-
Like a boss!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
OXI ΛΟΥΚΕΤΟ .... κολλα Logo στιγμης με συριγγα στον αφαλο της κλειδαριας!!
Με το λουκετο θα την υποψιαστει τη δουλεια...
εγω 3 φορες εβαλα κολλα στιγμης στην κλειδαρια της αλυσιδας απο ενα μαλακα που παρκαρε και εκλεινε την εισοδο του σπιτιου με τη μηχανη και ΟΛΟ το πεζοδρομιο (την κλειδωνε σε δεντρο)
Του ειχα κανει ευγενικα παρακληση να παρκαρει στο δρομο με την μπροστινη ροδα κοιτωντας το δεντρο για να φτανει η κλειδαρια αλλα τιποτα...Να λεει και στο γειτονα 'αναθεμα τις κινεζικες μαλακισμενες κλειδαριες' και εγω μαζι με την κοπελα μου να σπαρταραμε στο πατωμα απο τα γελια....
-
-
-
dmitspan
δεν τσακωνομαστε για σενα, λεμε οτι αυτος που περπαταει στο δρομο επειδη ετσι θελει, ειναι προβατο. Γιατι τα προβατα περπατανε στο δρομο κ δεν καταλαβαινουν οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Κ οταν το παιζουν κ προβατα-γαμικοι κ σου λενε οτι θα περιμενεις να κανουν ακρη αν κ οταν θελουν, ε πας κατα πανω τους να αποδειξουν ποσο μαγκες ειναι...
Ο χρήστης avel έγραψε:
=== Κατάληψη οδοστρώματος level 20: like a man! ===Εγινε ηδη. Αν δεν ερθουν να κανουν κατι, θα βαλω ενα τετοιο που εχω κ καθεται, αν το ανοιξει κ αυτο τοτε ειναι μαγκας:
-
Να βαλεις και κολλα να μην μπορεί ουτε ο κλειδαρας που θα καλέσουνε να το ανοίξει
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
...Γι αυτο λεω οτι δε καταλαβαινεις... Οτι λες ,λεω ουσιαστικα.. Οτι εγραψες το εχω γραψει.. Και ειναι φυσικο αν δε το χεις βρει 2 φορες τσαλακωμενο και παμπολες με σημαδια να μη μπορεις να μπεις στη θεση μου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
dmitspanδεν τσακωνομαστε για σενα, λεμε οτι αυτος που περπαταει στο δρομο επειδη ετσι θελει, ειναι προβατο. Γιατι τα προβατα περπατανε στο δρομο κ δεν καταλαβαινουν οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Κ οταν το παιζουν κ προβατα-γαμικοι κ σου λενε οτι θα περιμενεις να κανουν ακρη αν κ οταν θελουν, ε πας κατα πανω τους να αποδειξουν ποσο μαγκες ειναι...
συμφωνώ, κ γω μαζί σου, αλλά όταν το όχημα κινείται νόμιμα. στην προκειμένη περίπτωση είμαστε και οι δύο παράνομοι οπότε ο πιο δυνατός θα επιβιώσει
και αν μου πει τπτ
όχι δε το παίζω μάγκας, απλώς δεν μπορώ να ανεχτώ από άλλον παράνομο να θέλει να περάσει το δικό του, ακόμα ας είμαι κι εγώ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...
Γι αυτο λεω οτι δε καταλαβαινεις... Οτι λες ,λεω ουσιαστικα.. Οτι εγραψες το εχω γραψει.. Και ειναι φυσικο αν δε το χεις βρει 2 φορες τσαλακωμενο και παμπολες με σημαδια να μη μπορεις να μπεις στη θεση μου.
Φιλε νονε, στη θεση σου δεν ηρθα επειδη δεν συνηθιζω να λειτουργω με προφανη τροπο αντιδραστικα. Φυσικα και λειτουργω πλαγιως, σε περιπτωσεις που ξερω οτι θα παθω ζημια, ουτως ωστε να μην με παρει η χιονοστιβαδα... και να ειμαι διακριτικα καλυμενος οσο μπορω χωρις να πληρωνω τα αντιποινα.
Παρκαρω μακρια κατα την κριση μου σε ασφαλες μερος πρωτα απ'ολα σωστα και οχι χυμα, ετσι για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ καλο επειδη την επαθα μια δυο τρεις φορες απο τον καθε παπαρα.
Καταλαβαινω πως αισθανεσαι, αφου ουκ ολιγες φορες, τον εχω πιει και εγω απο βλακεια αλλου και πληρωνα απο την τσεπη μου τα της μηχανης τα μερεμετια... αλλα οπως ειπα, παιζω σεναρια στο μυαλο μου και διαλεγω την ασφαλεστερη κατα την κριση μου θεση σταθμευσης.
Δυστυχως σε μια χωρα που θα ηταν ολα ιδανικα, θα υπηρχε το πολυ σωστο που προστεθηκε με φωτογραφια επανω.
Παρκαρες σε 2 θεσεις; Τσιμπα το μεσαιο και βαλε μυαλο, δυστυχως ομως, πρωτον δεν υπαρχει παιδεια και δευτερον δεν υπαρχει ΟΥΤΕ τιμωρια. Απο την αλλη οταν υπαρξει τιμωρια υπαρχει αστειρευτη βλακεια που δημιουργει γκρινια και 'ουυυυ τι χουντα ειναι αυτη' ... δε βαριεσαιΣτο ρεζουμε για 'μενα, μ'αρεσε η κουβεντα που καναμε χωρις να ξεφευγουμε και να αρπαζομαστε, ειμαι καινουριος στο φορουμ και αυτο που μου αρεσει ειναι οτι παρ'ολο που μερικοι συζητανε εντονα, ξερουν και κρατανε επιπεδο χωρις να τσακωνονται σαν τα κοκορια. Ευχομαι στο αμαξι σου να ειναι αλεξισφαιρο στους τοσους παπαρες που ζουν αναμεσα μας.
-
Για το παρκάρισμα σε χώρο σταθμευσης εκτός θέσεως, πρέπει να κραταμε μία επιφυλαξη εκτός κι αν δούμε τον άλλον να παρκάρει μπροστά στα μάτια μας.
Δεν είναι λίγες οι φορες που παρκάρουν λάθος αρκετοι διπλανοι (επειδή κάποιος ηλίθιος έκανε την στραβή αρχή ) παρκάρεις κι εσύ καβαλώντας γραμμή αναγκαστικά γιατι δεν έχει που αλλού να παρκάρεις και μετα όταν έρθει η στιγμή να φύγεις, έχουν φύγει οι διπλανοί και φαίνεσαι εσύ σαν να είχες άπλετο χώρο και παρ όλα αυτά το έβαλες στην μέση -
dmitspan
δεν αναφερομαι σε εσενα. αναφερομαι στον αλλο τον ανεκδιηγητο πιο πανω που εγραψε 'ο πεζος εχει προτεραιοτητα, θα περπαταει οπου θελει κ το αυτοκινητο θα τον περιμενει οσο αυτος θελει να περπαταει οπου θελει'. Απο κει κ περα πιο ειναι ο πιο δυνατος οταν ο πεζος δεν κανει ακρη να περασει το αυτοκινητο απο εκει που το αυτοκινητο εχει δικαιωμα να περασει κ ο πεζος ΔΕΝ εχει δικαιωμα να περπαταε , θα το αφησω στη κριση του κοινου. Την απαντηση εγω την ξερω παντως...
-
Για τον τύπο με το Π στο δρόμο:
Γυρνάω σπίτι σήμερα και βλέπω αμάξι με κουκούλα παρκαρισμένο από πάνω. Κάνω να κοιτάξω από κάτω αλλά μετά διαπιστώνω ότι ο τυπάς είναι εκεί και αλωνίζει τριγύρω Βέβαια η μαλακία είναι ότι με είδε και είδε και ποιο είναι το αμάξι μου.
Μετά με παρακολουθούσε να δει σε ποιο σπίτι θα μπω... Νομίζω ότι τον παρέσυρα να νομίζει ότι είναι άλλο ( )...
Γιααα να δούμε, τι θα ακολουθήσει; Γρατζουνιά - κλειδιά ή ξεφούσκωτα λάστιχα στο αμάξι;
Ο τυπάς φαίνεται ότι είναι ελληνάρας ζώον από μακριά πάντως...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
dmitspanδεν αναφερομαι σε εσενα. αναφερομαι στον αλλο τον ανεκδιηγητο πιο πανω που εγραψε 'ο πεζος εχει προτεραιοτητα, θα περπαταει οπου θελει κ το αυτοκινητο θα τον περιμενει οσο αυτος θελει να περπαταει οπου θελει'. Απο κει κ περα πιο ειναι ο πιο δυνατος οταν ο πεζος δεν κανει ακρη να περασει το αυτοκινητο απο εκει που το αυτοκινητο εχει δικαιωμα να περασει κ ο πεζος ΔΕΝ εχει δικαιωμα να περπαταε , θα το αφησω στη κριση του κοινου. Την απαντηση εγω την ξερω παντως...
αν ο πεζος αναγκαζεται να περπαταει στο δρομο επειδη δεν εχει πεζοδρομιο η επειδη καποιος εχει παρκαρει στο πεζοδρομιο?
-
Τοτε δεν θα γυρισει να πει 'εγω θα περπαταω στο δρομο γιατι ετσι γουσταρω κ θα με περιμενεις'. Αυτα τα λενε κατι ΖΩΑ, οπως πχ τα ΠΡΟΒΑΤΑ.
Ο χρήστης avel έγραψε:
Για τον τύπο με το Π στο δρόμο:Γυρνάω σπίτι σήμερα και βλέπω αμάξι με κουκούλα παρκαρισμένο από πάνω. Κάνω να κοιτάξω από κάτω αλλά μετά διαπιστώνω ότι ο τυπάς είναι εκεί και αλωνίζει τριγύρω Βέβαια η μαλακία είναι ότι με είδε και είδε και ποιο είναι το αμάξι μου.
Μετά με παρακολουθούσε να δει σε ποιο σπίτι θα μπω... Νομίζω ότι τον παρέσυρα να νομίζει ότι είναι άλλο ( )...
Γιααα να δούμε, τι θα ακολουθήσει; Γρατζουνιά - κλειδιά ή ξεφούσκωτα λάστιχα στο αμάξι;
Εγω σηκωσα κ την κουκουλα κ πηρα κ φωτογραφια. Γιατι ρε πστ μου δεν ηταν τοτε εκει να πει τιποτα?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Για τον τύπο με το Π στο δρόμο:Γυρνάω σπίτι σήμερα και βλέπω αμάξι με κουκούλα παρκαρισμένο από πάνω. Κάνω να κοιτάξω από κάτω αλλά μετά διαπιστώνω ότι ο τυπάς είναι εκεί και αλωνίζει τριγύρω Βέβαια η μαλακία είναι ότι με είδε και είδε και ποιο είναι το αμάξι μου.
hahahahaha πολυ μ'αρεσουν αυτα, κρατα μας ενημερους φιλε!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω σηκωσα κ την κουκουλα κ πηρα κ φωτογραφια. Γιατι ρε πστ μου δεν ηταν τοτε εκει να πει τιποτα?Α, αν ξαναπεράσεις από εκεί κάνε τίποτα μήπως και ξεκαρφωθω εγώ λίγο
-
Βγαλτε και φωτογραφιατον ιδιο. Ακομη και κατα τη διαρκεια της διαδικασιας αφαιρεσης Π, αμαξιου κλπ. Το youtube εχει χωρο...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
μην ξεχνας οτι ξερεις και εσυ ποιο ειναι το αυτοκινητο του. εαν σου συμβει κατι πολυ απλα, γυαλινο μπουκαλακι με ισχυρο διαλυτικο (εαν πετυχεις και βροχερη μερα ακομα καλυτερα) οπως περνας απο το πλαι του ραντιζεις ολο το αμαξι. σε μερικες ωρες ολο του το χρωμα θα ειναι για πεταμα
-
και τεμπερα μαυρη στα λαστιχακια απο τους υαλοκαθαριστηρες....
-
ZZB-7874 για την ακριβεια. Το θεμα ειναι το εξης: η αστυνομια περα βρεχει. Η τηλεφωνητρια στο 100 μου ειπε το ανεκδιηγητο: 'μα αν τωρα το εχει ξαπλωμενο στην ασφαλτο κ εχει παρκαρει, δεν καταλαμβανει το δρομο. Αποδειξη αυτου, το οτι εχει παρκαρει'.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]