-
Βρε σιγουρα, αλλα η διαδικασια αυτη ειναι. Οπως καταλαβαινεις, δεν ειναι κ πολυ δοκιμος τροπος να βγαλεις ακρη κ να υπερασπιστεις το δικιο σου.
-
Το δοκίμασα και πράγματι είναι δύσκολο. Και είχα και μάρτυρες και καταγραφή σε cctv. Φαντάσου να μην τα είχα. Αν ο άλλος είναι φεγγαρόπανο και δεν έχει στον ήλιο μοίρα, θέλει χρόνο, χρήμα και γερά νεύρα η υπόθεση. Στη δική μου περίπτωση δύο ήταν οι επιλογές όπως αποδείχτηκε: να γυρίσω σελίδα ή να κανονίσω με τον Kacey μία επίσκεψη. Ακολούθησα την πρώτη. (αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι αργά )
-
Ειπαμε, δεν αναλαμβανω εξωτερικες εργασιες
-
Μπορώ να τους φέρω στο χώρο σου αν θες
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μπορώ να τους φέρω στο χώρο σου αν θες -
α μιλάμε για πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα.
-
Σε ρωταω ευθεως ποιο ειναι το κομπλεξ που αναφερεσαι κ σε ποιον απο τους απο πανω το αποδιδεις.
-
ενταξει παιδια παιδια αλλα ολα εχουν κ τα ορια τους
το θεμα ειναι οτι αυτα τα ορια ειναι υποκειμενικα
αλλιως βλεπω εγω τη ζημια στο αμαξι μου, (406 του '96) και αλλιως ενας αλλος (mazda 6 του '10)
θα μου πειτε, μια λακουβα μετριεται με αντικειμενικα κριτηρια (εκατοστα βαθους) αλλα αλλους τους νοιαζει κ αλλους οχι...
το κακο ειναι οταν αυτοι που δεν τους νοιαζει ειναι γονεις και αφηνουν τα παιδακια τους να κανουν λακουβες κλπμιας κ τελευταια μετακομισα σε περιοχη οπου ειναι φουλ παιδακια, το αντιμετωπιζω
εχω αφησει το αμαξι μες την μπιχλα, οποτε αν θελουν ας κατσουν κ πανω, χαρη θα μου κανουν
κανα δυο απογευματα ειχαν βρει παιχνιδι να κουναν τη μηχανη κ να παιρνει μπρος ο συναγερμος
τα αφηνα, μετα τις 3-4 φορες ενας γονεας τους ειπε κατι (οχι αυστηρα μη φανταστειτε)
βεβαια πιο πολυ ενοχλουσε ο θορυβος αυτα και τη γειτονια παρα εμενα...
καποια στιγμη λεει το καρντασι, θα βγω εξω και θα τα φωναξω (σας γ@μ@ τη μανα), μπας κι ερθει και καμια κ βγαλουμε γουστα, ειπαμε γειτονια milf, μικρομανες ή οπως αλλιως τις λενεγενικως δεν πολυμπαινω σε φαση συζητησης με τους γονεις τους διοτι τα ιδια παιδια καταστρεφουν κατι φωτα κηπου της ιδιας τους της πολυκατοικιας (που πληρωνουν οι ιδιοι) και δεν ιδρωνουν
οποτε ειναι ματαιο πιστευω να ανοιξω κουβενταμια στιγμη μονο εβαλα φωνη σε 2 μικρα που ειχαν πιασει ενα δεντρακι και δοκιμαζαν ποσο λυγιζει
και γιατι θα μου την πει ο kacey, κ με το δικιο του, που δεν ασχολουμαι και ετσι γινεται κ παιρνουν αερα, αλλα εχω πολυ σημαντικοτερα προβληματα αυτη τη στιγμη, απο το να συνετισω τα αναγωγα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
και γιατι θα μου την πει ο kacey, κ με το δικιο του, που δεν ασχολουμαι και ετσι γινεται κ παιρνουν αερα, αλλα εχω πολυ σημαντικοτερα προβληματα αυτη τη στιγμη, απο το να συνετισω τα αναγωγα
Σε καμμια περιπτωση δεν θα σου την πω (πριν χρονια ισως), ο καθενας αποφασιζει το πως κ αν θα ασχοληθει. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εφόσον αποφασιζεις οτι δεν θες/δεν αξιζει/δεν μπορεις να ασχοληθεις, θα πρεπει να αποφασισεις κ οτι δεν μπορεις να γκρινιαζεις για το ταδε πραγμα μετα (αφου δεν ασχολεισαι).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε καμμια περιπτωση δεν θα σου την πω (πριν χρονια ισως), ο καθενας αποφασιζει το πως κ αν θα ασχοληθει. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εφόσον αποφασιζεις οτι δεν θες/δεν αξιζει/δεν μπορεις να ασχοληθεις, θα πρεπει να αποφασισεις κ οτι δεν μπορεις να γκρινιαζεις για το ταδε πραγμα μετα (αφου δεν ασχολεισαι).
συμφωνω
αν κ νομιζω πως ειμαι απο τους λιγοτερους γκρινιαρηδες εδω μεσα -
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Το δε βαριεσαι μας εχει φαει στη χωρα αυτη....ελα μωρε... οχουυυ, σιγα!
-
χαλλλλαρα...
-
Γειτονιά που παιδιά κάνουν παρκούρ στα παρκαρισμένα, πετάνε μπάλες κατεδάφισης και ο kacey τα σημαδεύει με το MX-5 του.
Πού υπογράφω;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε ρωταω ευθεως ποιο ειναι το κομπλεξ που αναφερεσαι κ σε ποιον απο τους απο πανω το αποδιδεις.ότι το βρίσκω υπερβολικό να χτυπήσεις ένα παιδί ή να κάνεις μήνυση στο γονιό του επειδή παίζει μπάλα με τους φίλους του στη γειτονιά. Κι εγώ έχω υπάρξει παιδί κι έχω περάσει αμέτρητες ώρες με τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουμε μπάλα και θυμάμαι τι μλκιες κάναμε, γι'αυτό και δείχνω κατανόηση. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μ'ενοχλούν πολύ όταν γκαρίζουν και χτυπάνε από δω κι από κει, αλλά τι να κάνουν, να κλειστούν σπίτι, playstation και tv ?
Εντάξει δεν έχω δει να συμβαίνει και καμιά χοντρή μλκια, εκεί τότε ναι, κάνεις σύσταση στο γονιό ο οποίος, αν μη τι άλλο, θα υποστηρίξει τον μπούλη γιόκα του (αθάνατος έλληνας, κλασσικά).
-
Απο ολα αυτα που εγραψα,
α) καταλαβες οτι ειπα αυτα?
β) προσπερασες αλλα, πιο σημαντικα που εγραψα.μετα φταιω εγω που 'γραφω υπερβολες'...
-
ωχ κ βαριέμαι να ξαναδιαβάζω
-
Προς Kacey ενταυθα
οκ την αντιληψη σου περι πεζου στο δρομο την εχω καταλαβει - διαφωνω -αλλα εχεις επιχειρηματα δε μπορω να πω.
Να σε ρωτησω την γνωμη σου προς χαρην κουβενταςΠερναω μονοδρομο - στενο προαστειου.
Μεσα στη ζοχαδα μου απο τα %^&** της εργασιακής ημερα κοιτα ΜΟΝΟ προς την σωστη μερια...
και σπαει ο διαολος το ποδαρι του κι ερχεται αυτοκινητο απο την αναποδη ( αναποδα στο μονοδρομο δηλαδη )
Φταιω??? -
Όχι φυσικά
-
Ζώο ο ντελιβεράς που έκανε προσπέραση-διήθηση από αριστερά την ώρα που ήμουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι δίπλα στο πεζοδρόμιο...
Ζώο η γυναίκα μου που άνοιξε την πόρτα να κατέβει χωρίς να κοιτάξει καθρέφτη, δεν φαντάστηκε βέβαια ότι μπορεί κάποιος με μηχανάκι να κάνει τέτοια μ@λ@κια αλλά όφειλε να κοιτάξει.
Ζώο εγώ που αφού ρώτησα τον ντελιβερά εαν είναι καλά κι αν έχει χτυπήσει μπήκα στο αυτοκίνητο να πάρω το κινητό δίνοντας του την ευκαιρία να σηκώσει το μηχανάκι και να φύγει.
Ξανά ζώο ο ντελιβεράς γιατί δεν σκέφτηκε ότι είδα από πιο μαγαζί ήταν και το επισκέφτηκα μετά την δουλειά
Αποτέλεσμα η πόρτα του συνοδηγού έχει 2 σημεία (ένα στην μέση και ένα ακριβώς στην γωνία) σαν να έβαλε κάποιος λοστό και προσπάθησε να την ανοίξει (προεξέχουν οι λαμαρίνες χαρακτηριστικά), προφανώς το ένα από το τιμόνι και το άλλο από την πατούρα...το παπάκι δεν έπαθε τίποτα εκτός από γρατζουνιές από το πεζοδρόμιο που έπεσε... ο ντελιβεράς γρατζούνισε ελαφρώς το χέρι με το οποίο έπεσε στο πεζοδρόμιο.
Αύριο τηλέφωνο στα κεντρικά της εταιρείας ταχυφαγείων για διακανονισμό με την ασφαλιστική τους...ετοιμάζομαι για ματς
edit: για αυτούς που θα βιαστούν.....εδώ στα αριστερά οδηγάμε
-
Έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία με το που σηκώθηκε να φύγει. Θα καλυπτόσουν τόσο από μελλοντικές απαιτήσεις του (αχ ζαλίζομαι, από το χτύπημα είναι) και θα ζόριζες τον ίδιο μιας και θα κατηγορείτο για εγκατάλειψη του σημείου ατυχήματος*.
*: Εφόσον ισχύουν τα ίδια και στην Κύπρο
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]