-
Ευα παλι σου κολλησε το Caps Lock
-
ναι δικιο εχεις και παλι συγνωμη
-
Μου έχουν προτείνει για το χωριό (Ορεινή Μεσσηνία) τα ελληνικά τζάκια (Μισαηλίδη 18kw ή Lavakamin 18kw) ή γαλλικό supra 12Kw?
Το σπίτι είναι 60 τετραγωνικά οπότε με καλύπτουν και τα τρία και έχουν περίπου ίδιες τιμές...
Έχει κανείς για κάποια εταιρία από τις τρεις κάποια εντύπωση? Ποιότητα, αντοχή κλπ?
Ηλία? -
σημερα ειδα σε μερικα χρωματοπωλεια αλουμινοταινια στα χρωματα των μπουριων(μαυρη και σαν καφε εμαγιε) εκτος απο την κλασσικη ασημι.Αυτες σιγουρα δεν θα ειναι τοσο αντιαισθητικες οπως οι ασημι πανω στα σκουρα μπουρια.
-
Που και ψαχνω μαυρη γιατι πραγματι η ασημι ειναι σαν τσιροτο πανω σε τραυμα.
-
ειμαι σε Φθιωτιδα- Ευρυτανια για ταξιδι,αλλα σιγουρα θα υπαρχει και στην Αθηνα.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μου έχουν προτείνει για το χωριό (Ορεινή Μεσσηνία) τα ελληνικά τζάκια (Μισαηλίδη 18kw ή Lavakamin 18kw) ή γαλλικό supra 12Kw?
Το σπίτι είναι 60 τετραγωνικά οπότε με καλύπτουν και τα τρία και έχουν περίπου ίδιες τιμές...
Έχει κανείς για κάποια εταιρία από τις τρεις κάποια εντύπωση? Ποιότητα, αντοχή κλπ?
Ηλία?Δεν έχουν πιστοποιήσεις τα Ελληνικά, γμτκρττς.
Για 60 μ2 θα σε καλύψουν, σε κάθε περίπτωση. Πάρε, λοιπόν, όποιο σου κάνει 'κλικ', αλλά πάρε ... το μικρότερο.
Το λέω γιατί μερικοί Έλληνες κατασκευαστές συνεχίζουν να προτείνουν κάτι τεράστια τζάκια που και πολύ χώρο πιάνουν και πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από τα αντίστοιχα μικρά τους έχουν (για την ίδια απόδοση).ΥΓ. Καλά λόγια έχω ακούσει κ για τα τζάκια του Φυλλά http://www.fillas.gr/, αν θέλεις ρίξε τους μια ματιά.
-
Ο χρήστης LLLEFTERIS έγραψε:
Που και ψαχνω μαυρη γιατι πραγματι η ασημι ειναι σαν τσιροτο πανω σε τραυμα.Ποιος σου είπε ότι χρειάζεται να βάλεις, είπαμε;
-
Σιλικόνη να βάλει...
-
Για τα μεσα μπουρια μιλαω που ειναι εμαγιε μαυρα και με την ασημι ταινια ειναι χαλια.
-
Για τα μέσα μιλάμε κ εμείς.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν έχουν πιστοποιήσεις τα Ελληνικά, γμτκρττς.
Για 60 μ2 θα σε καλύψουν, σε κάθε περίπτωση. Πάρε, λοιπόν, όποιο σου κάνει 'κλικ', αλλά πάρε ... το μικρότερο.
Το λέω γιατί μερικοί Έλληνες κατασκευαστές συνεχίζουν να προτείνουν κάτι τεράστια τζάκια που και πολύ χώρο πιάνουν και πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από τα αντίστοιχα μικρά τους έχουν (για την ίδια απόδοση).ΥΓ. Καλά λόγια έχω ακούσει κ για τα τζάκια του Φυλλά http://www.fillas.gr/, αν θέλεις ρίξε τους μια ματιά.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Σχετικά με τις πιστοποιήσεις έχεις δίκιο έψαχνα από το internet βασικά και μετά από ψάξιμο βρήκα ότι ο Μισαιλήδης έχει για κάποια τζάκια μια πιστοποίηση από κάποιο βουλγάρικο οργανισμό, τίποτα άλλο...
Όταν κατέβω για τις ελιές θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά γιατί από τηλέφωνο δεν βγάζω άκρη -
Θα το ξαναπώ*: Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο, αρκεί να μην πάρεις κανα τεράστιο. 60 - 70 cm είναι υπέρ αρκετά κ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα κ μ' ένα καλό (έστω κ μη πιστοποιημένο) Ελληνικό, για να ζεστάνεις τα 60 μ2 σου. Αν είχες τα διπλάσια, θα ήταν άλλη συζήτηση.
*Εσύ, εννοείται, κάνεις ό, τι θέλεις.
-
Ηλια τα μπουρια εμαγιε δεν εχουν την τελεια εφαρμογη που εχουν τα inox με αποτελεσμα να υπαρχουν κενα.
Ειδικα τωρα που ειναι συνδεμενα για να τρεχουν οι υδροποιησεις στην σομπα αν δεν βαλω ταινια ισως να μου βγαλει καπνο απο τα κενα.
Του χρονου θα φυγουν και θα βαλω inox και μεσα, ασχετα ειναι ποιο ωραια τωρα (μαυρη η σομπα μαυρα και αυτα)
-
Υπάρχουν κ μαύρα καλής ποιότητας (λαμαρίνα βαμμένη). Ακριβότερα, αλλά είναι λίγα τα μέτρα οπότε ίσως κ ν' αξίζει τον κόπο να το σκεφτείς.
Το πιθανότερο είναι ότι δεν χρειαζόταν η ταινία στα μπουριά. Αλλά τώρα την έβαλες, για έναν χρόνο είναι, πρόβλημα δεν έχεις, στη θέση σου δεν θα την πείραζα. -
Δεν βρηκα καπου inox μαυρα μονο οτι η εταιρια Αγωγος με παραγγελια στα βαφει.
-
Γιατι η ελια μου βγαζει μπλε φλογα τι κουφο ειναι αυτο;
-
Παιζει ρολο ο τροπος καυσης ξυλου στη ποσοτητα καρβουνων-σταχτης που θα αφησουν μετα το περας της? Ισως ειναι η εντυπωση μου, αλλα οταν καιω ξυλα στη σομπα με κλειστο το πρωτο,α ρα καιει με δευτερογενη αερα-καυση νομιζω οτι μενει παραπανω σταχτη.
-
Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή ξυλόσομπα για χώρο 55τμ; Το μπουρί να το περάσω μέσα απο το τζάκι ή να το αφήσω εξω για να ζεσταίνει περισσότερο; Λεφτά για ενεργειακό τζάκι δεν εχω. Θελω μια ξυλόσομπα 600-700ε. Εχω δει μια invicta στο leroy 12kw με 660ε.
-
παρε απο τον ililias φτηνη καλη πιστοποιημενη και δωρεαν συμβουλες και υποστηριξη επ αοριστον.
Ξυλόσομπα