-
Υπερβολές
-
Όχι και τόσο. Κανείς δεν έχει διακίωμα να γαμεί αυτή (και καμία άλλη) πόλη. Είναι που είναι ταλαιπωρημένη...
Ζώα επίσης οι Ν-ιούφηδες που την έχουν δει οδηγάρες και κυκλοφορούν με το ένα χέρι κρεμασμένο στο παράθυρο ή ακόμα χειρότερα να κρατάει το κινητό. Ο επόμενος που θα δω παίζει να μην ξαναοδηγήσει στη ζωή του. Άκου εκεί, έβγαλε η μύγα κώλο...
Επίσης θα φροντίσω να μην ξαναοδηγήσει ο επόμενος που θα κατευθυνθεί προς τη λωρίδα μου με το έτσι θέλω, βασισμένος στο οτι εγώ θα κόψω επειδή είμαι με το δίκυκλο. Το έκανε χτες μια βλαμμένη πιτσιρίκα και ένας 55άρης σήμερα. Και των δύο η απάντηση όταν τους ρώτησα αν με είδαν ήταν 'ναι'. -
Tην εχω πατησει κι εγω ετσι μια Παρασκευη Βραδυ στη Θηβων...Την ειχαν κλεισει απο το Περιστερι εως και το Λακιωτη στην Πετρουπολη για να κανουν τα απροσαρμοστα την βολτα τους και εστησα την παρεα. Γαμω το στανιο μου πληρωνεις τελη κυκλοφοριας? Τι δουλεια εχεις στον δρομο που να σε παρει μην παρω αναποδες και γινω serial killer?
Εχω ενα φιλαρακι που ειναι μηχανοβιος στην τροχαια, μονοκαβαλος με αυτα τα αρχαια Suzuki τα 400αρια, και μεσα στο καλοκαιρι τον ειχαν στειλει με καποιους αλλους να τους συνοδεψουν στην βολτα τους στην Σαλαμυνοκο. Το μηχανακι βεβαια με τις μηδενικες ταχυτητες που κινουνται αυτοι ειχε αναψει ολοκληρο και ανεβλυζε ζεστη και ειχε γινει μουσκεμα ο αλλος και του καναν και καζουρα οι μαχλεπες. 'Τι εγινε μπατσουλη ζεσταθηκες' και λοιπες μαλακιες...
Και η παρεα μου την εχουν δει ποδηλατικα αλλα κυριλε χωρις να ενοχλουν,τα φορτωνουν στα αμαξια τους και πανε και κανουν διαδρομες (ΟΧΙ σε δρομο) για την παρτη τους.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Το μηχανακι βεβαια με τις μηδενικες ταχυτητες που κινουνται αυτοι ειχε αναψει ολοκληρο και ανεβλυζε ζεστη και ειχε γινει μουσκεμα ο αλλος και του καναν και καζουρα οι μαχλεπες.'Τι εγινε μπατσουλη ζεσταθηκες' και λοιπες μαλακιες... -
Μην απορεις...Και ο ανθρωπος ζωο ειναι και το ενστικτο της αγελης ειναι πολυ ισχυρο, οπως και η προστασια που σου παρεχει ο οχλος...Ασε που τους εχουν δεμενα τα χερια οι απο πανω των τροχαιων, οι εντολες ειναι απλα συνοδεψτε τους μαλακες οπου πανε χωρις ντραβαλα.
Τωρα βεβαια γιατι τα ΖΩΑ πιανουν ολο το πλατος της Βουλιαγμενης ενω μπορουν να πιασουν ας πουμε 2 λωριδες ειναι αποριας αξιον. Δεν πειραζει ομως, οι μισες απο τις καταρες που τρωνε να πιασουν θα γεμισουν τα νοσοκομεια!
-
Επειδή κάνω ποδήλατο με φίλους σε βουνό αλλά τις περισσότερες φορές (95%) μόνος ποτέ δεν κατάλαβα τον σκοπό αυτή της βόλτας ΜΕΣΑ στην Αθήνα ταλαιπωρώντας τόσο κόσμο (οδηγούς, τροχαίους κτλ) ειλικρινά αυτά τα τρέντικα με αηδιάζουν.
-
Όταν ξεκίνησε η ''ποδηλατομανία'' στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τους νέους ποδηλατοδρόμους, πίστεψα ότι οι κάτοικοι της πόλης θα έρθουν αντιμέτωποι με την κουλτούρα του ποδηλάτη και θα ανακάλυπταν πέρα από ένα ξεχωριστό μέσο μεταφοράς και μία ξεχωριστή πολιτισμένη συμπεριφορά.
Τρίχες!!! Εχθές κόντεψε να με θερίσει (για 4η φορά σε διάστημα 2-3 μηνών) βλαμμένος ποδηλάτης ενώ διέσχιζα την διάβαση.
Συγχαρητήρια Κρετίνε.
-
ρίχτου μια κλωτσιά καθώς περνάει να δεις αν θα ξαναπεράσει
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Όταν ξεκίνησε η ''ποδηλατομανία'' στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τους νέους ποδηλατοδρόμους, πίστεψα ότι οι κάτοικοι της πόλης θα έρθουν αντιμέτωποι με την κουλτούρα του ποδηλάτη και θα ανακάλυπταν πέρα από ένα ξεχωριστό μέσο μεταφοράς και μία ξεχωριστή πολιτισμένη συμπεριφορά.Τρίχες!!! Εχθές κόντεψε να με θερίσει (για 4η φορά σε διάστημα 2-3 μηνών) βλαμμένος ποδηλάτης ενώ διέσχιζα την διάβαση.
Συγχαρητήρια Κρετίνε.
Μα είναι κοινή συμπεριφορά πλέον !!! Οι δρόμοι τους ανήκουν, τα φανάρια δεν ισχύουν για αυτούς και κανένας ΚΟΚ ( τί είναι αυτό).
Αλλά δεν μπορείς να τους καταλάβεις αυτοί είναι hipsters και μιλάνε και Ισπανικά (2 χρόνια φροντιστήριο, έχουν πλουτίσει τα φροντιστήρια Ισπανικών τα τελευταία χρόνια). Επίσης εσύ ανίδεε δεν έχεις πάει στη Βαρκελώνη !!!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Γαμω το στανιο μου πληρωνεις τελη κυκλοφοριας? Τι δουλεια εχεις στον δρομο που να σε παρει μην παρω αναποδες και γινω serial killer?Ένας ποδηλάτης σε αστικό δρόμο έχει την ίδια δουλειά με εσένα. Χρησιμοποιεί την πόλη του. Και έχει το ίδιο ακριβώς δικαίωμα με εσένα να την χρησιμοποιεί, για να μην σου πω και μεγαλύτερο μιας και δεν ρυπαίνει ούτε προκαλεί θόρυβο.
Συμφωνώ ότι κακώς κλείνουν εντελώς κεντρικές λεωφόρους. Σε μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ο θεσμός του Freeday δεν θα είχε νόημα γιατί οι περισσότεροι θα χρησιμοποιούσαν ποδήλατο ούτως ή άλλως και θα υπήρχαν ποδηλατόλωρίδες σε κάθε δρόμο όχι φυσικά για να μην ενοχλούνται τα αυτοκίνητα, αλλά για να είναι ασφαλείς οι ποδηλάτες. Όπου έχει εφαρμοστεί, έχει ως αποτέλεσμα πολύ πιο ανθρώπινες πόλεις που οι Έλληνες θαυμάζουν και ζηλεύουν όταν επισκέπτονται. Το να λέμε ότι κακώς βγαίνουν ποδηλάτες στους δρόμους της Αθήνας (να κάτσουν σπίτι τους, εδώ είναι πόλη για τα αυτοκίνητα και μηχανές, να 'ούμ ), είναι το ίδιο γελοίο με τους λεονταρισμούς περί serial killer και το ίδιο απαράδεκτο με όσους βρίζουν τα όργανα που τους παρέχουν προστασία που δεν αξίζουν.
-
Ποδηλάτες να έρχονται ανάποδα σε στενούς μονόδρομους, πεζοί να βολτάρουν αμέριμνοι στη μέση του δρόμου, χοντροκέφαλοι-ες να πηγαίνουν με 40 στην αριστερή λωρίδα, ένας τύπος με γουρούνα να κάνει διηθήσεις (σταμάτησα δίπλα του στο φανάρι και του λέω 'μεγάλε, αυτό που οδηγείς έχει 'ΠΛΑΤΟΣ', άμα γίνεις χαλκομανία θα κλαις'), εγώ να αναγκάζομαι ( ) να οδηγήσω σε πεζόδρομο, πολύ ζόρικα ξεκίνησε η σεζόν.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Όταν ξεκίνησε η ''ποδηλατομανία'' στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τους νέους ποδηλατοδρόμους, πίστεψα ότι οι κάτοικοι της πόλης θα έρθουν αντιμέτωποι με την κουλτούρα του ποδηλάτη και θα ανακάλυπταν πέρα από ένα ξεχωριστό μέσο μεταφοράς και μία ξεχωριστή πολιτισμένη συμπεριφορά.
Τρίχες!!! Εχθές κόντεψε να με θερίσει (για 4η φορά σε διάστημα 2-3 μηνών) βλαμμένος ποδηλάτης ενώ διέσχιζα την διάβαση.
Συγχαρητήρια Κρετίνε.
Μα είναι κοινή συμπεριφορά πλέον !!! Οι δρόμοι τους ανήκουν, τα φανάρια δεν ισχύουν για αυτούς και κανένας ΚΟΚ ( τί είναι αυτό).
Αλλά δεν μπορείς να τους καταλάβεις αυτοί είναι hipsters και μιλάνε και Ισπανικά (2 χρόνια φροντιστήριο, έχουν πλουτίσει τα φροντιστήρια Ισπανικών τα τελευταία χρόνια). Επίσης εσύ ανίδεε δεν έχεις πάει στη Βαρκελώνη !!!
Ειδικά αν δεν ξέρεις τον Gaudi είσαι τελειωμένος.....ζωάρες...τραβάτε Βαρκελώνη να δείτε καμμιά μπάλα ρε και αφήστε τις μαλ@@@ες...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποδηλάτες να έρχονται ανάποδα σε στενούς μονόδρομους, πεζοί να βολτάρουν αμέριμνοι στη μέση του δρόμου, χοντροκέφαλοι-ες να πηγαίνουν με 40 στην αριστερή λωρίδα, ένας τύπος με γουρούνα να κάνει διηθήσεις (σταμάτησα δίπλα του στο φανάρι και του λέω 'μεγάλε, αυτό που οδηγείς έχει 'ΠΛΑΤΟΣ', άμα γίνεις χαλκομανία θα κλαις'), εγώ να αναγκάζομαι ( ) να οδηγήσω σε πεζόδρομο, πολύ ζόρικα ξεκίνησε η σεζόν.come to Greece για να την βρείς που λέγαν και οι παλιοί
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Συγχαρητήρια Κρετίνε.
Ειδικά αν δεν ξέρεις τον Gaudi είσαι τελειωμένος.....ζωάρες...τραβάτε Βαρκελώνη να δείτε καμμιά μπάλα ρε και αφήστε τις μαλ@@@ες...
Χαίρομαι που δεν μου τι δίνουν μόνο εμένα οι Ισπανοtrendy ....
-
Κανεις δεν ειπε να μην βγουν οι ποδηλατες στον δρομο. Εξ'αλλου εγω κανω ποδηλατο στους δρομους του Πειραια ανελλιπως απο το 1990 περιπου. Ποτε ομως δεν εχω ενοχλησει οχημα, εκτος απο οσους θελουν παρανομα να οδηγησουν στην λεωφορειολωριδα οπου απλα δεν κανω ακρη.
Αυτη η παπαρια, που ο μονος λογος που μπορουν κ την κανουν ειναι η μαζα τους κ τα κοννε που εχουν ωστε να τρεχουν κ οι μπατσοι απο πισω τους, εκτος απο παρανομη, αντικοινωνικη συμπεριφορα, ειναι κ επικινδυνη:
29 Νοεμβρη του 2009. Θυμαμαι την ημερομηνια γιατι ειχε φιλος γενεθλια κ εφευγα απο το σπιτι του. Αυτοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ειχαν καταλαβει ολη την Χαριλαου Τρικουπη στο Κεφαλαρι, με κατευθυνση τα Μελισσια απο τον δρομο που περναει απο το νεκροταφειο. Ο δρομος αυτος στο πρωτο κομματι του εχει νησιδα κλπ, αλλα εχει κ ενα μεγαλο κομματι οπου ειναι τεραστια ευθεια χωρις νησιδα στην μεση οπου μπορεις να προσπερασεις μεχρι κ υπερωκεανιο που εχει βγει βολτα στη στερια. Οι ΜΑΛΑΚΕΣ αυτοι οταν εφτασαν σε αυτο το κομματι, βγηκαν κ στο αντιθετο ρευμα κλεινοντας ολο τον δρομο, μην τυχον τολμησει κ τους προσπερασει κανεις.
Το αποκορυφωμα? Εμφανιζεται αυτοκινητο που εμφανως ειχε αναγκη να κινηθει γρηγορα. Δηλαδη αλαρμ αναμμενα, κορνες κλπ, σαν να ειχε καποιον αρρωστο μεσα κ να βιαζεται να παει καπου. Ε λοιπον οχι μονο δεν μαζευτηκαν στην λωριδα τους να περασει εστω απο το αντιθετο ρευμα (που ηταν εφικτο), αλλα τον σταματησαν με το ζορι κ του πουλησαν κ τσαμπουκα, κ τελικα αναγκαστηκε να μπει επιστρεψει προς τα πισω (προς κεφαλαρι) κ να μπει στα στενακια.
-
Το ιδιο ακριβως στη Λεωφορο Πεντελης-ανοδο στο υψος των Βριλησσιων απογευμα καθημερινης πριν κανα μηνα...100 ποδηλατες να εχουν πιασει και τις 2 λωριδες της ανοδου (εχει και διαζωμα),απο πισω τους trendy τυπος με cooper s να φυλαει τα νωτα τους με alarm και η ουρα των αυτοκινητων να φτανει μεχρι το Χαλανδρι...Εξαγριωθηκα δε οταν ειδα πριν την αττικη οδο ασθενοφορο με σειρηνες και φαρους να προσπαθει να ελιχθει και να μην μπορει να κουνηθει μετρο και δεν εφταιγαν οι μπροστα οδηγοι...
Στην Ελλαδα υιοθετουμε και εφαρμοζουμε τα παντα με λαθος τροπο.Και εγω λατρευω το ποδηλατο,κανω ποδηλατο (πιο πολυ βουνο ή δευτερευουσες οδους γιατι φοβαμαι τη κινηση) αλλα στη σκεψη και μονο οτι προκαλω προβλημα στη κυκλοφορια ειτε οδηγωντας ποδηλατο,ειτε αυτοκινητο προτιμω να ανοιξει η γη να με καταπιει.Ποσο γραψαρχ...στες μπορει να ειναι αυτοι...Εννοειται οτι τους πετυχαινω και σε κεντρικες λεωφορους βραδια να ποδηλατουν σε αποσταση 10 cm ο ενας απο τον αλλο...Ενας να πεσει θα πεσουν ολοι μαζι...
-
Δεν αντεχω που το πρωί για μια αποσταση ευθείας 2 χιλιομέτρων πηγαίνω ζιγκ ζαγκ απο τα αμετρητα σχολικοτουριστικά και σχολικά που σταματάνε όπου θέλουν.
Δεν αντεχω που το μεσημέρι στον ίδιο δρόμο και στις 10 διασταυρώσεις που έχει πρέπει να προσέχω εγώ που έχω προτεραιότητα και όχι αυτοί που έχουν Stop! -
Πώς ξεκινάει στραβά μια μέρα στη δουλειά από το πρωί.
Συνάδελφος που έρχεται με το ποδήλατο στη δουλειά πετάχτηκε από στενό γράφοντάς με στα @@ του και πρόλαβα τελευταία στιγμή να φρενάρω. Αλήθεια φίλε, στη δουλειά γιατί κυκλοφορείς με το ίδιο μπλουζάκι που είναι μέσα στους ιδρώτες;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ρίχτου μια κλωτσιά καθώς περνάει να δεις αν θα ξαναπεράσειΣκουπόξυλο στις ακτίνες της μπροστινής ρόδας....
@ streetKa2:
Γιατί απορείς; Το (εκάστοτε) ποδήλατο δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ που εξιλεώνει τις αμαρτίες ή κάποιο ειδικό φίλτρο που επιτρέπει να κυκλοφορούν μόνο άνθρωποι καλύτερης κάστας. Όποιος θέλει παίρνει ένα και καβαλάει. Οπότε στατιστικά, ανήκουν κι αυτοί σε ένα υποσύνολο απλώς, του μέσου Έλληνα εποχούμενου. Ο οποίος κατά τεκμήριο είναι ...μαλάκας! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ρίχτου μια κλωτσιά καθώς περνάει να δεις αν θα ξαναπεράσει
Σκουπόξυλο στις ακτίνες της μπροστινής ρόδας....
@ streetKa2:
Γιατί απορείς; Το (εκάστοτε) ποδήλατο δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ που εξιλεώνει τις αμαρτίες ή κάποιο ειδικό φίλτρο που επιτρέπει να κυκλοφορούν μόνο άνθρωποι καλύτερης κάστας. Όποιος θέλει παίρνει ένα και καβαλάει. Οπότε στατιστικά, ανήκουν κι αυτοί σε ένα υποσύνολο απλώς, του μέσου Έλληνα εποχούμενου. Ο οποίος κατά τεκμήριο είναι ...μαλάκας!Εδώ υπάρχει ένα σοβαρότερο ζήτημα: η αλαζονεία του κοινωνικά αποδεκτού.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]