-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Χαιρετώ το forumΕτοιμαζόμεθα για διακοπές στην Ιταλία,Ρώμη.
Είχα πάει πριν απο 4-5 χρόνια για 7 ημέρες και ήρθε η ώρα της αναβίωσης.
Επειδή δεν θα πάμε με γκρουπ όμως, ότι προτάσεις/ιδέες σκέψεις έχει να προτείνει το forum είναι καλοδεχούμενες.
α) 5 ημέρες, 4 διανυκτερεύσεις. Έχετε κάποια ξενοδοχεία κατα νου και αν ναι σε τι περιοχές?
β) σκέφτομαι για ενοικίαση μικρού αυτοκινήτου. Κάποιες συμβουλές?
γ) αξίζει να φύγουμε για 1 μέρα Φλωρεντία,σε στυλ ημερήσιας εκδρομής?Αυτά τα ολίγα, mille grazie
α) Αν προλαβω θα ψάξω να σου πώ ..
β) Να προσέχεις τους Ιταλους οδηγούς, ειναι χειρότεροι από τους Ελληνες, δεν παραχωρούν (σχεδον) ποτέ προτεραιότητα, δεν σέβονται τους πεζούς (οσο πρέπει) και συχνα οδηγάνε απρόσκεκτα και επικίνδυνα.
Πρόσεχε που σταθμεύεις και μην αφήνεις πράγματα στο αυτοκινητο (τιποτα) οταν το παρκάρεις..γ) Ναι σιγουρα. Εγώ θα πήγαινα και Firenze, Perugia (ειναι αρκετά κοντά απο Ρώμη) και αν προλάβαινα Bolognia
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
α) Αν προλαβω θα ψάξω να σου πώ ..
β) Να προσέχεις τους Ιταλους οδηγούς, ειναι χειρότεροι από τους Ελληνες, δεν παραχωρούν (σχεδον) ποτέ προτεραιότητα, δεν σέβονται τους πεζούς (οσο πρέπει) και συχνα οδηγάνε απρόσκεκτα και επικίνδυνα.
Πρόσεχε που σταθμεύεις και μην αφήνεις πράγματα στο αυτοκινητο (τιποτα) οταν το παρκάρεις..γ) Ναι σιγουρα. Εγώ θα πήγαινα και Firenze, Perugia (ειναι αρκετά κοντά απο Ρώμη) και αν προλάβαινα Bolognia
α)Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Ξενοδοχείο βρεθηκε εν τέλει.β) Με τις δικές μου εμπειρίες, αυτό που λες είναι λίγο αντίθετο. Οι οδηγοί με του που σε έβλεπαν να κουβαλάς βαλίτσες
σταματούσαν αμέσως και όλοι οι μηχανόβιοι είχαν κράνη. Όπως και να έχει, θα έχω το νου μου.γ) Περίφημα, κάποια ιδιαίτερα μέρη στις πόλεις αυτές?
Γενικά, μένει να τακτοποιηθεί το θέμα του οχήματος και είμαστε έτοιμοι. Έψαξα λίγο και την φάση με ακτοπλοικά για να έχω το δικό μου αλλά οι ώρες είναι απάλευτες...
-
Εχω την εντελώς αντίθετη άποψη.Είναι μακράν πιο σωστοί οδηγοί ειδικά στους αυτοκινητόδρομους,σέβονται τους πεζούς πολύ μα πολύ περισσότερο απο εμας,και δεν οδηγούν επικίνδυνα παρά μόνο ελάχιστοι
Πρόσεχε που σταθμεύεις και μην αφήνεις πράγματα στο αυτοκινητο (τιποτα) οταν το παρκάρεις..
Αυτό ισχύει για οπουδήποτε και σίγουρα οχι περισσότερο για την Ιταλία
-
Απο αύριο όποιος βρεθεί Λευκάδα ας έρθει στο beach bar της Γιολάντας Δ.....να κεράσω..πορτοκαλάδα.....
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εχω την εντελώς αντίθετη άποψη.Είναι μακράν πιο σωστοί οδηγοί ειδικά στους αυτοκινητόδρομους,σέβονται τους πεζούς πολύ μα πολύ περισσότερο απο εμας,και δεν οδηγούν επικίνδυνα παρά μόνο ελάχιστοι
Πρόσεχε που σταθμεύεις και μην αφήνεις πράγματα στο αυτοκινητο (τιποτα) οταν το παρκάρεις..
Αυτό ισχύει για οπουδήποτε και σίγουρα οχι περισσότερο για την Ιταλία
Μακάρι να εχεις δικιο αλλά η δική μου εμπειρία, οντας περιπου 6 μήνες στην Ιταλία και εχοντας κανει μερικές χιλιαδες χιλιομετρα λογω εργασιας ειναι καπως διαφορετική. Ισως είμαι ατυχος, τι να πώ..
-
για Πάτμο μόνο η bluestar έχει δρομολόγια; Αγούδημος πάπαλα;
-
... ξερει κανείς τίποτα για Λουτσα Πρεβεζης ? .... λέω να ξεκινήσω με την οικογενεια , έτσι στα ξεκούδουνα ?
Τhnx in advance
-
Παρέα τριών μαντραχαλάδων (περί τα 30) ψάχνει μέρος για 5-6 ημέρες διακοπών. Πρόπερσι είχαν πάει Σκιάθο ακριβώς μετά το δεκαπενταύγουστο και τους άρεσε πολύ. Ωραίες παραλίες, άλλες ήσυχες - άλλες όχι, αρκετός κόσμος (χωρίς να πατάει ο ένας πάνω στον άλλο), βολική (2 Αθηναίοι, 1 Σαλονικιός).
Υπάρχει καμιά πρόταση για φέτος; Κάποιο άλλο νησί των Σποράδων (Σκόπελος, Αλόννησος) ίσως; Η εξόρμηση θα γίνει και φέτος αμέσως μετά το 15αύγουστο, οπότε καλό θα ήταν να μη βρεθούμε σε 'νεκρό' νησί.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Παρέα τριών μαντραχαλάδων (περί τα 30) ψάχνει μέρος για 5-6 ημέρες διακοπών.
+
=
-
Η αλήθεια είναι ότι μας λείπει ένα πιτσιρίκι. Κατά τα άλλα η εικόνα δεν απέχει πολύ
-
Παρέα τριών μαντραχαλάδων (περί τα 30) ψάχνει μέρος για 5-6 ημέρες διακοπών. Πρόπερσι είχαν πάει Σκιάθο ακριβώς μετά το δεκαπενταύγουστο και τους άρεσε πολύ. Ωραίες παραλίες, άλλες ήσυχες - άλλες όχι, αρκετός κόσμος (χωρίς να πατάει ο ένας πάνω στον άλλο), βολική (2 Αθηναίοι, 1 Σαλονικιός).Υπάρχει καμιά πρόταση για φέτος; Κάποιο άλλο νησί των Σποράδων (Σκόπελος, Αλόννησος) ίσως; Η εξόρμηση θα γίνει και φέτος αμέσως μετά το 15αύγουστο, οπότε καλό θα ήταν να μη βρεθούμε σε 'νεκρό' νησί.
Η Σκοπελος ειναι (ή τουλαχιστον ηταν τις δυο φορες που πηγα) τιγκα στα ζευγαρακια , στη δε Αλοννησο υπαρχουν μονο ζευγαρακια. Μεταξυ των δυο, εγω θα επελεγα Σκοπελο.
Εχει αρκετες παραλιες (αντιστοιχες της Σκιαθου).Η νυχτερινη ζωη ειναι πιο ησυχη απο της Σκιαθου. Εχει μπαρακια , κλαμπακια, ελληναδικα μεχρι και ρεμπετικες κομπανιες. Εχει και ταβερνες με καλο φαγητο.
-
loka να αράξετε θέλετε ή να πηδήξετε; για το 2ο δε πάτε σκόπελο/αλόννησο
-
Σαντορίνη;
-
Παρέα τριών μαντραχαλάδων (περί τα 30) ψάχνει μέρος για 5-6 ημέρες διακοπών. Πρόπερσι είχαν πάει Σκιάθο ακριβώς μετά το δεκαπενταύγουστο και τους άρεσε πολύ. Ωραίες παραλίες, άλλες ήσυχες - άλλες όχι, αρκετός κόσμος (χωρίς να πατάει ο ένας πάνω στον άλλο), βολική (2 Αθηναίοι, 1 Σαλονικιός).Υπάρχει καμιά πρόταση για φέτος; Κάποιο άλλο νησί των Σποράδων (Σκόπελος, Αλόννησος) ίσως; Η εξόρμηση θα γίνει και φέτος αμέσως μετά το 15αύγουστο, οπότε καλό θα ήταν να μη βρεθούμε σε 'νεκρό' νησί.
Πάτμος. Στην τελική, μπορείτε να μονάσετε.
-
Σκόπελος είναι μάλλον υπερβολικά ήσυχη. Για κάποιο ζευγάρι θα την πρότεινα για αντροπαρέα μάλλον όχι. Τώρα αν τελικά το αποφασίσετε στείλε ένα πμ να σου πω ότι ξέρω μιας και ήμουν πέρσι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
loka να αράξετε θέλετε ή να πηδήξετε; για το 2ο δε πάτε σκόπελο/αλόννησοΓια κάτι ενδιάμεσο. Δηλαδή να έχει ζωή, αλλά όχι το χάλι της Μυκόνου (;) Όταν βγαίνουμε για ποτό να έχει κόσμο.
-
Για κάτι ενδιάμεσο. Δηλαδή να έχει ζωή, αλλά όχι το χάλι της Μυκόνου (;) Όταν βγαίνουμε για ποτό να έχει κόσμο.Η Μύκονος πάντως ήταν μια χαρά μετά το 15Αύγουστο (πάνε και 12 χρόνια βέβαια από τότε ).
-
Χανιά.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Χανιά.Θαῤθεις?
-
Για τον Λοκατζή έγραψα Χανιά.
Εγώ μάλλον θα είμαι εκεί που ήμουν πρόπερσι...
Θα μιλήσουμε
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)