-
Σε καποιον που δεν ηξερε ναι μπορουσαν να του πουλησουν ξυλα που ηταν 5 μηνες μεσα στην θαλασσα αλλα σε καποιον που ξερει λιγο δυσκολο. Αλλα και παλι θα μπορουσαν να τον κλεψουν στην ζυγαρια.
Τουλαχιστον πρωτα με εκλεβαν στα κρυφα τωρα με κλεβουν μπροστα στα μουτρα μου.
Αφου εχουν το δικαιωμα να πουλανε οσο θελουν γιατι δεν μου ειπε 'φιλε περυσι ο τονος ειχε 180 αρα τα 3 τσουβαλια-100 κιλα 18 ευρω, φετος εχει 240 ο τονος αρα τα 3 τσουβαλια-100 κιλα 24 ευρω.
Πηρε ο διπλα μου για το ενεργειακο τζακι που εφτιαξε φετος 3 κυβικα ξυλα τουρλου τουρλου και ειχαν τοσο κενο μεταξυ τους που περνουσε γατα απο μεσα!
-
Βρες έμπορο που θα σου πουλήσει με τον τόνο... Υπάρχουν ακόμα και ζουν ανάμεσά μας.
-
Η κλασική ερώτηση, αφού έχουμε τελειώσει τις διαπραγματεύσεις: 'Και πόσα κιλά ζυγίζει το κυβικό (εκεί πέρα να πούμε);'
Από 500 μέχρι 1.000 κιλά, μάστορα, ανάλογα με το ξύλο κ την υγρασία του. Τι καταλαβαίνεις, δλδ;
Η πώληση με το κιλό ήταν τόσο άθλια Ελ εφεύρεση, όσο κ η πώληση με το τσουβάλι (εδώ το διάβασα, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάποιος θα σκεπτόταν κάτι τέτοιο). -
Ηλία, όταν δεν έχεις χώρο, το τσουβάλι είναι η μόνη επιλογή. Εγώ που θέλω να ανάβω το τζάκι για...ατμόσφαιρα και δεν έχω αποθηκευτικό χώρο, αναγκαστικά αγοράζω με το τσουβάλι.
Φυσικά, ο έμπορος βγάζει παραπάνω έτσι, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ηλία, όταν δεν έχεις χώρο, το τσουβάλι είναι η μόνη επιλογή. Εγώ που θέλω να ανάβω το τζάκι για...ατμόσφαιρα και δεν έχω αποθηκευτικό χώρο, αναγκαστικά αγοράζω με το τσουβάλι.
Φυσικά, ο έμπορος βγάζει παραπάνω έτσι, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Υπαρχουν και αυτοι που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα και περνουν τσουβαλι τσουβαλι για να βγαλουν τον Χειμωνα.
Βρε ηλια γιατι δεν μου βγαζει σταγονα νερο απο το ταφ;
-
Και δεν χαίρεσαι ;
-
Χαιρομαι αλλα με προβληματιζει γιατι διαβασα και την καλυτερη μονωση να εχει η καμινα παλι ολο και κατι θα βγαλει απο υδροποιησεις. Και σιγουρα δεν μου δινει καποια εξτρα μονωση οτι σχεδον ολη η καμιναδα ειναι μεσα στην σκαλα.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΑ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΝΩ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΨΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑ
-
Καλώς ήλθες.Γράφε με μικρά.
-
συγνωμη δεν το γνωριζα τωρα πρεπει να ξαναγραψω την ερωτηση μου?
-
Οχι ,εντάξει.
Υαλοβάμβακας νομίζω είναι η ενδεδειγμένη λύση.
-
Δεν μας εχει γραψει αν το ξυλο ειναι κατω απο το μπουρι η πανω; Αν ειναι κατω τοτε μια καλη λυση ειναι να σηκωσει λιγο ποιο ψηλα το μπουρι.
-
δεν μπορει να σηκωθει πιο ψηλα το μπουρι ειναι πανω απο το ξυλο αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν ο υαλοβαμβακας κανει καλο στην υγεια μας να ειναι μεσα στο σπιτι?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φυσικά, ο έμπορος βγάζει παραπάνω έτσι, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική.Ν' αλλάξεις έμπορο. Εμείς, για παράδειγμα, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες ν' αγοράσουν μια παλέτα (αφού την κυβίσουμε, εννοείται) κ να παίρνουν τα ξύλα σιγά σιγά, όποτε θέλουν. Αυτό, κ πάλι εννοείται, χωρίς επί πλέον χρέωση.
Βρε ηλια γιατι δεν μου βγαζει σταγονα νερο απο το ταφ;
Γιατί βιάζεσαι; Κάποια στιγμή κάτι θα σου βγάλει, ίσως αργότερα που θα σφίξουν τα κρύα. Για την ώρα, σιγά τη διαφορά θερμοκρασίας που έχεις με το μπουρί στο κλιμακοστάσιο. Έχεις την τέλεια εγκατάσταση, ναταλεμεαυτα, αν κ δεν την βλέπω τη σιλικόνη ν΄αντέχει για πολύ.
δεν μπορει να σηκωθει πιο ψηλα το μπουρι ειναι πανω απο το ξυλο αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν ο υαλοβαμβακας κανει καλο στην υγεια μας να ειναι μεσα στο σπιτι?
Κεραμοβάμβακα να βρείτε, αυτόν τον λευκό, που δεν βγάζει καθόλου σκόνη. Αν χωράει κάτω από το μπουρί, ακόμα καλύτερο είναι ένα μονωτικό υλικό λευκό, ελαφρύ κ σκληρό, που πουλιέται σε πλάκες. Δεν λέω όνομα γιατί ... το έχω ακούσει με πολλά (προμάτ, ιζόλ, .....), αλλά δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το βρείτε. Σε κάθε περίπτωση, όχι υαλοβάμβακα κ όχι πετροβάμβακα.
-
Μαλλον θα κατσω αυριο να την βγαλω. Τι να βαλω;
-
Γιατί όχι πετροβάμβακα, τον χρησιμοποιούν για να μετατρέψουν απλές κατασκευές σε πυράντοχες.
Δεν πρέπει να βρέχεται όμως γιατί μαζεύει νερό.
-
αντεχουν τα υλικα που μου λεσ σε θερμοκρασιεσ μεγαλες οπως αυτες που βγαζουν τα μουρια?επισης η αποσταση μπουρια ντουλαπι ειναι χιλιοστα
-
Αντέχουν σε θερμοκρασίες πάνω από 1000 βαθμούς κελσίου, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Και έχει διάφορα πάχη. Το κεραμικό χαρτί ας πούμε είναι από 1 χιλιοστό έως και 5 χιλιοστά.
Υπάρχουν και οι κεραμικές πλάκες που ξεκινούν από πάχη 1 εκατοστού.πχ: http://www.moref.gr/index.php?option=co ... 24&lang=el
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί όχι πετροβάμβακα, τον χρησιμοποιούν για να μετατρέψουν απλές κατασκευές σε πυράντοχες.
Δεν πρέπει να βρέχεται όμως γιατί μαζεύει νερό.Γιατί βγάζει άκρως ανθυγιεινή σκόνη. Γι' αυτό κ η επένδυσή του με αλουμίνιο, αλλά δεν πρέπει να μένει ακάλυπτος πουθενά.
-
ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΜΟΒΑΜΒΑΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟΣ ΙΣΧΥΕΙ?
Ξυλόσομπα