-
Ενταξει ρε παιδια, αφηνετε τους - δικαιωμα σου να μην ασχολεισαι - αλλα μετα μην γκρινιαζετε. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εκει ειναι που θα γινουν ανεξελενγκτα τα πραγματα...
και να χειροδικίσεις σε ποιον?? σε καποιον που εχει την ηλικια του πατερα σου ας πουμε????
εχεις χασει το δικιο σου...
καταλαβαινεις πως το λεω..Αυτος που 'ειναι στην ηλικια του πατερα σου' κ που αν τσακωθεις 'θα χασεις το δικιο σου', την επομενη φορα που ενω εχει στοπ θα περασει αερα πατερα γιατι νομιζει οτι εχει προτεραιοτητα (πραγμα που δηλωσε, αρα ΚΑΘΕ φορα θα περναει απο εκει ετσι), θα σκοτωσει κανεναν μηχανακια. Κ η μεγαλη πλακα θα ειναι αν αυτος που θα σκοτωσει, θα ειναι κανας δικος σου ανθρωπος. Μετα να δω πως θα το δεις το πραγμα.
ΥΓ Αυτος που εχει την ηλικια του πατερα σου, 'ειναι' αρκετα 'νεος' για να μπινελικωνει στο δρομο...
-
Εχεις βαλει πολλά 'αν'....
εγω ομως σου λεω οτι ΑΝ κι εγω βγω απο το αυτοκινητο ΘΑ το παθει το εγκεφαλικο....
Προτιμώ να αυτοπροστατευομαι αλλιως, με 'αναγνωριση' του βλακα...
ξερω πλεον τι μαλακια θα κανει ο καγκουρας ο ταριφας ο φορτιγατζης η ξανθια με το trendy αυτοκινητο και το I-phone στο αυτι, το παππου με την γιαγια, το μεγαλομπακαλιαρο με τη 'μερσεντε' κ.λ.π. κ.λ.π.Σε τελικη οπως ειπα - διαφορά αποψεων..
-
Θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω ότι καλό είναι να επεμβαίνεις όταν βλέπεις κάτι στραβό, η σου κάνουν κάτι στραβό αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έτσι μπορεί να φτάσουμε από την φρασεολογία στα χέρια με απρόβλεπτες συνέπειές όπως έχουμε κατα καιρό δει.
Στο άπατο μας μπουρδέλο δε θα γίνετε να προσπαθούμε ατομικά να επιβάλλουμε την τάξη διότι το θεωρώ μάταιο αλλά και επικύνδινο.
Τα πρόβλημα νοοτροπίας και συμπεριφορών μας είναι ριζικά και δεν ξέρω αν ποτέ θα αποβληθούν! -
Αν και έχω πλήρη απάθεια με τις τσαχπινιές των ελλήνων οδηγών και δε με ταράζει απολύτως τίποτα (αρκεί να μην εμπλακώ σε κάτι σοβαρό), έχουμε κ λέμε,
ζώο ζώο ζώο, είμαι εγώ, που πηγαίνοντας εγνατία με 130 έβαλα στο μάτι ένα γερόντι με μια μερσέντε που πήγαινε με 110 και με τα μεγάλα φώτα ακριβώς στη μέση των 2 λωρίδων και αποφάσισα να κρατήσω την πορεία μου και του έδωσα μια με τον καθρέπτη, στον δικό του.
Πανικοβλήθηκε και φρέναρε, έκοψε, φρέναρε και τον πήγε προς τη μπαριέρα (μάλλον πρέπει να δει τα φρένα του, τραβάνε προς δεξιά), μετά μάλλον πήγε να μου παίξει τα φώτα, αλλά τα είχε ήδη αναμένα (αντίθετα τα έσβηνε). Ζώον είμαι εγώ γιατί το έχω κάνει και από το αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να 'τραυματίσω' απειροελάχιστα το δικό μου καθρέπτη σε μια περίπτωση που ήμουν εγώ στη λωρίδα μου στη μέση και ο άλλος κάτι παραπάνω από ιππαστί ερχόμενος κατά πάνω μου.
τι τις θέλω τις Εγνατίες;
-
Αυτά είναι πολυ επικίνδυνα για όλους. Να έχεις υπόψη ότι κι εσυ τραυμαιζεσαι , το λιγότερο. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να συνετίσεις κάποιον.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εχεις βαλει πολλά 'αν'....Ωραια, να βγαλω το 'αν' κ να πω το 'σιγουρα':
ΣΙΓΟΥΡΑ αυτος θα συνεχισει να περναει την διασταυρωση παραβιαζοντας το ΣΤΟΠ, αφου λανθασμενα νομιζει οτι εχει προτεραιοτητα στο συγκεκριμενο σημειο. Δεν ειναι οτι περασε κατα λαθος κ το καταλαβε, αλλα απλα ως Ελληναρας εβρισε, αντιθετως φωναξε τσαντισμενα 'εχω προτεραιοτητα'.
Συμφωνουμε μεχρι εδω?
Καποια στιγμη λοιπον, θα παρει καποιον στο λαιμο του. ΣΙΓΟΥΡΑ θα γινει αυτο, ειναι στατιστικα βεβαιο οτι αν συνεχεια παραβιαζει ενα συγκεκριμενο στοπ επειδη νομιζει οτι εχει προτεραιοτητα θα φαει καποιον.
Κ υπαρχει μια απειροελαχιστη αυτος ο καποιος να ειναι καποιος δικος σου ή δικος μου ανθρωπος.
Θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω ότι καλό είναι να επεμβαίνεις όταν βλέπεις κάτι στραβό, η σου κάνουν κάτι στραβό αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έτσι μπορεί να φτάσουμε από την φρασεολογία στα χέρια με απρόβλεπτες συνέπειές όπως έχουμε κατα καιρό δει.
Στο άπατο μας μπουρδέλο δε θα γίνετε να προσπαθούμε ατομικά να επιβάλλουμε την τάξη διότι το θεωρώ μάταιο αλλά και επικύνδινο.
Τα πρόβλημα νοοτροπίας και συμπεριφορών μας είναι ριζικά και δεν ξέρω αν ποτέ θα αποβληθούν!Οχι φιλε, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ πρεπει εμεις οι ιδιοι, ο καθενας μονος του, να αρχισουμε να ασχολουμαστε. Και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτος ο λογος για τον οποιο τετοια φαινομενα εχουν πολλαπλασιαστει περα απο καθε ελεγχο, γιατι τα αφηνουμε να συμβουν κ κανεις δεν κανει κατι για αυτον που ΤΟΥ συμπεριφερεται ετσι. Ετσι μαθαινουν ολοι αυτοι οι καφροι οτι αυτη η συμπεριφορα αμοιβεται κ φερνει αποτελεσμα.
Εν κατακλειδι, οπως ειπε κ ο πιο πανω, ειναι διαφορα αποψεων. Αλλα οποιος δεν κανει τιποτα οταν του συμβαινει μια τετοια κατασταση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γκρινιαζει για αυτη την κατασταση, ουτε να ενοχληθει οταν θα του συμβει το ιδιο ή κ χειροτερο (=να καταληξει αυτος ο βλακας πανω τους).
-
Φυσικά και εχει δικαιωμα να γκρινιαζει....
δε ζουμε σε ενα κοσμο αυτοδικιας.... τοτε θα ειμασταν σαν το φαρουεστ με το 6σφαιρο στη ζωνη να λυνουμε τις διαφορες..
Γκρινιαζει γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ η παιδία ολωνων θα επρεπε να ειναι τετοια που να μην επιτρεπει τετοιες συμπεριφορές... -
Μερικοί δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ της έννοιας της αυτοδικίας με αυτην της υπευθυνης στάσης πολίτη. Την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον να παραβιάζει κόκκινο, να παρκάρει παράνομα και προκλητικά, να κάνει κάποια από τις παραβιάσεις που βλέπουμε καθημερινά, και ΔΕΝ κάνεις ΚΑΤΙ(τηλέφωνο στο 100, παρατήρηση, γελοιοποίηση του ζώου και χίλια δυο άλλα) τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και μπαίνεις εδώ απλά για να κλαφτείς για την κατάσταση.
Στην -συνηθισμένη- ερώτηση, 'άλλη δουλειά δεν έχω; μ'αυτά θα ασχολούμαι; Αυτά είναι δουλειά της αστυνομίας!' θα πρέπει να ξέρεις πως ΟΧΙ, δεν έχεις άλλη δουλειά, αυτη είναι η δουλειά σου και κάνε μας την χάρη και πρόσεχε τι γίνεται γύρω σου, νιώσε υπευθυνος πολίτης. Αλλιώς είσαι παράσιτο και βάρος στην κοινωνία.
P.S. Ο Β' ενικός δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά σε όλους όσους το διαβάζουν.
-
Οτι ειπε ο απο πανω. Αν δεν καταλαβαινετε το ποσο αστειο κ παραλογο ειναι το εξης:
gkriniaris4tf: ο ταδε μου εκανε αυτο $#@_^^_@#%$^#^&%@#^ τον #%^#@%^#$!^, θα με σκοτωνε.
υπολοιποι: κ εσυ τι εκανες?
gkriniaris4tf: τιποτα, δεν ειναι δουλεια μου να κανω κατι, ασε που μπορει να μου χαλασει το καλτσον/νυχι/χτενισμα.Ok, οτι πειτε.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Μερικοί δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ της έννοιας της αυτοδικίας με αυτην της υπευθυνης στάσης πολίτη. Την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον να παραβιάζει κόκκινο, να παρκάρει παράνομα και προκλητικά, να κάνει κάποια από τις παραβιάσεις που βλέπουμε καθημερινά, και ΔΕΝ κάνεις ΚΑΤΙ(τηλέφωνο στο 100, παρατήρηση, γελοιοποίηση του ζώου και χίλια δυο άλλα) τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και μπαίνεις εδώ απλά για να κλαφτείς για την κατάσταση.Στην -συνηθισμένη- ερώτηση, 'άλλη δουλειά δεν έχω; μ'αυτά θα ασχολούμαι; Αυτά είναι δουλειά της αστυνομίας!' θα πρέπει να ξέρεις πως ΟΧΙ, δεν έχεις άλλη δουλειά, αυτη είναι η δουλειά σου και κάνε μας την χάρη και πρόσεχε τι γίνεται γύρω σου, νιώσε υπευθυνος πολίτης. Αλλιώς είσαι παράσιτο και βάρος στην κοινωνία.
P.S. Ο Β' ενικός δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά σε όλους όσους το διαβάζουν.
Ακριβως αυτο.Δυστυχως ή ευτυχως πρεπει να κανουμε και εμεις κατι για να αλλαξουν τα πραγματα σε αυτη τη χωρα.
Με μετρο ομως.Υπαρχει και η μεση λυση. -
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Μερικοί δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ της έννοιας της αυτοδικίας με αυτην της υπευθυνης στάσης πολίτη. Την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον να παραβιάζει κόκκινο, να παρκάρει παράνομα και προκλητικά, να κάνει κάποια από τις παραβιάσεις που βλέπουμε καθημερινά, και ΔΕΝ κάνεις ΚΑΤΙ(τηλέφωνο στο 100, παρατήρηση, γελοιοποίηση του ζώου και χίλια δυο άλλα) τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και μπαίνεις εδώ απλά για να κλαφτείς για την κατάσταση.Στην -συνηθισμένη- ερώτηση, 'άλλη δουλειά δεν έχω; μ'αυτά θα ασχολούμαι; Αυτά είναι δουλειά της αστυνομίας!' θα πρέπει να ξέρεις πως ΟΧΙ, δεν έχεις άλλη δουλειά, αυτη είναι η δουλειά σου και κάνε μας την χάρη και πρόσεχε τι γίνεται γύρω σου, νιώσε υπευθυνος πολίτης. Αλλιώς είσαι παράσιτο και βάρος στην κοινωνία.
+00
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
ζώο ζώο ζώο, είμαι εγώ, που πηγαίνοντας εγνατία με 130 έβαλα στο μάτι ένα γερόντι με μια μερσέντε που πήγαινε με 110 και με τα μεγάλα φώτα ακριβώς στη μέση των 2 λωρίδων και αποφάσισα να κρατήσω την πορεία μου και του έδωσα μια με τον καθρέπτη, στον δικό του.
Πανικοβλήθηκε και φρέναρε, έκοψε, φρέναρε και τον πήγε προς τη μπαριέρα (μάλλον πρέπει να δει τα φρένα του, τραβάνε προς δεξιά), μετά μάλλον πήγε να μου παίξει τα φώτα, αλλά τα είχε ήδη αναμένα (αντίθετα τα έσβηνε). Ζώον είμαι εγώ γιατί το έχω κάνει και από το αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να 'τραυματίσω' απειροελάχιστα το δικό μου καθρέπτη σε μια περίπτωση που ήμουν εγώ στη λωρίδα μου στη μέση και ο άλλος κάτι παραπάνω από ιππαστί ερχόμενος κατά πάνω μου.
Μπορείς και σημαδευεις καθρεπτες με 130;
Ξαφνικα ενιωσα πολυ «λιγος» ως οδηγος..... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οτι ειπε ο απο πανω. Αν δεν καταλαβαινετε το ποσο αστειο κ παραλογο ειναι το εξης:gkriniaris4tf: ο ταδε μου εκανε αυτο $#@_^^_@#%$^#^&%@#^ τον #%^#@%^#$!^, θα με σκοτωνε.
gkriniaris4tf: τιποτα, δεν ειναι δουλεια μου να κανω κατι, ασε που μπορει να μου χαλασει το καλτσον/νυχι/χτενισμα.Ok, οτι πειτε.
Φαντάσου τη μούρη του αστυνομικού, όταν του πεις
'Κυπαρισσί 306 sedan, με ταδε πινακίδες, παραβίασε stop στη διασταύρωση Αγ. Πάντων και Σαπφους'
Θα σου πει ένα τιτάνιο 'Στ @@ μου' και θα συνεχίσει το φραππέ του
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Οτι ειπε ο απο πανω. Αν δεν καταλαβαινετε το ποσο αστειο κ παραλογο ειναι το εξης:
gkriniaris4tf: ο ταδε μου εκανε αυτο $#@_^^_@#%$^#^&%@#^ τον #%^#@%^#$!^, θα με σκοτωνε.
Φαντάσου τη μούρη του αστυνομικού, όταν του πεις
'Κυπαρισσί 306 sedan, με ταδε πινακίδες, παραβίασε stop στη διασταύρωση Αγ. Πάντων και Σαπφους'
Θα σου πει ένα τιτάνιο 'Στ @@ μου' και θα συνεχίσει το φραππέ του
γι αυτο κυκλοφορεις με lada.και οταν εχει στοπ ο αλλος πεφτεις πανω του
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
-
Σε αυτο το βίντεο δείχνει γιατι κλείνουν οι δρόμοι στην Ελλάδα.
Ο μακακας με το BMW σειρά 1 αφού κολλάει και μπλόκαρε το εκχιονιστικο, κάνει με τα χίλια ζόρια άκρη και αντι να βάλει αλυσίδες χωνεται πίσω απο το εκχιονιστικο όπου σίγουρα θα ξανά κολλήσει 2 χλμ πιο κάτω. -
Μου αρέσει που οι περισσότεροι δεν έχουν μπει καν στον κόπο να ανάψουν τα φώτα.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Μου αρέσει που οι περισσότεροι δεν έχουν μπει καν στον κόπο να ανάψουν τα φώτα.'Μα...Έχει φως'
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
, κάνει με τα χίλια ζόρια άκρη και αντι να βάλει αλυσίδεςΔεν αναρωτιέσαι ότι απλά δεν έχει?
Μέγα ζωων πάντως! -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αν και έχω πλήρη απάθεια με τις τσαχπινιές των ελλήνων οδηγών και δε με ταράζει απολύτως τίποτα (αρκεί να μην εμπλακώ σε κάτι σοβαρό), έχουμε κ λέμε,ζώο ζώο ζώο, είμαι εγώ, που πηγαίνοντας εγνατία με 130 έβαλα στο μάτι ένα γερόντι με μια μερσέντε που πήγαινε με 110 και με τα μεγάλα φώτα ακριβώς στη μέση των 2 λωρίδων και αποφάσισα να κρατήσω την πορεία μου και του έδωσα μια με τον καθρέπτη, στον δικό του.
αρχικως νομιζα οτι θεωρησες τον εαυτο σου ζωο επειδη εθεσες σε κινδυνο τη ζωη ενος αλλου.αλλα αν καταλαβα ορθως,θεωρησες εαυτον ζωον επειδη παραλιγο να τραυματισεις τον καθρεπτη σου..
αρα κ εγω τοτε,να παρω κανενα χρεπι κ οταν δω κανεναν να σταματαει σε σημεια που δεν επιτρεπεται ,για να βγαλει φωτογραφιες το αυτοκινητο του κ την χιονισμενη θεα,αντι να προσπαθησω να τον συναιτισω με πιο πολιτισμενο-ευγενικο-ανθρωπινο,να περναω αργα κ βασανιστικα κ κολλητα με το αυτοκινητο του(χαμογελωντας φυσικα για την φωτογραφια ),αλλαζωντας του χρωμα.ευτυχως θα εχει κ φωτογραφιες για να θυμαται πως ηταν πριν..
το ιδιο κ με οσους βγαζουν φωτογραφιες απο ντασουν η σαρκοζικα που καγκουρευονται σε δημοσιες οδους,δοκιμαζωντας εφε της νεας φωτογραφικης τουςφιλικως παντα,απλως η υπερβολη ειναι που μας χαλαει..
υ.γ.
αν καταλαβα λαθος για ποιο λογο θεωρησες εαυτον ζωο,τα παιρνω ολα πισω!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]