-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://dai.ly/zCFfrxενταξυ.... μπορουμε να το κλειδωσουμε το θεμα πλεον
βρηκαμε ΤΟΝ αρχηγο!!!!!!!!οτι και να βαλουμε πλεον ΑΥΤΟ δεν το φτανει.....
-
Σπάω το μυαλό μου τι δικαιολογία θα μπορούσε να έχει για αυτο που έκανε! Δεν βρίσκω!
Πως να δεις την υπέρτατη βλακεία του άλλου ως χιούμορ!!! -
προφανως λογω ματς ( αν εχω καταλαβει που ειναι ) ολοι ειχαν παρκαρει 'οπου κι οπως λαχει' ( δες και τα διπλα στο κρασπεδο δεξια ) και απλά αργησε να παει να το παρει, οι απο πισω του εφυγαν σιγα σιγα και ξεμεινε...
-
Νομίζω πως έχει ξαναμπεί. Πρέπει να είναι στην γέφυρα δίπλα στο Καραϊσκάκη πρός Κηφισό. Εκεί συγκλίνουν δύο δρόμοι, αυτός που έρχεται από Πειραιά και αυτός που έρχεται από Γλυφάδα. Οι 'έξυπνοι'παρκάρουν παντού: Πάνω στην γέφυρα, πάνω στον δρόμο πιάνοντας πολλές φορές και δύο λωρίδες και στην θεωρητική νησίδα (διαγράμμιση) που διαχωρίζει τους δρόμους που συγκλίνουν, όπως το Ζώο που βλέπουμε στο βίντεο. Ε, άργησε λίγο ο άνθρωπος, είπε να φάει και ένα βρώμικο από τον Γιατρό της πείνας και το κάναμε ολόκληρο θέμα...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κινούμαι χθες στη Θηβών από VPark προς Πετρούπολη και λίγο μετά το VPark κ ενώ είμαι στην αριστερή είναι δεξιά μου ένα Picasso με σβηστά φώτα. Είχε νυχτώσει και έβρεχε, όχι έντονα όμως. Πάω δίπλα του στο πρώτο κόκκινο που μας έπιασε αλλά αυτός έφυγε τσούκου τσούκου μπροστά, τι διάολο λέω. Ευτυχώς μας έπιασε μαζί το επόμενο κόκκινο και τον πλεύρισα και είδα ότι μιλούσε στο κινητό. Κύριε του λέω τα φώτα σας, θα σκοτώσετε καναν άνθρωπο. Με ευχαρίστησε γιατί λέει δε το κατάλαβε καν Συνέχισε βέβαια με το κινητό στο αυτί..γιατί κυκλοφορούν ρε γμτ ;
παρόμοιο σκηνικό χθες στην Πειραιώς, αυτοκινητάκιας κινείται με σβηστά φώτα τον πλευρίζω χτυπάω κόρνα κ τ'ανάβει. κλασσικά μιλούσε στο κινητό.
ενώ καθόμουν χθες σε εστιατόριο με θέα τη Συγγρού (palmie bistro ντε ) έβλεπα γερανό να σηκώνει αμάξια από την δεξιά λωρίδα και περιπολικό να γράφει τα υπόλικα.
-
Ζώο με παλιό Hilux ανέβαινε απο Καλιθέα προς Σκαλάνι και έκανε αναστροφή πάνω στη στροφή. Εγώ κατέβαινα πλακωμένος και δεν ήξερα τί να κάνω. Να προσέξω μην πέσω πάνω του, να έχω το νου μου μην έρχεται κανείς απο πίσω του και τον χτυπήσει, να μην είναι κανείς πίσω μου και με χτυπήσει έτσι όπως πλακώθηκα στα φρένα. Ο τύπος ούτε που με είχε δει και έστριβε κανονικά. Με είδε τελευταία στιγμη και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ για να περάσω!!!!!
-
i20 έρχεται από απέναντι με το κεφάλι ενός σκύλου έξω από το παράθυρο του...οδηγού! Καθώς λοιπόν πλησιάζω βλέπω το σκύλο να κάθεται πάνω στον οδηγό και χαρωπά να κουνά την ουρά του μπροστά στα μάτια του.
Συνοδηγός υπήρχε. Αυτός έβλεπε κανονικά. -
Ε ενταξυ τοτε
Αφου εβλεπε ο σκυλος και ο συνοδηγος ολα καλα -
Μπορεί ο οδηγός να ήταν Τζεντάι.
-
Σήμερα μου έτυχε αυτό που συζητούσαμε πριν μερικές σελίδες με το χιόνι που αφήνουν ορισμένοι στην οροφή του αυτοκινήτου.
Φορτηγό με ελληνικές πινακίδες είχε στην οροφή του χιόνι, ύψους περίπου 20cm το οποίο και είχε παγώσει. Έφευγαν κομμάτια κατά διαστήματα και έσκαγαν στην άσφαλτο στο αντίθετο ρεύμα (όχι προς τα πίσω). Εγώ τον πήρα χαμπάρι και κρατούσα απόσταση. Ένας γρήγορος όμως καθώς τον προσπερνούσε έφαγε ένα κομμάτι στο παρμπρίζ. Δευτερόλεπτα μετά την προσπέραση αποκολλήθηκε μια πλάκα παγωμένου χιονιού κάνα τετραγωνικό μέτρο. Άγιο είχε ο τύπος δεν έφαγε το παγόβουνο στην μάπα... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σήμερα μου έτυχε αυτό που συζητούσαμε πριν μερικές σελίδες με το χιόνι που αφήνουν ορισμένοι στην οροφή του αυτοκινήτου.
Φορτηγό με ελληνικές πινακίδες είχε στην οροφή του χιόνι, ύψους περίπου 20cm το οποίο και είχε παγώσει. Έφευγαν κομμάτια κατά διαστήματα και έσκαγαν στην άσφαλτο στο αντίθετο ρεύμα (όχι προς τα πίσω). Εγώ τον πήρα χαμπάρι και κρατούσα απόσταση. Ένας γρήγορος όμως καθώς τον προσπερνούσε έφαγε ένα κομμάτι στο παρμπρίζ. Δευτερόλεπτα μετά την προσπέραση αποκολλήθηκε μια πλάκα παγωμένου χιονιού κάνα τετραγωνικό μέτρο. Άγιο είχε ο τύπος δεν έφαγε το παγόβουνο στην μάπα...Να υποθεσω οτι ΑΜΕΣΩΣ πηρες τηλ. στο 100 κ ειπες τι συμβαινει, δινοντας τους τοποθεσια κ πινακιδες, μπας κ ασχοληθει καποιος μαζι του. Ε? Ή ειπες 'αστο μωρε, θα μπω στο 4TF το βραδυ να τον κραξω'?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μπορεί ο οδηγός να ήταν Τζεντάι.Οχί, ο σκύλος ήταν του Τσακ Νόρις!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να υποθεσω οτι ΑΜΕΣΩΣ πηρες τηλ. στο 100 κ ειπες τι συμβαινει, δινοντας τους τοποθεσια κ πινακιδες, μπας κ ασχοληθει καποιος μαζι του. Ε? Ή ειπες 'αστο μωρε, θα μπω στο 4TF το βραδυ να τον κραξω'?
Το σωστό σε ένα ευνομούμενο κράτος θα ήταν αυτό που πρωτοπεριγράφεις, τι πιθανότητες δίνεις όμως η τροχαία με την σειρά της να σε εγραφε στα @@ της ?
Επίσης ήθελα να ρωτήσω τον Bayern7, αυτός που ''έφαγε'' τον πάγο πως αντέδρασε? απλά συνέχισε απτόητος? -
Πιθανοτητες να τον μαζευαν: ελαχιστες, αλλα απειρως περισσοτερες απο αυτες που υπαρχουν αν δεν ασχοληθει κ ειδοποιησει κανενας...Επισης ξερω οτι εγω τουλαχιστον εκανα αυτο που επρεπε.
Δηλαδη εγω που παντα παιρνω τηλ οταν βλεπω επικινδυνα πραγματα (που μπορει καποιος να τα διαπιστωσει οταν τον βρει - οπως στο παραπανω παραδειγμα - κ οχι 'ναι γεια σας, ο ταδε περασε με κοκκινο' που εγινε κ τελειωσε) ειμαι
α) μαλακας
β) πλουσιος με πολλες μοναδες στο κινητο
γ) αργοσχολος?
-
Το Β το Β
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
i20 έρχεται από απέναντι με το κεφάλι ενός σκύλου έξω από το παράθυρο του...οδηγού! Καθώς λοιπόν πλησιάζω βλέπω το σκύλο να κάθεται πάνω στον οδηγό και χαρωπά να κουνά την ουρά του μπροστά στα μάτια του.
Συνοδηγός υπήρχε. Αυτός έβλεπε κανονικά.Ο σκύλος ήταν guide και έδειχνε τον δρόμο στον τυφλό οδηγό
-
τα σκυλια τρελαινονται να καθονται στο παραθυρο κ να τα φυσαει ο αερας,
τα αφεντικα τους τωρα τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους που τα κραταν μαζι τους οταν οδηγουν
ας τα βαλουν στο παραθυρο του συνοδηγου ρε γαμωτο
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το Β το ΒTo 100 είναι χωρίς χρέωση
@Kasey δεν διαφωνώ με στάση σου γιατί το κάνω και εγώ -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Συνοδηγός υπήρχε. Αυτός έβλεπε κανονικά.Κυκλοφορεί και ένας στην Θεσσαλονίκη με τον σκύλο συνέχεια αγκαλιά και Hyundai. Τον είδα μάλιστα σήμερα το πρωί. Από την στιγμή που δεν υπάρχει τροχαία **ΠΟΥΘΕΝΑ **καλά κάνει.
-
Μέρα γιορτής για την Πάτρα σήμερα και η προσοχή είναι υπό το μηδέν. Αποκορύφωμα, οδηγός 316 compact που τσούλαγε βγαίνοντας από stop προς κεντρικό δρόμο διαβάζοντας εφημερίδα! Ναί, είχε ανοιχτή την εφημερίδα μπροστά του και το βλέμμα του προσηλωμένο σε αυτήν ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει! Αποτέλεσμα, να σταματήσει ακριβώς μπροστά από ένα αυτοκίνητο σχολής οδηγών και να ζητάει και τα ρέστα!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]