρες που εχω αλλάξει τους πεταξα διπλα σοτυς καδους ας μην τους περνουν οι σκουδιαριδες
-τη πινακίδα δε τη βαζω στο προφυλακτήρα γιατι δεν φαίνεται ωραία
- μπονους: το παρατημένο κόκκινο ειναι χωρος φύλαξης ποτων κλπ γνωστού γυραδικου οποτε να αποφεύγεται τα πολλα ποτα απο εκειπάλη καλα που εχω πυλωτή κ δεν με αφορούν ολα τα πάνω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν όμως θελήσεις να κάνεις μετακόμιση στο στενό σου, στο οποίο χωράει ένα φορτηγό και ένα milko, να δω πώς θα κάνεις τη δουλειά σου όταν θα θέλει να περάσει οποιοσδήποτε και θα πρέπει να το κλεισεις, να του κάνεις το γύρο του τετραγώνου και να ξαναρχίσεις. Και ξανά και ξανά και ξανά... Το ίδιο και όταν θα θέλεις να βάλεις πετρέλαιο. Τρεις ώρες θα κάνεις να γεμίσεις κάνοντας γύρω-γύρω το τετράγωνο. Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι κάποιες πρακτικές ειναι αναγκαίο κακό, αρκεί να σεβαστείς βεβαίως τους χρήστες του δρόμου, δηλαδή μην τον αναγκάσεις τον έρμο να κάνει 50 μέτρα όπισθεν επειδή βαρέθηκες να βάλεις μια προειδοποιητική κορίνα και δε σε ειδε μπαίνοντας στο στενό...Σε περίπτωση προκείμενης μετακόμισης ή ανεφοδιασμού της δεξαμενής πετρελαίου της πολυκατοικίας, μπορείς πολύ απλά να ειδοποιήσεις τις τοπικές αρχές και να κλείσεις το στενό για λίγες ώρες, φυσικά με την απαραίτητη σήμανση (κορύνες, ταινία). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις γύρους το στενό. Ένα (κατόπιν αδείας) κλειστό στενό μέσα στην πόλη δεν είναι και καμία τρομερή απώλεια.
Ωστόσο το κλείσιμο κεντρικών αρτηριών, ή ακόμα και στενών απροειδοποίητα και χωρίς άδεια, είναι (πάλι τα αυτονόητα λέμε) παράνομο τελεία και παύλα. Ειδικά όσοι θεωρούν το δρόμο κάτω από το σπίτι τους τσιφλίκι το οποίο χρησιμοποιούν αγνοώντας τον ΚΟΚ, ανεξάρτητα αν είναι αδιέξοδο ή η Πατησίων, αποτελούν τέλεια δείγματα του τίτλου του θέματος.
' Άσε ρε μεγάλε, είκοσι χρόνια μένω στο στενό εδώκάτωναουμ, που ρθες να μας κάνεις κουμάντο γαμώτηνπουτάναμ. '
Edit: εξαιρετικό παράδειγμα.
Λοιπόν δείτε μια φοβερή περίπτωση:
εχουμε κ λεμε:-το οικόπεδο δεν μου ανήκει αλλα γιατί είναι δίπλα στο σπιτι μου το κανω κ μου ανήκει
-το δικο μου οικοπεδο το κλείνω με ναύλον κ το κανω ταβέρνα γιατι να 'φτιάχνεις' το Γκολφ κοστίζει
-το γκολφ το βαζω στη μεση να μην χωράει αλλος δίπλα
-οταν φευγω φροντίζω να μαρσάρω να ακούσει ολη η γειτονιά τη καλο μπουρι εχω και σκαστρα εννοείτε
-εννοείτε κρατάω τη θεση μου με κώνους
-τη περιφραξη για τους καδους κανω φασαρία με τα μαστορια κ μετα απο 1-2 μερες εξαφανίζονται μαγικά τα μισα κάγκελα
-τους 300 προφυλακτήρες που εχω αλλάξει τους πεταξα διπλα σοτυς καδους ας μην τους περνουν οι σκουδιαριδες
-τη πινακίδα δε τη βαζω στο προφυλακτήρα γιατι δεν φαίνεται ωραία
- μπονους: το παρατημένο κόκκινο ειναι χωρος φύλαξης ποτων κλπ γνωστού γυραδικου οποτε να αποφεύγεται τα πολλα ποτα απο εκει -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν όμως θελήσεις να κάνεις μετακόμιση στο στενό σου, στο οποίο χωράει ένα φορτηγό και ένα milko, να δω πώς θα κάνεις τη δουλειά σου όταν θα θέλει να περάσει οποιοσδήποτε και θα πρέπει να το κλεισεις, να του κάνεις το γύρο του τετραγώνου και να ξαναρχίσεις. Και ξανά και ξανά και ξανά... Το ίδιο και όταν θα θέλεις να βάλεις πετρέλαιο. Τρεις ώρες θα κάνεις να γεμίσεις κάνοντας γύρω-γύρω το τετράγωνο. Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι κάποιες πρακτικές ειναι αναγκαίο κακό, αρκεί να σεβαστείς βεβαίως τους χρήστες του δρόμου, δηλαδή μην τον αναγκάσεις τον έρμο να κάνει 50 μέτρα όπισθεν επειδή βαρέθηκες να βάλεις μια προειδοποιητική κορίνα και δε σε ειδε μπαίνοντας στο στενό...(Προφανως κ καποιες εργασιες δεν μπορουν να γινουν αλλιως, ο ανεφοδιασμος πετρελαιου ειναι καλο παραδειγμα, αλλα:)
Ελα ρε taurus, τα ιδια λεμε κ τα λεμα χρονια τωρα:
α) Κανω ΣΕΜΝΑ τη δουλεια μου, προσπαθωντας να ενοχλησω οσο το δυνατον λιγοτερο, φροντιζοντας για αυτο με απλες ενεργειες που δεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικος επιστημονας για να τις σκεφτεις, αρκει να νοιαστεις να τις σκεφτεις (οπως ειπες πχ κορινες στην αρχη του στενου πριν μπει ο αλλος μεσα κ μετα χρειαζεται να κανει οπισθεν σε κεντρικο δρομο)
=
Κανεις δεν θα σε ενοχλησει, κ αν σε ενοχλησει καποιος θα ειναι ο μαλακας της γειτονιες κ δεν ειμαι εγω τετοιος.*
β) Τους γραφω ολους στα @@ μου γιατι θεωρω αυτονοητο οτι θα κανω οτι γουσταρω (μεχρι του να γαμησω ολο το συμπαν σε κεντρικους δρομους), αφου 'τη δουλεια μου κανω', κ τσαμπουκαλευομαι κ σε οποιον δεν το δεχεται αμασητα
=
Κοντρα τσαμπουκας ή τηλεφωνο στο 100 κ πρηξιμο των μπατσων μεχρι να σε διωξουν ή να σε σκισουν.
*Αν βεβαια κλεισεις κεντρικο δρομο κ δημιουργησεις τρελο χαμο γιατι βαριεσαι να ασχοληθεις κ να βρεις αλλο τροπο, οσο ευγενικος κ αν εισαι, τοτε συγνωμη αλλα ειναι δικο σου προβλημα κυριε φορτηγατζη. Εγω εχω κανει μετακομιση ολοκληρου σπιτιου καθως κ ριζικη ανακαινηση κουζινας (καδος μπαζων, φορτοεκφορτωσεις κ αλλα τετοια ομορφα) χωρις να κλεισω κανενα δρομο. Οι δυο δρομοι του σπιτιου μου ειναι ο ενας στενακι κ ο αλλος demi-κεντρικος (μια λωριδα/κατευθυνση, στενες, κ παρκαρισμενα κ στις δυο πλευρες).
-
Ειλικρινά προσπαθώ να είμαι πολύ ήρεμος, ιδιαίτερα όταν οδηγώ, αλλά κάποιοι μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από έναν καραγκιόζη που έχει κάτσει στην αριστερή και πηγαίνει ακριβώς με την ίδια ταχύτητα με τον διπλανό του, με αποτέλεσμα να έχουν κολήσει όλοι πίσω τους. Τις τελευταίες τρεις μέρες μου συνέβει δύο φορές. Και στις δύο φυσικά μετά τα απαραίτητα καντήλια και χειρονομίες απλά εκβίασα προσπεράσεις και συνέχισα. Αλλά ειλικρινά κάποια στιγμή θα βρεθεί κανένας στις μπάρες και θα αναρωτιέται το γιατί...
-
'Αφηρημένο' (κατά τα λεγόμενα του στην αστυνομία) ζώο με Audi S4 πήγε κι έπεσε σε σταματημενους σε μεγάλο κεντρικοτατο φανάρι, 4 αυτοκίνητα χτύπησε. Ηλικία οδηγού του S4...77 ετών μπουμπουκακι, στο άνθος του επάνω!
Νεκροφορα έπρεπε να οδηγεί κανονικά, ώστε όταν αποφασίσει να ειναι αφηρημένος, απλά να πάει να κάτσει στο πίσω, οριζόντιο κάθισμα και να απαλλάξει τους τριγύρω του από την ύπαρξη του!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν όμως θελήσεις να κάνεις μετακόμιση στο στενό σου, στο οποίο χωράει ένα φορτηγό και ένα milko, να δω πώς θα κάνεις τη δουλειά σου όταν θα θέλει να περάσει οποιοσδήποτε και θα πρέπει να το κλεισεις, να του κάνεις το γύρο του τετραγώνου και να ξαναρχίσεις. Και ξανά και ξανά και ξανά... Το ίδιο και όταν θα θέλεις να βάλεις πετρέλαιο. Τρεις ώρες θα κάνεις να γεμίσεις κάνοντας γύρω-γύρω το τετράγωνο. Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι κάποιες πρακτικές ειναι αναγκαίο κακό, αρκεί να σεβαστείς βεβαίως τους χρήστες του δρόμου, δηλαδή μην τον αναγκάσεις τον έρμο να κάνει 50 μέτρα όπισθεν επειδή βαρέθηκες να βάλεις μια προειδοποιητική κορίνα και δε σε ειδε μπαίνοντας στο στενό...Πριν 15 χρόνια η αδερφή μου ορκίστηκε στην Ιταλία (Camerino), και λόγω βλακείας ήθελε ντε κ καλά να πάρει κάποια έπιπλα του φοιτητικού της σπιτιού στην Ελλάδα. Νά'μαι λοιπόν με το φορτηγάκι στο στενό μονόδρομο όπου έμενε (ίσα που χωρούσε το Nissan).
Είχα κατεβάσει τα πράγματα κάτω, τα φόρτωνα στην καρότσα του Νissan, και όταν έβλεπα πάνω από 2 αυτοκίνητα να περιμένουν, έκανα το γύρω του τετραγώνου.
Στη 2η γύρα εμφανίστηκε η τροχαία, μετά από τηλεφώνημα όπως μου είπαν. Τους εξήγησα οτι κάνουμε μετακόμιση, και έμεινα μ@λ@κ@ς από τη συνέχεια:
Όπως μου εξήγησε ο καραμπινιέρος, έπρεπε να τους είχα ενημερώσει. Αλλά κ πάλι, δεν πειράζει, ρώτησαν μόνο πόση ώρα περίπου θα χρειαστώ. Άφησαν ένα σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου οτι έχω άδεια μέχρι την ώρα τάδε, έβαλαν μία κορίνα στην είσοδο του μονόδρομου με σημείωμα πως ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τάδε ώρα, με ενημέρωσαν οτι το πρόστιμο είναι τόσες λιρέτες αν με βρουν εκεί έστω κ 5 λεπτά μετά, με χαιρέτησαν κ έφυγαν!ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!
-
Περι βυτιοφόρων πετρελαίου θέρμανσης:
Υπάγονται στις διεθνείς διατάξεις περι οδικών μεταφορών επικίδνυνων εμπορευμάτων (ADR)*. Αυτές οι διατάξεις καθορίζουν λεπτομερώς τα πάντα σχετικά με τη φόρτωση, οδήγηση, που θα παρκάρει το όχημα, εκφόρτωση κτλ. Ως εκτούτου ο οδηγός έχει το δικαίωμα αν κρίνει οτι τίθεται σε κίνδυνο απο τα διερχόμενα οχήματα το βυτιοφόρο κατα την εκφόρτωση (πχ τα αλλα αυτοκίνητα περνάνε πολύ κοντά) να αποκλείσει το δρόμο με κορίνες.
Επίσης σε περίπτωση ελέγχου απο την αστυνομία ο οδηγός μπορεί να αρνηθεί να σταματήσει το όχημα του αν το σημείο δέν είναι κατάληλο. Ο λόγος είναι οτι ο αστυνομικός που κάνει το σήμα δέν είναι πιστοποιημένος κατα ADR οπότε αν γίνει οποιοδήποτε ατύχημα την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο οδηγός. Κλασσικό παράδειγμα αυτού ήταν το βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο στα Καμμένα Βούρλα. Ο δρόμος ήταν πλάτους 1,5 λωρίδας και συνεπώς ακατάλληλος για να τον σταματήσουν για έλεγχο. Αυτό δέν σημαίνει οτι δεν σταματάμε καθόλου, απλά σταματάμε σε κατάλληλο σημείο, το βυτιοφόρο των Καμμένων Βούρλων έπρεπε να συνεχίσει μέχρι το επόμενο πάρκιν και να σταματήσει εκεί.
*Κατα ADR γενικά απαγορεύονται οι εκφορτώσεις επικίνδυνων εμπορευμάτων σε δημόσιους χώρους και επομένως θα ήταν αδύνατος ο ανεφοδιασμός με πετρέλαιο θέρμανσης. Γι αυτό νομίζω το κάθε κράτος έχει δικαίωμα να περάσει κάποιες εξαιρέσεις πάνω στις διατάξεις που το καθιστούν δυνατό.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]