-
.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχουν αυξηθει οι μαλακες με τα ποδηλατα...blackpug
Αν δεν καταλαβε οτι χτυπησε ροδα παρκαρισμενου τοσο δυνατα ωστε να στραβωσει ψαλιδι, δεν πρεπει να ειναι στο δρομο. Εγω σε παω στοιχημα οτι την εκανε γιατι ηταν (ενας ακομη) ανασφαλιστος.
το παρκαρισμενο ηταν με στριμμενη τη ροδα προς το δρομο?για ποιο λογο να μην ισιωσεις το τιμονι αφου παρκαρεις?
-
Δεν ξερω πως ηταν, δεν ημουν εγω ο οδηγος (αν ημουν εγω δεν θα καναμε αυτη τη συζητηση τωρα).
-
αρα μπορει να εκανε την μαλακια ο οδηγος του οχηματος σου κ απλως να το παρκαρε σπασμενο.κ μετα να σου ελεγε ιστοριες με πεταλουδες κ δρακους κ 3ους που περασαν κ το χτυπησαν.
η δεν παιζει καν σαν ενδεχομενο κ εχω καταλαβει κατι λαθος? -
Δεν ξέρω πού να το βάλω, ας το βάλω εδώ λοιπόν!
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=210703
Συγκεκριμένα, λόγω εργασιών τοποθέτησης ηχοπετασμάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και τμήματος της δεξιάς λωρίδας
Το διαβάσατε;;; Προσωρινά θα απαγορεύεται να** κυκλοφορείτε στη ΛΕΑ!**!!
Δεν πάμε καλάααααααααααααααααα!!!
-
Δεν λέει οτι θα απαγορεύεται προσωρινά, αλλά ότι οι λωρίδες δεν θα είναι διαθέσιμες για οποιονδήποτε λόγο !!!
Πιο πολύ για προειδοποιήση μου κάνει για να ξέρουν οι οδηγοί...Δεν βλέπω κάτι παράλογο...
-
Ήμουν πίσω από το πράσινο 207 και προχωρούσαμε κανονικά στο δρόμο. Ξαφνικά κόβει, σταματάει και το αφήνει ακριβώς έτσι όπως βλέπετε για να πάει στο σουπερμαρκετ που έχει δίπλα. Οοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυρρρρρρρρρρρτ ρεεεεεεεε!
-
επρεπε να πας να παρκαρεις ακριβως κολλητα του,παραλληλα ωστε να μη μπορεσει να ανοιξει τη πορτα του οδηγου.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αρα μπορει να εκανε την μαλακια ο οδηγος του οχηματος σου κ απλως να το παρκαρε σπασμενο.κ μετα να σου ελεγε ιστοριες με πεταλουδες κ δρακους κ 3ους που περασαν κ το χτυπησαν.
η δεν παιζει καν σαν ενδεχομενο κ εχω καταλαβει κατι λαθος?Με το συγκεκριμενο οδηγο αποκλειεται, αλλα ετσι κ αλλιως ηταν παρκαρισμενο κανονικα (αριστερη μερια προς το δρομο) κ το ψαλιδι στραβο (= δυσκολο να μετακινηθηκε), ζαντα χτυπημενη στο κεντρο της, κ παππους που ειδε το σκηνικο κ το ειπε κ στον οδηγο (που ηταν μεσα σε μαγαζι πελατη) κ σε εμενα. Ο παππους φυσικα ειδε το σκηνικο αλλα δεν του περασε καν απο το μυαλο να δει καμμια πινακιδα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήμουν πίσω από το πράσινο 207 και προχωρούσαμε κανονικά στο δρόμο. Ξαφνικά κόβει, σταματάει και το αφήνει ακριβώς έτσι όπως βλέπετε για να πάει στο σουπερμαρκετ που έχει δίπλα. Οοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυρρρρρρρρρρρτ ρεεεεεεεε!
Ο Χίτλερ εδώ που τα λέμε είχε και ορισμένα δίκια περί ευγονικής.
-
Zωα ολοι αυτοι που ενω ειναι στη μεση του δρομου πατανε τα αλαρμ και αρχιζουν το παρκαρισμα και η πλακα ειναι οτι αν υπαρχει καποιος δρομος παρακατω δεξια η αριστερα υποθετεις οτι θα πανε προς αυτον μεχρι να δεις οτι αναβουν και τα 2 φλας.Ειναι τρομερα εκνευριστικο και μπορει να καταντησει και επικινδυνο.
Επιπλεον οι βλακες που περνανε κοκκινα με τα ποδηλατα,αν περασει και τους πατησει κανεις αυτος θα φταιει μετα; -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Zωα ολοι αυτοι που ενω ειναι στη μεση του δρομου πατανε τα αλαρμ και αρχιζουν το παρκαρισμα και η πλακα ειναι οτι αν υπαρχει καποιος δρομος παρακατω δεξια η αριστερα υποθετεις οτι θα πανε προς αυτον μεχρι να δεις οτι αναβουν και τα 2 φλας.Ειναι τρομερα εκνευριστικο και μπορει να καταντησει και επικινδυνο.τιτάνια δημοσίευση αυτη.
-
Zωα ολοι αυτοι που ενω ειναι στη μεση του δρομου πατανε τα αλαρμ και αρχιζουν το παρκαρισμα και η πλακα ειναι οτι αν υπαρχει καποιος δρομος παρακατω δεξια η αριστερα υποθετεις οτι θα πανε προς αυτον μεχρι να δεις οτι αναβουν και τα 2 φλας.Ειναι τρομερα εκνευριστικο και μπορει να καταντησει και επικινδυνο.
Επιπλεον οι βλακες που περνανε κοκκινα με τα ποδηλατα,αν περασει και τους πατησει κανεις αυτος θα φταιει μετα;Το πάμε άλλη μια πιο λιανά για να το καταλάβω...
-
Zωα ολοι αυτοι που ενω ειναι στη μεση του δρομου πατανε τα αλαρμ και αρχιζουν το παρκαρισμα και η πλακα ειναι οτι αν υπαρχει καποιος δρομος παρακατω δεξια η αριστερα υποθετεις οτι θα πανε προς αυτον μεχρι να δεις οτι αναβουν και τα 2 φλας.Ειναι τρομερα εκνευριστικο και μπορει να καταντησει και επικινδυνο.Καλα τα λες. Ετσι και εγω πριν λιγες μερες βγαζω αλαρμ και για τα επομενα ~50 μετρα παω σιγα μεχρι να βρω ακριβως που να παρκαρω (μονοδρομος με πιθανες θεσεις δεξια και αριστερα). Η μηχανη απο πισω μου οντως δεν ειδε οτι αναβουν και τα δυο φωτακια και επειδη ειχε δρομο παρακατω αριστερα νομισε θα στριψω αριστερα, πηγε να με περασει απο δεξια...
ακομα στα φαναρτζιδικα ειμαστε....ρε τι ακουμε....
-
Πάλι καλά δεν είμαι ο μόνος...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Καλα τα λες. Ετσι και εγω πριν λιγες μερες βγαζω αλαρμ και για τα επομενα ~50 μετρα παω σιγα μεχρι να βρω ακριβως που να παρκαρω (μονοδρομος με πιθανες θεσεις δεξια και αριστερα). Η μηχανη απο πισω μου οντως δεν ειδε οτι αναβουν και τα δυο φωτακια και επειδη ειχε δρομο παρακατω αριστερα νομισε θα στριψω αριστερα, πηγε να με περασει απο δεξια...
Αν οντος εγινε ετσι,εισαι και συ ζωο.
Τα αλαρμ δεν ειναι για να τα παταμε και να ψαχνουμε κανα τεταρτο να παρκαρουμε απλα πραγματα και οποιος το κανει να του καουν οι ασφαλειες. -
Καλα τα λες. Ετσι και εγω πριν λιγες μερες βγαζω αλαρμ και για τα επομενα ~50 μετρα παω σιγα μεχρι να βρω ακριβως που να παρκαρω (μονοδρομος με πιθανες θεσεις δεξια και αριστερα). Η μηχανη απο πισω μου οντως δεν ειδε οτι αναβουν και τα δυο φωτακια και επειδη ειχε δρομο παρακατω αριστερα νομισε θα στριψω αριστερα, πηγε να με περασει απο δεξια...
Αν οντος εγινε ετσι,εισαι και συ ζωο.
Τα αλαρμ δεν ειναι για να τα παταμε και να ψαχνουμε κανα τεταρτο να παρκαρουμε απλα πραγματα και οποιος το κανει να του καουν οι ασφαλειες.Μηπως φταις και εσυ γιατι ησουν πολυ κοντα;Αλλιως δεν δικαιολογειται να μην τα βλεπεις και τα δυο φλας.
-
Δε θα το λεγα,απλα συνηθως παει το ματι στο ενα απο τα 2 φλας.
Οπως και να χει εμπιπτει στην γενικοτερη φιλοσοφια οτι εβαλα αλαρμ ο κοκ δεν ισχυει για μενα,παω αναποδα σε μονοδρομο,παω στο πεζοδρομιο,μπαινω και στο σουβλατζιδικο να παρω μια πιτα απ ολα.
Ο κ.ο.κ λεει οτι για το παρκαρισμα πρεπει να βγαζεις φλας και οχι αλαρμ,συνεπως εχω καθε δικαιωμα να κραζω αυτους που το κανουν απο την στιγμη που με ενωχλει.
Επιπλεον το οτι εχει επικρατησει δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο. -
καταλαβαινεις τη ηλιθιοτητες γραφεις?
λες οτι αναβει αλαρμ και εσυ τα μπερδευεις με φλας,και ετσι νομιζεις οτι θα στριψει
και απαιτεις να αναβει φλας γιατι?για να μπερδευεσαι παλι και να νομιζεις οτι θα στριψει? -
Δηλαδή αν βγάλεις το φλας για να παρκάρεις θα είναι καλύτερα? Δεν θα μπερδευτείς αν ακολουθεί δρόμος?
Στους δρόμους μας με τους οδηγούς τους δεν τολμάω να αναψω φλας για παρκάρισμα αν με ακολουθεί κάποιος και είμαι κοντά σε διασταύρωση γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρω
Η κλαίω κανέναν προφυλακτήρα...Δεν είναι πάντα εφαρμόσιμο !!!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]