-
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ INVICTA ΤΗΝ 800 Ή ΤΗΝ 900 ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ KW ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ LEROY MERLIN ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ NA BAΛΩ ΚΑΣΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΤΙ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΕΝΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ;
-
Ο χρήστης Ζάνος έγραψε:
Φίλε μου CHANIOT χάθηκες να υποθέσω οτι έλυσες το πρόβλημά σου.ναι, Ζανος, τα μεγάλα προβλήματα λύθηκαν, με τόση σιλικόνη και αλουμινοταινίες στις ενώσεις των μπουριών... απορώ πώς θα τα ξεκολλήσω για να τα καθαρίσω.
Η σόμπα πάει μια χαρά, καλή ζέστη, δεν ανάβουμε καλοριφέρ, καίει βέβαια αρκετά ξύλα.
Ένα θεματάκι υπάρχει με τα κουμπιά του αέρα [ένα πάνω ένα κάτω}, όταν κλείσω το ένα έστω και λίγο, μαυρίζει το τζάμι και μου τη σπάει. Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό.
εσύ εξακολουθείς ευχαριστημένος; -
Ο χρήστης CHANIOT έγραψε:
Φίλε μου CHANIOT χάθηκες να υποθέσω οτι έλυσες το πρόβλημά σου.
ναι, Ζανος, τα μεγάλα προβλήματα λύθηκαν, με τόση σιλικόνη και αλουμινοταινίες στις ενώσεις των μπουριών... απορώ πώς θα τα ξεκολλήσω για να τα καθαρίσω.
Η σόμπα πάει μια χαρά, καλή ζέστη, δεν ανάβουμε καλοριφέρ, καίει βέβαια αρκετά ξύλα.
Ένα θεματάκι υπάρχει με τα κουμπιά του αέρα [ένα πάνω ένα κάτω}, όταν κλείσω το ένα έστω και λίγο, μαυρίζει το τζάμι και μου τη σπάει. Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό.
εσύ εξακολουθείς ευχαριστημένος;Καλημέρα φίλε μου.Ευχαριστημένος θα έλεγα.Η σόμπα δεν εχει καθόλου υγροποιήσεις ,με 2 κιλά ξύλα πλέον χλωρά 0 με -1 έξω μέσα στο σπίτι 18-20 .Η καύση είναι τέλεια χωράει μεγάλα ξύλα και τα υπολείματα είναι σαν ασπρη σκόνη,επίσης ενα τσαγερό που βάζω επάνω μου δείχνει οτι και κατσαρόλα να βάλω θα βράσει κρέας,θα το δοκιμάσω αργότερα.Επίσης ο αέρας στο σπίτι δεν έχει καθόλου μυρωδιά εκτός οταν τροφοδοτείται με ξύλα και ανοίγει η πόρτα μυρίζει απο τον καπνό που βγαίνει Ελπίζω να κρατήσει στους ίδιους ρυθμούς.
-
Ο χρήστης Ζάνος έγραψε:
Φίλε μου CHANIOT χάθηκες να υποθέσω οτι έλυσες το πρόβλημά σου.
ναι, Ζανος, τα μεγάλα προβλήματα λύθηκαν, με τόση σιλικόνη και αλουμινοταινίες στις ενώσεις των μπουριών... απορώ πώς θα τα ξεκολλήσω για να τα καθαρίσω.
εσύ εξακολουθείς ευχαριστημένος;Καλημέρα φίλε μου.Ευχαριστημένος θα έλεγα.Η σόμπα δεν εχει καθόλου υγροποιήσεις ,με 2 κιλά ξύλα πλέον χλωρά 0 με -1 έξω μέσα στο σπίτι 18-20 .Η καύση είναι τέλεια χωράει μεγάλα ξύλα και τα υπολείματα είναι σαν ασπρη σκόνη,επίσης ενα τσαγερό που βάζω επάνω μου δείχνει οτι και κατσαρόλα να βάλω θα βράσει κρέας,θα το δοκιμάσω αργότερα.Επίσης ο αέρας στο σπίτι δεν έχει καθόλου μυρωδιά εκτός οταν τροφοδοτείται με ξύλα και ανοίγει η πόρτα μυρίζει απο τον καπνό που βγαίνει Ελπίζω να κρατήσει στους ίδιους ρυθμούς.
Aρα, κάνει όντως δευτερογενή καύση!
Τόσο υψηλή απόδοση με 250 ευρώ!
Εκπληκτικό!
Νομίζω πρέπει να ανακηρυχτεί top value for money! -
Είδος ξύλου Θερμογόνος δύναμη kcal/kg Ξύλο Φλοιός
Έλατο 4.440 - 4.650 6.080
Ερυθρέλατο 4.500 - 4.700 4.900
Πεύκο 4.780 - 6.790 5.040 – 5.980
Κυπαρίσσι 5.290Δρυς 4.390 - 5.280 4.140 – 4.600
Οξιά 4.500 - 4.870 5.340
Ακακία 4.500Σκλήθρα 4.300 - 4.400 4.670
Ταυρος 4.060Λεύκη 4.120 - 5.350 4.240 – 4.670
Ιτιά 4.190 - 4.260αφορμη γι αυτο ειναι ενα ξενο σιτε οπου ειδα την ακακια σε περιοπτη θεση για καψιμο σε τζακι
ακολουθως βρηκα αυτον τον πινακα οπου βλεπω οτι δειχνει ακομα και η λευκα που ολοι ξερουμε οτι πρακτικα
ειναι ενα τιποτα να εχει μεγαλυτερη θερμογονο δυναμη απο την δρυ και την οξια.μου εχει κατι διαφυγει? δεν καταλαβαινω κατι σωστα?
-
πουλισαμε σημερα ξυλακια και πηραμε χαρτζιλικι 2670kg =187€
(για ελια μιλαμε παντα) -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
(για ελια μιλαμε παντα)2μιση τόνοι ελιά...για 190 έουρα???
που έγινε αυτό???θεμε κι εμεις...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εκπληκτικό!
Νομίζω πρέπει να ανακηρυχτεί top value for money!νομιζω ότι δεν μιλάτε για την ίδια σόμπα...
ποια κάνει 250 ευρω και χωράει και μεγάλα ξυλα? -
Ο χρήστης mimisgioulekas έγραψε:
(για ελια μιλαμε παντα)2μιση τόνοι ελιά...για 190 έουρα???
που έγινε αυτό???θεμε κι εμεις...
καλαματα, με ελιες ασχολουμε, τα δοσαμε σε εναν που αγοραζει ξυλα και τα πουλαει μαλλον στην αθηνα σε μαντρα
-
Ο χρήστης mimisgioulekas έγραψε:
Εκπληκτικό!
Νομίζω πρέπει να ανακηρυχτεί top value for money!νομιζω ότι δεν μιλάτε για την ίδια σόμπα...
ποια κάνει 250 ευρω και χωράει και μεγάλα ξυλα?Νόμιζα ότι έλεγε για μια tim system με 250 ευρώ.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εκπληκτικό!
ποια κάνει 250 ευρω και χωράει και μεγάλα ξυλα?Νόμιζα ότι έλεγε για μια tim system με 250 ευρώ.
TIM SISTEM LEDERATA 450 EYRO Η ΔΙΚΉ ΜΟΥ
-
TIM SISTEM LEDERATA PLUS (με φουρνο) 750 αφρο η δικια μου...
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
...αφορμη γι αυτο ειναι ενα ξενο σιτε οπου ειδα την ακακια σε περιοπτη θεση για καψιμο σε τζακι
ακολουθως βρηκα αυτον τον πινακα οπου βλεπω οτι δειχνει ακομα και η λευκα που ολοι ξερουμε οτι πρακτικα
ειναι ενα τιποτα να εχει μεγαλυτερη θερμογονο δυναμη απο την δρυ και την οξια.μου εχει κατι διαφυγει? δεν καταλαβαινω κατι σωστα?
Nai: Ότι δρυς, οξιά, ελιά κλπ 'καλά' ξύλα μας δίνουν την δύναμή τους σταδιακά. Κάτι άλλα είναι 'πάρ' τα άρρωστη', ούτε προκαταρτικά, ούτε χάδια μετά.
Γνωρίζεις κανέναν να ψήνει με κάρβουνα από λεύκα? Από πεύκο κλπ ρητινούχα? -
Γνωρίζεις κανέναν να ψήνει με κάρβουνα από λεύκα? Από πεύκο κλπ ρητινούχα?
Καλό Ηλία πολύ καλό. -
Είχα μόλις τελειώσει την ψητούρα εκείνη την ώρα, καταλαβαίνεις...
-
Hλια,σκεφτομαι να βαλω μια ξυλοσομπα καλοριφερ[θα δω ποια].Η εγκατασταση της για συνδεση με το υπαρχον δικτυο απαιτει κι αυτη δοχεια διαστολης,βαλβιδες ασφαλειας κλπ οπως το τζακι καλοριφερ;
-
Εννοείται!
Οι καλές, αυτές που λέμε ακριβές, τα έχουν όλα μέσα κ θέλουν μόνον σύνδεση. -
Ευχαριστω,καταλαβα.Μιλαμε για πανω απο 1500 ευρω.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Ευχαριστω,καταλαβα.Μιλαμε για πανω απο 1500 ευρω.Με όλα μέσα?
Ναι, αρκετά πάνω. -
2000.Να το αφησω;
Ξυλόσομπα