-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι βέβαια, στην πρωτοτυπία της Ελλάδας αναφέρομαι.Εντιτ: μάλλον λάθος το έγραψα πριν, ξέχασα το 'δεν'
αμάν με ένα 'δεν' μας ταλαιπωρείς πρωινιάτικα!
-
Λοιπόν, μιας και ξεκίνησε απο μένα η κουβέντα, χθες μπήκαν στο συγκεκριμένο κυκλικό, σε ένα άλλο πολύ πιο μεγάλο και με περισότερη κίνηση στο αεροδρόμιο, ίσως και σε άλλα κυκλικά, σήματα 'STOP' οπότε πλέον όποιος είναι στο κυκλικό ΕΧΕΙ προτεραιότητα. Κάποιος απο την αρμόδια υπηρεσία του Ηρακλείου θα διάβασε την κουβέντα μας!!!
-
Κανονικά δεν μπαίνει στοπ, μπαινει το αντίστροφο τριγωνικό σήμα της υποχρεωτικής παραχώρησης της προτεραιότητας αλλιώς χάνεται τελείως η χρησιμότητα του κόμβου.
Με το στοπ ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σταματαει έχει δεν έχει κίνηση ο κόμβος. -
Λεπτομέρειες για την Ελλάδα μας
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Κανονικά δεν μπαίνει στοπ, μπαινει το αντίστροφο τριγωνικό σήμα της υποχρεωτικής παραχώρησης της προτεραιότητας αλλιώς χάνεται τελείως η χρησιμότητα του κόμβου.αυτο εχει γινει στον καινουριο κυκλικο κομβο στο αεροδρομιο(ασπροχωμα-μεσσινη)
το θεμα ειναι οτι το 99% τον 'οδηγων' δεν εχουν ιδεα τι σημαινει αυτο το σημα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λεπτομέρειες για την Ελλάδα μας+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
-
ελλαδαρα!!! οταν βλεπουν κανενα επικαθημενο να κινειται στον κυκλικο κομβο
τοτε σταματανε ολοι απο χιλιομετρα πριν, ειτε εχουν ειτε δεν εχουν στοπ! -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ελλαδαρα!!! οταν βλεπουν κανενα επικαθημενο να κινειται στον κυκλικο κομβο
τοτε σταματανε ολοι απο χιλιομετρα πριν, ειτε εχουν ειτε δεν εχουν στοπ!Εγώ που δεν το κάνω τι κερδίζω;
-
chicken αυτοκιντο vs επικαθημενο? ποιος θα βγει κερδισμενος αραγε?
-
Δεν έχω πετύχει κανένα να μη σταματάει πάντως.
Μάλλον δε σκέφτονται με το δικό σου ηλίθιο τρόπο. -
@Angel το οτι δεν εχεις δει κανεναν δεν εχει να λεει κατι.
εγω εχω δει να μη σταματανε οι 9/10 οταν εχει στοπ πριν την εισοδο
σε κυκλικο κομβο. επισης πολυ σπανια βλεπω καποιον να αναβει φλας
στην αλλαγη λωριδας. (εγω αναβω παντα)
εδω στη θεσσαλια μπορει να οδηγανε διαφορετικα.
δε καταλαβα γιατι εχω ηλιθιο τροπο σκεψης? -
δε καταλαβα γιατι εχω ηλιθιο τροπο σκεψης?
Μιλάω για τη λογική έχω φορτηγό άρα θα πάω όλη την πλατεία χωρίς να σταματήσω.
Σπάνια το έχω δει να το κάνουν και τις περισσότερες φορές είναι ξένοι οι οποίοι πατώντας κόρνα σταματάνε. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Κανονικά δεν μπαίνει στοπ, μπαινει το αντίστροφο τριγωνικό σήμα της υποχρεωτικής παραχώρησης της προτεραιότητας αλλιώς χάνεται τελείως η χρησιμότητα του κόμβου.
Με το στοπ ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σταματαει έχει δεν έχει κίνηση ο κόμβος.Οι περισσοτερες εισοδοι σε στρογγυλους κομβους στην περιοχη μου, εχουν στοπ. Και καλως εχουν κατα την αποψη μου. Εφοσον ειμαστε ζωα σαν Ελληνες ας βαλουν παντου στοπ να ησυχασουμε.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Με το στοπ ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σταματαει έχει δεν έχει κίνηση ο κόμβος.Οι περισσοτερες εισοδοι σε στρογγυλους κομβους στην περιοχη μου, εχουν στοπ. Και καλως εχουν κατα την αποψη μου. Εφοσον ειμαστε ζωα σαν Ελληνες ας βαλουν παντου στοπ να ησυχασουμε.
Δεν κάνουν καθόλου καλά διότι διδάσκουν τους οδηγούς, επειδή είναι ηλίθια αυτή η σήμανση, να αγνοούν εκεί την υποχρεωτική ακινητοποίηση, με αποτελεσμα να συμπεριφέρονται σιγα σιγα έτσι σε όλα τα στοπ.
-
Και ξαναγυριζει τωρα η κουβεντα στο οτι πολλοι δεν ξερουν την διαφορα στοπ και παραχωρησης προτεραιοτητας
-
-
@Angel ισως φταιω και εγω που δεν το διατυπωσα σωστα. τα αυτοκινητα και οι μηχανες δε σταματανε
σε στοπ, σε εισοδο κυκλικου κομβου. οι νταλικες παντα σταματανε σε στοπ. εδω δει αρκετες φορες να φρεναρει
αποτομα επικαθημενο κινουμενου στον κυκλο, γιατι καποιο αυτοκινητο παραβιασε στοπ.
ευτυχως μεχρι σημερα δεν ειχαμε κανενα σοβαρο ατυχημα, μονο κατι σπασμενα
φτερα σε αυτοκινητα. -
Σαν να τα μπέρδεψε λιγάκι
και έκατσε στην είσοδο ... ο Παπούλης ...
-
@Angel ισως φταιω και εγω που δεν το διατυπωσα σωστα. τα αυτοκινητα και οι μηχανες δε σταματανε
σε στοπ, σε εισοδο κυκλικου κομβου. οι νταλικες παντα σταματανε σε στοπ. εδω δει αρκετες φορες να φρεναρει
αποτομα επικαθημενο κινουμενου στον κυκλο, γιατι καποιο αυτοκινητο παραβιασε στοπ.
ευτυχως μεχρι σημερα δεν ειχαμε κανενα σοβαρο ατυχημα, μονο κατι σπασμενα
φτερα σε αυτοκινητα.Αααα... Το πήρα ανάποδα.
Ναι αυτό που λες ισχύει. Είτε υπάρχει το στοπ είτε όχι το ίδιο τους κάνει.
Είναι μέχρι κανένα φορτηγό να σύρει κάποιον για καμιά 50αριά μέτρα. Μετά θα το μάθουν. -
Ο κοσμος εχει ξεφυγει απο καθε οριο κ λογικη (ποιος φταιει για αυτο αραγε?)...
Οδηγος σχολικου με παιδακια μεσα. Σταματαει σε ΣΤΟΠ, κοιταει εμενα που ερχομαι με το μηχανακι, κ ξεκιναει κ περναει χαλλλλλλλαραααααααα. Καταφερνω να μην απλωθω στο πλαι του σχολικου, κ στο 'γιατι ρε περνας το στοπ κ δεν περιμενεις' η απαντηση ηταν 'μη σταματησεις ουτε εσυ αν δεν θες'.
Τι επρεπε να ΤΗΣ γαμησω? Ναι, απο γυναικα ερεε ολη αυτη η μαγκια απο τα μπατζακια.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]