-
Not sure if koutsoulia
.... or tiramisu ice cream
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Not sure if koutsoulia.... or tiramisu ice cream
Μια δοκιμή θα μας πείσει...
-
Δοκιμασα το tiramisu και μισο λιτρο το εξαφανισα.
Δε θελω απ'το καπω, No thanks!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Oταν θα τον ακουσεις να περναει βγες και σταματησε τον να συζητησετε το ποσο ενοχλητικος ειναι.Εαν δε παιρνει απο λογια και σου το παιξει βαρυ πεπονι, τοτε βρες που μενει και ενα βραδυ ριξε μεσα σε 2 καποτες λιγο αφρο ξυρισματος και φορεσε τες στους καθρεπτες.
τι κάνει τσίου τσίου στο δέντρο
ή το ένα ή το δύο, όχι και τα δύο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Oταν θα τον ακουσεις να περναει βγες και σταματησε τον να συζητησετε το ποσο ενοχλητικος ειναι.
Εαν δε παιρνει απο λογια και σου το παιξει βαρυ πεπονι, τοτε βρες που μενει και ενα βραδυ ριξε μεσα σε 2 καποτες λιγο αφρο ξυρισματος και φορεσε τες στους καθρεπτες.
Eαν μου πετας το μπαλακι για το συντακτικο που το βίασα, τοτε απολογουμαι.
... NOT !!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Oταν θα τον ακουσεις να περναει βγες και σταματησε τον να συζητησετε το ποσο ενοχλητικος ειναι.
Εαν δε παιρνει απο λογια και σου το παιξει βαρυ πεπονι, τοτε βρες που μενει και ενα βραδυ ριξε μεσα σε 2 καποτες λιγο αφρο ξυρισματος και φορεσε τες στους καθρεπτες.
Eαν μου πετας το μπαλακι για το συντακτικο που το βίασα, τοτε απολογουμαι.
... NOT !!!
Φίλε μου δε νομίζω να μιλά για το συντακτικό. Απλά θέλει να πεί πως αν του κάνεις παρατήρηση, δεν πιάσει και μετά στο καπάκι του κάνεις το κόλπο με τις καπότες, το μυαλό του θα πάει κατευθείαν σ εσένα, λόγω της κουβέντας που έχει προηγηθεί.
-
E δε θα το κανεις και κατευθειαν.
Βεβαια, ναι οπως ειπες, Η το ενα Η το αλλο... ειναι ο καλυτερος τροπος φυσικα.
-
- Maverick
-
Φορτηγό κάνει αναστροφή και καθώς περνάει από μπροστά μου, παρατηρώ ότι έχει ξεχάσει ανοιχτή τη τάπα του ρεζερβουάρ, η οποία κρέμεται από την αλυσίδα της, και λίτρα πετρέλαιο να χύνονται από το τιγκαρισμένο ρεζερβουάρ...
-
ε δεν είχες ένα δοχείο να πάρεις; ο άνθρωπος πρόσφερε τσάμπα πετρέλαιο στην εποχή που 'χει πάει στα ύψη
-
ακρος επικινδυνο διοτι γλυστραει παρα πολυ το πετρελαιο
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ακρος επικινδυνο διοτι γλυστραει παρα πολυ το πετρελαιοΑυτό λύνεται με ένα σπίρτο
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ακρος επικινδυνο διοτι γλυστραει παρα πολυ το πετρελαιο
Αυτό λύνεται με ένα σπίρτο
καλα, αν αναψεις πετρελαιο με σπιρτο
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Τοτε δε θα ναι πετρελαιο...
-
Το πετρέλαιο πρέπει να ζεσταθεί πάνω απο 60 βαθμούς κελσίου για να αναφλεγεί
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Τοτε δε θα ναι πετρελαιο...
Τότε θα ΕΙΝΑΙ πετρέλαιο...
-
στις σόμπες πετρελαίου με τί το ανάβετε?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
στις σόμπες πετρελαίου με τί το ανάβετε?Με οινοπνευμα σε βαμβακι.
-
ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΩΟ ο νταλικερης που σημερα το πρωι πηγε να περασει την σιδηροδρομικη διαβαση (με φυλαξη) ενω αναβαν τα λαμπακια του σηματοδοτη, ΖΩΟ που πηρε παραμαζωμα τις μπαρες και ΖΩΟ που αντι να συνεχισει γρηγορα εμεινε επανω στις γραμμες, με αποτελεσμα το τρενο να χτυπησει την νταλικα και να την πεταξει στην αλλη μερια.
Το ατυχημα εγινε σημερα το πρωι μπροστα μου στην διαβαση στις φυλακες διαβατων, αλλα επειδη το τρενο σταματησε και μου εκοβε την ορατοτητα απο το τι εμεινε απο την νταλικα, αποφασισα να φυγω καθως θα εμποδιζα σωστικα συνεργεια.
μεσα στο τρενο φανηκε να τραυματιστηκαν επιβατες απο το αποτομο φρεναρισμα και την προσκρουση, αλλα ο οδηγος δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκοταν.
ψαχνω να βρω online εαν υπαρχει καποιο νεο
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το πετρέλαιο πρέπει να ζεσταθεί πάνω απο 60 βαθμούς κελσίου για να αναφλεγείΚαι το καλοκαίρι στην ελληνική άσφαλτο τέτοιες θερμοκρασίες είναι απίθανο να αναπτυχθούν.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]