-
Ζώο ο οδηγός φορτηγού ΔΕΛΤΑ στη Μεταμόρφωση που ενώ δεν είχε προτεραιότητα συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του προκειμένου να στρίψει. Στα 10 εκατοστά πρόλαβα να φρενάρω. Και φυσικά έφυγε σαν να μην τρέχει τίποτα.
-
^^ Μπορείς να τον καταγγείλεις στην εταιρία του. Εγώ το έχω κάνει σε άλλες εταιρίες και μου έχουν απαντήσει ευγενικά. Με ευχαρίστησαν μάλιστα που ασχολήθηκα..
-
Το είχα υπόψη και θα το έκανα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα (ίσως και λόγω πανικού για 1-2 δευτερόλεπτα).
-
Υπερζωο η μαλακισμενη με το μπλε yaris mk2 που τη στιγμη που τη προσπερναγα , σε κεντρικη λεωφορο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση, αρχισε αψυχολογητα να ερχεται πανω μου χωρις φλας.. Προφανως στη τυφλη γωνια της θα ημουν, αλλα τα πηρα γιατι δεν επαιρνε χαμπαρι απο κορνα οσο και να παταγα..
Ζωο και το σαψαλο ,300 μετρα πριν την παραπανω μαλακω, με γκρι merc e200 mk1 που πηγαινε με 20! στον ιδιο δρομο με παραπανω καβαλα στις 2 λωριδες και δεν ενιωθε ουτε απο τη κορνα μου ουτε απο τη κορνα του λεωφοριου απο πισω μου..
-
Ο χρήστης Παστός έγραψε:
Εδώ και τρεις μέρες κυκλοφορω.... Στη Σρι Λανκα. Δεν οδηγώ Αλλά ειμαι συνοδηγός αυτα που γίνονται στους δρόμους σχεδόν σαν φυσιολογική κυκλοφορία δεν περιγράφονται.... Οι άνθρωποι είναι Θεοί.... Σε θέματα ψυχραιμίας σε αυτα που κάνει ο απέναντι, αυτα που κάνουν οι ίδιοι στους απέναντι.... Ούτε συγκρουομενα να οδηγούσε με...δρόμοι στενοί 2 λωρίδες αντίθετες και κάνουν προς περάσεις που δεν πιστεύεις οτι θα τους βγουν.... Και είσαι και συνοδηγός.. Φοβερή εμπειρία. Ακόμα και το Καιρο ήταν καλύτερο.... Με τέτοιες εμπειρίες στην Ελλάδα είναι όλοι άψογοι....!!!!!!!
Πήγαινε Ινδία ή έλα Κίνα που είμαι εγώ να δεις τι γίνεται... τρις χειρότερη κατάσταση... απλά δεν υπάρχουν οι οδηγοί σε αυτές τις χώρες...
ναι έχω δει τΑ φιλμακια .' Αλλά όταν το ζήσεις είναι άλλη εμπειρία..... πάντως μετα απο 600χλμ σε αυτή την ζούγκλα άρχισα να τη συνήθιζω, πάντως σε τρεις περιπτώσεις τσαντιστικε και ο οδηγός μας για τις πραγματικά μακακιες των άλλων. Μπήκα και σε τρικυκλο μια χαρα σε παει!!!!! Όμως σε όλες τις χώρες τα ίδια, σε μεγάλες πόλεις υπάρχει μια κάποια αστυνόμευση και τα πράγματα είναι άνετα.... Στις αγροτικές περιοχές είναι απιστευτοι όλοι τους...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν υπεγραψες πουθενα τιποτα, οπως δεν υπεγραψες οτι δεν θα κλανεις αναμεσα σε κοσμο. Δεν το κανεις/το κανεις επειδη ετσι πρεπει, αυτο ειναι το λογικο κ γιατι ως πολιτες εχουμε κ ευθυνες, μια μεταξυ των οποιων ειναι η υποχρεωση να βοηθαμε τις αρχες να κανουν τη δουλεια τους (που εξυπηρετει εμας), μονο κ μονο με το να τις ενημερωνουμε για τα τυχον προβληματα που πεφτουν στην αντιληψη μας.Κ σου ξαναειπα, στο θεμα της συντηρησης του δρομου, υπαρχουν προβλεπομενες διαδικασιες, με χρονοδιαγραμματα κλπ. Δηλαδη υπαρχει το 'καθε 6 μηνες/1χρονο/Χ χρονικο διαστημα, πρεπει να γινεται ελεγχος ασφαλτοταπητα/ελεγχος για λακουβες/ελεγχος για φωτεινους σηματοδοτες/δεν γερω εγω τι αλλο', κ να υπαρχουν ημερολογια για το ποτε κ αν εγινε αυτη η συντηρηση κλπ κλπ (χωρις να λεω οτι γινονται στην Ελλαδα). ΑΛΛΑ κανεις κ πουθενα δεν προβλεπεται να τριγυρναει τους δρομους για να ανακαλυπτει νεκρα ζωα.
ΥΓ Κ εχεις δυο επιλογες, ή να βρισκεις το καταλληλο τμημα (μεσω ιντερνετ, σε 2 λεπτα) κ να ενημερωνεις για το ταδε πραγμα που σε ενοχλει, ή να λες 'δεν ειναι δουλεια μου' κ γκρινιαζεις καθε μερα για το προβλημα που τρως στη μαπα.
δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχει-αν δεν υπάρχει ήδη-μια υπηρεσία καθημερινού ελέγχου σε δημοτικό επίπεδο. απλώς δε γουστάρω-δεν έχω χρόνο-δεν έχω όρεξη να τρέχω για προβλήματα αλλωνών. οκ πες με σταρχιδιστή ή ό,τι θες αλλά ρε συ κι άλλα 50.000 αυτοκίνητα που έχουν περάσει απ'αυτό το δρόμο όλες αυτές τις μέρες εκ των οποίων πολλά περιπολικά και οχήματα δήμου δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι; είναι όλοι σταρχιδιστές; τότε ενισχύεται η άποψή μου περί μπορντέλου
άλλο σκηνικό, αλλά παρόμοιο με το παραπάνω, που δείχνει πάλι σταρχιδισμό των αρχών, τα πρωινά τελευταία είναι στο φανάρι Χαροκόπου και Θησέως ένα πρεζόνι που κρατάει ένα μικρό κοριτσάκι 1-2 ετών στα χέρια του για να ζητιανέψει Και περνάνε ΜΠΑΤΣΟΙ από κείνο το σημείο συνέχεια κ μπροστά μου και δεν κάνουν τπτ. εγώ τι διάολο να κάνω δλδ να κατέβω να τον πλακώσω; δεν είναι του χαρακτήρα μου, αν δε με φέρει στο αμήν ο άλλος
-
Καιρό είχα να γράψω στα Ζώα.
Περίμενα κάποιον στο λιμάνι του Πειραιά, στο σταθμό του ΗΣΑΠ.
Τα λεωφορεία είχαν στάση και γινόταν της μουρλής.
Ένας τύπος είχε παρκάρει με αλάρμ στη λεωφορειολωρίδα, αναγκάζοντας όσους έρχονταν (επιτρέπεται να κινείσαι στη λεωφορειολωρίδα όταν δεν κυκλοφορούν λεωφορεία) να βγαίνουν στη διπλανή, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα.
Τον έβλεπα επί 10' τουλάχιστον, αραχτό (πήρε και κόκα-κόλα από το Everest) και αποφάσισα να του την πω.Πάω στο ανοιχτό παράθυρο:
- Εδώ που έχεις παρκάρει εμποδίζεις και δημιουργείς πρόβλημα
- (με ύφος άνετο) Δεν κυκλοφορούν τα λεωφορεία.
- Ναι, αλλά αυτή είναι λωρίδα κυκλοφορίας και το παρκάρισμα εδώ απαγορεύεται.
- Περιμένω κάποιον.
- Και τι έγινε; Εδώ θα τον περιμένεις; Σε βλέπω 10 λεπτά.
- Και τι να κάνουμε δηλαδή;
- ΟΚ, μείνε εκεί να σε καμαρώσει ο κόσμος...
Κλικ!
-
Ο κλασσικός τύπος 'σας γράφω όλους *x:mou'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καιρό είχα να γράψω στα Ζώα.Περίμενα κάποιον στο λιμάνι του Πειραιά, στο σταθμό του ΗΣΑΠ.
Τα λεωφορεία είχαν στάση και γινόταν της μουρλής.
Ένας τύπος είχε παρκάρει με αλάρμ στη λεωφορειολωρίδα, αναγκάζοντας όσους έρχονταν (επιτρέπεται να κινείσαι στη λεωφορειολωρίδα όταν δεν κυκλοφορούν λεωφορεία) να βγαίνουν στη διπλανή, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα.
Τον έβλεπα επί 10' τουλάχιστον, αραχτό (πήρε και κόκα-κόλα από το Everest) και αποφάσισα να του την πω.Πάω στο ανοιχτό παράθυρο:
- Εδώ που έχεις παρκάρει εμποδίζεις και δημιουργείς πρόβλημα
- (με ύφος άνετο) Δεν κυκλοφορούν τα λεωφορεία.
- Ναι, αλλά αυτή είναι λωρίδα κυκλοφορίας και το παρκάρισμα εδώ απαγορεύεται.
- Περιμένω κάποιον.
- Και τι έγινε; Εδώ θα τον περιμένεις; Σε βλέπω 10 λεπτά.
- Και τι να κάνουμε δηλαδή;
- ΟΚ, μείνε εκεί να σε καμαρώσει ο κόσμος...
Κλικ!
Αν είναι υβριδικό, συγχωρείται.
-
Καμαρωτός και περήφανος είναι στην φώτο. Τουλάχιστον δεν μολύνει το περιβάλλον.
-
Πάντα πρωτοπόρος ο Πειραιάς. Εν τω μεταξύ λίγο πιο πέρα στο φανάρι έχει συνήθως τροχονόμο. Αλλά και από την άλλη πλευρά, στο φανάρι που ανεβαίνεις για τη Β. Γεωργίου, τα ταξί έχουν κάνει παράνομη πιάτσα πάνω στη λεωφορειολωρίδα με την ανοχή της τροχαίας (υπάρχει σχεδόν πάντα τροχονόμος στο φανάρι, αλλά δεν ασχολείται). Και στο ύψος της Γούναρη στρίβοντας αριστερά σχεδόν πάντα βρίσκεις 2-3 ταξί παρκαρισμένα. Έτσι ο Πειραιάς.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά 1) θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχει-αν δεν υπάρχει ήδη-μια υπηρεσία καθημερινού ελέγχου σε δημοτικό επίπεδο. απλώς 2) δε γουστάρω-δεν έχω χρόνο-δεν έχω όρεξη να τρέχω για προβλήματα αλλωνών. οκ 3) πες με σταρχιδιστή ή ό,τι θες αλλά ρε συ κι άλλα 50.000 αυτοκίνητα που έχουν περάσει απ'αυτό το δρόμο όλες αυτές τις μέρες εκ των οποίων πολλά περιπολικά και οχήματα δήμου δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι; είναι όλοι σταρχιδιστές; τότε ενισχύεται η άποψή μου περί μπορντέλου
άλλο σκηνικό, αλλά παρόμοιο με το παραπάνω, που δείχνει πάλι σταρχιδισμό των αρχών, τα πρωινά τελευταία είναι στο φανάρι Χαροκόπου και Θησέως ένα πρεζόνι που κρατάει ένα μικρό κοριτσάκι 1-2 ετών στα χέρια του για να ζητιανέψει Και περνάνε ΜΠΑΤΣΟΙ από κείνο το σημείο συνέχεια κ μπροστά μου και δεν κάνουν τπτ. εγώ 4) τι διάολο να κάνω δλδ να κατέβω να τον πλακώσω; δεν είναι του χαρακτήρα μου, αν δε με φέρει στο αμήν ο άλλος
-
Σκεψου ποσα εκατομυρια δρομων+στενων+λεωφορων εχει η χωρα μας σε πανελλαδικο επιπεδο, κ θα καταλαβεις οτι αυτο που ζητας απλα δεν γινεται. Ειναι τεχνικως αδυνατον να υπαρχει τετοια υπηρεσια (προληπτικου ελεγχου, οχι να πανε να καθαρισουν εκει που εμεις τους υποδεικνυουμε, αυτο υπαρχει κ απο οσο εχω δει δουλευει κ καλα), κ σε καθε περιπτωση ΛΑΘΟΣ να υπαρχει τετοια υπηρεσια γιατι α) θα κοστιζει ΠΑΡΑ πολυ να υπαρχει τετοια υπηρεσια με ικανο αριθμο προσωπικου ωστε να κανει σωστα τη δουλεια της κ β) μας μαθαινουν να τα εχουμε ολα ετοιμα, πραγμα που ειναι πολυ κακο (υπενθυμιζω σκηνικα θειτσας που φωναζει 'μα που ειναι το κρατος').
-
Δεν ειναι προβλημα 'αλλων', αφου ΚΑΙ εσενα σε ενοχλει να βλεπεις το ψοφιο ζωο/σπασμενο καπακι/ βουλομενο υπονομο κλπ κλπ.
-
Δηλαδη λες οτι εσυ βαριεσαι/δεν θελεις να ασχοληθεις κ μετα κραζεις τους αλλους που δεν ασχολουνται (btw σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ οτι σε τρια λεπτα max θα εχεις βρει το καταλληλο νουμερο τηλ - μεσω νετ - κ θα εχεις ενημερωσει. τοσο παιρνει)? Συγνωμη αλλα
-
Οχι ρε αγορι μου, να μην πλακωθεις. Δεν λεω αυτο. Ουτε καν να ασχοληθεις εσυ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Να ενημερωσεις το αρμοδιο τμημα/ανθρωπο ωστε να επιληφθει του θεματος.
-
-
Είχα πολύ καιρό να γράψω κάποιο σχετικό post με ζώα, αλλά σήμερα ήρθε η στιγμή. Πρώτη φορά κατέβηκα από το αυτοκίνητο με σαφή πρόθεση να πατήσω σφαλιάρες σε γκόμενα. Το σκηνικό:
Ανάβει πράσινο για μένα, πρώτος στο φανάρι, πάω να ξεκινήσω και ακούω φωνές 'σταμάτα σταμάτα'. 2 κοπέλες, πήγανε να περάσουνε με κόκκινο πεζοφάναρο.
Δεν βλέπετε???
μλκισμένη+άλλη (ΜΑ): Εσύ δεν βλέπεις?? ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ..!
Τι είπες??
MA: ΑΝΤΕ [spoiler:1z90m6px]ΓΑΜΗΣΟΥ[/spoiler:1z90m6px]ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!Προχωράω, βάζω αλάρμ και κατεβαίνω να την σαπίσω ( η μία τα έλεγε, η άλλη τα είχε παίξει)
Τι είπες ρε [spoiler:1z90m6px]μαλακισμένο γαμώ την πουτάνα μου[/spoiler:1z90m6px], πας καλα?? ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΑΣΙΝΟ.
MA: Να πας να μάθεις τον ΚΟΚ, εχω προτεραιότητα!!! ( ). Αν ηταν καμια γιαγια στην θεση μου, θα την ειχες πατησει??
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ??? ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟΚ, ΗΛΙΘΙΑ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ?? (x15 φορές)
MA: Δεν ακούς (x15 φορές). Ναι κόκκινο είχα, αλλά εσύ έχεις bmw και μας πουλάς νταιλίκι ( ). Κλείνεις τον δρόμο, φύγε (δεν έκλεινα τον δρόμο, δεν ενοχλούσα κανέναν, προφανώς χέστηκε ή ΉΛΠΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ).Πάω να μπω στο αυτοκίνητο, και την ακούω να μου λέει, '[spoiler:1z90m6px]Τράβα γαμήσου μαλάκα, παλιοπούστη[/spoiler:1z90m6px]'.
Βάζω μπρος, πάω δίπλα της, κατεβάζω παράθυρο και την σκυλοέβρισα ( '[spoiler:1z90m6px]τα αντε γαμήσου να τα πεις στους γονείς σου, παλιομαλακισμένο[/spoiler:1z90m6px]').Πρώτη φορά μου συνέβει τέτοιο γεγονός, στην επόμενη, έχει φύγει σφαλιάρα. Έκλεισε η φωνή μου από τις φωνές που της έβαλα, ελπίζω να παραμείνει αγάμητη για κάμποσο καιρό ακόμα.
Ζητώ να με συγχωρέσει ο kacey που δεν εφάρμοσα την τακτική του . Την επόμενη φορά, θα στρώσει.
-
Είχα πολύ καιρό να γράψω κάποιο σχετικό post με ζώα, αλλά σήμερα ήρθε η στιγμή. Πρώτη φορά κατέβηκα από το αυτοκίνητο με σαφή πρόθεση να πατήσω σφαλιάρες σε γκόμενα. Το σκηνικό:
Ανάβει πράσινο για μένα, πρώτος στο φανάρι, πάω να ξεκινήσω και ακούω φωνές 'σταμάτα σταμάτα'. 2 κοπέλες, πήγανε να περάσουνε με κόκκινο πεζοφάναρο.
D: Δεν βλέπετε???
μλκισμένη+άλλη (ΜΑ): Εσύ δεν βλέπεις?? ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ..!
D: Τι είπες??
MA: ΑΝΤΕ [spoiler:np82n8rm]ΓΑΜΗΣΟΥ[/spoiler:np82n8rm]ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!Προχωράω, βάζω αλάρμ και κατεβαίνω να την σαπίσω ( η μία τα έλεγε, η άλλη τα είχε παίξει)
D: Τι είπες ρε [spoiler:np82n8rm]μαλακισμένο γαμώ την πουτάνα μου[/spoiler:np82n8rm], πας καλα?? ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΑΣΙΝΟ.
MA: Να πας να μάθεις τον ΚΟΚ, εχω προτεραιότητα!!! ( ). Αν ηταν καμια γιαγια στην θεση μου, θα την ειχες πατησει??
D: ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ??? ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟΚ, ΗΛΙΘΙΑ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ?? (x15 φορές)
MA: Δεν ακούς (x15 φορές). Ναι κόκκινο είχα, αλλά εσύ έχεις bmw και μας πουλάς νταιλίκι ( ). Κλείνεις τον δρόμο, φύγε (δεν έκλεινα τον δρόμο, δεν ενοχλούσα κανέναν, προφανώς χέστηκε ή ΉΛΠΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ).Πάω να μπω στο αυτοκίνητο, και την ακούω να μου λέει, '[spoiler:np82n8rm]Τράβα γαμήσου μαλάκα, παλιοπούστη[/spoiler:np82n8rm]'.
Βάζω μπρος, πάω δίπλα της, κατεβάζω παράθυρο και την σκυλοέβρισα ( '[spoiler:np82n8rm]τα αντε γαμήσου να τα πεις στους γονείς σου, παλιομαλακισμένο[/spoiler:np82n8rm]').Πρώτη φορά μου συνέβει τέτοιο γεγονός, στην επόμενη, έχει φύγει σφαλιάρα. Έκλεισε η φωνή μου από τις φωνές που της έβαλα, ελπίζω να παραμείνει αγάμητη για κάμποσο καιρό ακόμα.
Ζητώ να με συγχωρέσει ο kacey που δεν εφάρμοσα την τακτική του . Την επόμενη φορά, θα στρώσει.
-
Μετα με κραζετε...Οτι ειμαι αδερφη επειδη δερνω γυναικες (εχει γινει μια φορα με μια σφαλιαρα), οτι τη βρισκω, οτι ειμαι καφρος που δεν φρεναρω για πεζους αν εχω πρασινο. Λουστειτε τα τωρα. Κ η μεγαλυτερη πλακα θα ειναι οταν θα σφαζομαστε για μλκιες με αυτους που τις κανουν, επειδη τοσο καιρο ειχαν μαθει να τις κανουν ανενοχλητοι (αν δεν το καταλαβατε, εχει ερθει αυτη η ωρα).
-
Συμφωνώ.
-
Πολύ κάφροι τελικά αυτοί με τις BMW.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
- Σκεψου ποσα εκατομυρια δρομων+στενων+λεωφορων εχει η χωρα μας σε πανελλαδικο επιπεδο, κ θα καταλαβεις οτι αυτο που ζητας απλα δεν γινεται. Ειναι τεχνικως αδυνατον να υπαρχει τετοια υπηρεσια (προληπτικου ελεγχου, οχι να πανε να καθαρισουν εκει που εμεις τους υποδεικνυουμε, αυτο υπαρχει κ απο οσο εχω δει δουλευει κ καλα), κ σε καθε περιπτωση ΛΑΘΟΣ να υπαρχει τετοια υπηρεσια γιατι α) θα κοστιζει ΠΑΡΑ πολυ να υπαρχει τετοια υπηρεσια με ικανο αριθμο προσωπικου ωστε να κανει σωστα τη δουλεια της κ β) μας μαθαινουν να τα εχουμε ολα ετοιμα, πραγμα που ειναι πολυ κακο (υπενθυμιζω σκηνικα θειτσας που φωναζει 'μα που ειναι το κρατος').
δε νομίζω ότι είμαι υπερβολικός και οκ δε λέω για σάρωση κάθε στενού, αλλά αντίθετα για κεντρικούς δρόμους. Υπάρχουν αρκετοί 'βολεμένοι' σε κάθε δημαρχείο που περνάνε τη μέρα τους με καφέ κ μπουγάτσα. anyway, ειρωνεία δεν είναι αυτό;
- Δεν ειναι προβλημα 'αλλων', αφου ΚΑΙ εσενα σε ενοχλει να βλεπεις το ψοφιο ζωο/σπασμενο καπακι/ βουλομενο υπονομο κλπ κλπ.
φυσικά και μ'ενοχλεί, αλλά δε μπορώ/δε θέλω ν'ασχοληθώ. εγωιστικό το ξέρω, ίσως γιατί εγώ σαν άνθρωπος προσπαθώ να μην ενοχλώ και να αποτελώ πρόβλημα για τους άλλους, το ίδιο απαιτώ κ απ'τους γύρω μου
- Δηλαδη λες οτι εσυ βαριεσαι/δεν θελεις να ασχοληθεις κ μετα κραζεις τους αλλους που δεν ασχολουνται (btw σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ οτι σε τρια λεπτα max θα εχεις βρει το καταλληλο νουμερο τηλ - μεσω νετ - κ θα εχεις ενημερωσει. τοσο παιρνει)? Συγνωμη αλλα
αυτό μου το ξανάπες, το νούμερο όμως δε το βλέπω
- Οχι ρε αγορι μου, να μην πλακωθεις. Δεν λεω αυτο. Ουτε καν να ασχοληθεις εσυ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Να ενημερωσεις το αρμοδιο τμημα/ανθρωπο ωστε να επιληφθει του θεματος.
which is ?
Με όλα αυτά δε θέλω να δείξω ότι δε γουστάρω να ασχοληθώ, αλλά να τονίσω ότι περιμένω από τον κρατικό μηχανισμό να λειτουργήσει επειδή έτσι πρέπει, επειδή έτσι είναι το σωστό. Έχω ζήσει στην Αγγλία 2 χρόνια και δεν έχω να κάνω την παραμικρή παρατήρηση για τη λειτουργία των μηχανισμών τους. Μη μου πεις όμως 'φίλε στην Ελλάδα είσαι όμως'
-
Εγω εχω ζησει 5 χρονια στην Αγγλια κ σου λεω οτι ΠΟΥΘΕΝΑ στην Αγγλια δεν υπαρχει καποιος που να τριγυρναει για να ψαχνει τυχαια να βρει προβληματα σε δρομο/υποδομες/οτιδηποτε.
Υπαρχει η προγραμματισμενη συντηρηση, με διαδικασιες/χρονικα περιθωρια/ημερολογια οτι αυτα τηρηθηκαν, απο κει κ περα για οτιδηποτε εκτακτο εννοειται οτι οι αρχες βασιζονταν στον καθενα μας να τις ειδοποιησουμε ΩΣΤΕ να επιληφθουν (οτι εγραφα πιο πανω δεν το εγραφα τυχαια, το εγραφα και απο την σκοπια του πρωην 'Αγγλου').
Εννοειται βεβαια οτι αν ενας μπατσος εβλεπε καποιο νεκρο ζωο στο δρομο, θα ασχολιοταν εκεινος με το να ενημερωσει τον αρμοδιο, αλλα αυτο δεν εχει να κανει τοσο με την αποτελεσματικοτητα κ την οργανωση του κρατους μας/τους αλλα με την προσωπικη νοοτροπια του καθενος. Αυτο ομως απεχει πολυ απο το να υπαρχουν καποιοι που δουλεια τους θα ηταν να τριγυρνανε ωστε να πετυχουν αυτα τα τυχαια/εκτακτα θεματα.
ΥΓ Εχεις φαει πολυ περισσοτερη ωρα εδω περα να το συζηταμε, απο οσο θα χρειαζοταν να εχεις ψαξει+βρει 10 νουμερα για 10 διαφορετικα προβληματα της γειτονιας σου.
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]