-
Αν παταγε το skate καλα θα ηταν, να μην παταγε κανενα πιτσιρικι που το κυνηγουσε ειναι το θεμα...
Τις προαλλες χτυπησα με το φιρφιρικι το σκουτερ, μια μπαλα περνωντας εξω απο το σχολειο.
Ειλικρινα επειδη ημουν σε στροφη την ειδα να ερχεται ψηλοκρεμαστα, ξυπνησε το παιδι μεσα μου και πηγα για κεφαλια με το κρανος!!!
Δεν ημουν στην τροχια της για λιγα εκατοστα ομως και χτυπησε στο μπροστα φαιρινγΓελαγα με την καρδια μου μαζι με τα παιδακια που τους εδωσα πισω τη μπαλα μετα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω απλα συνεχιζω. Πηδανε στην ακρη.
+1
+2
Πιθανόν κάποιοι είναι επηρεασμένοι από τα παιχνίδια στον υπολογιστή και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ανθρώπινη ζωή. Αν τον χτυπήσετε, τότε δεν πρόκειται να σηκωθεί ξανά και να συνεχίσει η πίστα! Η ανθρώπινη ζωή έχει πάντα προτεραιότητα σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος για τους δικού του λόγους δεν προσέχει, δεν καταλαβαίνει τι γίνεται ή ότι άλλο συμβαίνει εμείς τον χτυπάμε γιατί ήταν στη μέση στο δρόμο, ενώ μπορούσαμε να σταματήσουμε ή να μειώσουμε ταχύτητα για να περάσει
-
Σε μια οργανωμένη κοινωνία, οφείλεις ν' ακολουθείς κανόνες. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πάει στη ζούγκλα.
-
Προφανώς. Και όλες οι οργανωμένες κοινωνίες σέβονται την ανθρώπινη ζωή, αλλιώς γίνονται ζούγκλα
-
Ναι γιατί είναι βέβαιο ότι ο kacey, ο avel και ο Thomas θα περάσουν πάνω από όποιον τους σταθεί εμπόδιο και μετά που θα έρθει το ασθενοφόρο θα βγάλουν τα φλογοβόλα για να το κάψουν και όταν έρθει η πυροσβεστική θα βγάλουν τα ΑΚ και θα προσπαθούν να μαζέψουν αστεράκια για να τους κυνηγήσει ο στρατός
Τους πεζούς που κάνουν ό,τι γουστάρουν κι εγώ τους βρίζω, παίζω φώτα και μερικές φορές τους τρομάζω και λίγο
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
................................και μερικές φορές τους τρομάζω και λίγοΚι αν 'πάει' από καρδιά; Θα θεωρηθείς της σχολής 'kacey';
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σε μια οργανωμένη κοινωνία, οφείλεις ν' ακολουθείς κανόνες. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πάει στη ζούγκλα.Είμαστε ήδη εκεί λιγάκι...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
................................και μερικές φορές τους τρομάζω και λίγο
Κι αν 'πάει' από καρδιά; Θα θεωρηθείς της σχολής 'kacey';
Αν κάνει ή από καρδία ή από λαμαρίνα θα 'πάει'.
Έτσι όπως τους 'τρομάζω' εγώ δεν υπάρχει φόβος. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βάλω σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή για -
Στον κεντρικότερο δρόμο του Ηρακλείου, την λεωφόρο Δικαιοσύνης, στις 10:30 σήμερα, συνέβη το παρακάτω περιστατικό.
Δίποδη Ζωαρα-καρακοτάρα που ήθελε να ψωνίσει από γνωστό πολυκατάστημα, θεώρησε ότι ο καταλληλότερος τρόπος για να το κάνει αυτό, θα ήταν να ανάψει τα αλάρμ και να παρατήσει τη Μερσεντές της διαγώνια στην λεωφόρο, κλείνοντας εντελώς την μία λωρίδα του μονόδρομου και δημιουργώντας ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα, διακόπτοντας την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης για τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο.
Έτσι όπως πάρκαρε η ανεκδιήγητη Ζωάρα – Γαϊδάρα @#4!!!6!~2!!!! !!#&&^***^% !!!!!!!!!…ήταν επόμενο να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Αυτό δεν άργησε να γίνει όταν ένα αστικό λεωφορείο δεν μπορούσε να περάσει και φράκαρε, παρά τις προσπάθειες που έκανε ο ήρεμος και συνηθισμένος σε τέτοιες γραψ@ρχίδηκες συμπεριφορές οδηγός του.
Επειδή όμως όσοι είχαμε μποτιλιαριστεί από το τσόκαρο, δεν ήμασταν μυημένοι στην ΔΙΑ.Θ.Π.Α.ΔΙ.ΖΩ (διαχείριση θυμού προκαλούμενη από δίποδα ζώα ), είχαμε βγει από τα αυτοκίνητα μας και περιμέναμε να έρθει ο/η οδηγός για να την προϋπαντήσουμε και να την ευχαριστήσουμε για το αναγκαστικό διάλειμμα που μας χάρισε από τις άνευ σημασίας και ανάξιες λόγου δουλειές μας ( δεν ξέραμε αν ήταν άντρας ή γυναίκα, αν και έξω από πολυκατάστημα, έτσι παραιτημένο αυτοκίνητο, οι πιθανότητες ήταν 10/1 να είναι γυναίκα.... και δεν πέσαμε έξω ).
Στα δέκα λεπτά και αφού είχε σηκωθεί στο πόδι το κέντρο του Ηρακλείου από τα κορναρίσματα και τις φωνές, και ενώ ήμασταν στη φάση να καλέσουμε την τροχαία, νάασου και σκάει μύτη σαν βρεγμένη γάτα η «κυρία», κρατώντας τις τσάντες με τα ψώνια στα χέρια και έχοντας εκ των υστέρων καταλάβει το τι έχει προκαλέσει με την γαϊδουρινή συμπεριφορά της. Πηγαίνει γρήγορα -γρήγορα με σκυμμένο κεφάλι και χώνεται μέσα στο αυτοκίνητο, πετάει τα ψώνια όπως-όπως στην θέση του συνοδηγού και (κλασικά) μπερδεύοντας την πρώτη με την όπισθεν καταφέρνει τελικά να ξεκινήσει για να εξαφανιστεί από τον τόπο του..«εγκλήματος».
Η απόσταση των 10μετρων από την έξοδο του καταστήματος μέχρι την μερσεντές πρέπει να τις φάνηκε ατελείωτη από τα ειρωνικά χειροκροτήματα και τις φωνές «επιβράβευσης» του κατορθώματος της, από τους οδηγούς αλλά και τους περαστικούς που είχαν μαζευτεί για να δουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η γαϊδουριά ενός ανθρώπου!!!
Έγινε εντελώς ρόμπα από την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου !!! και δεν ακούστηκε ούτε ένα μπινελίκι !!Πάντως εάν ο άλλος δεν προσπαθήσει να βγει από πάνω, υπάρχει πάντα ο τρόπος να πάρει το μάθημα του χωρίς βρισιές,
χωρίς να ανοίξει ούτε ρουθούνι, και εμείς με την βοήθεια της ** ΔΙΑ.Θ.Π.ΔΙ.ΖΩ** να επαναφέρουμε την αρτηριακή μας πίεση από το 25!! και πάλι στα φυσιολογικά της επίπεδα!!
Όσο για την εν λόγω «κυρία», πιστεύω ότι δύσκολα θα το ξανακάνει!!Εδώ φαίνεται ένα μέρος της ουράς που δημιουργήθηκε πίσω από το λεωφορείο.
Και μιά και μιλάμε για.... «κυρίες».Στο περιστατικό έτυχε να έχω μπροστά μου μια πανέμορφη «κυρία» .
-
Επρεπε να παρει προστιμο για παρανομο παρκαρισμα, παρακωλυση της ομαλης κυκλοφοριας, αφαιρεση πινακιδων κλπ κλπ.
Και εαν ηταν καλη να την 'περασει ενα χερι' το μισο τμημα, η να τους 'περασει ενα χερι' αυτη εναν εναν στα γραφεια της τροχαιας, για να παρει πισω τις πινακιδες.....
ημαρτον δηλαδη!
-
HKZ1375 ε;
Να σου πω, το αναποδογυρισμένο Audi στην Αθήνα πώς και δεν το θυμηθήκατε;
-
το νούμερο της πινακίδας γιατί το σβήνεις? για να προστατέψεις αθώους?
εγώ πάλι λέω οτι της κλάσατε μια μάντρα @@ και θα το ξανακάνει χωρίς 2η σκέψη όποτε χρειαστεί.
κακώς που δεν κλήθηκε η τροχαία απο το πρώτο 5λεπτο. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
HKZ1375 ε;Εσυ πρεπει να 'χεις αυτα τα μαραφετια του CSI που κανουν zoom-in στις φωτογραφιες !!!
-
Αν δεν απατώμαι, ακριβώς στο σημείο που είχε φρακάρει το λεωφορείο είναι τα δικαστήρια Ηρακλείου. Λίγα μέτρα πιο κάτω η Τουριστική Αστυνομία και καμιά 300μ πιο κάτω το αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου... Και χωρίς τηλεφώνημα στο 100 έπρεπε να έχουν εμφανιστεί...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν δεν απατώμαι, ακριβώς στο σημείο που είχε φρακάρει το λεωφορείο είναι τα δικαστήρια Ηρακλείου. Λίγα μέτρα πιο κάτω η Τουριστική Αστυνομία και καμιά 300μ πιο κάτω το αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου... Και χωρίς τηλεφώνημα στο 100 έπρεπε να έχουν εμφανιστεί...Tο κτήριο των δικαστηριων φαινεται στις φωτο.Ειναι διπλα απο το λεωφορειο.Νομιζω οτι το τμημα εχει φυγει απο εκει.
Την κεντρικη εισοδο να την εχουν ανοιξει αραγε; -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν δεν απατώμαι, ακριβώς στο σημείο που είχε φρακάρει το λεωφορείο είναι τα δικαστήρια Ηρακλείου. Λίγα μέτρα πιο κάτω η Τουριστική Αστυνομία και καμιά 300μ πιο κάτω το αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου... Και χωρίς τηλεφώνημα στο 100 έπρεπε να έχουν εμφανιστεί...Σωστά, είναι καμιά 20αριά μέτρα πριν την είσοδο των δικαστηρίων.
Η αστυνομία έχει φύγει από εκεί και όλες οι υπηρεσίες της έχουν μεταφερθεί στο νέο αστυνομικό μέγαρο που βρίσκεται έξω από το Ηράκλειο κοντά στο αεροδρόμιο.
Το καλύτερο θα ήταν να περνούσε από το σημείο (που συνήθως υπάρχει) κάποια πεζή περιπολία ή οι Δίας. Αν βέβαια το ζώο αργούσε κι άλλο, όχι η αστυνομία, αλλά και ο στρατός θα είχε κληθείTο κτήριο των δικαστηριων φαινεται στις φωτο.Ειναι διπλα απο το λεωφορειο.Νομιζω οτι το τμημα εχει φυγει απο εκει.
Την κεντρικη εισοδο να την εχουν ανοιξει αραγε;Ναι έχει ανοίξει.
-
Σκοπός μου με αυτή την δημοσίευση δεν ήταν να διαπομπεύσω το ζώο που το έκανε, (αυτό άλλωστε δεν θα είχε καμία αξία για την συζήτηση μας, εδώ στο φόρουμ) αλλά να παρουσιάσω και να κατακρίνω την συμπεριφορά του ατόμου.
Αν το ζώο λέγεται Μαρία ή Κατερίνα ή όπως αλλιώς…δεν αλλάζει σε κάτι την ουσία του θέματος μας που είναι η συμπεριφορά και η νοοτροπία του * ''ας κάνω εγώ την δουλειά μου και στα @ρχίδια μου όλοι οι άλλοι..''* που δυστυχώς συναντάμε σε μεγάλο βαθμό και συχνότητα, στην κοινωνία μας.
Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν η «κυρία» είχε αργήσει περισσότερο, όπως και δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα συνέβαινε εάν ζητούσε και τα ρέστα.
Όπως προανέφερα όμως, ήμασταν στην φάση να καλέσουμε την αστυνομία γνωρίζοντας βέβαια ότι το πιθανότερο θα ήταν να προλάβει (ήταν με αλαρμ) το ζώο να φύγει πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Αν περνούσε από το σημείο κάποια περιπολία, φυσικά και θα είχε απαιτηθεί να κοπεί η κλήση και να γίνουν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα.
Η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν τέτοια που δεν θα άφηνε κανένα περιθώριο επιείκειας τουλάχιστον για το πρόστιμο που της άξιζε να πληρώσει.Αν τώρα κάποιοι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να την είχαμε δείρει, να της είχαμε καταστρέψει το αυτοκίνητο, η ακόμα και να την κρατούσαμε εκεί δια της βίας μέχρι να έρθει η αστυνομία…Μάλλον αντιλαμβανόμαστε και ιεραρχούμε διαφορετικά τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.
-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Πιθανόν κάποιοι είναι επηρεασμένοι από τα παιχνίδια στον υπολογιστή και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ανθρώπινη ζωή. Αν τον χτυπήσετε, τότε δεν πρόκειται να σηκωθεί ξανά και να συνεχίσει η πίστα! Η ανθρώπινη ζωή έχει πάντα προτεραιότητα σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος για τους δικού του λόγους δεν προσέχει, δεν καταλαβαίνει τι γίνεται ή ότι άλλο συμβαίνει εμείς τον χτυπάμε γιατί ήταν στη μέση στο δρόμο, ενώ μπορούσαμε να σταματήσουμε ή να μειώσουμε ταχύτητα για να περάσει
Αυτο που συμβαινει, ειναι οτι πεζος
κοιταει το φαναρι του κ το βλεπει κοκκινο (ή δεν υπαρχει καν διαβαση ή φαναρι)
κοιταει το δρομο κ βλεπει οτι ερχεται αυτοκινητο
αποφασιζει συνειδητα να περασει το δρομο ενω δεν πρεπει κ δεν εχει δικαιωμα να το κανει
πονταρει στο οτι το αυτοκινητο θα το αναγκασει να σταματησει ακριβως 'για να μην μπλεξει' κ περναει
**Αυτο σημαινει οτι πονταρει την ασφαλεια κ ακεραιοτητα του για να περασει το δρομο ΕΚΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ = την αφηνει στη διακριτικη ευχερεια του οδηγου.ΑΡΑ, ας προσεχε. Αφου εκεινος δεν νοιαζεται για τη παρτη του 1 φορα, εγω δεν θα νοιαστω για εκεινον 10.**
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο που συμβαινει, ειναι οτι πεζοςκοιταει το φαναρι του κ το βλεπει κοκκινο (ή δεν υπαρχει καν διαβαση ή φαναρι)
κοιταει το δρομο κ βλεπει οτι ερχεται αυτοκινητο
αποφασιζει συνειδητα να περασει το δρομο ενω δεν πρεπει κ δεν εχει δικαιωμα να το κανει
πονταρει στο οτι το αυτοκινητο θα το αναγκασει να σταματησει ακριβως 'για να μην μπλεξει' κ περναει
**Αυτο σημαινει οτι πονταρει την ασφαλεια κ ακεραιοτητα του για να περασει το δρομο ΕΚΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ = την αφηνει στη διακριτικη ευχερεια του οδηγου.ΑΡΑ, ας προσεχε. Αφου εκεινος δεν νοιαζεται για τη παρτη του 1 φορα, εγω δεν θα νοιαστω για εκεινον 10.**
-
βλεπεις τον αλλο που κοιταει το κοκκινο και στην ψυχρα παει και περναει.. και θεωρεις 'ηθικο' να τον πατησεις, τον βλακα, τον ανευθυνο, που προκαλει την τυχη του και δε σε σεβεται...
Εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις, στα @ρχιδι@ σου μια ανθρωπινη ζωη, επειδη εκρινες μεσα σε ενα δευτερολεπτο οτι δεν αξιζει να υπαρχει... τι και αν ο συγκεκριμενος μπορει να ζει ενα δραμα που εσυ δεν εχεις καν φανταστει, τι και αν πριν 5 λεπτα μπορει να χτυπησε το κινητο του και να του ειπανε οτι επαθε κατι τραγικο το παιδι του η οτι αλλο 'μελο' μπορεις να φανταστεις...και δε βλεπει που πατα και που βρισκεται εκεινη τη στιγμηΤη μ@λ@κια και τη βλακεια του ανθρωπου την δεχομαι αξιωματικα, γιαυτο και δε με ενοχλουνε αυτα που γραφετε μερικοι.
Αυτο που με χαλαει ειναι οτι θεωρειτε και εαυτους 'μαγκες' με @ρχιδι@ λογω αυτης της συμπεριφορας.
Κομπορρημοσυνη, αλαζονεια, εγωισμος στο μεγιστο... να υπηρχε ενας τροπος να σας εντοπισω στο δρομο, θα το σκεφτομουνα σοβαρα να γινω και εγω vigilante και να πατησω κανεναν....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]