-
Πανακριβα και τα βαλιτσακια ... καφασια εχουν στην πλατη τους! Ενα τετοιο τελαρο με πραγματα εφυγε πριν λιγες μερες απο παπακι μπροστα μου και ευτυχώς περασε απο κατω απο το ψηλο αμαξι μου!!!
-
πολλες εχω δει με φουλε εξαρτηση
ξανθο μαλλακι
σορτσακι ασπρο
τιραντακι
σαγιοναριτσα
γυαλι ηλιουδε λεω, καλο θεαμα
αλλα ετσι κ συρθουν για 2 μετρα, οχι παραπανωθα το θυμουνται το εγκαυματακι
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ζώο ο τύπος με ένα μαύρο audi Q5 .Πήγαμε με τους γονείς στο Νέο Κόσμο για να ψηφίσουμε και τον πετυχαίνω μπροστά μου στο φανάρι που βρίσκεται λίγα μέτρα πριν από το σχολείο που ψηφίζουμε.Ανάβει πράσινο και μόλις περνάμε απέναντι τη διασταύρωση ήθελε να διπλοπαρκάρει στην αριστερή πλευρά,δίπλα σε άλλο αυτοκίνητο που ήταν το μόνο διπλοπαρκαρισμένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου .Βγάζει αλάρμ και πάει να κατέβει ενώ έχει κλείσει το δρόμο,(ανάμεσα σε αυτόν και το άλλο διπλοπαρκαρισμένο δεν υπήρχε χώρος ούτε για άνθρωπο,όχι για αυτοκίνητο)και του κορνάρω.Με κοιτάζει,μπαίνει μέσα και πάει μπροστά από το δεξί διπλό και μένει εκεί για λίγα δευτερόλεπτα.Εγώ συνεχίζω,βρίσκω μερικά μέτρα πιο κάτω κενό που χόραγε 3 αυτοκίνητα και παρκάρω.Μετά από λίγο έρχεται και εκείνος και παρκάρει πίσω μου.Μπαίνουμε και βγαίνουμε μαζί από το σχολείο,και επιστρέφουμε ταυτόχρονα στα αυτοκίνητα.Ξεκινάει λοιπόν,βγαίνει ξυστά από μένα (ενώ μπορούσε να είχε κάνει λίγο πίσω,είχε 4-5 μέτρα κενό πίσω του!)και θέλει να κάνει αναστροφή.Βάζει όπισθεν και παίρνει φόρα χωρίς να τον έχω πάρει εγώ χαμπάρι,αλλά τον είδε ο πατέρας μου και πάτησε αυτός την κόρνα ευτυχώς,αφού σταμάτησε 2 πόντους από εμάς πατώντας τελευταία στιγμή και απότομα το φρένο.Μετά από αυτό,βγάζει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο,με κοιτάζει,και μου λέει ''πας καλά?'' .Ε,εκεί τα είχα πάρει και γω και του λέω ''τι το θες ολόκληρο τζιπ αφού δεν μπορείς να κάνεις μια σωστή μανούβρα ούτε καν εδώ που έχεις τόσο χώρο?'' (δεν τον έκραξα για τις υπόλοιπες που έκανε)και η αποστομοτική απάντηση ήταν....'' άντε βρε μ@λ@κισμένο που θες να μου την πεις ακόμα δε βγήκες από το αυγό'' και έφυγε.Μιλάμε για πολύ μεγάλο ο οποίος ψήφισε κιόλαςΕφαγα χαροντικη σφηνα απο λεμονι c2 στην ανηφορικη ευθεια μετα τη toyota στη Ν.Ε.Ο Πατρων.. Βλεπωντας απο το καθρευτη τι πηγαινε να γινει απλα αφησα οσο χωρο επρεπε ωστε να χωρεσει..Μετα εκανε ακριβως το ιδιο σε αλλα 2-3 προπορευομενα.Καλος ψοφος @δι..
Επισης ασημι xsara σημερα στην Αττικη οδο αρχισε ν ερχεται πανω μου χωρις φλας τη στιγμη που ημουν στη τυφλη γωνια του προσπερνωντας..Κορνα, φρεενα ,μαζευτηκε αμεσως και σηκωσε το χερι ζητωντας συγγνωμη..
Τρισμεγιστος μαλακας το μπορντω Y που με πηγαινε προφυλακτηρες μεσα σε παρακαμψη της Κορινθου-Πατρων και οταν τελειωσε η παρακαμψη και το πατησα λιγο μπας και ξεκολλησω επεμενε να προσπερασει με 150 με το κουβα μεσα στη στροφη που ερχοταν..
-
Το θεωρώ ξεφτίλα, αλλα χθες στα διοδια ηταν τρεις μηχανοβιοι που εκαναν μοιρασια για το πως θα περάσουν τσαμπα τα διοδια απο την λωριδα e-pass.
Ο ενας με περιμενε, μολις περασα απο διπλα του χώθηκε απο πίσω και εγω καθυστέρησα επίτηδες να δω τις αντιδράσεις του. Σταμάτησα και καλα να βρω το epass ... σταμάτησε και αυτός.
και φυσικα πέρασε δωρεαν μαζί μου. -
Αν μιλάς για την Πατρών-Κορίνθου, μόνο ξεφτίλα δεν το θεωρώ. Σιγά μην πληρώσουν και τον βαρκάρη για να περάσουν 'απέναντι'.
-
Ζώο στην Ηρακλείου( ),λίγο μετά την έξοδο της αττικής οδού, που έφαγε στοπ θέλοντας να βγει στον κεντρικό και μου αναβάθμισε αισθητικά την πόρτα του συνοδηγού.
Έχουν σφίξει οι ζέστες και δεν βλέπουν τα στοπ πολλοί συμπολίτες μας
-
Τι να πω ρε γμτ με αυτούς τους ποδηλάτες; Δηλαδή πόσο μακρυά θα πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι; Πρέπει δηλαδή να φτάσουμε στο αμήν και να ξεκινήσουμε το runover ? Θέλεις να χρησιμοποιείς το δρόμο; Πλήρωνε.
αμ το άλλο, Παρασκευή βράδυ που έφαγα μισή παραλιακή σημειωτόν επειδή οι παπάρες πήγαιναν τη βόλτα τους με τις πλάτες της αστυνομίας;
-
Το σκηνικό που γίνεται τις παρασκευές με την παρέλαση ποδηλάτων, ξέρουμε αν είναι νόμιμο; Προβλέπεται τέτοιο δικαίωμα κατάληψης του οδωστρώματος και μάλιστα με τέτοια συχνότητα;
-
δεν ειναι καταληψη οδοστρωματος.
-
Δεν είναι κατάληψη οδωστρώματος επειδή οδηγούν σε δρόμους χωρίς κατώτατο όριο ταχύτητας φαντάζομαι. Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι δεν καθυστερούν την κίνηση στους δρόμους αισθητά. Επίσης, θα ήθελα να ξέρω τι επιδιώκουν να πετύχουν με αυτήν την συμπαθητική τακτική.
-
μια χαρα νομιμοι ειναι
deal with it -
Άρθρο 40 Ειδικοί κανόνες για τους οδηγούς ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και τρίτροχων οχημάτων
- Οι οδηγοί ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και τρίτροχων οχημάτων, απαγορεύεται:
...........
δ) Να κινούνται ανά δύο ή και πλείονες παράλληλα.
http://www.bikerespect.gr/gr/page/index/22
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειδικα το απο πανω το καταστρατηγούν ;
- Οι οδηγοί ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και τρίτροχων οχημάτων, απαγορεύεται:
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
μια χαρα νομιμοι ειναι
deal with itΦυσικα κ ΔΕΝ ειναι νομιμοι, ακομα κ οταν απλα ποδηλατουν*, κ αν ημασταν σοβαρο κρατος θα ειχε καποιος αλλος deal with them μεχρι τωρα. Μερικοι κακομαθημενοι τσογλαναραιοι ειναι που πηραν κατι σοβαρο (ποδηλασια), το εκαναν μοδα, κ πατωντας στο οτι εγινε μοδα κ παιρνοντας θαρρος απο τη ψυχολογια του μπουγιου, πουλανε κ μαγκια κανοντας κατι που ουτε στα πιο ανωμαλα ονειρα τους δεν θα ειχαν σκεφτει να κανουν.
Να το πω αλλιως: αν ΕΝΑΣ ποδηλατης εκοβε βολτες στη μεση της παραλιακης εμποδιζοντας ολα τα αυτοκινητα, ΟΛΟΙ θα τον λεγαμε μαλακα κ τελικα καποιος θα τον παταγε κ θα συνεχιζοταν η ζωη τριγυρω μας φυσιολογικα. Τωρα που το κανουν τρεις χιλιαδες ΜΑΛΑΚΕΣ, ειναι 'οικολογοι', 'ενεργοι πολιτες', 'προαγουν την αθληση' κ κατι τετοιες μλκιες. Δεν διαφερουν σε τιποτα απο κατι πορειες οπου μερικες εκατονταδες ΜΑΛΑΚΕΣ ταλαιπωρουν μια ολοκληρη πολη, θεωρωντας οτι εχουν το 'δικαιωμα' να το κανουν αυτο γιατι εχουν το 'δικαιωμα' στη διαδηλωση.
a) κινουνται πολλοι παραλληλα, που ειναι παρανομο.
β) οδηγοι βραδυπορουντουν οχηματων ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κινουνται στη δεξια λωριδα κ στο δεξι ακρο αυτης.Επειδη ομως ειμαστε μπουρδελο κ ο καθε ΜΑΛΑΚΑΣ με ακρη κανει οτι γουσταρει, εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στον πρωτο οδηγο που θα παθει αμοκ κ θα τους σκορπισει σε κομματια στην ασφαλτο.
*Πιστευω δεν χρειαζεται να σου εξηγησω ποσο καθολου χαρα νομιμοι δεν ειναι οταν, φτανοντας σε μια διασταυρωση, δεν σταματανε στα κοκκινα φαναρια αλλα την κλεινουν με το ετσι θελω επι 15λεπτο για να περασουν ολοι μαζι ειτε ειναι πρασινο ειτε κοκκινο. Ή ειναι κ αυτο μια χαρα νομιμο?
-
Το δίκιο των πολλών
-
εγραψα πουθενα οτι εχουν δικαιωμα να πηγαινουν οπως θελουν?
εγω εγραψα οτι εχουν καθε δικαιωμα να κινουνται στο δρομο -
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
Το σκηνικό που γίνεται τις παρασκευές με την παρέλαση ποδηλάτων, ξέρουμε αν είναι νόμιμο; Προβλέπεται τέτοιο δικαίωμα κατάληψης του οδωστρώματος και μάλιστα με τέτοια συχνότητα;μια χαρα νομιμοι ειναι
deal with itΣε αυτο δεν απαντουσες?
εγραψα πουθενα οτι εχουν δικαιωμα να πηγαινουν οπως θελουν?
εγω εγραψα οτι εχουν καθε δικαιωμα να κινουνται στο δρομοΥπαρχει καποιος αλλος τροπος να κινηθουν 1000 ποδηλατα, περαν του να κλεισουν το δρομο για τη παρτη τους?
-
υπαρχει.να κινουνται ο καθενας σε σειρα.
εγω ειπα οτι δεν ειναι καταληψη οδοστρωματος γιατι κινουνται.
καταληψη οδοστρωματος γινεται απο καφασια για καβατζοπαρκινγκ. -
Θεωρεις δηλαδη οτι ειναι εφικτο να μαζευονται 1000 ποδηλατα παρεα, κ να κινουνται σε μονη σειρα κ στο ακρο του δρομου ωστε να μην ενοχλουν?
-
Ακριβώς αυτό ρώτησα.
Έγραψα για 'κατάληψη' του οδωστρώματος, εννοώντας κυρίως την παρακώλυση διέλευσης άλλων οχημάτων και την παντελή αδιαφορία για τον ΚΟΚ. Η απάντηση ότι 'είναι νόμιμοι, δέξου το', νομίζω δεν εφαρμόζεται εδώ.
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μερικοι κακομαθημενοι τσογλαναραιοι ειναι που πηραν κατι σοβαρο (ποδηλασια), το εκαναν μοδα, κ πατωντας στο οτι εγινε μοδα κ παιρνοντας θαρρος απο τη ψυχολογια του μπουγιου, πουλανε κ μαγκια κανοντας κατι που ουτε στα πιο ανωμαλα ονειρα τους δεν θα ειχαν σκεφτει να κανουν.
Πολύ φοβάμαι ότι αυτό απαντά στην ερώτησή μου για του λόγους που γίνεται αυτή η εβδομαδιαία σεμνή τελετή.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θεωρεις δηλαδη οτι ειναι εφικτο να μαζευονται 1000 ποδηλατα παρεα, κ να κινουνται σε μονη σειρα κ στο ακρο του δρομου ωστε να μην ενοχλουν?κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να ενταχθει στα πλαισια αθλητικων δραστηριοτητων, να παρει αδεια απο αστυνομια, να αστυνομευτει κλπ κλπ
κ λογικα να γινει ωρα και μερα που δεν ενοχλει
πως γινονται μαραθωνιοι δρομοι Κυριακες
παιρνουν καμια τετοια αδεια οι τυποι????
συνοδευονται απο αστυνομια???η πλειοψηφια των ποδηλατων που συναντω καθημερινα, νομιαζει οτι ειναι αθανατοι
χωρια που θεωρουν οτι ο ΚΟΚ δεν ισχυει για αυτους
σφαζουν κοκκινα κ στοπ κ μονοδρομους αβιαστα, χωρις να ελεγξουν, λες και ειναι robocopκριμα σε αυτον που θα τους πατησει κ θα μπλεξει σε δικαστηρια κ μλκ
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]