-
Ισχυει η εισοδος παρακαμπτοντας την ουρα (ingresso VIP),αλλα μονο σε συγκεκριμενες ωρες της ημερας. Η τιμη για ενηλικες ειναι 20,10 euro και αγορα μπορεις να κανεις και μεσω expedia.com (εκττυπωνοντας το voucher).
Aν πας τελικα Φλωρεντια κανε μια απογευματινη κατα προτιμηση βολτα στο γειτονικο Fiesole (μολις 20 λεπτα με το λεωφορειο).Θα παρεις μια μικρη γευση απο τοσκανικη εξοχη και αν ανεβεις απο την κεντρικη πλατεια στο μοναστηρι του Αγιου Φραγκισκου θα εχεις πιατο ολη τη Φλωρεντια (με περισσοτερη ησυχια απο οσο στην piazzale Michelangelo,που στην ουσια ειναι ενα τεραστιο parking με εκατονταδες τουριστες και τιμες στην καφετερια κατω απο την πλατεια τσιμπιμενες). -
Δεν είναι τπτ ιδιαίτερο το Δελφίνι στη Σύρο, πολλές κοτρώνες και στη μικρή έκταση αμμουδιάς γεμάτη κόσμο. Κομήτη ωραία αλλά δεν κατεβήκαμε, άλλη μέρα. Μπάνιο μέχρι στιγμής σε Φοίνικα, Βάρη και Αχλάδι λόγω βοριάδων. Αγκαθωπές κι εκεί ωραία αλλά πολύ κόσμο. Προτιμώ πιο ήρεμα, χωρίς ρακέτες αλλά ούτε πεντάχρονα να γκαρίζουν
-
Ερώτησις:
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάμε από Αθήνα στο Udine την 28η?
Μέχρι στιγμής το καλύτερο value for money σε σχέση με χρόνο ταξιδιού είναι Πάτρα-Βενετία-(τρένο ή αμάξι)-Udine. Και το Μιλάνο αεροπορικώς κι από κει τρένο παίζει, αλλά εκτός του ότι εκτοξεύει το κόστος, θέλει και 4:30 ώρες στο τρένο που δεν το κάνω με την καμία...
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ισχυει η εισοδος παρακαμπτοντας την ουρα (ingresso VIP),αλλα μονο σε συγκεκριμενες ωρες της ημερας. Η τιμη για ενηλικες ειναι 20,10 euro και αγορα μπορεις να κανεις και μεσω expedia.com (εκττυπωνοντας το voucher).
Aν πας τελικα Φλωρεντια κανε μια απογευματινη κατα προτιμηση βολτα στο γειτονικο Fiesole (μολις 20 λεπτα με το λεωφορειο).Θα παρεις μια μικρη γευση απο τοσκανικη εξοχη και αν ανεβεις απο την κεντρικη πλατεια στο μοναστηρι του Αγιου Φραγκισκου θα εχεις πιατο ολη τη Φλωρεντια (με περισσοτερη ησυχια απο οσο στην piazzale Michelangelo,που στην ουσια ειναι ενα τεραστιο parking με εκατονταδες τουριστες και τιμες στην καφετερια κατω απο την πλατεια τσιμπιμενες).Thanks!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ερώτησις:Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάμε από Αθήνα στο Udine την 28η?
Μέχρι στιγμής το καλύτερο value for money σε σχέση με χρόνο ταξιδιού είναι Πάτρα-Βενετία-(τρένο ή αμάξι)-Udine. Και το Μιλάνο αεροπορικώς κι από κει τρένο παίζει, αλλά εκτός του ότι εκτοξεύει το κόστος, θέλει και 4:30 ώρες στο τρένο που δεν το κάνω με την καμία...
Και κάνεις τριάντα ώρες με το πλοίο;
Τσεκαρε ποτέ πετάει η aegean για Βενετία και από το Marco Polo σε μία ώρα είσαι Udine. -
Γιατί 30 ώρες? Ένα 8ωρακι βγάζει το airtickets συν άλλη μια ωρίτσα οδικώς από Βενετία. Τα αεροπορικά για τα αεροδρόμια που λες είναι απλησίαστα.
-
Απο που το πλοίο;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
-
Γιατί 30 ώρες? Ένα 8ωρακι βγάζει το airtickets συν άλλη μια ωρίτσα οδικώς από Βενετία. Τα αεροπορικά για τα αεροδρόμια που λες είναι απλησίαστα.Δεν ειναι 8 ωρες, ειναι 31.. φτανεις την επομενη μέρα.
-
Ναι το είδα ότι το γράφει αλλά στη διάρκεια έχει 8. Τι σκατά ισχύει? Υποτίθεται ξεκινάει 24 του μήνα 23:59 και λέει φτάνει την επόμενη άρα 25 πρωί.
Κι εμένα μου φάνηκαν πολύ λίγες οι 8 ώρες αλλά θεώρησα ότι θα είναι γρήγορο το πλοίο.
-
Μαλλον bug ειναι. Δες στην επιστροφη, φευγεις 29/10 14:00 και φτανεις Πατρα 23:50 στις 30/10
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Μαλλον bug ειναι. Δες στην επιστροφη, φευγεις 29/10 14:00 και φτανεις Πατρα 23:50 στις 30/10Ειναι ανηφόρα στην επιστροφή!!
-
Ναι το είδα ότι το γράφει αλλά στη διάρκεια έχει 8. Τι σκατά ισχύει? Υποτίθεται ξεκινάει 24 του μήνα 23:59 και λέει φτάνει την επόμενη άρα 25 πρωί.Κι εμένα μου φάνηκαν πολύ λίγες οι 8 ώρες αλλά θεώρησα ότι θα είναι γρήγορο το πλοίο.
504nm ειναι ρε stefan Πατρα-Ανκονα...63κομβους πρεπει να πηγαινει για να κανει 8 ωρες και αυτο κατευθειαν..τα περισσοτερα νομιζω σταματανε και Ηγουμενιτσα.
-
Ε καλά δεν μπήκα και στη διαδικασία να μετρήσω αποστάσεις και ταχύτητες. Μαλακία του airtickets είναι γιατί μπήκα τώρα και στο site της ΑΝΕΚ και τα γράφει σωστά, με τις ημερομηνίες που πρέπει και είναι ξεκάθαρες οι ώρες ταξιδιού. Το θέμα είναι ότι με αυτά και με κείνα δεν με βλέπω να πηγαίνω Udine. θα μας φάνει οι δρόμοι και για 3-4 μέρες δεν αξίζει.
-
Ε καλά δεν μπήκα και στη διαδικασία να μετρήσω αποστάσεις και ταχύτητες. Μαλακία του airtickets είναι γιατί μπήκα τώρα και στο site της ΑΝΕΚ και τα γράφει σωστά, με τις ημερομηνίες που πρέπει και είναι ξεκάθαρες οι ώρες ταξιδιού. Το θέμα είναι ότι με αυτά και με κείνα δεν με βλέπω να πηγαίνω Udine. θα μας φάνει οι δρόμοι και για 3-4 μέρες δεν αξίζει.Milano αεροπορικως με ενα 150αρι πηγαινε ελα και σε 5 ωρες Udine οδικως η με τρενο (αν οδικως σπας τη διαδρομη στον Α4 και μπαινεις για μια sosta στην piazza Bra στη Verona....)
ΥΓ.21 ωρες το γρηγοροτερο που εχω κανει Πατρα Ανκονα (για Βενετια, οσοι το εχουν χρησιμοποιησει..... μου λενε για 33 ωρες)..
-
Καράβι για Ιταλία χρησιμοποιείς μόνο αν θα πάρεις αμάξι και εφόσον θα κάνεις διακοπές ( ή ... δουλειά ???) για 10 ημέρες και πάνω.
Για 4 ημέρες θα πάς αεροπορικώς (170€ περίπου με aegean απευθείας-κράτηση σύντομα όμως), αλλιώς με το καράβι ... πέθανες.
Ενοικιάζεις αμάξι απο Α/Δ με 70€ και κάνε ότι θές όλες τις ημέρες.
Και βέβαια πηγαίνοντας οδικώς Udine θα κάνεις ότι σου είπε ο Alba (Verona) και στην επιστροφή αντίστοιχη στάση στη Padova!
Kόστος (αν είστε 2 άτομα) όσο και του τρένου, με επιβάρυνση τα 70€ της ενοικίασης, αλλά ... αξίζει ! -
Αεροπορικώς τελικά με κάνα 300αρι-350αρι για Βενετία και αναλόγως το κέφια νοικιάζω αμάξι ή με τρένο για Udine. Αν καταφέρουμε να μαζευτούμε 4αδα και να μοιρασουμε το κόστος, εννοείται θα νοικιάσουμε αμάξι...
-
Για το καράβι όπως τα είπαν οι προηγούμενοι είναι. Από Πάτρα για Βενετία με στάση Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα κάτω από 30 ώρες δεν γίνεται.
Τα φθηνότερα αεροπορικά τα έχει η Ryanair, αλλά πετάει από Θεσσαλονίκη (ίσως και Αγχίαλο ή Άκτιο) για Bergamo. -
Ναι το είδα ότι το γράφει αλλά στη διάρκεια έχει 8. Τι σκατά ισχύει? Υποτίθεται ξεκινάει 24 του μήνα 23:59 και λέει φτάνει την επόμενη άρα 25 πρωί.Κι εμένα μου φάνηκαν πολύ λίγες οι 8 ώρες αλλά θεώρησα ότι θα είναι γρήγορο το πλοίο.
-
Κόμητο υπέροχο, κάναμε και το tour με το καραβάκι που σε παει στις βορινες παραλίες, πολύ όμορφα. Χρησιμο είναι να εχεις δικιά σου ομπρέλα αν είναι καλη γιατί σου δίνουν μια απλή. καρεκλακι είναι must. εγώ δεν τα πήρα μαζί μου ομως γιατί εσκισα χθες κομματι κάτω απο το δεξι μεγαλο δάχτυλο του ποδιού και δεν ήθελα να κουβαλάω πολλα
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)