-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ειμαι ακριβως 1.9μ,ασχολουμαι με καλαθοσφαιριση(τα τελευταια 2 ετη οχι..) κ κικμποξ(πλεον μονο με σακο στο σπιτι) αλλα δεν εχω παιδι στο αυτοκινητο.σε ποια κατηγορια ανηκω?Τζακ, εσύ??
Οι κατηγορίες ανηκουν σ'εσένα και οχι εσυ σε κάποια κατηγορία!! -
Στην κατηγορια του 'αν ο αλλος ειναι πιο τρελος, τιποτα απο τα παραπανω δεν εχουν σημασια'.
-
οχι ρε!καμια σχεση!
εννοω αν ισχυουν για μενα οι ανωτερω κανονες επειδη ειμαι στα ορια τους,αλλα χωρις παιδι στο αυτοκινητο!!ομολογω παντως οτι ενω εντος του αυτοκινητου εκνευριζομαι,ειναι σπανιες οι φορες που εχω βγει εξω να λυσω διαφορες.αν ισχυουν παντως,με βλεπω να πηγαινω καθημερινα να παρω την ανιψια απο το σχολειο
περα απο την πλακα,ειδικα οταν εχεις παιδι,δεν πρεπει να παρεκτρεπεσαι,επειδη δινεις κ κακο παραδειγμα κ επειδη το πιθανοτερο ειναι να τρομαξει.κ καλο ειναι να εχουμε σαν τελευταια λυση στο μυαλο μας τα φαπιδια.μονο δλδ οταν δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε.
κασευ,συμφωνω..σε τετοιες περιπτωσεις λες ''ασε τον τρελο στην τρελα του(κ εσυ με την κοπελα του! )
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
...περα απο την πλακα,ειδικα οταν εχεις παιδι,δεν πρεπει να παρεκτρεπεσαι,επειδη δινεις κ κακο παραδειγμα κ επειδη το πιθανοτερο ειναι να τρομαξει.κ καλο ειναι να εχουμε σαν τελευταια λυση στο μυαλο μας τα φαπιδια.μονο δλδ οταν δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε.Συμφωνούμε. Όταν εχεις παιδί στο αυτοκινητο, πρέπει να το σκεφτείς διπλά πριν τσακωθείς με κανέναν μ@λ@κα.
-
Εννοείτε ότι η σημείωση σε αυτά που έλεγα ήταν για χιούμορ!!!
-
Πρώτη φορά μου έτυχε να μου κορνάρουν επειδή πήγαινα αργά στη δεξιά λωρίδα.
Οδός Ακτής Δυμαίων, 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και κάτι σαν έρεισμα στην άκρη(ΛΕΑ δεν το λες, αλλά δεν είναι και λωρίδα κυκλοφορίας). Κινούμαι στη δεξιά λωρίδα με την ταχύτητα της κίνησης και η αριστερή είναι σχετικά άδεια. Παππούς με Astra πρώτης γενιάς κολλάει πίσω μου. Προσπαθεί να με προσπεράσει από δεξιά ενω η αριστερή είναι άδεια. Αφού σεν μπόρεσε να το καταφέρει και μετά από 1 km προσπάθειας, μου κορνάρει, βγαίνει αριστερά, φτάνει δίπλα μου, με βρίζει, προσπερνάει και ξαναμπαίνει δεξιά...
-
Είμαι τραγικός, πέρασα στοπ αέρα, αφού το είδα τελευταία στιγμή στα 3 μέτρα ενώ πήγαινα με 50. Ευτυχώς το αμάξι που ερχόταν από τον κάθετο ήταν υποψιασμένο και σταμάτησε. Ήμουν στον παράδρομο της Εθνικής απέναντι από το ΙΚΕΑ (μεταξύ Π.Ράλλη και Ιεράς Οδού), όπου ο δρόμος είναι φαρδύς (2 λωρίδες) και ξαφνικά έχει ένα στοπ κανονικού μεγέθους μόνο στα δεξιά, όπου παρκάρουν φορτηγά και είναι γεμάτο αφίσες. Κοινώς χάνεται η πινακίδα. Ο δρόμος είναι αρκετά φαρδύς ώστε να έχει βγει το αμάξι ολόκληρο στη διασταύρωση και εγώ να περάσω ασφαλέστατα από μπροστά του, με μεγάλη απόσταση.
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Παιδιά τον τελευταίο μήνα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο ειλικρινά με την μέση ταχύτητα των περισσότερων αυτοκινήτων. Είπαμε οικονομία στην βενζίνη αλλά ρε φίλε όταν μπροστά σου είναι άδειος ο δρόμος τελείως και δεν έχεις εμπόδια δεν πας με 10-20 χλμ. Είπαμε. Αυτό γίνεται από πάρα πολλούς δυστυχώς και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παίρνω το μηχανάκι γιατί είναι γελοίο. Τι πιστεύουν ότι με το να πάνε έτσι θα κάψουν λιγότερο? ξυπνήστεεεεεεεεεεεεε τα ίδια θα κάψετε μετά τα 100 αρχίζει και καίει παραπάνω το αμάξι. Μιλάμε για πολλά περιστατικά και καθημερινά. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση . Αλλά οι χειρότεροι είναι οι ταξιτζήδες σε αυτό.
Και επίσης μέγιστο ζώο ο ταρίφας που σταμάτησε ακριβώς πάνω σε διασταύρωση για να πάρει πελάτη και είχαμε πράσινο και δεν μπορούσε να γίνει προσπέραση.Με το Leon όταν πάω μέχρι 1600 στροφές έχω 3 λίτρα λιγότερη κατανάλωση. Που σημαίνει οτι επιταχύνω σαν ταρίφας και φτάνω στη μέγιστη ταχύτητα των 60-70χλμ/ώρα.
Δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να πάει με το μέγιστο όριο. Καταλαβαίνω οτι είναι εκνευριστικό, αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή. -
Ζώο ο οδηγός σήμερα με το fiat punto κόκκινο (ζηζ-****) που στην Ολύμπου πριν 15 λεπτά μου χτύπησε τον καθρέφτη παρκαρισμένος εγώ αλλά μέσα, σηκώθηκε και έφυγε παρά τα κορναρίσματα και τα μπινελίκια. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα εγώ αλλά πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι κάποιος. Έχω τύχει να χτυπήσω και εγώ γιατί αφήνω χαρτάκι η σταματάω έστω για ένα συγνώμη και να δω αμα έκανα ζημιά;
-
Γιατί εσύ είσαι άνθρωπος και αυτός ζώο . Τον έσπασε τον καθρέφτη?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γιατί εσύ είσαι άνθρωπος και αυτός ζώο . Τον έσπασε τον καθρέφτη?Οχι ευτυχώς
-
Ζωάκι εγώ που φτάνοντας σε θέση στάθμευσης έψαχνα το διακόπτη των αλάρμ σε Κορόλλα φιλικού μου ατόμου προκειμένου να δείξω ότι θέλω να παρκάρω. Μου έσκασε η αναλαμπή πολύ μετά... Δε θα φύγει το χούι ποτέ ρε πστ μου, εθνικό σπορ το έχουμε κάνει το άναμμα αλάρμ για να παρκάρουμε...
-
Μα τι λες τώρα; Τόλμησες να βγάλεις αλάρμ για να παρκάρεις; Απαράδεκτο...
-
Διασταύρωση Ιεροθέου με Ναυαρίνου, Πάτρα. Ένα από τα σημεία που συμβαίνουν τα περισσότερα δυστυχήματα στην Πάτρα. Η Ιεροθέου είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης και έχει προτεραιότητα, η Ναυαρίνου είναι μιας κατεύθυνσης και έχει Stop. Εγώ κινούμαι στο ρεύμα καθόδου της Ιεροθέου. Παππούς με BMW σειρά 3 κινείται επί της Ναυαρίνου. Σταματάει στο Stop, ελέγχει μόνο το ρεύμα ανόδου και επειδή αυτό ήταν άδειο, ξεκινάει να διασχίζει τη διασταύρωση. Εγώ κορνάρω, πατάω φρένο και κάνω ελιγμό αποφυγής. Ευτυχώς, τα φρένα της C4 με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Ο παππούς μου ζήτησε συγγνώμη, εγώ το θεώρησα λήξαν...
-
Είσαι ωραίος. Αυτη είναι πολιτισμένη αντίδραση. Γιατί να μην μπορούν όλοι να αναγνωρίσουν το λάθος τους; Αν στον δρόμο είναι έτσι δεν μπορώ να φανταστώ τι σκατάνθρωποι είναι στην ζωή τους..
-
Οτι ειπε ο απο πανω. Οσο απλο κ αποδεκτο ειναι το παραπανω, τοσο απαραδεκτο (κ αιτια για εγκεφαλικο δικο μου η ξυλο) ειναι να γυρναγε ο αλλος κ να εβριζε ή να προσπαθουσε να βγει απο πανω λεγοντας κατι του τυπου 'αφου με ειδες', οπως διαφοροι αλλοι.
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Με το Leon όταν πάω μέχρι 1600 στροφές έχω 3 λίτρα λιγότερη κατανάλωση. Που σημαίνει οτι επιταχύνω σαν ταρίφας και φτάνω στη μέγιστη ταχύτητα των 60-70χλμ/ώρα.
Δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να πάει με το μέγιστο όριο. Καταλαβαίνω οτι είναι εκνευριστικό, αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή.Σε υποχρεωνει ομως 'να μην βραδυπορεις χωρις λογο', κ οταν ο αλλος σου μιλαει για 10-20 χαω σε οριο 50 με το δρομο μπροστα σου χωρις εμποδια, μαλλον πεφτεις εκει. Οχι εσυ, αυτος που περιγραφει πιο πανω.
-
Εδώ ταιριάζει καλύτερα.
Πήγα να πάρω σήμερα το twingo και είδα ότι κάποιος (υποψιάζομαι μηχανάκι γιατί είναι χαμηλά) μου χτύπησε το δεξί φτερό και χάραξε τη ζάντα. Και φυσικά έφυγε σαν κύριος χωρίς να αφήσει στοιχεία. Εύχομαι στον αλητάκο ολόψυχα να του κάνουν τα ίδια σημάδια (ειδικά αυτό της ζάντας) στο πρόσωπό του. Τουλάχιστον αφού δεν σ' έπιασα εγώ να σε κάνω τουλούμι στο ξύλο, να το βρεις από αλλού.
Τι ατυχία είναι αυτή με το μικρό ρε γμτ. 4η φορά σε 14 μήνες. Θα περιμένω να μαζευτούν κι άλλα για να πάω να το φτιάξω.
-
Ρε συ τι ειναι αυτο το πραγμα; Ευχελαιο εχεις κανει;
-
αμάν ρε ερνάνιε
-
-
Πρέπει το κόκκινο χρώμα να είναι μ*λ@κομαγνήτης, δεν εξηγείται αλλιώς. Και τις 4 φορές μου το χτύπησαν ενώ το είχα παρκαρισμένο ενώ και τις 4 πήγαν να φύγουν (τις δυο πρώτες το αυτοκίνητο ήταν έξω από το σπίτι και τους πρόλαβα).
Εν τω μεταξύ ζώο και ο οδηγός του daewoo matiz που άρχισε να καταδιώκει όποιον έβρισκε μπροστά του σήμερα το πρωί και έκανε επικίνδυνες σφήνες χωρίς λόγο από το ύψος του ΣΕΦ μέχρι τη Ν. Φιλαδέλφεια (από Κηφισό). Η αρχή έγινε μ' εμένα, αλλά πήρε το μάθημά του στις στροφές. Μετά άρχισε να χώνεται σε άλλους οδηγούς μεταξύ μεσαίας και αριστερής λωρίδας και στο τέλος βρέθηκε λίγο πιο πίσω από εμένα πάλι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]