-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Μέγιστα ζώα οι συνοδηγοί που ταξιδεύουν με τα πόδια πάνω στον αερόσακο. Χτες είδα τουλάχισοτν 10 τέτοιους. Δεν καταλαβένετε βρε ζώα ότι και με 20 να τρακάρετε θα σκοτωθείτε;+1
Και οι συνοδηγοί Ζωάρες που ειναι συνήθως ''κυρίες'' ,και ξέγνοιαστες (κάνοντας τις διακοπές τους ) βγάζουν τις ποδάρες τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μέσα στα μούτρα όλων των υπολοίπων οδηγών και περαστικών !!
Το οτι σε καποιο φρενάρισμα θα ψάχνουν να βρουν τα πόδια της έξυπνης και άνετης κυρίας ,ειναι δικό τους προβλημα.
Το οτι όμως θα πρεπει να έχουν όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί και πεζοί στα μούτρα τους τις πατούσες της ευγενικής αυτής κυρίας ,ειναι προβλημα όλων των άλλων, που δεν φταίνε σε τίποτα!! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ελάχιστα τα ζώα στην Κεφαλονιά, ως επί το πλείστον Αθηναίοι 'γλήγολοι' οδηγοί με τυφλές προσπεράσεις και ο μεγάλος τρόμπας βέβαια στην εθνική Κυλλήνης-Κορίνθου που λίγο πριν την Πάτρα ένας τουρμπάτος γρήγορος έκανε προσπέραση έχοντας βγει εντελώς στο αντίθετο ρεύμα προσπερνόντας άλλον που έκανε κανονική προσπέραση Μιλάμε βέβαια για 1 λωρίδα και μικρό έρεισμα ανά κατεύθυνση
Ερωτησις:
Ειχε διπλη διαχωριστικη γραμμη ή διακεκομμενη?
δε θυμάμαι αλλά νομίζω ότι δε κατάλαβες το σκηνικό.
ο Α κινείται στη κανονική λωρίδα και λίγο πιο δεξιά (το έρεισμα δε τον χωράει ολόκληρο) για να μπορέσει να τον προσπεράσει ο Β (νόμιμα ή παράνομα δε μας ενδιαφέρει αφού δε θυμάμαι τη χάραξη). Εκείνη όμως τη στιγμή πιο πίσω έχει ξεκινήσει προσπέραση ο τουρμπάτος Γ ο οποίος κάνει προσπέραση στον Β που κάνει προσπέραση στον Α. Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται. Ακόμα δλδ και να έχει διακεκομμένη γραμμή επιτρέπεται αυτό το πράμα;
-
Αν και το έχω ξαναγράψει.
Ρε , γιατί διασχίζετε ανάποδα το μονόδρομο της Ηρακλειδών στην Καλλίπολη;
-
Το καταλαβα το σκηνικο, διπλη προσπεραση σε δρομο που τυπικα χωραει μονο δυο (αντιθετα κινουμενες) σειρες αυτοκινητων.
Αλλα, με διακεκομμενη γραμμη, αν ο Β προσπερναγε εντος της μοναδικης λωριδας, επειδη χωραγε, επειδη ο Α ειχε πατησει το ερεισμα, τοτε ο μοναδικος απολυτα νομιμος ειναι ο Γ...Που προσπερναει κανονικα απο το αντιθετο ρευμα, αυτον που (υποτιθεται οτι) ειναι στην κανονικη λωριδα, εχοντας μπει ολοκληρος στο αντιθετο, διασχιζοντας την διπλη γραμμη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το καταλαβα το σκηνικο, διπλη προσπεραση σε δρομο που τυπικα χωραει μονο δυο (αντιθετα κινουμενες) σειρες αυτοκινητων.Αλλα, με διακεκομμενη γραμμη, αν ο Β προσπερναγε εντος της μοναδικης λωριδας, επειδη χωραγε, επειδη ο Α ειχε πατησει το ερεισμα, τοτε ο μοναδικος απολυτα νομιμος ειναι ο Γ...Που προσπερναει κανονικα απο το αντιθετο ρευμα, αυτον που (υποτιθεται οτι) ειναι στην κανονικη λωριδα, εχοντας μπει ολοκληρος στο αντιθετο, διασχιζοντας την διπλη γραμμη.
Νόμιμο μεν (όπως το περγράφεις), δολοφονικό δε (3 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα σε ούτε 2,5 λωρίδες).
-
Αρα?
Κοιτα, το 2,5 λωριδες ελεγχεται, ας μας πει αυτος που το ειδε τι πλατος ειχε ο δρομος.
Απο κει κ περα, το θεμα ειναι ποιος εκανε πρωτος την προσπεραση. Αν ο 'γρηγορος' ειχε βγει πρωτος κ κανονικα στο αντιθετο ρευμα, κ εκεινη την στιγμη αποφασισε ο Β να μισοπροσπερασει (απο την κανονικη τους λωριδα), ποιος ειναι το ζωο της υποθεσης?
-
έτσι όπως το λες έχεις δίκιο, και τωρα που το ξαναδιαβάζω λέει ότι ο τορμπάτος (ο Γ) έχει ξεκινήσει νωρίτερα τη προσπέραση...
-
Παλιομαλακας ταριφας με octavia μπηκε απο σταματημενος στη μεσαια με 10 χιλιομετρα σημερα τα ξημερωματα εξω απο την Ε7 στο λιμανι του πειραια αναγκαζωντας ασημι yaris σε φρεναρισμα πανικου..Ολα αυτα για να σταματησει 10 μετρα παρακατω χωρις προφανη λογο.. Τον ξεχεσανε και ζηταγε και τα ρεστα.. Ολα αυτα περιμενοντας πεζος πανω στη νησιδα πολυ κοντα τους... Στα διαλα αποκτηνωμενε παπαρα, θα μας σκοτωσεις..
-
-edit-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν και το έχω ξαναγράψει.Ρε , γιατί διασχίζετε ανάποδα το μονόδρομο της Ηρακλειδών στην Καλλίπολη;
Πού δηλαδή; Στην απότομη ανηφόρα;
http://g.co/maps/pva8 -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
έτσι όπως το λες έχεις δίκιο, και τωρα που το ξαναδιαβάζω λέει ότι ο τορμπάτος (ο Γ) έχει ξεκινήσει νωρίτερα τη προσπέραση...όταν ο Β έκανε προσπέραση στον Α ( ο οποίος ήταν πιο δεξιά, αλλά το έρεισμα δεν ήταν πλάτους ενός αμαξιού) ο Γ ήταν αρκετά αμάξια πίσω, ήταν δλδ και πιο πίσω από μένα αφού οι άλλοι ήταν 2-3 αμάξια μπροστά. Κανονικά (νόμιμα-ξενόμιμα) για την ασφάλεια όλων έπρεπε ο γλήγολος να δώσει χρόνο στον Β να προσπεράσει αντί να κάνει τέτοιες καφρίλες. τελος πάντων όπως είπα νόμιμο-ξενόμιμο ήταν κάφρικο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν και το έχω ξαναγράψει.
Ρε , γιατί διασχίζετε ανάποδα το μονόδρομο της Ηρακλειδών στην Καλλίπολη;
Πού δηλαδή; Στην απότομη ανηφόρα;
http://g.co/maps/pva8Όχι, εκεί που λες εσύ είναι στο ύψος της Μαρίας Χατζηκυριακού, πολύ χαμηλά δηλαδή. Εγώ αναφέρομαι από την Κλεισόβης μέχρι τη Ζαΐμη περίπου. Κάπου ενδιάμεσα (στην Ηροδότου) έχει Σκλαβενίτη οπότε εξυπηρετεί τα ζώα να μπαίνουν ανάποδα προκειμένου να αποφύγουν το γύρο του τετραγώνου. Και στους δρόμους γύρω από το Σκλαβενίτη τα ίδια γίνονται. Κατεβαίνει για παράδειγμα ο άλλος ανάποδα την Ηροδότου ή ανεβαίνει ανάποδα τη Θουκυδίδου, ανάλογα με το πώς τον εξυπηρετεί εκείνη τη στιγμή.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έτσι όπως το λες έχεις δίκιο, και τωρα που το ξαναδιαβάζω λέει ότι ο τορμπάτος (ο Γ) έχει ξεκινήσει νωρίτερα τη προσπέραση...
όταν ο Β έκανε προσπέραση στον Α ( ο οποίος ήταν πιο δεξιά, αλλά το έρεισμα δεν ήταν πλάτους ενός αμαξιού) ο Γ ήταν αρκετά αμάξια πίσω, ήταν δλδ και πιο πίσω από μένα αφού οι άλλοι ήταν 2-3 αμάξια μπροστά. Κανονικά (νόμιμα-ξενόμιμα) για την ασφάλεια όλων έπρεπε ο γλήγολος να δώσει χρόνο στον Β να προσπεράσει αντί να κάνει τέτοιες καφρίλες. τελος πάντων όπως είπα νόμιμο-ξενόμιμο ήταν κάφρικο
Χμ, οποτε, αν ηταν τοσο πισω, μπορουσε να δει τι συμβαινει 2-3 αμαξια πιο μπροστα? Ή ειδε ενα τρενακι αυτοκινητων, διακεκομμενη γραμμη (αν υπηρχε, δεν μας ειπες), κ ξεκινησε νομιμη προσπεραση χωρις να γνωριζει οτι 2-3 αυτοκινητα πιο μπροστα κανουν οτι κανουν, με αποτελεσμα οταν τα εφτασε να εκανε το λογικο (δηλαδη να τελειωσει την προσπεραση)?
Γιατι ετσι οπως το γραφεις τωρα, δεν ειναι σιγουρο οτι ο 'γρηγορος' μπορουσε να δει τους δυο βλακες να στριμωχνονται. Κ λεω 'βλακες' γιατι οπως περιγραφεις την προσπεραση του γρηγορου, αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι στο συγκεκριμενο κομματι του δρομου υπηρχε ο χωρος για κανονικη προσπεραση (απο το αντιθετο) κ οι δυο βλακες επελεξαν να κανουν αυτη την παπαρια.
Ειναι προφανες οτι αν εβγαινα απο μια στροφη, επαρχιακου δρομου (ή 'Εθνικης' οπως την ξερουμε) κ εβλεπα ενα τρενακι αυτοκινητα μπροστα μου κ διακεκομμενη γραμμη, οπου φαινομενικα κανεις δεν ειχε ξεκινησει προσπεραση, θα ξεκιναγα εγω κ φυσικα να περασω οσους περισσοτερους γινεται, εξαρτωμενα παντα απο σχετικες ταχυτητες, αποστασεις, διαθεσιμη ευθεια κλπ.
Αν στο 4ο αυτοκινητο εβλεπα οτι αυτος που ειναι στην κανονικη λωριδα, εχει στριμωχτει με αλλον στο ερεισμα κ τον περναει, θα ελεγα 'κοιτα τι κανουν οι μαλακες'. Κ εννοειται οτι δεν θα σταματαγα την προσπεραση μου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
............ εξαρτωμενα παντα απο σχετικες ταχυτητες, αποστασεις, διαθεσιμη ευθεια κλπ.Αν στο 4ο αυτοκινητο εβλεπα οτι αυτος που ειναι στην κανονικη λωριδα, εχει στριμωχτει με αλλον στο ερεισμα κ τον περναει, θα ελεγα 'κοιτα τι κανουν οι μαλακες'...................
Έχεις ένα ιδιαίτερο και δικό σου τρόπο να αντιλαμβάνεσαι παρόμοιες καταστάσεις τον οποίο δεν έχεις καμία διάθεση να αλλάξεις. Καταρχήν:
- Που έγραψε ο άνθρωπος ότι ο Β βγήκε ενώ ο Γ τον προσπερνούσε; Η απάντηση είναι πουθενά! Μόνος το υπέθεσες!
- Σχετικά με το έρεισμα έχουν γίνει παραθέσεις πρόσφατα, οπότε ας θεωρήσουμε γνωστή τη χρήση του (που δεν νομίζω), γιατί είναι βλάκες οι δύο που κινούνται στο ίδιο ρεύμα, εφόσον το φαρδύ έρεισμα το επιτρέπει, και όχι αυτός που βγαίνει στο αντίθετο για να προσπεράσει αυτόν που προσπερνούσε κάποιον άλλον; Που αναφέρει ο ΚΟΚ ότι νόμιμη προσπέραση σε δρόμο διπλής, γίνεται μόνο στο αντίθετο ρεύμα;
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
............ εξαρτωμενα παντα απο σχετικες ταχυτητες, αποστασεις, διαθεσιμη ευθεια κλπ.
Αν στο 4ο αυτοκινητο εβλεπα οτι αυτος που ειναι στην κανονικη λωριδα, εχει στριμωχτει με αλλον στο ερεισμα κ τον περναει, θα ελεγα 'κοιτα τι κανουν οι μαλακες'...................
Έχεις ένα ιδιαίτερο και δικό σου τρόπο να αντιλαμβάνεσαι παρόμοιες καταστάσεις τον οποίο δεν έχεις καμία διάθεση να αλλάξεις. Καταρχήν:
- Που έγραψε ο άνθρωπος ότι ο Β βγήκε ενώ ο Γ τον προσπερνούσε; Η απάντηση είναι πουθενά! Μόνος το υπέθεσες!
- Σχετικά με το έρεισμα έχουν γίνει παραθέσεις πρόσφατα, οπότε ας θεωρήσουμε γνωστή τη χρήση του (που δεν νομίζω), γιατί είναι βλάκες οι δύο που κινούνται στο ίδιο ρεύμα, εφόσον το φαρδύ έρεισμα το επιτρέπει, και όχι αυτός που βγαίνει στο αντίθετο για να προσπεράσει αυτόν που προσπερνούσε κάποιον άλλον; Που αναφέρει ο ΚΟΚ ότι νόμιμη προσπέραση σε δρόμο διπλής, γίνεται μόνο στο αντίθετο ρεύμα;
Χμ....
Το σκηνικό αυτό το έχω ζήσει απο την αντίθετη πλευρά πριν μερικά χρόνια.
Κατευθυνόμουν προς Καβάλα απο τον παλιό δρόμο όμως(δεν υπήρχε εγνατία οδός τότε), όταν ξαφνικά λίγο πριν φτάσω στον Αγ. Βασίλειο είδα μπροστά μου απο μακριά σχετικά, έναν τύπο να ξεκινάει προσπέραση, έκανα λίγο δεξιά για να είμαστε άνετα και την στιγμή περίπου που τον προσέγγιζα, ένας άλλος προσπερνάει τον πρώτο και ουσιαστικά βλέπω κάποιον να κατευθύνεται προς τα πάνω μου.
Με ανάγκασε να βγω στην άκρη(οι δεξιές ρόδες πατούσαν χώμα) μιας και ούτε η κόρνα ούτε τα φώτα τον συγκίνησαν.
Πρέπει να ήταν απο τις λίγες φορές που είδα τον χάρο μπροστά μου να με χαιρετάει. -
ΖΩΟ ο ταρίφας με το octavia που κοκκάλωσε το ρημάδι του στη Γούναρη τo απόγευμα για να παραλάβει πελάτη. Από πίσω μου ερχόταν και μια ταριφο-mercedes και πλακωθήκαμε στα φρένα.
-
Ζώον αυτός/αυτή με το 307 που πάρκαρε κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο και το έκλεισε εντελώς, χτες βράδυ στην Κηφισίας, στην Κηφισιά. Τον περιποιήθηκα με 2 από δαύτα, όμως.
-
Έχουν την δυνατότητα να τον πάρουν αυτόφωρο ?
Έκλεισε το πεζοδρόμιο και κατέληξε στο αυτόφωρο!
Αναστάτωση στο κέντρο της Βέροιας πριν από λίγο λόγω παράνομα σταθμευμένου αυτοκινήτου στη συμβολή της Μητροπόλεως με τον πεζόδρομο της Βικέλα (έξω από τον ΟΤΕ). Το αυτοκίνητο είχε κλείσει ολοκληρωτικά το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πεζοί να...
κατεβαίνουν στον δρόμο. Την ίδια ώρα ο μόνος τρόπος να περάσουν τα καροτσάκια των γυναικών ήταν όπως βλέπετε στις φωτογραφίες πάνω από το κάγκελο και με τη βοήθεια των ανδρών της ομάδας ‘Δίας’! Η δημοτική αστυνομία έκοψε κλήση στον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ αμέσως μετά η ομάδα ‘Δίας’ τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα όπου θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.Στο link έχει και φωτογραφίες του τρισάθλιου.
-
Αυτοφορω με τι κατηγορια? Δεν στεκει.
Ο χρήστης geko έγραψε:
............ εξαρτωμενα παντα απο σχετικες ταχυτητες, αποστασεις, διαθεσιμη ευθεια κλπ.
Αν στο 4ο αυτοκινητο εβλεπα οτι αυτος που ειναι στην κανονικη λωριδα, εχει στριμωχτει με αλλον στο ερεισμα κ τον περναει, θα ελεγα 'κοιτα τι κανουν οι μαλακες'...................
Κ εσυ εχεις ενα ιδιαιτερο τροπο να διαβαζεις τα ελληνικα:
Στο 1), εγω ειπα 'ΑΝ εγινε ετσι'. Ξερεις τι σημαινει το 'αν' ?
Επειδη λοιπον γραφει οτι ο γρηγορος ηταν 2-3 αυτοκινητα πισω οταν ξεκινησε την προσπεραση, τοτε ειναι πολυ πιθανον να μην ειχε αντιληφθει οτι 2-3 αυτοκινητα πιο μπροστα του (4 μαζι με τον dmitspan?) γινεται αυτο το πραγμα. ΑΝ λοιπον εγινε κατι τετοιο, μπλα μπλα μπλα μπλα.Στο 2) ΕΙΝΑΙ βλακες. Γιατι? Γιατι εφ'οσον ο δρομος ηταν τετοιος που να επιτρεψει στον γρηγορο να βγει στο αντιθετο και να περασει 4 αυτοκινητα στην σειρα, τοτε σιγουρα κ ο Β θα μπορουσε να περασει κανονικα κ οχι στριμωχνοντας εαυτον κ Α σε μιαμιση λωριδα, πραγμα δηλαδη αχριεαστο. Για αυτο ειναι βλακες. Πραγμα που εγραψα κ πιο πανω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτοφορω με τι κατηγορια? Δεν στεκειΠαρακώλυση συγκοινωνιών? ΟΚ, δεν έχει κλείσει το δρόμο, αλλά οι πεζοί που αναγκάζονται να κατέβουν εξαιτίας του ενοχλούν την κυκλοφορία.
εντιτ: μπορεί να πήγε να πουλήσει μαγκιά και να τον τσιμπησαν για αντίσταση κατά της αρχής ή εξύβριση ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]