-
για τα ζωάδια με κατι απιστευτα ρυπογόνα 2χρονα μηχανάκια το ξερω ότι τους ειναι εκπληκτικά δυσκολο να σκεφθούν το 'συνάνθρωπο', αλλά το γεγονός οτι πρώτοι από ολους τα αναπνέουν αυτοι, δεν τους απασχολεί;;
κακό ζωο, ψώφο δεν εχει δυστυχώς...
-
απο αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω οτι μιλάμε για ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑ που είναι πρωτίστως επικίνδυνοι για τον εαυτό τους.
εμένα αυτό που μου τη σπάει με ποδηλάτες είναι το εξής.
δυάδα (οχι λιγότεροι ούτε περισσότεροι) που την έχει δει TDF κινείται σε εγκάρσια ανάπτυξη σε επαρχιακό δρόμο.
αυτή είναι μια πλήρως αδικαιολόγητη* πρακτική που είναι θέμα χρόνου να προκαλέσει ατύχημα.*το θέλω να τα λέω με το φιλαράκι μου δεν είναι δικαιολογία ΙΜΗΟ.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
απο αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω οτι μιλάμε για ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑ που είναι πρωτίστως επικίνδυνοι για τον εαυτό τους.εμένα αυτό που μου τη σπάει με ποδηλάτες είναι το εξής.
δυάδα (οχι λιγότεροι ούτε περισσότεροι) που την έχει δει TDF κινείται σε εγκάρσια ανάπτυξη σε επαρχιακό δρόμο.
αυτή είναι μια πλήρως αδικαιολόγητη* πρακτική που είναι θέμα χρόνου να προκαλέσει ατύχημα.*το θέλω να τα λέω με το φιλαράκι μου δεν είναι δικαιολογία ΙΜΗΟ.
Νομιζω οτι απαγορευεται να ειναι ο ενας ποδηλατης πλαι στον αλλο.
-
ισχυει.
-
ζωον? εγω ή ο ποδηλατης
σε φαναρι που παει ειτε ευθεια ειτε αριστερα, δυο λωριδες, χωρις διαγραμμιση κατω, ουτε χωρια φαναρι με βελος αριστερα,
απεναντι βεβαια εχει μια λωριδα, μιας κ δεξια ειναι συνηθως παρκαρισμενοι (οι θεσσαλονικεις ξερουν, ειναι το φαναρι στην εκκλησια της Μεταμορφωσεως, στην Καλαμαρια)ξεκιναμε εγω δευτερος πισω απο ενα αμαξι, μετα απο διηθηση με τη μηχανη, κι αυτος ξαφνικα απο δεξια, κοβει μπροστα μου για να φυγει αριστερα
κοκκαλωνω για να μην τον παρω σβαρνα, πεφτω κατω
οταν σηκωνομαι του λεω τι κανεις???? (υποψιν σταματησε στα 50 μετρα μακρια, εκει που εστριψε τελικα)
εγω μου λεει τι κανω, εσυ τι κανεις, απο κει στριβουν ολοι αριστερα.....
σηκωνω τη μηχανη, αφου εγω ημουν καλα, ετσι κι αλλιως τα χλμ, ηταν ελαχιστα, αλλα εφτασαν για ενα γδαρσιμο στο γονατο,
ενα φλασακι στη μηχανη, κ αρκετα γδαρσιματα (και ελεγα να παρω κανα ζευγαρι μανιταρια....)με ρωταει και ενα, καλα εισαι?, και του λεω ενα σηκω φυγε....
εντωμεταξυ, ενας οδηγος, μες στη σσαστιμαρα μου, ακουσα να λεει, τα στοιχεια να του παρεις...
τεσπα, ας ελπιζω, πως εκανα το πεσιμο με τη μηχανη που μου αναλογει
-
Αλέξανδρε περαστικα!
Το θεμα με τους ποδηλάτες έχει παραγίνει μαλλον!
Σημερα στην Αναξιμανδρου ... χωρις τα χερια στο τιμόνι και με το κινητο στο αυτι ... ώριμος αναβατης να περνάει το κοκκινο!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
απο αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω οτι μιλάμε για ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑ που είναι πρωτίστως επικίνδυνοι για τον εαυτό τους.
εμένα αυτό που μου τη σπάει με ποδηλάτες είναι το εξής.
Νομιζω οτι απαγορευεται να ειναι ο ενας ποδηλατης πλαι στον αλλο.
ως συνήθως με τους νόμους στην Ελλάδα, το θέμα δεν είναι τι ισχύει αλλά τι μπορείς να επιβάλλεις.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ως συνήθως με τους νόμους στην Ελλάδα, το θέμα δεν είναι τι ισχύει αλλά τι μπορείς να επιβάλλεις.{kacey} Στον ποδηλάτη που κάνει πάντως μπορείς εύκολα να επιβάλλεις. {/kacey}
@blackpug106: Περαστικά.. Υποθέτω ότι είσασταν από τη μεριά της Χηλής και αυτός πήγε να στρίψει αριστερά προς Κερασούντος, σωστά; Κάτι τέτοια γίδια (όπως και τον άλλον με το κινητό) συνήθως τους αναλαμβάνει η φυσική επιλογή. Αρκεί να μη βρεθείς στο δρόμο τους, και τους πληρώνεις για ανθρώπους μετά...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
@blackpug106: Περαστικά.. Υποθέτω ότι είσασταν από τη μεριά της Χηλής και αυτός πήγε να στρίψει αριστερά προς Κερασούντος, σωστά; Κάτι τέτοια γίδια (όπως και τον άλλον με το κινητό) συνήθως τους αναλαμβάνει η φυσική επιλογή. Αρκεί να μη βρεθείς στο δρόμο τους, και τους πληρώνεις για ανθρώπους μετά...
σωστα....
thanx
μαλλον θα πρεπε να ειχα φωναξει τροχαια τελικα
μπας κ συνετιστουν κ αρχισουν να κυκλοφορουν ορθα κ οχι με περισσεια 'νεορευμαtrendyοικολογιακανωαντιδραση' μαγκια -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ως συνήθως με τους νόμους στην Ελλάδα, το θέμα δεν είναι τι ισχύει αλλά τι μπορείς να επιβάλλεις.
{kacey} Στον ποδηλάτη που κάνει πάντως μπορείς εύκολα να επιβάλλεις. {/kacey}
Στους παντες μπορεις να επιβαλλεις οτι θελεις. Ο πιο τρελος κερδιζει, οχι αυτος με το μεγαλυτερο οχημα.
-
ορθόν, αλλά μη σοκάρεσαι όταν σου λένε οτι φασίζεις.
προσωπικά, δεν έχω και πολύ όρεξη να κάνω τα κλιμάκια των εκαμιτών και των μπατσέων ειδικά όταν το υπόθεμα είναι τόσο έκθετο στις συνέπειες των λάθος επιλογών του.
θεωρώ οτι αυτή η προσέγγιση απέχει απο το κλασσικό 'δεν βαριέσαι' και είναι μια επίκληση προς υψηλότερο επίπεδο συνειδητοποίησης. αν μιλάμε για ανθρώπους βέβαια.
-
Sorry, δεν καταλαβα. Τι σημανει 'φασιζω'? Εγω μιλαω για την επιβολη του δικιου μου (μου = οχι εμενα του Kacey, μου = οποιου εχει δικιο σε καθε περιπτωση κ αυτο ειναι ευκολα διακριτο κ κατανοητο), με οποιο μεσο ειναι προσφορο κ θα επιτελεσει το σκοπο. Οχι 'αυτο που γουσταρω να κανω'.
Απο κει κ περα στα ζωα φερεσαι σαν ζωα, στη ζουγκλα ισχυει ο νομος της ζουγκλας, κλπ κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Μήπως υπερβάλλετε λίγο στο κράξιμο στους ποδηλάτες;Όχι.
Πλέον το έχω πάρει απόφαση και προσπαθώ να προσέχω όσο γίνεται περισσότερο γιατί ακόμα και να πέσει πάνω μου με δική του ευθύνη άντε μετά να βγάλεις άκρη.
Σέβομαι απεριόριστα αυτόν που βγαίνει μια βόλτα σε μικρούς δρόμους αλλά τα ζα που σουλατσάρουν χύμα σε λεωφόρους με το στυλάκι 'Οι ουρανοί είναι δικοί μας' θέλουν ένα καλό χέρι ξύλο.
Την εβδομάδα που πέρασε στη Μεσογείων, κατά τις 8:15 το πρωί (το λεω για να αναλογιστεί την κίνηση) κουστουμαρισμένος με τρέντυ κράνος (τρομάρα του) ΣΤΗ ΜΕΣΗ της λωρίδας με το κινητό ανά χείρας και μπόλικο στυλ.
Εκεί όντως χρειάζεται ένας Kacey... -
-
so much fake
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Sorry, δεν καταλαβα. Τι σημανει 'φασιζω'? Εγω μιλαω για την επιβολη του δικιου μου (μου = οχι εμενα του Kacey, μου = οποιου εχει δικιο σε καθε περιπτωση κ αυτο ειναι ευκολα διακριτο κ κατανοητο), με οποιο μεσο ειναι προσφορο κ θα επιτελεσει το σκοπο. Οχι 'αυτο που γουσταρω να κανω'.Απο κει κ περα στα ζωα φερεσαι σαν ζωα, στη ζουγκλα ισχυει ο νομος της ζουγκλας, κλπ κλπ κλπ.
αυτό ακριβώς σημαίνει φασίζω. οτι θεωρείς εαυτόν αυτόκλητο επιβολέα του νόμου.(και με κάθε μέσο συμπληρώνεις)
συμφωνώ με την πρακτική του να ζητάμε την τήρηση των νόμων, να διευκολύνουμε την επιβολή κυρώσεων σε όποιους τους καταπατούν, να κράζουμε τους παρανομούντες, αλλά το να επιβάλλουμε εμείς την εφαρμογή τους είναι ένα βήμα πιο πέρα απο αυτό που προτίθεμαι να πάω.πχ στη περίπτωση που ανέφερα τι θα έκανες? θα κατέβαινες να τους πλακώσεις? θα τους έκλεινες με το αυτοκίνητο?
μπορείς άραγε να συνετίσεις κάποιον που ήδη είναι ευάλωτος σε μια χώρα-ζούγκλα, χωρίς να τον θέσεις σε κίνδυνο? -
Ζωο ο τυπος που εσφαξε στοπ και πηγε να με φαει ζωντανο σημερα. Παλι καλα που ποιο πριν εχει ανηφορο και δε πηγαινα με χιλιομετρα αλλα και παλι παντα ελεγχω τις διασταυρωσεις προσεκτικτα και ας εχω προτεραιοτητα...Με τον ιδιο ειχαμε παει να σαξουμε μετοπικη παλι στον ιδιο δρομο αλλα εγω ανεβαινα και αυτος κατεβαινε παλι κομματια οπως σημερα.
-
Δεν 'επιβαλλω το νομο' επειδη νομιζω οτι ειμαι ο προστατης του νομου. Δεν θα σταματησω να μαλωσω καποιον που εκανε κατι σε καποιον αλλο, αλλα θα ασχοληθω με αυτον που εκανε κατι ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Το οποιο ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. Αν εσυ αποκαλεις 'φασιζω' το να υπερασπιζομαι το δικιο μου ή το να το επιβαλλω (αφου θεωρησουμε οτι οντως εχω δικιο στην ταδε περιπτωση), τοτε εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης. Αλλα δεν ειναι περιεργο αυτο, στη χωρα που 'δικαιωμα' = κανω οτι μου καυλωσει κ 'κυνηγαω το δικιο μου' = ειμαι αυτοκλητος σωτηρας/μπατσος/ραμπο κ δεν εχω δικαιωμα να κυνγηαω το δικιο μου αλλα πρεπει να περιμενω απο τον 'αρμοδιο' να το προασπισει.
Στην περιπτωση που λες οτι ποδηλατες κλεινουν δρομο με το ετσι θελω, επειδη κινουνται δυο διπλα με το ετσι θελω, κ δεν καθονται ο ενας πισω απο τον αλλο οπως υποχρεουνται, πολυ απλα θα τους περναγα απο οπου μπορουσα. Οχι 'για να επιβαλλω το νομο', αλλα για να συνεχισω κανονικα το ταξιδι μου, αφου κακως με εμποδιζουν.
Ο Mad_Max_Geo απο πανω αναφερεται σε - απ'οτι καταλαβα - τυπο που για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα (ο ιδιος τυπος) παει να τον τρακαρει παραβιαζοντας ΣΤΟΠ. Να υποθεσω οτι αν μου ειχε τυχει εμενα αυτο κ του ειχα σπασει τα μουτρα, θα ημουν ενας φασιζων τραμπουκος των δρομων, ενω η σωστη αντιδραση ειναι να τον αφηνετε να περναει τα ΣΤΟΠ ελπιζοντας οτι καποιος τροχονομος θα τον γραψει πριν σας τρακαρει ή πριν σκοτωσει καποιον (που μπορει να ειναι κ κανας δικος σας ανθρωπος)? Ε δεν πειραζει, ασε με εμενα να φασιζω κ αφηνω εγω εσας να σκυβετε ή να φωναζετε 'μα που ειναι η αστυνομια να τον μαζεψει'.
-
το καλυτερο ειναι να κυκλοφορεις με lada niva.
-
Τη πρωτη φορα δε παραβιασε στοπ αλλα πηγαινε αρκετα γρηγορα για δρομο διπλης κυκλοφοριας που ισα ισα χωρανε δυο αυτοκινητα...Απλα λιγο ποιο πισω απο το σημειο οπου ειχαμε παει να τρακαρουμε το καλοκαιρι υπαρχει διασταυρωση που εχει στοπ για αυτους που κατεβαινουν απο εκεινο το δρομακι.Και εγω να σου πω την αληθεια της αποψης σου ειμαι αλλα πραγματικα εκεινη τη στιγμη παγωσα μιας και ηταν η πρωτη μου επικινδυνη εμπειρια που ηρθα σε κινδυνο που προκαλεσε αλλος.Να φανταστεις ουτε τη κορνα δε πατησα το μονο που εκανα ηταν να τον κοιταξω απορημενος.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]