-
Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Φαμπιάν Βάργκας στον τύπο της πατρίδας του:
...
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε κρίση, που μοιάζει με τη Λατινική Αμερική. Βλέπεις πώς ζει ο κόσμος: δεν σέβονται τα σήματα στην κυκλοφορία, δεν βάζουν ζώνη, μιλούν στο κινητό οδηγώντας, ξεπερνούν τα όρια ταχύτητας, περνούν με κόκκινο... πράγματα που δεν γίνονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όμως είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία, που προσπαθείς να τη μάθεις, να γνωρίσει μέρη και να διδάξεις στα παιδιά τους». -
Stationary traffic and two lanes blocked on A406 North Circular Road **northbound **in Stonebridge Park at Park Royal Interchange, because of an accident.
Delays on A406 North Circular Road **southbound **in Stonebridge Park between Park Royal Interchange and Hanger Lane Gyratory, because of people slowing to look at an accident.
Γέμισε και το Λονδίνο Ελληνάρες...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Stationary traffic and two lanes blocked on A406 North Circular Road **northbound **in Stonebridge Park at Park Royal Interchange, because of an accident.
Delays on A406 North Circular Road **southbound **in Stonebridge Park between Park Royal Interchange and Hanger Lane Gyratory, because of people slowing to look at an accident.
Το έχω πετύχει και ιταλία αυτό το σκηνικό.
Χάσαμε την αποκλειστικότητα γμτ!!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μόνο στην Ελλάδα αυτά, είπαμε.
-
Γυρνώντας μόλις πριν λίγο από Cinema (στο οποίο παρεπιπτόντως κοιμήθηκα στο μισό έργο ) οδηγούσα το αυτοκίνητο της κ τραγουδώντας http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE με τον δικό μου μοναδικό τρόπο είπα να στρίψω σε μία λεωφόρο για να δω αν ένα Döner-άδικο ήταν ανοιχτό... Κατά λάθος μπαίνω στην αντίθετη κατεύθυνση κ στα 3 μέτρα σταματώ... μέχρι να κάνω όπισθεν κ να μπω στη δική μου έρχεται περιπολικό, με σταματά κτλ...
Ζητά άδεια κ δίπλωμα, ταυτότητα. Βλέπει λίγο με τους υπόλοιπους αστυνομικούς τα στοιχεία, με ρωτά που μένω κ τί κάνω κ τελικά μου τα δίνει πίσω... Μόλις σήμερα εν τω μεταξύ μετά από ένα χρόνο αξιώθηκα κ πήρα την ιατρική ταυτότητα, την οποία την είχα στον φάκελο ακόμη στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου... Την βγάζω κ του τη δείχνω, μου λέει λίγο για τα προβλήματα τα ορθοπαιδικά του κ με άφησε να φύγω
Γερμανοί αστυνομικοί σήμερα ftw Αλλά παντού ρε πστ μου υπάρχουν, αμέσως εμφανίστηκαν...
-
Ωραία ξεκίνησε η μέρα, παππούλης (~60) με 306 sedan σφάζει stop, στο καπάκι ζητάει και τα ρέστα κάνοντας την εξής χειρονομία και φωνάζοντας 'Κ@ργιόλη έχω προτεραιότητα'
Μάλλον επειδή ειχε γαλλικό αυτοκίνητο. Πρέπει να δίνουμε και σε αυτούς και στα γερμανικά προτεραιότητα πλεον. Μετά θα έφταιγα εγώ αν κατέβαινα, αλλά δεν είναι του τύπου μου τέτοιες αντιδράσεις οπότε.. άσε τα ζώα να προελαύνουν..
-
Ναι, αστον την επομενη φορα στην ιδια διασταυρωση να σκοτωσει το μηχανακι που θα περναει.
-
περιεργως,αρχιζω κ συμφωνω ολο κ περισσοτερο με τον κασευ..
-
Οσο τους αφηνουμε θα κανουν τα ιδια και χειροτερα.
-
Και τι μπορείς να του κάνεις;
Να βγάλεις το 6σφαιρό να τον εκτελέσεις;
Αφού δεν καταλαβαίνει ο ίδιος (και σε αυτή την ώριμη ηλικία) την μαλακία που έκανε αγνοώντας το stop...
Εγώ πλέον δεν κυκλοφορώ καθόλου με τη μηχανή, κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι σαν και αυτόν στους δρόμους
και είμαι μικρός ακόμη... -
Ο χρήστης ΙΩΣΗΦ έγραψε:
Αφού δεν καταλαβαίνει ο ίδιος (και σε αυτή την ώριμη ηλικία) την μαλακία που έκανε αγνοώντας το stop...
Εγώ πλέον δεν κυκλοφορώ καθόλου με τη μηχανή, κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι σαν και αυτόν στους δρόμους
και είμαι μικρός ακόμη...Ειπα εγω να τον εκτελεσεις?
Δεν υπαρχουν μονο τα δυο ακρα ξερεις .
Μπορεις να του κανεις παρατηρηση χωρις να κατσεις να τσακωθεις .Απο το τιποτα πολυ καλλιτερο ειναι. -
Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις παρατηρηση σε παππου και να μην τσακωθεις τελικα...
και καλα να κοιταει μετα το ..... υπερπεραν και καλα
αλλα αν γυρισει να σου απαντησει και φυτιλιαστεις παιζει να σου μεινει απο κανα εμφραγμα ή εγκεφαλικό ( γιατι κι εσυ θα απαντησεις αναλλογως) κι αντε να αποδειξεις οτι δεν ησουν ελεφας.... -
ή απλά να τον στείλεις για αλλαγή γέφυρας/μασέλας
-
Εκει ειναι που θα γινουν ανεξελενγκτα τα πραγματα...
και να χειροδικίσεις σε ποιον?? σε καποιον που εχει την ηλικια του πατερα σου ας πουμε????
εχεις χασει το δικιο σου...
καταλαβαινεις πως το λεω.. -
Ε ,ενταξει αφηστε το καθε καραγκιοζη να κανει οτι του κατεβει.Αυριο αυτος μπορει να σκοτωσει καποιον στο δρομο.
Αλλος ενας λογος που φτασαμε εδω που φτασαμε. -
Ήμουν στη Πειραιώς προς Αθήνα, στο ύψος του Athens Heart, στην δεξιά λωρίδα. Ταξιτζής μπήκε απότομα στη λωρίδα μπροστά μου από τη λωρίδα επιτάχυνσης με συνέπεια να τον περάσω γρήγορα από την αριστερή και να επιστρέψω στη δεξιά. Χαρίζει η ομάδα.
Στο φανάρι της Πέτρου Ράλλη, όπου η αριστερή λωρίδα γίνεται αποκλειστικά για στροφή αριστερή, περίμεναν 2 αμάξια.
Ο ταξιτζής είναι 2-3 αμάξια πίσω μου στην αριστερή , εγώ στη δεξιά και κινούμαι με σταθερή ταχύτητα. Πλησιάζοντας το φανάρι ο ηλίθιος επιταχύνει ανάβοντας φλας για να σφηνωθεί μπροστά μου. Φρενάρω και πάω όσο το δυνατόν πιο δεξιά για να μη χτυπήσουμε και κορνάρω. Εκείνος αφού δεν προλάβαινε για κανένα λόγο τελικά ακινητοποιήθηκε μισό μέτρο από το σμαρτ που περίμενε στο φανάρι. Συνέχισα τη πορεία μου ενώ ο ηλίθιος ξεκίνησε σφήνες προκειμένου να με φτάσει στο επόμενο φανάρι, όπου κατέβασε το παράθυρο και έβγαλε το χέρι του ουρακοτάγκου έξω, υποθέτω για να ζητήσει ρέστα. Δεν του έκανα τη χάρη να εκνευριστώ και προχώρησα παρακάτω. Στο φανάρι της Ιεράς οδού προσπέρασε από δεξιά την ουρά για αριστερά και μπήκε μπροστά τους.
Youtube Video -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εκει ειναι που θα γινουν ανεξελενγκτα τα πραγματα...
και να χειροδικίσεις σε ποιον?? σε καποιον που εχει την ηλικια του πατερα σου ας πουμε????
εχεις χασει το δικιο σου...
καταλαβαινεις πως το λεω..επειδη εχει την ηλικια του πατερα σου σημαινει οτι εχει περισσοτερα δικαιωματα η μηπως εχει δικαιωμα να σκοτωνει καποιον στην ηλικια τη δικη σου?
σκεψου απλα οτι ατομα σε αυτη την ηλικια ευθυνονται για τα σκατα της χωρας.
σεβασμος σε αυτους που τον κερδιζουν,στους αλλους τιποτα. -
ok δεν το καταλαβες...
δε πειραζει καταχωρησε το ως διαφορά αποψεων... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
και είμαι μικρός ακόμη...Ειπα εγω να τον εκτελεσεις?
Δεν υπαρχουν μονο τα δυο ακρα ξερεις .
Μπορεις να του κανεις παρατηρηση χωρις να κατσεις να τσακωθεις .Απο το τιποτα πολυ καλλιτερο ειναι.Κι εσύ αγόρι μου πιστέυεις οτι άνθρωπος ο οποίος αγνοεί ένα κατακόκκινο stop, θα δεχθεί παρατήρηση (και που θα τον βρείς για να του την κάνεις) άσε που δεν είμαι ούτε ο superman, ούτε o batman για να αποδίδω δικαιοσύνη στους δρόμους του athens city.
Αυτό είναι δουλειά άλλων, εγώ πρέπει να προσέχω όσο μπορώ στο δρόμο για να φθάσω σώος και αβλαβής στο σπίτι μου. -
Ο χρήστης ΙΩΣΗΦ έγραψε:
Κι εσύ αγόρι μου πιστέυεις οτι άνθρωπος ο οποίος αγνοεί ένα κατακόκκινο stop, θα δεχθεί παρατήρηση (και που θα τον βρείς για να του την κάνεις) άσε που δεν είμαι ούτε ο superman, ούτε o batman για να αποδίδω δικαιοσύνη στους δρόμους του athens city.
Αυτό είναι δουλειά άλλων, εγώ πρέπει να προσέχω όσο μπορώ στο δρόμο για να φθάσω σώος και αβλαβής στο σπίτι μου.Aυτό.
- ότι ποτε δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει ο άλλος, από λοστό μέχρι μαχαίρι, έτσι όπως έχουμε καταντήσει.
Kαι επιπλέον μιλάμε για τύπο 60+, άντε ψάξε να βρεις άκρη. Το έχω δοκιμάσει ήδη 2 φορές και βγήκα
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]