-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Περίεργο πως δεν έχουν επιβάλλει μεγαλύτερη φορολογία στα ελαστικά, σερβις και ΚΤΕΟ. Αφού το κράτος θα είχε περισσότερα έσοδα.
Βρε , μη ρίχνεις ιδέες!
Θέλουμε να αλλάξουμε και λάστιχαΜα κι εγώ κάτι τέτοιες λαμπρές τους ιδέες φοβάμαι. Από φθινόπωρο έχω τέλη +λάστιχα...
Ωραία υπογραφή
-
Ωραία, ας βάλουν ένα 23% στα τέλη τότε
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ημερομηνία παραγωγής τους?To αμάξι αγοράστηκε το 09, τα λάστιχα δεν έχω ιδέα. Αλλά δεν φταίει η ηλικία τους, τα ίδια τα λάστιχα (μοντέλο) φταίνε.
-
Οχι ακριβως... Μπορει τα λάστιχα να ηταν αποθηκη στοκ και να ειναι πχ 4ετίας οπότε ειναι ξεραμένα και γλιστράνε δικαιολογημένα.
-
Με την φόρα που έχουν πάρει και αυξάνουν - φορολογούν τα πάντα, σε λίγο θα πληρώνουμε καί φόρο λειτουργίας του κινητήρα ,δηλαδή όσο τον δουλεύεις τόσο θα πληρώνεις .Πάνω από 10ωρες τον μήνα θα είναι τεκμήριο πολυτελείας.
Και φυσικά παράπλευρη απώλεια θα είναι το φόρουμ, που ελλείψη οδηγών χρηστών ,απο 4Τ θα μετονομαστεί σε 2Π ( δύο πόδια ) με την αντίστοιχη θεματολογία πχ ''Κατασκευαστές και μοντέλα παπουτσιών '','' Μελλοντικά μοντέλα παπουτσιών '',''Κλασικά και ιστορικά μοντέλα – σανδάλια '',''Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις στις σόλες ', ''Περί ποδαρόδρομου'''....κ.α -
πραγματικά αναρωτιέμαι ετούτο:
με τις τόσες ανθρώπινες απώλειες κάθε χρόνο + τους τραυματισμούς μικρούς και μεγάλους (=νοσοκομεία κλπ), σε ενα διάστημα ας πούμε 10 ετών, το κράτος χάνει ή κερδίζει από άποψη χρημάτων (** και μόνο, ας αφήσουμε εκτός το ηθικό του πράγματος** ) απο τα πρόστιμα ταχύτητας κλπ;
εννοώ: το κράτος πόσα χρηματα χάνει από ενα φορολογούμενο πολίτης σε μια 10ετία; δεν είναι πιο συμφέρον να προσπαθήσει να τον κρατήσει εν ζωή, παρά να του παρει 100-200-300 ευρώ από το πρόστιμο;
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Με την φόρα που έχουν πάρει και αυξάνουν - φορολογούν τα πάντα, σε λίγο θα πληρώνουμε καί φόρο λειτουργίας του κινητήρα ,δηλαδή όσο τον δουλεύεις τόσο θα πληρώνεις .Πάνω από 10ωρες τον μήνα θα είναι τεκμήριο πολυτελείας.
Και φυσικά παράπλευρη απώλεια θα είναι το φόρουμ, που ελλείψη οδηγών χρηστών ,απο 4Τ θα μετονομαστεί σε 2Π ( δύο πόδια ) με την αντίστοιχη θεματολογία πχ ''Κατασκευαστές και μοντέλα παπουτσιών '','' Μελλοντικά μοντέλα παπουτσιών '',''Κλασικά και ιστορικά μοντέλα – σανδάλια '',''Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις στις σόλες ', ''Περί ποδαρόδρομου'''....κ.αΣτο φόρουμ;
Κάτσε πρώτα να μπορούμε να πληρώνουμε σύνδεση ίντερνετ μέχρι τότε
-
Μας βλέπω να επικοινωνούμε με σήματα καπνού από τις ταράτσες. Και οι μοντς, αν θέλουν να σβήσουν καμιά δημοσίευση, θα μας κυνηγάνε με τις μάνικες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ενώ αυτή η δήλωση δεν είναι για γέλια: >80 στα 100 αυτοκίνητα σήμερα κυκλοφορούν με φθαρμένα ή κατεστραμμένα λάστιχαΌποιος έχει δει λάστιχο ΦΘΑΡΜΕΝΟ να βγει και να το πει γιατί εγώ έχω χρόνια να δω αμάξι με λάστιχο που να έχει λιώσει το πέλμα κάτω από το νόμιμο όριο.
εγω ειχα δει.. τα προηγουμενα μου
αλλα τα ειχα πολυ λιγο καραφλα
-
Μπορούν να φαγωθούν τόσο πολύ σε τετρακίνητο πηγαίνοντας μόνο ευθεία?
-
[spoiler=:1yeudg3s]>Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορούν να φαγωθούν τόσο πολύ σε τετρακίνητο πηγαίνοντας μόνο ευθεία?
μιλαμε για μεγαλες ροπες , οχι ατμοσφαιρικα μοτερακια του γκαζον
και οχι μονο τα εμπρος (που ειχαν ξεφτιλιστει τελειως , δεν ειχαν καθολου αυλακια ) , αλλα και τα πισω σε αρκετα μεγαλο βαθμο
(αυτο σημαινει οτι η ψευτοτερακινηση δουλευει )σε καποιες φασεις θυμαμαι οτι ειχα για πλακα υδρολισθηση με τα εμπρος και με εζμπρωχναν τα πισω για να προχωρησω
ηταν ψιλοεπικινδυνη φασητα καινουρια μου ομως τα προσεχω πολυ (γιατι δεν τα λες και φθηνα) , αλλα και παλι δε το βγαζω τοσες πολλες 'βολτες' οπως παλια
παντως περα απο τη πλακα , το τρωει αρκετα το λαστιχο , ειδικα αν εχεις κλειστα τη ηλεκτρονικα ακομα και δε κανεις πολλα πολλα
αμα τρεχεις κιολας διασυρεται κανονικα και λαστιχο γενικα τρωνε αρκετα τουρμπατα χωρις πολλη προσπαθεια , ακομα και πιο αδυναμα (βεβαια αυτα ειναι και δικινητα )[/spoiler:1yeudg3s] -
φφφ.... Τι κάθομαι και φωνάζω επειδή ο άλλος είναι μέτριος οδηγός? Γτ? Αφού ήταν μ@λ@κ@ς! Εγώ γτ φωνάζω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι χωρίς λόγο? (Ε, εντάξει ήθελε να ψιλοβγεί και από πάνω ενω ήταν λάθος..) φώναζα εγώ, μου έδειχνε με ένα χαρτάκι ότι είχε συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου επειδή φώναζα και έβρισα(το πολύ μαλάκα να τον είπα), μετά τον κυνήγησα για να του ζητήσω τα ρέστα γτ με απείλησε.. και του είπα ότι θα του κάνω καταγγελία.. και έπειτα χάθηκαν οι δρόμοι μας. Ωραία πράγματα.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Καταπληκτικό ρεπορτάζ. Ρωτάμε δύο γνωστούς μας και μετά πηγαίνουμε στον μάστορα
-Να σου πω μάστορα, ο κόσμος δεν αλλάζει τα ελαστικά του, έτσι
Ο μάστορας, που βρίσκει την ευκαιρία να κλαφτεί, αρχίζει:
-Όχι, κανείς δεν έρχεται, όλοι κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα κτλ.
-Τί ποσοστό δεν αλλάζει τα ελαστικά του;
Ο μάστορας σκέφτεται πως πρέπει να πει κάτι αρκετά δραματικό για να κάνει αίσθηση
-Το 80%.Έτσι βγαίνει το ρεπορτάζ σήμερα. Και ο ψαγμένος αναγνώστης φυσικά και το χάβει, γιατί το βρήκε στο internet...
Αν γίνεται, το ρεπορτάζ είναι στη γέφυρα του Mall. Ειδάλλως στη γειτονιά μας.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Και φυσικά παράπλευρη απώλεια θα είναι το φόρουμ, που ελλείψη οδηγών χρηστών ,απο 4Τ θα μετονομαστεί σε 2Π ( δύο πόδια ) με την αντίστοιχη θεματολογία πχ ''Κατασκευαστές και μοντέλα παπουτσιών '','' Μελλοντικά μοντέλα παπουτσιών '',''Κλασικά και ιστορικά μοντέλα – σανδάλια '',''Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις στις σόλες ', ''Περί ποδαρόδρομου'''....κ.αΣτο φόρουμ;
Κάτσε πρώτα να μπορούμε να πληρώνουμε σύνδεση ίντερνετ μέχρι τότε
Μας βλέπω να επικοινωνούμε με σήματα καπνού από τις ταράτσες. Και οι μοντς, αν θέλουν να σβήσουν καμιά δημοσίευση, θα μας κυνηγάνε με τις μάνικες.
-
ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ:
Οταν κοβεις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ λωριδες στον Κηφισσο, πηγαινοντας απο την ΛΕΑ στην τερμα αριστερη για να παρεις γραμμη να πλαγιασεις το κασονι σου, εξω απο το Allou Fun Park προς παραλια, εχε φροντισει οτι δεν ερχεται κανεις απο πισω. Γιατι υπαρχουν κ πιο γρηγοροι απο την παρτη σου, που ειναι ΗΔΗ στην αριστερη κ στριβουν με περισσοτερα χωρις καν να παιρνουν γραμμες. Κ πες κ ευχαριστω που φρεναρα κ δεν σε εστειλα κατ'ευθειαν μεσα στον Ρεντη.
Ο χρήστης soch έγραψε:
Πριν λίγους μήνες είχα αναφέρει ότι τα 150+ στην εθνική είναι επικίνδυνη επιλογή. Και βέβαια μερικοί εδώ γέλαγαν και χλεύαζαν. Λες και δεν ξέρουν που ζούμε. Λες και δεν είμαστε κράτος ανεύθυνων πολιτών...80 στα 100 αυτοκίνητα κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα
Αρα εγω που εχω αρτια συντηρημμενο αυτοκινητο κ δεν νοιαζομαι για το ποσα λεφτα θα χρειαστει για να πετυχω αυτο, μπορω να πηγαινω ανετα με 180.
-
φίλος πηγαίνει επίσκεψη στους γονείς του κ παρκάρει το yeti μέσα στην πιλοτή κάθετα πίσω από το αμάξι της μάνας του (την κλείνει δηλαδή). Ανεβαινει στο σπίτι, μετά από ώρα η μάνα του πάει να φύγει, ενώ αυτός ξεχνάει να της πει ότι την έχει κλείσει. Ξεκλειδώνει η τύπισα το αμάξι της, μπαίνει μέσα, βάζει όπισθεν, αγνοεί ακόμα κ το parking sensors που εχει το VOLVO και ΜΠΑΜ.
πίσω πόρτα στο YETI κ πίσω προφυλακτήρας στο VOLVO επανασχεδιάστηκαν -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
φίλος πηγαίνει επίσκεψη στους γονείς του κ παρκάρει το yeti μέσα στην πιλοτή κάθετα πίσω από το αμάξι της μάνας του (την κλείνει δηλαδή). Ανεβαινει στο σπίτι, μετά από ώρα η μάνα του πάει να φύγει, ενώ αυτός ξεχνάει να της πει ότι την έχει κλείσει. Ξεκλειδώνει η τύπισα το αμάξι της, μπαίνει μέσα, βάζει όπισθεν, αγνοεί ακόμα κ το parking sensors που εχει το VOLVO και ΜΠΑΜ.
πίσω πόρτα στο YETI κ πίσω προφυλακτήρας στο VOLVO επανασχεδιάστηκανΚαλα και αυτη ολοκληρο περιπτερο δεν το ειδε;
Ευτυχως που δεν ηταν κανενα παιδι πισω απο το αμαξι
-
Που να το δει? Αν εχει μαθει οτι εκει ειναι η θεση της = μπαινω ξεκιναω κ φευγω, αρα δεν κοιταει τιποτα. Ετσι ξερουν να οδηγουν.
-
Ελπίζω να έχει ασφάλεια με το δικό της επώνυμο η μητέρα του φίλου σου, διαφορετικά ο φίλος θα πάρει το μακρύτερο από την ασφάλεια της αν δουν συνωνημία...
-
Μονο αυτό?
Δε νομίζω οτι καλύπτει ατυχημα σε πάρκινγκ ουτως ή αλλως....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]