-
Αν ρωτάς κατά πόσο μπορείς να ανεβάσεις κατευθείαν από τον σκληρό, η απάντηση είναι όχι, δε γίνεται.
-
Η συγκεκριμένη δημοσίευση είναι απορία για το ποιος είναι (ή δεν είναι) ζώον στη συγκεκριμένη περίπτωση! Έχουμε και λέμε.... Περιοχή Άλιμος----> Άνω Καλαμάκι. Σύμφωνα με τις φωτό: Ανεβαίνουμε την οδό Γεωργίου Παπανδρέου( έχει ανηφορική κλίση) και θέλουμε να στρίψουμε αριστερά στη Παρνασσού! (Η διασταύρωση όπως είναι φυσικό εκεί δεν έχει νησίδα). Έχουμε και λέμε...
Οι πινακίδες:
Τα αυτοκίνητα τα οποία έρχονται από τη κάτω πλευρά της Ιονίας-Θεσπρωτίας* έχουν STOP (το έχω ζωγραφίσει, σκεφτείτε το με την ανάποδη φορά), επίσης υπάρχει και μια απαγορευτική πινακίδα για αυτούς που ανεβαίνουν τη Παπανδρέου ούτως ώστε να απαγορεύσει την ανάποδη φορά στην Ιονίας-Θεσπρωτίας* (σε αυτούς με το STOP δλδ.) Δυστυχώς, πολλές φορές, αν όχι πάντα οι οδηγοί της Ιονίας (της κάτω πλευράς της οδού) δε σταματάνε στο STOP ή εαν σταματήσουν δίνουν προτεραιότητα μόνο σε αυτούς που κατεβαίνουν αριστερά τους τη Παπανδρέου.
Τι συμβαίνει στο σημείο:http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.9 ... 3&t=h&z=19
Εαν πάς να μπεις από τη Παπανδρέου καθώς την ανεβαίνεις, στη Παρνασσού κοντεύεις να τρακάρεις. Προσέξτε το εξής όμως! Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που οι της Ιονίας-Θεσπρωτίας* ήδη στρίβουν! Εκεί αν έχεις την απαίτηση να περάσεις θα είσαι λάθος! Αναφέρομαι σε όλους τους οδηγούς που έχουν την αίσθηση ότι έχουν προτεραιότητα όταν σε βλέπουν να περνάς οπότε και πατάνε γκάζι! Παιδιά είναι φοβερό! Το STOP δε το σέβονται. Το σέβονται μόνο εαν θέλουν να πάνε ευθεία ή κάτω δεξιά. Ταυτόχρονα έχω ζωγραφίσει με πράσινο (το χρώμα δεν έχει να κάνει με το ποια απόφαση είναι σωστή ή λάθος, απλά ίσως το πράσινο δείχνει πιο ασφαλής διέλευση) μια 2η πορεία η οποία καταλήγει στη Παρνασσού χωρίς να σε βάζει στο μπελά της διασταύρωσης( αν και υπάρχει και άλλη διασταύρωση πάνω η οποία είναι επικίνδυνη για άλλους λόγους, ορατότητας, ταχύτητας κτλ..)
Ποια είναι η άποψη του φόρουμ??????????? Ήθελα πολύ καιρό να το γράψω εδώ. Για να δω επιτέλους αν είμαι ζώον εγώ ή οι άλλοι??? Μια φορά είχα διένεξη στο σημείο με μια bmw m3 ο οποίος φώναζε ότι δεν είχε STOP. Τράβηξε μια όπισθεν, το είδε και παραδέχτηκε ότι είχα δίκιο....*Ιονίας-Θσπρωτίας: στο bing maps αναφέρεται ως Ιονίας στο google maps ως Θεσπρωτίας
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
pipinos1976 έχω την απορία γιατί στα μυθιστορήματα που αναφέρεις τονίζεις πάντα τον τύπο του αυτοκινήτου, πιστεύεις πως έχει σημασία για την πλοκή?Δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα που μας ξεχωρίζουν από το www.cosmopolitan.gr/forum κι εσύ θέλεις να μην αναφερόμαστε καν στο αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
pipinos1976 έχω την απορία γιατί στα μυθιστορήματα που αναφέρεις τονίζεις πάντα τον τύπο του αυτοκινήτου, πιστεύεις πως έχει σημασία για την πλοκή?
Δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα που μας ξεχωρίζουν από το http://www.cosmopolitan.gr/forum κι εσύ θέλεις να μην αναφερόμαστε καν στο αυτοκίνητο;
Μα δεν υπάρχει λόγος να αναφερόμαστε στο αυτοκίνητο. Είναι ακριβώς το ίδιο να λες: το ζώον παραβίασε το STOP και θα διέλυε το αυτοκίνητό μου με το φορτηγό / ποδήλατο ή ξεκίνησε προσπέρασμα, πού πας ρε Καραμήτρο; Το είδος του οχήματος δεν παίζει ρόλο. Τι προσπέρασμα Μ3 σε Aygo, τι προσπέρασμα i20 σε Μ6.
Και φυσικά, επειδή στο forum, αλλά και στη ζωή μετράει η αντικειμενικότητα, αν γράφει για μάρκα ο YAMA (βλ. παραπάνω δημοσίευση) είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά αν το γράφει ο pipinos1976 (περιέργως πώς χωρίς να του έχουμε αλλάξει το όνομα αυτή τη φορά) είναι μεμπτό γιατί δείχνει διάθεση κουτσομπολιού, μείωσης, απαξίωσης κτλ. Να χαρώ αντικειμενικότητα και αμεροληψία.
Δεν πρόκειται να αλλάξω κάτι όμως. Θα σας τη λέω για την αλλαζονία σας, την αμετροέπειά σας, την απατεωνιά σας ή ο,τιδήποτε άλλο βρίσκεται εκεί για να σχολιάσω. Απλά, τώρα πλέον, κάθε βλακεία που γράφεται την αναφέρω για να υπάρχουν και νομικές αποδείξεις ότι ήμουν δέκτης αρνητικών σχολίων, ύβρεων, κτλ (απαίτηση της διαχείρισης ήταν) και απαντάω με πολύ ήρεμο τρόπο και όσο γίνεται πιο ήπια. Μπες, λοιπόν, κι εσύ στην ομάδα των anti-pipinos1976. Μάλλον θα κάνω ένα topic στο οποίο θα μαζέψω όλους τους αντιδραστικούς για να γνωρίζω ποιοι λειτουργούν αντι-επιστημονικά και κρίνουν με βάση το άτομο και όχι το περιεχόμενο της δημοσίευσης ή ποιοι έχουν εξέχουσα θέση στη λίστα των 'καθώς πρέπει' που έφτιαξαν τον - μοτό των 4Τροχών είναι - 'νέο ελληνικό πολιτισμό'. Θα είστε πολλοί από ό,τι βλέπω. Και βλέπω και οπαδούς του cosmo, τηλεθεατές του sex and the city, αγοραστές των οίκων υψηλής ραπτικής κτλ που ήξεραν για το forum πράγμα που σημαίνει ότι το παρακολουθούν. Εγώ ούτε ήξερα ότι έχουν ιστότοπο.
Ευχαριστώ.
ΥΓ1. Η αναφορά στον YAMA έγινε (ελπίζω να μην κρατήσει κακία και αυτός) γιατί στο ακριβώς πάνω από τον zorz δημοσίευμα αναφέρονται μάρκες και αυτός (ο zorz) ενοχλήθηκε από τις δικές μου αναφορές, πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ είναι αντικειμενικός και ό,τι γράφει ενδύεται με τον μανδύα προσωπικών αισθημάτων και συμφερόντων.
ΥΓ2. Για τα όποια λάθη ευθύνεται το Ν97 κι εγώ που δεν έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη ορθογραφία ή Τ9.
ΥΓ3. ΄Οταν άνθρωπος γράφει τόσο συγκροτημένα μετά από νύχτα διασκέδασης και ποτού, σαφώς και ενοχλεί τους υπολοίπους που φοβούνται να δοκιμάσουν, έστω και αν όλοι σχεδόν το μπορούν ή ενδόμυχα το θέλουν. Και τώρα με συγχωρείτε, αλλά με περιμένει το κρεβάτι. Το μωρό ήδη κοιμήθηκε και πρέπει να ξυπνήσουμε και σε 4 ώρες να πάμε για μπανάκι.
Ενημέρωση 12:40
Ξύπνησα και πάω για μπάνιο, αν και μου είπαν ότι είναι αρκετά κρύα ακόμα η θάλασσα. Πάντως στο cosmopolitan forum χρήστη zorz δε βρήκα. ΄Η πλάκα έκανε ότι γνωρίζει το forum ή γράφει με άλλο όνομα ή απλά παρακολουθεί τις συζητήσεις. -
Προχθές το βράδυ (είχε νυχτώσει) κατέβαινα τον Κηφισό στη δεξιά λωρίδα με καμιά 100χαώ. Ξαφνικά βλέπω στα 150-200μ μπροστά μου ένα αυτοκίνητο σταματημένο με alarm στη ΛΕΑ. Μέχρι εδώ όλα καλά. 1- 2 δευτερόλεπτα μετά, όμως, παρατηρώ και μια φιγούρα σκυμμένη δίπλα στο αυτοκίνητο από την πλευρά του δρόμου. Ανοίγομαι ελαφρά προς τα αριστερά και περνώ δίπλα από κουστουμαρισμένο αρχιμ@λ@κ@ που αποφάσισε μες το σκοτάδι να ρίξει σπρέι στις ζάντες του για να τις γυαλίσει (;) όντας ο ίδιος σκυμμένος χωρίς να πολυφαίνεται μέσα στην 1η κανονική λωρίδα του δρόμου. Κι όλα αυτά γιατί; Για να ρίξει την γκόμενα με τις γυαλιστερές ζάντες;;;
-
Μήπως ήταν κανένα από αυτά τα σπρέυ για τα λάστιχα όταν σκάνε; τα βάζεις από τη βαλβίδα στο εσωτερικό του ελαστικού και αυτά κλείνουντηντρύπα, οπότε συνεχίζεις μέχρι να το φτιάξεις μόνιμα ή να το αλλάξεις.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Μήπως ήταν κανένα από αυτά τα σπρέυ για τα λάστιχα όταν σκάνε; τα βάζεις από τη βαλβίδα στο εσωτερικό του ελαστικού και αυτά κλείνουντηντρύπα, οπότε συνεχίζεις μέχρι να το φτιάξεις μόνιμα ή να το αλλάξεις.Ευχαριστώ.
Δε νομίζω γιατί:
- δε μου φάνηκε σκασμένο το λάστιχο και
- έριχνε από απόσταση προς τη ζάντα και ήταν ορατό το 'σύννεφο' από σταγονίδια
-
Θα έριχνε στα φρένα για να τα κρυώσει.
-
Σήμερα κατά τις 23:30 πέρασα από το Kitchen Bar. Φεύγοντας (δεν κάθησα λόγω πανικού) επέλεξα το φανάρι που είναι προς Γλυφάδα κι όχι αυτό προς Αθήνα (δίπλα στη Shell). Δύο λωρίδες αυτοκίνητα περιμένουμε στο φανάρι (εγώ 5ος-6ος δεξιά για να πάω προς Γλυφάδα). Ανάβει πράσινο, ξεκινούν τα 2-3 πρώτα αυτοκίνητα, τα δεξιά προς τα δεξιά και τα αριστερά προς τα αριστερά όταν εμφανίζεται από το πουθενά (αξιοποιώντας ως 3η λωρίδα το αντίθετο ρεύμα) ένα Evo. Ντάξει λέω, κλασική καφρίλα, θα στρίψει αριστερά, έχει τρεις λωρίδες η παραλιακή, δε θα ενοχλήσει πολύ, εφόσον δεν εμφανίστηκε κάποιος στο ίδιο ρεύμα με την αντίθετη (σωστή) φορά. Έλα, όμως, που το @ρχίδι έρχεται από 3η λωρίδα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και στρίβει σχεδόν αφρενάριστος δεξιά κόβοντας και τις άλλες δύο λωρίδες. Πραγματικά απόρησα πως δεν τον πήρε παραμάζωμα κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Ήταν τόσο @ρχίδι που δεν έκοψε μόνο το αμάξι που έστριβε προς τα αριστερά, γιατί στρίβοντας δεξιά μπήκε στη μεσαία λωρίδα της παραλιακής παρενοχλώντας και αυτόν που έστριβε προς τα δεξιά.
Ο τύπος από καθαρή τύχη/διαπλανητική συνωμοσία δεν προκάλεσε καραμπόλα. Και μετά λέμε ότι δεν χρειάζονται ξύλο κάποιοι. Ομολογώ ότι είμαι πολύ κότα (ή υπερβολικά σκεπτόμενος το τι μπορεί να γίνει) για να ξεκινήσω φασαρία με σκοπό το ξύλο, αλλά ο συγκεκριμένος το χρειαζόταν. Και μη μου πείτε περί λάθους της αυτοδικίας: τη μαλακία την έκανε και τέλος, δεν έχει νόημα να κληθεί η αστυνομία, δεν μπορεί να του κάνει κάτι. Όσο για την περίπτωση να βιαζόταν πραγματικά (που και πάλι ΔΕ δικαιολογείται η συγκεκριμένη καφρίλα), μια χαρά έκοψε ταχύτητα και 'συζητούσε' με έναν από αυτούς που τρόμαξε, ο οποίος τον πλεύρισε για να του ζητήσει το λόγο.
-
Και να τον δείρεις οι πιθανότητες είναι:
- Να μην διορθωθεί.
- Να φροντίσει να έχει όπλο την επόμεη φορά.
- Να βάλει φίλους να σου κάνουν ζημιά.
΄Ολα αυτά μοιράζονται το 50% γιατί το άλλο 50% είναι να τις φας. ΄Εχεις σχεδόν 15% πιθανότητες να τον κάνεις να φοβάται και να μην κάνει τέτοιες καφρίλες. Μη χάνεις το χρόνο σου και μη βάζεις την κοινωνία σε mode αλληλοσπαραγμού. Είμαστε ήδη ατομιστές ως ΄Ελληνες, αν βάλεις και τέτοιες διαμάχες πάει το κράτος. Δες το σαν υπηρεσία προς το ΄Εθνος ότι τον άφησες να φύγει ζωντανό.
Ευχαριστώ.
-
Μ'αρεσει που έβγαλες και στατιστικά. Να σου κάνω μια ερώτηση.... Έχεις φάει ποτέ ξύλο; Έχεις μπλέξει ποτέ στην ζωη σου σε αληθινό καυγά;(και όχι 'θα σε γα***ω, θα σε κάνω' κλπ...)
Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι είστε εντελώς φλώροι.
-
φανταζομαι οτι οσοι ειχαν παρομοια περιστατικα δηλαδη κυκλοφορουν με το medal of honor στην πορτα για να τους καταλαβαινουν οι αλλοι....
-
Μπράβο το βρήκες...
-
φυσικα αφου ειναι ολοι φλωροι και μονο η ελιτ μπορει να ανταπεξελθει..
α ρε τι ακουμε εδω μεσα..
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Μ'αρεσει που έβγαλες και στατιστικά. Να σου κάνω μια ερώτηση.... Έχεις φάει ποτέ ξύλο; Έχεις μπλέξει ποτέ στην ζωη σου σε αληθινό καυγά;(και όχι 'θα σε γα***ω, θα σε κάνω' κλπ...)Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι είστε εντελώς φλώροι.
Επειδή έχω μπλέξει γνωρίζω τι μπορεί να γίνει. Τη μία φορά ένας στυλ kacey ήθελέ να με διορθώσει γιατί πάρκαρα στον αποκλειστικ
ά δικό του χώρο και βρέθηκε ξάπλα (τα καλά του JJ), αλλά μετά τον άφησα ζωντανό γιατί δεν άξιζε. Την άλλη, ένας βλάκας συνταξιούχος ΔΥ (μετά, όταν με σπασμένα μούτρα μου μιλούσε θυμήθηκα ότι πριν 15 χρόνια είχε τσακωθεί με τον πατέρα μου για τη θέση στο ferry και είχε φτάσει να νευριάσει και ένας θείος μου που είναι ο ορισμός του ήρεμου ανθρώπου) με έβρισε γιατί (είχε δίκιο νομικά) του έκλεισα το parking, αλλά έκανε το λάθος να μου πει ότι είμαι τσογλάνι και ότι θα... τη μάνα μου. Εγώ πάνω σε ψηλό πεζοδρόμιο, αυτός πιο κοντός και κάτω, αρκούσε μία κλοτσιά στη μούρη και ο καυγάς έληξε αμέσως*. Μου έχει τύχει και να έχει γίνει περιστατικό που δεν το γνωρίζω, να έρχεται παρέα για ξύλο, να νομίζουν ότι είμαι εγώ ο αντίπαλος και να μου την πεσουν 3-4 από πίσω χωρίς λόγο. Γλύτωσα από θαύμα και από τις φωνές των γειτόνων. ΄Εχω και μερικά ακόμα περιστατικά, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω ό,τι έχει γίνει στη ζωή μου.Τώρα σειρά μου για ερώτηση: πιστεύεις ότι αν δείρω 100, 200 ανθρώπους και με δείρουν άλλοι τόσοι, θα αλλαξει κάτι στη χώρα;
Ευχαριστώ.
- Φοιτητής, πήγα να μεταφέρω με το αμάξι σημειώσεις για τους συναδέλφους στη Σχολή. Πώς να παρκάρω νόμιμα και να κουβαλήσω 50-100 kg χαρτικά; το άφησα, λοιπόν, απέξω από την είσοδο για 2-3 min, όσο χρειαζόταν δηλαδή να μεταφέρω τα πράγματα. Αυτός, συνταξιούχος και άεργος καθόταν στο μπαλκόνι έτοιμος για τσαμπουκά. ΄Ηρθε καρφωτός μέσα στο μαγαζί και άρχισε να βρίζει. Βγήκαμε έξω, με απείλησε με ΕΛΑΣ, του απάντησα να τη φέρει, να κόψει κλήση και να σταματήσει να βρίζει γιατί έχω κι εγώ δικαίωμα να του κάνω μήνυση. Τότε μου είπε ότι θα μου... τη μάνα και τις έφαγε. Θα ήταν νεκρός γιατί μου έσπασε τα νεύρα άσχημα με αυτό που είπε, αλλά με τράβηξαν από πάνω του ένας φίλος που πήγαμε μαζί και ο Σάσσαλος που είχε το φωτοτυπάδικο. Κλασσικά Ζωγράφου το περιστατικό στα φωτοτυπάδικα.
-
που πήγαμε μαζί και ο ΣάσσαλοςΕγώ δεν ήμουν εκεί, ψευδεσαι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
που πήγαμε μαζί και ο Σάσσαλος
Εγώ δεν ήμουν εκεί, ψευδεσαι.
Είναι και αυτό μια πιθανότητα. Δε νομίζω όμως να είσαι ο Σάσσα γιατί θα το θυμόσουν καλά το περιστατικό. Είχε γίνει χαμός τότε και, περιέργως πώς, ακόμα και οι γείτονες είχαν πάρει το μέρος μου.
Ευχαριστώ.
-
Μ'αρεσει που έβγαλες και στατιστικά. Να σου κάνω μια ερώτηση.... Έχεις φάει ποτέ ξύλο; Έχεις μπλέξει ποτέ στην ζωη σου σε αληθινό καυγά;(και όχι 'θα σε γα***ω, θα σε κάνω' κλπ...)
Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι είστε εντελώς φλώροι.
Επειδή έχω μπλέξει γνωρίζω τι μπορεί να γίνει. Τη μία φορά ένας στυλ kacey ήθελέ να με διορθώσει γιατί πάρκαρα στον αποκλειστικ
ά δικό του χώρο και βρέθηκε ξάπλα (τα καλά του JJ), αλλά μετά τον άφησα ζωντανό γιατί δεν άξιζε. Την άλλη, ένας βλάκας συνταξιούχος ΔΥ (μετά, όταν με σπασμένα μούτρα μου μιλούσε θυμήθηκα ότι πριν 15 χρόνια είχε τσακωθεί με τον πατέρα μου για τη θέση στο ferry και είχε φτάσει να νευριάσει και ένας θείος μου που είναι ο ορισμός του ήρεμου ανθρώπου) με έβρισε γιατί (είχε δίκιο νομικά) του έκλεισα το parking, αλλά έκανε το λάθος να μου πει ότι είμαι τσογλάνι και ότι θα... τη μάνα μου. Εγώ πάνω σε ψηλό πεζοδρόμιο, αυτός πιο κοντός και κάτω, αρκούσε μία κλοτσιά στη μούρη και ο καυγάς έληξε αμέσως*. Μου έχει τύχει και να έχει γίνει περιστατικό που δεν το γνωρίζω, να έρχεται παρέα για ξύλο, να νομίζουν ότι είμαι εγώ ο αντίπαλος και να μου την πεσουν 3-4 από πίσω χωρίς λόγο. Γλύτωσα από θαύμα και από τις φωνές των γειτόνων. ΄Εχω και μερικά ακόμα περιστατικά, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω ό,τι έχει γίνει στη ζωή μου.Τώρα σειρά μου για ερώτηση:** πιστεύεις ότι αν δείρω 100, 200 ανθρώπους και με δείρουν άλλοι τόσοι, θα αλλαξει κάτι στη χώρα;**
Ευχαριστώ.
- Φοιτητής, πήγα να μεταφέρω με το αμάξι σημειώσεις για τους συναδέλφους στη Σχολή. Πώς να παρκάρω νόμιμα και να κουβαλήσω 50-100 kg χαρτικά; το άφησα, λοιπόν, απέξω από την είσοδο για 2-3 min, όσο χρειαζόταν δηλαδή να μεταφέρω τα πράγματα. Αυτός, συνταξιούχος και άεργος καθόταν στο μπαλκόνι έτοιμος για τσαμπουκά. ΄Ηρθε καρφωτός μέσα στο μαγαζί και άρχισε να βρίζει. Βγήκαμε έξω, με απείλησε με ΕΛΑΣ, του απάντησα να τη φέρει, να κόψει κλήση και να σταματήσει να βρίζει γιατί έχω κι εγώ δικαίωμα να του κάνω μήνυση. Τότε μου είπε ότι θα μου... τη μάνα και τις έφαγε. Θα ήταν νεκρός γιατί μου έσπασε τα νεύρα άσχημα με αυτό που είπε, αλλά με τράβηξαν από πάνω του ένας φίλος που πήγαμε μαζί και ο Σάσσαλος που είχε το φωτοτυπάδικο. Κλασσικά Ζωγράφου το περιστατικό στα φωτοτυπάδικα.
Αν το κάνει ο καθένας αυτό πιστεύω πως οι δρόμοι θα γίνουν πιο ανθρώπινοι. Δεν θα πουλάει μαγκιά το κάθε τσογλάνι. Θα καταλαβαίνει την μλκια που έκανε και θα το βουλώνει. . Δοκίμασε να πουλήσεις μαγκιά έξω να δεις τι βρωμοξυλο θα φας, θα μετράς τα δόντια σου.. (όχι εσυ, γενικά μιλάω.) . Και επειδή σε αυτό το φόρουμ βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, να πω πως δεν εννοώ να είμαστε όλοι επιθετικοί και βίαιοι. Αυτό που λέω είναι πως δεν πρέπει να αφήνουμε κάθε αλήτη να παιρνάει το δικό του. Αυτό που λέει και ο kacey δηλαδή. Δεν θέλετε να το καταλάβετε..
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
δηλαδη αμα πλακωθεις στο δρομο εισαι μαγκας?
εγω προσωπικα εχω πλακωθει στο δρομο τελευταια φορα οταν ημουν 19 και δεν τις εφαγα μαλιστα (τις εχω φαει αλλες φορες ομως) και λοιπον?
και για να στο παρω αλλιως... μου χει τυχει στο δρομο να με βρισουν και 50-60αρηδες (που φαινομενικα τουλαχιστον τους εχω μια σφαλιαρα) και γυναικες (οχι οτι θα χτυπουσα ποτε γυναικα , αλλα θα μπορουσα ανετα να βγω εξω να τραβηξω κλωτσιδι στη πορτα οπως κανουν μερικοι που ξερω )
θα μπορουσα σε ολες αυτες τις περιπτωσεις εκ του ασφαλους να πουλησω μαγκια , αλλα δεν το εκανα για πολυ συγκεκριμενους λογους οι οποιοι θα πρεπε να ειναι αυτονοητοι για ολους , αλλα αφου δεν ειναι ειμαστε σκατοφλωροι του κερατα
@pipinos
εσυ τωρα με αυτα που απαντας τι προσπαθεις να αποδειξεις ?
(γιατι μετα παλι θα παραπονιεσαι για συγκεκριμενους χρηστες) -
Καλά, τρολάρετε τώρα ή μου κάνετε πλάκα;
Απαντάω..
δηλαδη αμα πλακωθεις στο δρομο εισαι μαγκας?
Όχι, αλλά αν σκύψεις το κεφάλι στο ηλιθιο που έκανε την μλκια και είναι και προκλητικός τότε συνεχίζεις μια κατάσταση που έχει εδραιωθεί στους δρόμους της χώρας μας. Στις ευνομούμενες κοινωνιές το ξύλο δεν θα ήταν απαραίτητο γιατί εκεί δεν υπάρχει ατιμωρησία στο βαθμό που υπάρχει εδώ.
Εκ τους ασφαλούς δεν πουλας μαγκιά, γίνεσαι καραγκιόζης. Όταν πουλας μαγκιά, κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο και πας γυρευοντας. Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Δεν είπα πουθενα πως η πρώτη κίνηση μας πρέπει να είναι το ξύλο. Λέω το αυτονόητο, μιας και μίλησες για αυτονόητα, πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει απλά να τρώνε τόσο βρωμόξυλο που δεν θα έχουν όρεξη να ξαναπιάσουν τιμόνι. Ενδεικτικά παραδειγματα περιπτώσεων που σηκώνουν πολύ ξύλο:
-σφαγή στοπ και να ζητάει και τα ρέστα.
-διπλοπαρκάρισμα και να μην βιάζεται να πάρει το αμάξι ο οδηγός επειδή κάθεται στην καφετέρεια απέναντι.Επίσης, όπως είπα και σε άλλο ποστ, η βία πρέπει να ειναι η τελευταία λύση. Δεν λέω πουθενά να είμαστε επιθετικοί.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]