-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το οτι εχεις μπρατσα δεν σημαινει οτι εχεις και δυναμη....Speak for yourself
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το οτι εχεις μπρατσα δεν σημαινει οτι εχεις και δυναμη....Άσε ρε
Εκτός αν μιλάς για τύπους που κάνουν 3 διαφορετικές ασκήσεις για δικεφαλα, ενώ δεν έχουν κάνει ποτέ σκουότ π.χ.Sent
-
δυναμη=νευρο οχι μπρατσα
(semi troll) -
βλαμενος στη ναβαρινου στην καλαματα ειχε σταματησει να κατεβασει πραγματα σε καφετερια και μπλοκαρε ολη τη ναβαρινου αφου ειχε κλεισει το ενα ρευμα κυκλοφοριας
ζω αυτος με το φοκους που ερχοταν κολιμενος πισω μου του ευχωμαι να φαει τα μουτρα του
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
μου συνέβη πριν λίγο καιρό στα φανάρια της Κατεχάκη για να στρίψεις προς Ζωγράφου ...
Είμαι το 4ο αυτοκίνητο. Φεύγουν τα 2 πρώτα . Στο τρίτο είναι 4 μαντράχαλοι 20άρηδες . Πάει να ξεκινήσει και σταματάει , φαινόταν κάτι να μη πηγαίνει καλά με το αυτοκίνητο . Με το που ανάβει πορτοκαλί , γκαζώνει και φεύγει , οι μαντράχαλοι σκάνε στα γέλια και κάνουν κωλοδάχτυλα , φυσικά δε προλάβαινα να περάσω κι εγώ . Εντάξει ήμουν χαλαρός τότε και για να πω την αλήθεια γέλασα με το σκηνικό , αλλά άμα ήμουν σε άλλη φάση θα τους κυνηγούσα στάνταρΝα παθουν καρκινο. Αλλα αφου πρωτα χασουν τα παιδια τους απο καρκινο.
Κατι λεγαμε παλιοτερα για την αξια της ανθρωπινης ζωης. Να καποιοι που εχουν αρνητικο προσημο μπροστα στην αξια της δικης τους ζωης.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
μου συνέβη πριν λίγο καιρό στα φανάρια της Κατεχάκη για να στρίψεις προς Ζωγράφου ...
Είμαι το 4ο αυτοκίνητο. Φεύγουν τα 2 πρώτα . Στο τρίτο είναι 4 μαντράχαλοι 20άρηδες . Πάει να ξεκινήσει και σταματάει , φαινόταν κάτι να μη πηγαίνει καλά με το αυτοκίνητο . Με το που ανάβει πορτοκαλί , γκαζώνει και φεύγει , οι μαντράχαλοι σκάνε στα γέλια και κάνουν κωλοδάχτυλα , φυσικά δε προλάβαινα να περάσω κι εγώ . Εντάξει ήμουν χαλαρός τότε και για να πω την αλήθεια γέλασα με το σκηνικό , αλλά άμα ήμουν σε άλλη φάση θα τους κυνηγούσα στάνταρΝα παθουν καρκινο. Αλλα αφου πρωτα χασουν τα παιδια τους απο καρκινο.
Κατι λεγαμε παλιοτερα για την αξια της ανθρωπινης ζωης. Να καποιοι που εχουν αρνητικο προσημο μπροστα στην αξια της δικης τους ζωης.
Ε βέβαια και λίγα λές ...
ΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ Tubarao αν είναι δυνατόν !!!!
-
Αναμενω ποστ Πιπινου μετα απο αυτα..
-
Μου αρέσει που στο συγκεκριμένο θέμα ειμαι πιπινικός ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα θα σου πω ότι παλιότερα συμφωνούσα σε μεγάλο μέρος από αυτά που έγραφες αλλά τώρα τελευταία έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις. Εντάξει είπαμε πολλοί από εμάς τρελαινόμαστε με τέτοιου είδους καφρίλες αλλά όχι και να ευχηθείς καρκίνο σε έναν 20άχρονο που έκανε κάτι τέτοιο ....
Εντελώς φιλικά πάντα και ελπίζω αυτό που σου γράφω να σε προβληματίσει λίγο ...
-
Εχω αρχισει κ ξεφευγω επειδη τα παντα κ οι παντες γυρω μας εχουν αρχισει να ξεφευγουν*. Εγω απλως προσαρμοζομαι. Ειναι αυτο που εδω κ χρονια (κυριολεκτικα) λεω οτι παμε για ζουγκλα κ στο τελος θα καταληξουμε χειροτεροι απο ζουγκλα, οπου θα επιβιωνουν μονο τα πιο αγρια ζωα.
*Επειδη τοσο καιρο ολοι τους αφηνετε. Καθημερινα τετοιες συμπεριφορες επιβραβευονται με το να γινονται ανεκτες.
Εντελως φιλικα κ εγω σου υπενθυμιζω:
4 μαλακες (κ αδερφες, γιατι μαζευονται τεσσερεις φουσκωτοι για να τολμησουν να τα κανουν αυτα...) αναγκαζουν απροκλητα κοσμο να κολλαει σε κοκκινα φαναρια, κ μετα χασκογελωντας του κανουν κωλοδαχτυλα. Κ ειναι σιγουρο οτι οταν καποιος τους ριξει τα γ@μοστ@υριδια που τους αξιζουν, θα βγουν εξω κ θα τον πλακωσουν στο ξυλο.
Κ αυτος που θα τους μπινελικωσει μπορει να ειναι ο πατερας σου που ειναι πιο μεγαλος κ εχει μαθει να ριχνει κ κανα βρισιδι στον δρομο, η γκομενα σου που με αγνοια κινδυνου θα τους βρισει, μπορει να εισαι εσυ απο πισω που για τον Χ σοβαρο λογο βιαζεσαι, κλπ κλπ.
Αρα, να τους φαει τα σωθικα ο καρκινος. Κ αν γινοταν με καποιο μαγικο τροπο να μαθαιναν οτι το επαθαν αυτο επειδη εκαναν αυτο που κανουν στον δρομο, ακομα καλυτερα.
ΥΓ Τωρα που το σκεφτομαι, ισως να ειναι κ χειροτερα ετσι γιατι ωντας ετοιμοθανατοι, δεν εχουν κ πολλα να χασουν κ μπορει να γινουν κ χειροτεροι. Καλυτερα ισως να ηταν να ψοφησουν μια κ εξω κ να μας απαλλαξουν απο την παρουσια τους. Απλα σκεφτομαι το κοστος της σφαιρας που κανονικα πρεπει να φανε, δεν ειναι οι εποχες για τσαμπα εξοδα...ΑΥΤΟ ειναι που με προβληματιζει.
-
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koin ... sthke.html
-
omg. την άφησαν να φύγει;!;!;!
Απίστετό ζώο..
-
@ kacey
Αν συμπεριφέρεσαι στο δρόμο με τον ίδιο τρόπο που γράφεις, -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koinonia/7911-plateia-xanthis-afise-ix-kai-exafanisthke.htmlΓάτοι τα 'όργανα'!
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koinonia/7911-plateia-xanthis-afise-ix-kai-exafanisthke.html
Γάτοι τα 'όργανα'!
Κατά τα άλλα, 'εμείς' μουτζώνουμε το κτίριο της Βουλής !!
Κατά δεύτερον, πόση ώρα να τους πήρε (μέχρι το '3':30' περίπου), να σκεφτούν να κάνουν στην άκρη το ρημαδογκολφ ...;
Τέλος, ποια f.l. C4 είναι αυτή της Αστυνομίας ; -
Δεν εχει δικαιωμα αστυνομικος να οδηγησει ξενο αυτοκινητο (ειδικα οταν παιζουν τοσοι μαρτυρες κ καμερες), μπορουσε μονο να καλεσει γερανο να το απομακρυνει.
-
Την πρέσα έπρεπε να καλέσει...
-
Αν είδατε στο τέλος τη κυνηγάνε με τις μηχανές. Ελπίζω να τη ξέσκισαν την ηλίθια.
-
Την 'κόβω' κανένα τριχίλιαρο τα πρόστιμα και δυό - τρία πλημμελήματα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχει δικαιωμα αστυνομικος να οδηγησει ξενο αυτοκινητο (ειδικα οταν παιζουν τοσοι μαρτυρες κ καμερες), μπορουσε μονο να καλεσει γερανο να το απομακρυνει.Είπε κανείς να το 'οδηγήσει'; Αν έλυναν το χειρόφρενο και το έσπρωχναν 1-2 μέτρα για ν' αποσυμφορηθεί ο δρόμος (όπως και τελικά έγινε από άλλον οδηγό, αλήθεια, αυτός θα κατηγορηθεί για κάτι ;...), τι θα πείραζε ; Στην τελική και γερανό να καλούσαν, από πού θα ερχόταν ;
Τέλος πάντων, επί της ουσίας, κατάντια το ΟΛΟ σκηνικό ...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]