-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Αυτό που λέει και ο kacey δηλαδή. Δεν θέλετε να το καταλάβετε..εχω προτεινει στο παρελθον (μεταξυ σοβαρου και αστειου..) να επιτραπει η οπλοφορια για τους εντιμους και νομοταγεις πολιτες ωστε να μπορουμε νομιμα να υπερασπιζομαστε τον εαυτο μας
πώς θα σου φαινοταν λοιπον αν καποια στιγμη που δε θα προσεχες και θα κανες καποια βλακεια (αθελα σου) , ή καποια στιγμη που μπορει να ειχες τα νευρα σου (γιατι ειμαστε ανθρωποι και ειναι λογικο καποιες στιγμες να φορτωσουμε) και να μου εριχνες καμια παναγια να βγαλω εγω κανα κουμπουρι και να σε ξαπλωσω κατω?
αδικο θα μου πεις , αλλα ειναι εξισου αδικο με το να επιβαλλεις τη σωματικη σου δυναμη (η οποια μπορει να ειναι σημαντικα μεγαλυτερη απο του περισσοτερου κοσμου ) το δικιο σου , το οποιο το κρινεις ΕΣΥ και μονο ΕΣΥ και κανεις δε μπορει να μου εγγυηθει οτι εσυ εισαι σωστος κριτης
εδω δεν ειναι σωστοι κριτες πολλες φορες αυτοι που με βαση το νομο εχουν βαλθει να κρινουν ποιος μου λεει οτι ειναι ο καθε τυχαρπαστος που κυκλοφορει εξω?
γιατι ο kacey πχ εχει ξεκαθαρισει οτι δεν ορμαει με τη μια στο ξυλο , αλλα αν επιμεινει καποιος να τον βριζει θα κατεβει και θα τον χτυπησει, με αυτο το τροπο προσπαθει να δικαιολογησει μεχρι ενα βαθμο τις πραξεις του για να μην φανει καφρος..
με λιγα λογια το τι θα φτασει στα αυτια ενος ανθρωπου και ποσο αυτος θα ενοχληθει απο αυτο, εχει αμεση σχεση με τη σωματικη ακεραιοτητα καποιου αλλου..
ωραια αναλογιατετοια και αντιστοιχα αποτελεσματα θα εχουμε αν κανει ο καθενας ο,τι θελει με τη δικη του 'λογικη' μπορει τον αλλο να τον ενοχλει αμα τον στραβοκοιταξεις, αμα του γδαρεις το αυτοκινητο, αμα πινεις μιλκο εκεινη την ωρα , ή αμα εχεις μεγαλη μυτη..
εγω πραξεις βιας μονο σε μια περιπτωση δικαιολογω, σε αυτοαμυνα .-
αυτο που εκανε για παραδειγμα με τον φουσκωτο του μαγαζιου, καλως το εκανε και ακομα και αν τον αφηνε σακατη παλι καλα θα του εκανε , αλλα στον 99% των περιπτωσεων ο οποιος διαπληκτισμος μπορει να παραμεινει σε λεκτικο επιπεδο και καλο θα ηταν ουτε και σε αυτο να μην φτασει γιατι δεν ξερεις πού μπορει να καταληξει.
το οτι οι τροχαια τον παιζει και το μονο που κανει ειναι να κοβει κλησεις σε αδειους δρομους , δεν μας δινει κανενα δικαιωμα στην αυτοδικια, αλλιως αν ειναι να δικαιολογουμε και τις ρατσιστικες πραξεις βιας και γενικα οποιαδηποτε μορφη βιας εμφανιζεται εκει που δεν υπαρχει το κρατος να ελεγξει τη κατασταση
-
-σφαγή στοπ και να ζητάει και τα ρέστα.
-διπλοπαρκάρισμα και να μην βιάζεται να πάρει το αμάξι ο οδηγός επειδή κάθεται στην καφετέρεια απέναντι.η πρωτη περιπτωση που αναφερεις που συμβαινει σχεδον καθημερινα γιατι περναω απο στοπ που το σφαζουν συστηματικα 10αδες ζωα , παω καθε φορα και τους κολλαω το αυτοκινητο στο ποντο για να σταματησουν να περασω και καθε φορα με βριζουν και απο πανω.. θα επρεπε να παιζω ξυλο καθε μερα για γυμναστικη
πλεον βαριεμαι και τους περιμενω, ή αν περναει κανα λεωφορειο (των οποιων οι οδηγοι σταματανε παντα, γιατι δεν ειναι βληματα ) περναω στη σειρα μου
οσους και να δειρω παντα το ιδιο θα γινεται σε αυτη τη συγκεκριμενη διασταυρωση, γιατι μιλαμε για συνηθεια δεκαετιων για πολλους
η δευτερη περιπτωση μου ετυχε πριν καμια 10αρια μερες, οπου με ειχαν κλεισει 2 διπλοπαρκαρισμενοι
μετα απο καποια κορναρισματα ερχεται η κυρατσα (μου λεει τις @@διες της οτι το αφησε λιγο και πως κορναρω ετσι ) παιρνω αυτη τη φατσα ' ' και περιμενω να βγει..
μετα επρεπε να κανω παραξενες μανουβρες για να αποφυγω το 2ο ζωο που με εκλεινε, το οποιο διαπιστωσα εκεινη την ωρα οτι καθοταν απεναντι μου ακριβως (στη δωδωνη στη γλυφαδα) γιατι τον ειδα που ανησυχησε μη του γδαρω τη γυφτοκαμπριατζατον κοιταζω επιμονα, με κοιταει με υφος ασβου , αλλα στα παπαρια του δε κουνηθηκε καν απο τη καρεκλα του..
τι να εκανα και με αυτον τον ηλιθιο δηλαδη? να τον εδερνα και αυτον ?
ή να επαιρνα τη τροχαια..
αμα ο ανθρωπος ειναι γεννημενος μαλακας δε μπορεις να κανεις και πολλαπραγματικα εχω κι αλλα πραγματα να ασχοληθω στη ζωη μου, εκανα τις μανουβρες μου και εφυγα..
δεν προκειται να αλλαξεις ετσι τα πραγματα, αυτα θα αλλαξουν αν βγει η τροχαια και κανει καμια σοβαρη δουλεια και κοψει κωλους
το να πλακωθω για να βγαλω τα απωθημενα μου απλα δε μου λεει κατι , σε καποιους προφανως προσφερει ικανοποιηση για αυτο και το κανουν (τα περι δικαιοσυνης τα ακουω βερεσε) , αλλα καλο ειναι να ελεγχουμε λιγο τα ενστικτα μας..
-
Συμφωνώ και με τα δυο posts σου. Πολύ σωστά τα λες (κατά την γνώμη μου πάντα, είπαμε ).
Δυο παρατηρήσεις μόνο. Δεν είμαι πιο δυνατος από τον μέσο όρο νομίζω, αλλά ούτε τρέφω αυταπάτες για την πιθανότητα να συμορφωθούν τα ζώα. Απλά θέλω να πιστευώ πως ο φόβος είναι αρκετά δυνατο κίνητρο για τον κουτοπόνηρο μλκ (σαν αυτό που έφερες ως παράδειγμα στην Γλυφάδα) ώστε να προσέξει λίγο παραπάνω. Η οικογένεια ΔΕΝ δίνει παιδεία στην Ελλάδα, το σχολείο ακόμα λιγότερο, η κοινωνία επιβραβεύει την ατιμωρησία και το ¨έλα μωρέ πως κάνεις έτσι', η αστυνομία είναι στα @@ της όλα. Ε κάπου αγανακτείς. Ούτε εγώ ασχολούμαι με τον κάθε καραγκιόζη στο δρόμο, μιλάω για κραυγαλέες περιπτώσεις και περιστατικά που πραγματικά μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά ατυχήματα.
Αρνούμαι όμως να διαλέξω ανάμεσα στην ψυχική μου υγεία (στα @@ μου όλα, δεν θα αλλάξει ο μλκς ο έλληνας), με την σωματική μου (να ρισκάρω καθημερινά στους δρόμους με τους μλκες που κυκλοφορούν). Δεν μου το επιτρέπει η συνειδηση μου, αν θέλεις. Δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια στην προκλητική παρανομία.
-
Αν δεν πάρουμε απόφαση όλοι μαζί να αλλάξουμε, όσο ξύλο και να πέσει η κατάσταση παραμένει ίδια. Κιι εγώ παλιά νευρίαζα, αλλά πλέον γελάω, ρίχνω ένα καντήλι μόνος μου και συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ πλέον να αλλάξω τον κόσμο, ούτε έχω και τη διάθεση να προσπαθήσω. Μόνο παράδειγμα μπορώ να δώσω και καμιά συμβουλή εκεί που μπορώ.
Ευχαριστώ.
-
Αυτό είναι το κακό, κανείς δεν έχει διάθεση να προσπαθήσει...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:metalo: Παικταρας . Τι αριθμο παρμπριζ ειχε το λεωφορειο??? Στελτω σε πμ τουλαχιστον
Κοιτα να δεις τωρα που καπου παει το μυαλο μου... Τι κανει ο ισπανος αμα εχει κεφια... (Volvo B12B / Irizar Century 12.35)
Ενα φτιαγμενο που γραφει με πρασινα γραμματα στο πλαι IRIZAR για να τονιζει την ΚουβαδοΙσπανικη καταγωγη του??? Ηταν σημερα στον Κηφισο. Που εχει βαμμενο μαυρο το μερος πανω απο τα παραθυρα και γενικα ειναι λιγο πειραγμενο και σε εμφανιση? Α και μην ξεχασω τον ηχο που σου παιρνει τα αυτια . Μιση ωρα αναμμενο το ειχε και οταν ξεκινησε για δρομολογιο μονο βαβουρα προκαλεσε.
Παντως μιλαω για αυτο http://leoforeia.gr/photos2/displayimag ... play_media αν λεμε για το ιδιοΜε αυτό είχε ταξιδέψει ένας φίλος μου Πάτρα-Λάρισα και είχε φθάσει μία ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο!
-
Αν το κάνει ο καθένας αυτό πιστεύω πως οι δρόμοι θα γίνουν πιο ανθρώπινοι. Δεν θα πουλάει μαγκιά το κάθε τσογλάνι. Θα καταλαβαίνει την μλκια που έκανε και θα το βουλώνει. . Δοκίμασε να πουλήσεις μαγκιά έξω να δεις τι βρωμοξυλο θα φας, θα μετράς τα δόντια σου.. (όχι εσυ, γενικά μιλάω.) . Και επειδή σε αυτό το φόρουμ βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, να πω πως δεν εννοώ να είμαστε όλοι επιθετικοί και βίαιοι. Αυτό που λέω είναι πως δεν πρέπει να αφήνουμε κάθε αλήτη να παιρνάει το δικό του. Αυτό που λέει και ο kacey δηλαδή. Δεν θέλετε να το καταλάβετε..
Όχι, αλλά αν σκύψεις το κεφάλι στο ηλιθιο που έκανε την μλκια και είναι και προκλητικός τότε συνεχίζεις μια κατάσταση που έχει εδραιωθεί στους δρόμους της χώρας μας. Στις ευνομούμενες κοινωνιές το ξύλο δεν θα ήταν απαραίτητο γιατί εκεί δεν υπάρχει ατιμωρησία στο βαθμό που υπάρχει εδώ.
Αστο ρε συ, δεν καταλαβαινουν. Εδω εχουμε καταντησει να πρεπει να ντρεπεται αυτος που απαιτησε το δικιο του:
γιατι ο kacey πχ εχει ξεκαθαρισει οτι δεν ορμαει με τη μια στο ξυλο , αλλα αν επιμεινει καποιος να τον βριζει θα κατεβει και θα τον χτυπησει, με αυτο το τροπο προσπαθει να δικαιολογησει μεχρι ενα βαθμο τις πραξεις του για να μην φανει καφρος...
Ειναι καφρος αυτος που, εχοντας δικιο, ριχνει ξυλο σε εκεινον που κατεφυγε στην απειλη ξυλου οταν δεν περασε το αδικο του (οπως εχει μαθει να συμβαινει, συμπεριφεροντας ετσι). Κ πρεπει μαλιστα να προσπαθησει να δικαιολογησει τις πραξεις του. Μας δουλευετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
-
Αν θέλετε το πιστεύετε, εγώ πάντως δεν το πιστεύω ούτε τώρα που το έζησα…
Σε διασταύρωση του Ναυπλίου όπου το STOP παραβιάζεται από το 90% των οδηγών, πλησιάζουμε – έχοντας προτεραιότητα – με αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος και ελαττώνουμε ταχύτητα σίγουροι ότι κάποιος θα το παραβιάσει.
Πράγματι, περνάει ο «κύριος» παραβιάζοντας το STOP, σταματάμε σχεδόν πάνω στη πόρτα του και ακολουθεί ο εξής διάλογος:- Που πάτε κύριε, δεν βλέπετε το STOP;
- Τι STOP ρε μαλάκα, δεν βλέπεις ότι έχω Mercedes;
-
-
Τον δειρατε τελικα?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
NO COMMENT!
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Αν θέλετε το πιστεύετε, εγώ πάντως δεν το πιστεύω ούτε τώρα που το έζησα…Σε διασταύρωση του Ναυπλίου όπου το STOP παραβιάζεται από το 90% των οδηγών, πλησιάζουμε – έχοντας προτεραιότητα – με αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος και ελαττώνουμε ταχύτητα σίγουροι ότι κάποιος θα το παραβιάσει.
Πράγματι, περνάει ο «κύριος» παραβιάζοντας το STOP, σταματάμε σχεδόν πάνω στη πόρτα του και ακολουθεί ο εξής διάλογος:- Που πάτε κύριε, δεν βλέπετε το STOP;
1η και χτυπά τον στις πόρτες! Τα αλλα θα τα βρουν οι ασφάλειες.
Σε τοπική κοινωνία που λίγο πολυ είναι όλοι γνωστοί γίνονται τέτοια?
Ενναλακτικα, για να απαντησω και σε οσους λενε για μαγκιά στους δρομους και ξυλο........λες συγνωμη, Διακριτικά γράψε τις πινακίδες του και στέλνω τον Ντουλαπιτσα και το Πάπια σπίτι σου ή όπου σε βρουν. Είναι δύσκολο να βρεις τα όρια του καθενός! Επειδή όμως υπάρχει κρίση και ο κόσμος περνάει περίεργα κλεινεις την πόρτα σου βάζεις την μουσική σου και πας ήσυχα στον προορισμό σου. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τον δειρατε τελικα?Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Ένα σκαμπιλάκι σε στυλ 'βαράω γκόμενα' το χρειαζόταν πάντως
Πέρα από την πλάκα, το να σε αποκαλεί κάποιος μ@λ@κ@ ενώ έχει παραβιάσει το STOP και δεν τον έχεις βρίσει πρώτος είναι ικανή συνθήκη για να 'σε βγάλει από τα ρούχα σου'.
-
- Που πάτε κύριε, δεν βλέπετε το STOP;
(Inspired by cpp)
- Αυτή με την χτυπημένη πόρτα;
- Την ποια;
- (κούμπωμα 1ης, γκάζι, χρατςςς) - Αυτήν...
-
Όχι δεν τον δείραμε. Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι ακούσαμε ο τύπος είχε γίνει καπνός.
Μετά, σκάσαμε στα γέλια…Κάποιος στο forum το έχει υπογραφή: Μην τα βάζεις ποτέ με βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα χάσεις από απειρία.
Επίσης, δεν γίνεται να δέρνεις τον κάθε μαλάκα που συναντάς γιατί τότε δεν πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά όλη την ημέρα.Ο φίλος πάντως ψάχνει να βρει το Merc παρκαρισμένο.
Ο τροχός του Scania κάνει καλή δουλειά και δεν αφήνει και σημάδια...@roman_k
Όχι, δεν έγινε εκεί. Εκεί σπάνια τρακάρουν.
Άλλες είναι οι επικίνδυνες διασταυρώσεις στο Ναύπλιο. -
Αν θέλετε το πιστεύετε, εγώ πάντως δεν το πιστεύω ούτε τώρα που το έζησα…Σε διασταύρωση του Ναυπλίου όπου το STOP παραβιάζεται από το 90% των οδηγών, πλησιάζουμε – έχοντας προτεραιότητα – με αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος και ελαττώνουμε ταχύτητα σίγουροι ότι κάποιος θα το παραβιάσει.
Στα Χανια, αφου παραλιγο να εμβολισω μαλακα που εγραψε το ΣΤΟΠ, γυρναει κ μου λεει 'σιγα μην σταματησω στο ΣΤΟΠ για Αθηναιο, εδω ειναι Χανια'. Εξηλθε δια του παραθυρου...
-
Αν και εγώ είμαι ενάντια της χειροδικίας νομίζω ο συγκεκριμένος τύπος ήθελε τόσες σφαλιάρες όσα και τα γράμματα της λέξεις Mercedes.
-
Απλά πράγματα: το επόμενο off-topic - προσωπικό είναι κατευθείαν για μπανάκι [Mod]
-
Πήγαινα σε έναν πελάτη μου προς Ασπρόπυργο μεριά, είχα αργήσει και τα ΖΩΑ, αφού πρώτα έκλεισαν τον δρόμο, επιδεικτικά με πήγαν και καροτσάκι αγνονόνταν το κορνάρισμα μου...
Uploaded with ImageShack.us
(αληθινό το περιστατικό και όντως βιαζόμουν)
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Α και μια ερώτηση.. Για να βάλω photo από το pc εδώ πρέπει αναγκαστικά να είναι από site αποθήκευσης φωτογραφιών ε? (δεν είναι στο ιντερνετ η φωτό)
Άμα πας στο [url]imgur.com[/url] Μπορείς να κάνεις απλό drag n drop τη φωτογραφία μέσα στο παράθυρο του firefox και θα τη καταλάβει κ θα την ανεβασει μόνο του, δίνοντας σου το λινκ μετά.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]